HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (IX.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (IX.)

#921 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 13. 13:55

Én leszarom hogy a "low-end" :D contentet szarrá nerfelik, úgyse kíváncsi már rá a progress guildek közönsége...

A high-end content nerfelése körüli mizéria már jobban zavar, valahogy eltűnik így az, hogy ha valaki BT-ben progressel, az már "letett valamit az asztalra".
Emlékszem annak idején BC előtt, mikor láttál valakit T3-ban, elismerően csettintettél, hogy igen, ezek elértek valamit a játékban...
Persze az is lehet én vagyok a f@sz. :cool:

#922 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 13:57

Idézet: Jareth - Dátum: 2008. febr. 13., szerda - 14:39

...
Hyjal/BT attunement eltörlése: ez is érdekes, mert egy Karazhant farmoló guild hiába megy be, max trasht farmolhat, gear és tapasztalat híján.
...

Full Kara gearben szerintem, ha nem totál bénák az emberek, még le is ölhetnek 1-2 bosst T6 MH/BT elején... Ami azért vicces.
Mindenki szifonnal fog mászkálni? :reklamacio:  :Đ

#923 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 14:11

Idézet: Etele - Dátum: 2008. febr. 13., szerda - 13:57

Full Kara gearben szerintem, ha nem totál bénák az emberek, még le is ölhetnek 1-2 bosst T6 MH/BT elején... Ami azért vicces.
Mindenki szifonnal fog mászkálni? :reklamacio:  :Đ

elérhető "alap" epic gearrel kb akama/human falu üthető szerintem.... persze tévedhetek is

mit zavar téged a szifon, te addigra már úgyis platón eső 2.9es, sámánonly one-handed, nem uniqe, kövér statos baltákat fogsz lóbálni a randa mancsodban :p

#924 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 14:17

Idézet: Etele - Dátum: 2008. febr. 13., szerda - 14:55

A high-end content nerfelése körüli mizéria már jobban zavar, valahogy eltűnik így az, hogy ha valaki BT-ben progressel, az már "letett valamit az asztalra".

Én mindig is mondtam, hogy Kael'Thashoz nem kellett volna hozzányúlni... :)
Tyraan - Artum Inferniti

#925 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 14:19

Idézet: Jareth - Dátum: 2008. febr. 13., szerda - 14:17

Én mindig is mondtam, hogy Kael'Thashoz nem kellett volna hozzányúlni... :)

a kis gonosz :)

#926 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 14:22

Idézet: 32karakter - Dátum: 2008. febr. 13., szerda - 15:11

elérhető "alap" epic gearrel kb akama/human falu üthető szerintem.... persze tévedhetek is

Jaja, olyasmi.
És mégiscsak phat lootot dobnak ezek a bossok.

Idézet

mit zavar téged a szifon, te addigra már úgyis platón eső 2.9es, sámánonly one-handed, nem uniqe, kövér statos baltákat fogsz lóbálni a randa mancsodban :p

Mondtam már neked, hogy te örök álmodozó vagy? :D :D

#927 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 16:51

Maggival annyi baj van, hogy a szintjéhez képest jelenleg elég nehéz. Mondom, a szintjéhez képest. Igazából ő valahol Gruul-lal kéne, hogy egy nehézségi szinten legyen, hiszen a loot-szintje is ahhoz hasonló. Ehhez képest a T5 insták bossai is könnyebbek nála, legalábbis Lurker, Void, Solarian,  Tidevalker. Sőt, igazából még Karathress és Leo is könnyebb falat nála. A T5 insták főbossain kívül talán csak Al'ar nyújt nagyobb kihívást Magginál. Látható, hogy jónéhány olyan csapat van Arathor-on, amelyik vígan farmolja a T5 insták bossait, Maggit meg bukják sorozatban.

Blizzard végre kiküszöbölhetne néhány ilyen logikátlan húzást a játékban. Mert számomra az is logikátlan, hogy egy Vashj v. Kael nehezebb, mint Archimonde, vagy akár Illidan...

BC előtt azért ez ennyire nem volt jellemző...emlékszem, lecsaptuk MC bossait, legyaktuk Ragnát, aztán nagy elánnal bementünk BWL-be, és vért izzadtunk már az első bossokon is...aztán már farmoltuk BWL-t, lementünk AQ40-be, és megintcsak ment a vért izzadás...és ugyanez folytatódott Naxx-ban.

