HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 Értékeld a témát: **--- 18 szavazás

#1881 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 26. 06:51

Idézet: Mtbsrác - Dátum: 2009. jún. 26., péntek - 6:42

... Amúgy fut még egy xp is mellette el egy másik partíción. ...

Nem fut az, csak ott van.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1882 Felhasználó inaktív   Mtbsrác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 12:17

Idézet: Kriszbacsi - Dátum: 2009. jún. 26., péntek - 4:56

Számítógép jobb gomb -> Kezelés -> Eseménynapló

Köszi de leírnád angolul a neveit a menüknek!

Angol nekem ez a Win.

Megtisztelnél vele.

#1883 Felhasználó inaktív   Mtbsrác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 12:18

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. jún. 26., péntek - 5:51

Nem fut az, csak ott van.

Igen így köszi a korrigálást  :respect:

#1884 Felhasználó inaktív   Mtbsrác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 13:44

Idézet: Mtbsrác - Dátum: 2009. jún. 26., péntek - 11:17

Köszi de leírnád angolul a neveit a menüknek!

Angol nekem ez a Win.

Megtisztelnél vele.

Megkaptam máshol az infót.

Parancssorba vagy mibe beírni:

event viewer

#1885 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 27. 07:36

Érdekes ez a windows 7, eddigi gondlista:

- Nem elérhetőek hálózaton a megosztások
- Nem hajlandó automatikusan csatlakozni wlan-hoz minden egyes alkalommal kézzel kell csatlakozni, és minden egyes alkalommal újra és újra bekéri a 25 karakteres key-t.

- Hiába rakom ki toolbar-ként a quick launch-ot, ha leállítom újraindítás után eltűnik a tálcáról
- Nem enged hozzáférni egy csomó könyvtárhoz és fájlhoz a SAJÁT gépemen, még akkor se ha jogot adok magamnak, ilyet ír ki, hogy the client doesn't have the neccessary priviliges, hát anyád, neked nincs privilégiumod, hogy a gépemen legyél b+.

- Nem lehet internetről letölteni semmit, se firefox, se iexplore nem működik, bármit letöltök abban a szent pillanatban eltűnik, semmi nincs ott ahova letöltöttem.

#1886 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 27. 08:18

Nekem már csak 1 problémám van a Win7-el a Plextor PX-M402U usb-s digitalizálómat sajnos nem tudom alatta működésre bírni. Sehogy. Ebben tudna nekem valaki segíteni? Naponta használom, így ha nem lesz driver win7 alá,akkor sajna marad a másik vinyómon XP is, ami azért meglehetősen macerás dolog.
Köszönöm előre is a segítséget!!

#1887 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 27. 15:37

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jún. 27., szombat - 8:36

- Nem hajlandó automatikusan csatlakozni wlan-hoz minden egyes alkalommal kézzel kell csatlakozni, és minden egyes alkalommal újra és újra bekéri a 25 karakteres key-t.

- Hiába rakom ki toolbar-ként a quick launch-ot, ha leállítom újraindítás után eltűnik a tálcáról
- Nem enged hozzáférni egy csomó könyvtárhoz és fájlhoz a SAJÁT gépemen, még akkor se ha jogot adok magamnak, ilyet ír ki, hogy the client doesn't have the neccessary priviliges, hát anyád, neked nincs privilégiumod, hogy a gépemen legyél b+.

- Nem lehet internetről letölteni semmit, se firefox, se iexplore nem működik, bármit letöltök abban a szent pillanatban eltűnik, semmi nincs ott ahova letöltöttem.

milyen verziót használsz? mert én az összes általad említett ponttal foglalkoztam (wlan-t kivéve) windows 7 alatt és minden tökéletesen megy.

#1888 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 27. 15:49

Idézet: SzaSza - Dátum: 2009. jún. 27., szombat - 9:18

Nekem már csak 1 problémám van a Win7-el a Plextor PX-M402U usb-s digitalizálómat sajnos nem tudom alatta működésre bírni. Sehogy.

Annál XPhez is már WinDVD patch kellett. Hiába jó cucc, tetszett is, de elég egynyárinak számított, támogatásban, meg mindenben. Nálam évek óta a polcon fekszik, amúgy sem jött be annyira.
Make love not Wor.

#1889 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 27. 17:21

Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2009. jún. 27., szombat - 16:37

milyen verziót használsz? mert én az összes általad említett ponttal foglalkoztam (wlan-t kivéve) windows 7 alatt és minden tökéletesen megy.

Ami ms-től letölthető RC, most szedtem le.

#1890 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 27. 19:02

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jún. 27., szombat - 18:21

hát ez érdekes. pont nemrég állítottam vissza én is a quick launch bar-t és pár napja állítottam be a lan-t a lakásban a másik géppel amin xp van és simán megy a megosztás.

#1891 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 27. 19:19

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jún. 27., szombat - 18:21

A hiba nálad lehet (ha a konfig1-re raktad fel, akkor a húzás is oka lehet), ugyancsak az MS oldaláról leszedett RC-nél:

nálam elérhetőek hálózaton a megosztások,
automatikusan csatlakozik a wlan,
enged hozzáférni minden könyvtárhoz és fájlhoz,
internetről letöltéssel nincs gond (se IE8-al, se Operával)

Ja és persze nem már létező oprendszert update-ltem (kipróbáltam, de annak az eredménye kataszrofális volt), hanem frissen húztam fel.

