Kösz a hozzászólásokat!
Igazából nem olyan jellegű Vista -> Win7 upgrade érdekel, hogy a Vistát tudjam frissíteni, mert nem igazán hiszek ebben, én minidg a tiszta telepítést preferálom. Végső soron az érdekel, hogy a meglevő Vista licenckulcsommal kaphatok-e olcsóbban valamilyen Win7-et, vagy inkább túrjam szét a netet különböző (de persze legális) beszerzési helyekért, és így keressem a legolcsóbb Win7-et.
Idézet
ha odakint megveszed a dobozos verziót, ki sem bontod, hazahozod, akkor sem számít legálisnak, mert csak. Területi hatály, h amár szolgáltatás, akkor miért ne legyen.
Ettől meg rosszul lettem, mert szerintem ez buta lépés a szoftvercégektől, a saját termékeik piacát csökkentik szerintem. Kicsit olyannak érzem ezt, mint a DVD-knél a régiókódot, csak hát az se vált be...
Na mindegy, kösz a segítséget, majd nézelődök, hogy honnan érdemes beszerezni a Win7-et, és remélem hogy nem kell csak azért dupla annyit fizetnem a rendszerért, mert ide születtem. Persze kár ezen moralizálni, lásd még IPhone 3G S, stb...
Gigabyte GA-P35-D53L, DualCore Intel Pentium E2180, 4 GB 1066 MHz Kingston DDR2 RAM, Gigabyte Nvidia 8600GT 512 MB, Samsung HD502IJ 500 GB, Samsung SP2514N 250 GB, LG GSA-H22NS30, Gigabyte Hybrid TV Card, Samsung 2243BW