Számomra az lenne a logikus, hogy a T4 főbossok (Prince, Nightbane, Maulgar, Gruul, Maggi) nehézsége kb. egy szinten legyen a T5 insták első bossaival, a T5 főbossok (Kael, Vashj) nehézsége pedig a T6 insták első bossaival. Így lenne folyamatos az átmenet a nehézségi szintek között. De az, hogy a T6 insták első bossai röhejesen könnyűek Kael/Vashj duóhoz képest, az eléggé vicc kategória...
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#928 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 17:05

Hát azért Illidanról még meg fog változni a véleményünk :D

Maggi egyébként szerintem egyátalán nem nehéz fight, csak a szokásosnál több embernek kell egyszerre figyelnie valamire, illetve megtanulni nézni néha azt a rohadt timert :)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#929 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 17:12

Idézet: TNTmax - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 11:35

A kezdeti időkben biztos, de majd beindul a nerfmasina :)

Meg ugye 2.4-től 3 tier token/boss, szóval mindenki fel tud gearelődni maxra igen hamar.

Gratula Shahrazhoz!

TnT, ezt te nem gondoltad át szvsz...

Nézzük: egy átlagos raid-elő guild 50 körüli tagból áll.
Illidan 3 tokent dob, ez Illidan killenként 3 chestet jelent, eleinte. Később már csak 2-t, hiszen egyre gyakrabban fordul majd elő, hogy 1-1 tokenre már nem lesz jelentkező.
Ez azt jelenti, hogy 50 db chest kb. 20 Illidan kill, azaz 20 hét, azaz 5 hónap...

ezt én azért nem nevezném übergyors gear-elődésnek...
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#930 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 17:30

megint előkerült egy indirekt sámánszivatás 2.4el kapcsolatban

megjegyzem, palákat is érinti

Q u o t e:
Spirit-Based Mana Regeneration: This system has been adjusted so that as your intellect rises, you will regenerate more mana per point of spirit.
--------------------------------------------------------------------------------

This is a supreme nerf proposed to shaman, one that i tested last night, and this is potentially a class-killer, for PVP (PVE prolyl too but since i mostly pvp ill put it from that perspective, please add if you are a pvper)

The majority of shaman type gear contains no spirit, which makes sense because we get less to zero bonus from it. We go with MP5 gear for mana regen

Current 2.3 spirit forumulas
Class Mana gained per tick Mana per 5 sec per spirit
Druid (Caster Form) Spirit/4.5 + 15 5/9 (0.555)
Druid (Feral Form) Spirit/5 + 15 1/2 (0.5)
Hunter Spirit/5 + 15 1/2
Mage Spirit/4 + 12.5 5/8 (0.625)
Paladin Spirit/5 + 15 1/2
Priest Spirit/4 + 12.5 5/8
Shaman Spirit/5 + 15 1/2
Warlock Spirit/5 + 15 1/2

from these numbers you see that caster druids, mages, and priests get the benefits from spirit gear.
Since mages have mana conservation problems, i see this as fixing them
However, druid and priest mana regen is already incredible. Armory my Priest. I have stacked mp per 5 gems and gear on top of spirit and spirit buff. He also has a mana regen earring that gives 300 spirit every 3 mins. This gives him in 2.3 a base mana regen of 250, with divine spirit buff 300, BASE

in 2.4 his mana regen is , brace yourself, 375, BASE, in 4 piece gladiator. Thats....crazy.

My shaman in total complete pvp gear (MordL of archimonde) has a mana regen of 143 with earthshield, 193 with watershield in 2.3

...and in 2.4, has a mana regen of 143 with earthshield, 193 with watershield in 2.3

Considering the larger mana pools that druids and priests have, this makes us the last choice of healer by far simply for the fact we will never outlast our opponet

IF the changes to spirit go in, that means that mana regeneration for the other healers will be more passively than us drinking with water shield on (for the first 5 seconds of drinking, because drinking was changed in 2.4)

This I hope will be read and communicated

#931 Felhasználó inaktív   Avulu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 17:37

Azért a mostani Kael-t nem nevezném nehezebb bossnak Archimonde-nál vagy Illidan-nál.
Swtor: Reckless Immortals (Birodalom, EU-Hidden Beks)
http://www.reckless.hu

#932 Felhasználó inaktív   Dinin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 18:00

Nem logikátlan huzások, csak nem Pre-BC logikát követők.

A logika itt ugy néz ki, hogy ha képes voltál arra, hogy leverj egy nehéz bosst, akkor jutalomcukorként kapsz a kövi contentben pár könnyűt.