Szerkesztette: worxland 2009. 06. 27. 19:22 -kor

aláírás
Spoiler

#1892 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 27. 19:21

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 27., szombat - 16:49

Annál XPhez is már WinDVD patch kellett. Hiába jó cucc, tetszett is, de elég egynyárinak számított, támogatásban, meg mindenben. Nálam évek óta a polcon fekszik, amúgy sem jött be annyira.

Windvd patch? Mihez? Én magáról a driverről beszélek, nem alkalmazásról. Nálam a mai napig kiválóan működik.
Amúgy szerintem te a hozzáadott WinDvD Creatorról beszélsz, igen abból jött ki 3 patch is. De nekem magával a driverrel van gondom win7 alatt, mert hiába teszem fel , nem ismeri fel a win7. Vagyis felteszem a drivert, s aztán rádugom a digizőre az USb-t s itt nem ismeri fel, nem telepíti,mint azt XP alatt teszi.
Ebben kérném a segítséget.

Köszi.

Szerkesztette: SzaSza 2009. 06. 27. 19:23 -kor

#1893 Felhasználó inaktív   dupi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 10:21

storno

Szerkesztette: dupi 2009. 06. 28. 10:42 -kor

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF MINI,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870 (OC),NOCTUA NH-C12PSE14, KINGSTON HyperX 8Gb DDR3 1600Mhz CL9(OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

#1894 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 10:42

Idézet: SzaSza - Dátum: 2009. jún. 27., szombat - 20:21

Windvd patch? Mihez? Én magáról a driverről beszélek, nem alkalmazásról. Nálam a mai napig kiválóan működik.
Amúgy szerintem te a hozzáadott WinDvD Creatorról beszélsz, igen abból jött ki 3 patch is. De nekem magával a driverrel van gondom win7 alatt, mert hiába teszem fel , nem ismeri fel a win7. Vagyis felteszem a drivert, s aztán rádugom a digizőre az USb-t s itt nem ismeri fel, nem telepíti,mint azt XP alatt teszi.
Ebben kérném a segítséget.

Köszi.

Hivatalosan csak XP-ig támogatott a Plextor által, így csak XP-s driver a legutolsó. Vista/Win7-re már egy másik eszköz van Plextoréknál, így maximum annyit tehetsz, hogy WinXP kompatibilis módban teszed fel az XP-s driver-t. Ha szerencséd van, akkor működni fog vele. Ha nem, akkor veszel másikat vagy XP-t is használsz.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1895 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 14:34

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jún. 28., vasárnap - 11:42

Hivatalosan csak XP-ig támogatott a Plextor által, így csak XP-s driver a legutolsó. Vista/Win7-re már egy másik eszköz van Plextoréknál, így maximum annyit tehetsz, hogy WinXP kompatibilis módban teszed fel az XP-s driver-t. Ha szerencséd van, akkor működni fog vele. Ha nem, akkor veszel másikat vagy XP-t is használsz.

Sajnos az Xp kompatibilitás nem jó,már próbáltam,így marad a másik vinyón lévő XP.
De ki tudja, hátha meggondolja magát Plextor uraság, nem hinném, hogy akkora munka lenne win7 drivert készíteni..

#1896 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 07:08

Adott egy Asus P5Pe-VM alaplap, amin Soundmax ADI 1888-as hangkártya van. Nem ismerte fel.

Talált már valaki hozzá működő drivert? Próbáltam Vistásat is keresni, de semmi.. :(

Please help!

Thx!
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1897 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 07:17

Idézet: Lenny - Dátum: 2009. jún. 29., hétfő - 8:08

Talált már valaki hozzá működő drivert? Próbáltam Vistásat is keresni, de semmi.. :(

Vista driver, KATT! :) Installálni pedig a Vezérlőpult -> Eszközkezelő részen teheted meg.

Szerkesztette: Csokis 2009. 06. 29. 07:18 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1898 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 07:21

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jún. 29., hétfő - 8:17

Vista driver, KATT! :) Installálni pedig a Vezérlőpult -> Eszközkezelő részen teheted meg.

Megathx!!! :respect:  :respect:
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1899 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 07:24

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jún. 27., szombat - 8:36

Megerősítem a többieket, nekem semmi ilyen problémám nincs a kiadott Win7-el (RC1 hivatalos). Minden általad leírt dolog működik. (clean install)

Amúgy nekem SB Live-om van, és a KX Driver működik, felrak vagy 4 output-ot, és abból az egyiket kiválasztva (talán Wave Out 8 vagy ilyesmi) van sztereó hang és tökéletes. A Game Port-ot viszont nem lehet telepíteni.

Szerkesztette: Kory 2009. 06. 29. 07:27 -kor

#1900 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 07:29

Idézet: SzaSza - Dátum: 2009. jún. 28., vasárnap - 15:34

Sajnos az Xp kompatibilitás nem jó,már próbáltam,így marad a másik vinyón lévő XP.
De ki tudja, hátha meggondolja magát Plextor uraság, nem hinném, hogy akkora munka lenne win7 drivert készíteni..

Sajnos nem hiszem, hogy meggondolná, nem véletlenül van Vistára már új ConvertX, KATT!
Viszont valahol olvastam, hogy Vista alatt életre lehetett úgy kelteni, hogy amikor kiírja, hogy driver kell neki, akkor a NET-en kerestettek vele, amit a Vista meg is talált és jól működött vele. :think: Talán Win7 alatt is meg kellene ezt próbálnod. Már, ha lehet.

Szerkesztette: Csokis 2009. 06. 29. 07:31 -kor

Téma megosztása:

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.