Pvp meg külön müfaj...de utálom a warri és rugókat ^^;; Semmi bajom nincs velük,csak baromi könnyen el tudják verni a seggem.
World of Warcraft (IX.)
Elküldve: 2008. 02. 11. 12:22
A lockal egyértelmüen nagyon jól lehet fejlődni,outlands-i elit questek többségét is simán tudtam szolózni.
Pvp meg külön müfaj...de utálom a warri és rugókat ^^;; Semmi bajom nincs velük,csak baromi könnyen el tudják verni a seggem.
Elküldve: 2008. 02. 11. 12:27
A fearrel egy gond van: általában segít túlélni ez igaz, de a fearelt mob mindig hoz pár havert. Volt anno, hogy virágszedés közben kiirtottam fél Ashara élővilágát a lockkal fearelés miatt
Mágusnál az irányított Crowd Controll képessége miatt könnyű. Sokan vannak? Egy birka, FB,FB, FB, mire odaér egyik halott, Nova, spuri, ismétel, birkát kinyír. stb.
A lényeg: olyan classal kezdőnek könnyű játszani ahol nem téged ütnek. Értem ez alatt a huntert és a lockot. A mágussal se feltétlen téged ütnek, de ott ügyeskedni kell hozzá.
Amugy a Horda/Alliance kérdésre visszatérve: természetesen mindegy melyik oldalt választod, amíg ott vannak a haverok, akikkel eggyütt játszol. Ugyanis ez a játék erről szól. Ha egyedül szeretsz játszani, nem sokáig fogod élvezni az egészet.
Mágusnál az irányított Crowd Controll képessége miatt könnyű. Sokan vannak? Egy birka, FB,FB, FB, mire odaér egyik halott, Nova, spuri, ismétel, birkát kinyír. stb.
A lényeg: olyan classal kezdőnek könnyű játszani ahol nem téged ütnek. Értem ez alatt a huntert és a lockot. A mágussal se feltétlen téged ütnek, de ott ügyeskedni kell hozzá.
Amugy a Horda/Alliance kérdésre visszatérve: természetesen mindegy melyik oldalt választod, amíg ott vannak a haverok, akikkel eggyütt játszol. Ugyanis ez a játék erről szól. Ha egyedül szeretsz játszani, nem sokáig fogod élvezni az egészet.
Elküldve: 2008. 02. 11. 12:43
Idézet: Dinin - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 12:27
A fearrel egy gond van: általában segít túlélni ez igaz, de a fearelt mob mindig hoz pár havert. Volt anno, hogy virágszedés közben kiirtottam fél Ashara élővilágát a lockkal fearelés miatt
juj, hunter, a máasik, szintezés közben....
amint megvan a pet, onnattól bármiylen mob megölése: pet attack, autoshot... valami rém unalmas
Elküldve: 2008. 02. 11. 15:29
Hehe, hullafáradtan lerogytam ide, de már a fülemig ér a szám:)
A pvpben egyedül a rugókkal van bajom, stun, és leheggeszt.
sámánnal is
feral drooddal
lockkal
pappal
(ezekkel pvpzek:)
Persze ha gyengébb cucca van akkor azért kétesélyes:)
A fene vigye a klános t6/ vengeful akármiszetes bandákat.
Bár tegnap puggal nyertünk abt.
A pvpben egyedül a rugókkal van bajom, stun, és leheggeszt.
sámánnal is
feral drooddal
lockkal
pappal
(ezekkel pvpzek:)
Persze ha gyengébb cucca van akkor azért kétesélyes:)
A fene vigye a klános t6/ vengeful akármiszetes bandákat.
Szerkesztette: Manticore 2008. 02. 11. 15:34 -kor
Jószágocska - Mage(100)(Arathor - Reckless Mortals)
Csak altjaim vannak..:)
"Now tell me...what's become of my ship?"
Elküldve: 2008. 02. 11. 15:37
warrim nincs
ha lesz még egy accom gyártok.
"Gnóm: értemes játékos nem választja ezt a degenerált fajt..."
hehe, tagetproblémák?
pve szempontból tényleg rossz választás, a nézet hibája miatt.
Pvp ben az alapabb userek szenvednek a targeteléssel:)
(Azért gnome a mainom, mert manga vonulat, de mostanra rájöttem hogy humant kelett volna a reputáció miatt:DD
hehe, tagetproblémák?
(Azért gnome a mainom, mert manga vonulat, de mostanra rájöttem hogy humant kelett volna a reputáció miatt:DD
Szerkesztette: Manticore 2008. 02. 11. 15:44 -kor
Elküldve: 2008. 02. 11. 15:45
Idézet: Manticore - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 16:29
Ha honor kell, AV-zni megyek.