Ha még valaki emlékszik: Nightbane és Gruul kill kellett ahhoz, hogy bemehess SSCbe. 3 buzi nehéz (merthogy a nerf előtt vért pisálós volt mindhárom+reveredig farmolós) heroic insta+ Magtheridon kellett ahhoz, hogy bemehess TK ba.  Cserébe a szívásért megkaptad a könnyű bossokat. Ugyanez igaz Kael/Vashj után Hyjal/Bt ben. Szopás után kis életkedv növelő cukorka.

#933 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 01:25

Idézet: Avulu - Dátum: 2008. febr. 13., szerda - 18:37

Azért a mostani Kael-t nem nevezném nehezebb bossnak Archimonde-nál vagy Illidan-nál.

Azért az a Kael'Thas nerf nagyon kellett, így legalább a mankóval is nehezen járó guildek is elmondhatják, hogy 'Winterchill down..." :)

De a múlttal ne foglalkozzunk, Sunwellben újraindul majd a számláló! :)
Tyraan - Artum Inferniti

#934 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 02:27

Idézet: Archon - Dátum: 2008. febr. 13., szerda - 18:12

TnT, ezt te nem gondoltad át szvsz...

Nézzük: egy átlagos raid-elő guild 50 körüli tagból áll.
Illidan 3 tokent dob, ez Illidan killenként 3 chestet jelent, eleinte. Később már csak 2-t, hiszen egyre gyakrabban fordul majd elő, hogy 1-1 tokenre már nem lesz jelentkező.
Ez azt jelenti, hogy 50 db chest kb. 20 Illidan kill, azaz 20 hét, azaz 5 hónap...

ezt én azért nem nevezném übergyors gear-elődésnek...

Szerintem akkoris rendesen felgyorsul a gearelődés. Te itt egy konkrét item alapján elemezted. Az mondjuk igaz hogy ahoz hogy maxra gearelődjön mindenki, ahoz sok idő kell(het), meg szerencsés dropok.

Nekünk ma pl BT takarítás alatt 18 itemből 12 szétszedésre ment.. a maradék 6 is szinte mind offspecre ment. De sokaknak hiányzik még mindig 1-2-x item (nálunk kb 30 raidelő van). Ráadásul Illdan hullája ma despawnolt ahogy elesett pff.
If your mind can conceive it, you will achieve it.

#935 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 09:48

Idézet: Jareth - Dátum: 2008. febr. 14., csütörtök - 2:25

Azért az a Kael'Thas nerf nagyon kellett, így legalább a mankóval is nehezen járó guildek is elmondhatják, hogy 'Winterchill down..." :)

:omg:

E-peen növelés FTW!!!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#936 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 09:50

Idézet: TNTmax - Dátum: 2008. febr. 14., csütörtök - 3:27

...
Nekünk ma pl BT takarítás alatt 18 itemből 12 szétszedésre ment.. a maradék 6 is szinte mind offspecre ment. De sokaknak hiányzik még mindig 1-2-x item (nálunk kb 30 raidelő van). Ráadásul Illdan hullája ma despawnolt ahogy elesett pff.

Á, BTben nekünk is szinte csak tank és híler lootok esnek, fele megy DEre. Szánalom ez a random drop rendszer. :omg:  :reklamacio:

RE: ja, tegnap megfektettük RoS-t. Indulhat a mértéktelen HoD farm, trashekből, broáf. :(

Szerkesztette: Etele 2008. 02. 14. 09:51 -kor

#937 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 10:10

Gratula RoS-hoz! :)
If your mind can conceive it, you will achieve it.

#938 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 10:23

Idézet: Nevl - Dátum: 2008. febr. 14., csütörtök - 10:48

:omg:

E-peen növelés FTW!!!

Csak nem magadra vetted? :D
Tyraan - Artum Inferniti

#939 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 10:26

A DW-nek grat RoS-hoz, szépen beindult a szekér, ezt már szeretem! :up:

Szerintem nektek sem fog gondot okozni Sunwell előtt befejezni a T6 contentet, remélem nekünk is összejön.
Ebben a resetben már szeretnék egyet wipeolni Illidanon... :)
Tyraan - Artum Inferniti

#940 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 11:17

Idézet: TNTmax - Dátum: 2008. febr. 14., csütörtök - 11:10

Gratula RoS-hoz! :)

:respect:

Téma megosztása:

• (374 Oldal)
  • +