10 perc alatt elbukjuk és dől a honor...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2008. 02. 11. 15:56
Idézet: Manticore - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 15:37
warrim nincs
hehe, tagetproblémák?
hehe, tagetproblémák?
a) neked van mainod???
b) perverz állat
Elküldve: 2008. 02. 11. 16:22
Persze hogy van main.
De hogy legyen kihivás, a cementes sámánomnak gyártottam a 20 as tatyókat, ez a 4. karim melynek "olyan" griffje van.. mert én nem palával farmolok:P
Slágerlista
1 Mage (Frost)
2 Drood (Feral)
2 Sámán (Cement)
De hogy legyen kihivás, a cementes sámánomnak gyártottam a 20 as tatyókat, ez a 4. karim melynek "olyan" griffje van.. mert én nem palával farmolok:P
Slágerlista
1 Mage (Frost)
2 Drood (Feral)
2 Sámán (Cement)
Elküldve: 2008. 02. 11. 16:26
Idézet: Szacsoka - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 12:42
akkor locknak mit ajánlottok?
minnél többet olvasok, annál többfélét ajánlanak. Most már Human, orc, undead és gnome közül válasszak a fórumok szerint.... Ti mit javasoltok
minnél többet olvasok, annál többfélét ajánlanak. Most már Human, orc, undead és gnome közül válasszak a fórumok szerint.... Ti mit javasoltok
Tekintve, hogy várhatóan mondjuk 1+ éven keresztül fogod bámulni a karidat, inkább olyat válassz, ami tetszik kinézetre. A racialok jó dolgok, némelyik jobb a többinél, de semmi annyira lényeges, hogy ez alapján döntsél.
Elküldve: 2008. 02. 11. 16:38
Arathornál
Av 8-24 perc várakozás puggal 80% nyerés
Eye 1-5 perc puggal 90% vesztés
Ab 2-5 perc puggal 90% bukta
Warsongban nem voltam (még)
Av 8-24 perc várakozás puggal 80% nyerés
Eye 1-5 perc puggal 90% vesztés
Ab 2-5 perc puggal 90% bukta
Warsongban nem voltam (még)
Elküldve: 2008. 02. 11. 16:39
Idézet: Manticore - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 16:22
Persze hogy van main.
Slágerlista
1 Mage (Frost)
2 Drood (Feral)
2 Sámán (Cement)
Slágerlista
1 Mage (Frost)
2 Drood (Feral)
2 Sámán (Cement)
pala aoetank farmolás tervem bedőlt...
most warrior van
Elküldve: 2008. 02. 11. 17:01
Megkérdezhettél volna:)
farmolni lokkal kell, szaladsz, átkozgatsz fearelsz, resist, felkelsz szaladsz átkozgatsz loot:)
farmolni lokkal kell, szaladsz, átkozgatsz fearelsz, resist, felkelsz szaladsz átkozgatsz loot:)
Elküldve: 2008. 02. 11. 17:09
Nem tudjátok Ti mi a jó... rugót kell indítani: odamész 2 ütésből pwnolod a mobot, majd corpse runolsz 5-10 percet, mire a haverjaitól reselni tudsz és mész tovább

Egyébként legkönnyebben játszható classok a rugó és a hunter... más kérdés, hogy profi használatukhoz már jóval több skill kell.
Egyébként legkönnyebben játszható classok a rugó és a hunter... más kérdés, hogy profi használatukhoz már jóval több skill kell.
Szerkesztette: Nevl 2008. 02. 11. 17:09 -kor
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2008. 02. 11. 19:33
Délután unatkoztam, így a 6 hónapja 69 en rohadó mágusomat is feltoltam 70-re. Nem volt kedvem questelni, elmentem BT hez elfeket lövöldözni, darabjért 1034-1214 XPt kaptam. Cirka 450 db kivégzése után a rugó, lock, warri, shpriest után a mágnes is 70 lett. Közben kiütöttem 15 Arcane tomeot, meg 110 signetet, kb. 5325435 netherweave clothot, amiből Large Prismatic Shardot gyártok.
Ugyhogy egész jó délután volt.
Ugyhogy egész jó délután volt.
Elküldve: 2008. 02. 11. 23:46
Nos, a tegnapi 4-5 Illidari Council próbát leszámítva a mai nap egész jól alakult, 27% volt a legjobb próba, remélem holnap nagyobb szerencsénk lesz.
Divinumnak grat!
Divinumnak grat!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2008. 02. 12. 00:06
Van egy orc lockom. Axe-ot szeretnék használni, de azt írja hogy nem tudok. Kinél tudnék esetleg megtanulni Axe-használatot?
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]
Elküldve: 2008. 02. 12. 00:35
Az lenne még szép, ha feldotolna, elfearelne és agyonverne a kétkezes baltával.
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2008. 02. 12. 00:36
Idézet: Jareth - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 1:35
Az lenne még szép, ha feldotolna, elfearelne és agyonverne a kétkezes baltával. 
If your mind can conceive it, you will achieve it.

Súgó
A téma zárva.