HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 Értékeld a témát: **--- 18 szavazás

#2721 Felhasználó inaktív   Chico 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 02. 16:45

Start - Keresésbe: winver
Egységben az erő.

#2722 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 10:04

akkor ez az lenne:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#2723 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 10:18

Internet Explorer névjegyénél látszik, hogy pontosan melyik build van feltelepítve. Ha 7600.16385 a vége, akkor az RTM van felrakva.
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#2724 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 10:26

Idézet: sadam - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 11:18

Internet Explorer névjegyénél látszik, hogy pontosan melyik build van feltelepítve. Ha 7600.16385 a vége, akkor az RTM van felrakva.

Akkor ez rendben:

Kép
;)

a masik:

Cegnel van egy VPN szoftverunk, amivel bekapcsolodunk. Azonban ez ugy latszik lecsekkeli az OS verzioszamat. Ha jol emlekszem (anno xp sp3 problemaknal volt ez), at lehet irni a verzioszamot, es az OS azonositot valahol. Erre valamilyet otlet lenne esetleg?

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2725 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 10:36

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 10:26

Cegnel van egy VPN szoftverunk, amivel bekapcsolodunk. Azonban ez ugy latszik lecsekkeli az OS verzioszamat. Ha jol emlekszem (anno xp sp3 problemaknal volt ez), at lehet irni a verzioszamot, es az OS azonositot valahol. Erre valamilyet otlet lenne esetleg?

Parancsikonon Tulajdonságok->Kompatibilitás, Futtatás a köv. kompatibilitási módban bepipálod, kiválasztod az oprendszert és mehet is.

#2726 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 11:20

Idézet: zka67 - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 11:36

Parancsikonon Tulajdonságok->Kompatibilitás, Futtatás a köv. kompatibilitási módban bepipálod, kiválasztod az oprendszert és mehet is.

Az nem fog menni, mert egyetlen parancsikont keszit a Network Connecton-s mappaba, egy L2TP kapcsolatot.

Kép

#2727 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 11:41

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 12:20

Az nem fog menni, mert egyetlen parancsikont keszit a Network Connecton-s mappaba, egy L2TP kapcsolatot.

Kép

Senkinek nincs otlete?

#2728 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 11:24

Sziasztok!

Tegnap határoztam el, hogy a jelenlegi XP-t lecserélem Vistára (ha majd megjelenik, akkor Windows 7-re). Mielőtt megveszem gondoltam feltelepítem a Windows 7 RC változatát (még korábban letöltöttem a MS oldaláról és kulcsot is kértem). A telepítés rendben lezajlott, viszont olyan problémám lett, ami az XP-nél nem volt tapasztalható. Mégpedig a leállításnál a Windows rendben leáll, a merevlemezek is kikapcsolnak, a monitor is készenléti állapotba kerül, viszont a gép megy tovább, tehát nem kapcsolódik ki (csak a power hosszú megnyomása után). Próbáltam keresni a hibát, feltelepítettem a gyártó oldaláról letöltött vistás (van amelyik már Windows 7-es volt) drivereket, frissítettem a BIOSt is, de nem segített. Ezután gondoltam egyet és a munkahelyemről elhoztam az eredeti vista telepítő lemezt, gondolván kipróbálom azzal is, aktiválás nélkül úgyis 30 napig működik. Rendben települt, viszont a hiba itt is ugyanígy fennállt és nem jöttem rá, hogy mi lehet a gond, illetve, hogy hol keressem. Ezután visszaraktam az XP-t és annál minden rendben van. Viszont rettentően idegesít, hogy mi lehet a gond, ezért segítséget szeretnék kérni, hogy hol keressem a hibát?

Köszönöm előre is a segítséget!

#2729 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 11:46

Idézet: petne - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 12:24

Sziasztok!

Tegnap határoztam el, hogy a jelenlegi XP-t lecserélem Vistára (ha majd megjelenik, akkor Windows 7-re). Mielőtt megveszem gondoltam feltelepítem a Windows 7 RC változatát (még korábban letöltöttem a MS oldaláról és kulcsot is kértem). A telepítés rendben lezajlott, viszont olyan problémám lett, ami az XP-nél nem volt tapasztalható. Mégpedig a leállításnál a Windows rendben leáll, a merevlemezek is kikapcsolnak, a monitor is készenléti állapotba kerül, viszont a gép megy tovább, tehát nem kapcsolódik ki (csak a power hosszú megnyomása után). Próbáltam keresni a hibát, feltelepítettem a gyártó oldaláról letöltött vistás (van amelyik már Windows 7-es volt) drivereket, frissítettem a BIOSt is, de nem segített. Ezután gondoltam egyet és a munkahelyemről elhoztam az eredeti vista telepítő lemezt, gondolván kipróbálom azzal is, aktiválás nélkül úgyis 30 napig működik. Rendben települt, viszont a hiba itt is ugyanígy fennállt és nem jöttem rá, hogy mi lehet a gond, illetve, hogy hol keressem. Ezután visszaraktam az XP-t és annál minden rendben van. Viszont rettentően idegesít, hogy mi lehet a gond, ezért segítséget szeretnék kérni, hogy hol keressem a hibát?

Amenniben van USB-s eszkozod, akkor az eszkozkezeloben es a BIOSban is tiltsd a Wake Up on USB funkciot!

#2730 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 12:16

Idézet: petne - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 12:24

Sziasztok!

Vistán alapesetben a kikapcsoló gomb a start menüben csak altatásba teszi a gépet. Win7 RC-t nem ismerem, lehet ott is, viszont a végleges win7 alatt már rendes leállítás van a helyén. Win7-ből már elérhető az RTM, használd azt. A végleges nem fog tőle különbözni, vistával meg kár kínoznod már magad.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#2731 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 12:59

Idézet: FragMaster - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 12:16

Vistán alapesetben a kikapcsoló gomb a start menüben csak altatásba teszi a gépet. Win7 RC-t nem ismerem, lehet ott is, viszont a végleges win7 alatt már rendes leállítás van a helyén. Win7-ből már elérhető az RTM, használd azt. A végleges nem fog tőle különbözni, vistával meg kár kínoznod már magad.

Ezzel tisztába vagyok és természetesen nem az altaltást választottam, hanem a leállítást.

#2732 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 13:07

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 11:46

Amenniben van USB-s eszkozod, akkor az eszkozkezeloben es a BIOSban is tiltsd a Wake Up on USB funkciot!

Köszi, ezt kipróbálom... Erre nem gondoltam.

#2733 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 15:47

Még valamelyik RC, vagy béta változatot próbálgattam a gépemen, és itt is panaszkodtam, hogy sleep módból állandóan felébred a gép. A megoldás úgy tűnt az volt, hogy ki kellett húzni a kábelt a gépből.

Namost feltettem a végleges változatot (Pro x64) a laptopomra (Dell D630). Kábel nincs bedugva, sleep módban van a gép, és mégis felébred magától! Be van állítva HDD jelszó, így nem indul el, és kb egy perc várakozás után lekapcsol.

Sokszor csinálom, hogy ha nem messzire megyek, csak 20 perc az út, akkor berakom a notit sleep módba, be táskába, és úgy viszem. Ha nem lenne HDD jelszó, felébredne a táskában, akkor szépen megfőzné magát a gép... Ez azért elég aggasztó, nem?

Másnál nincs ilyen gond?

#2734 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 18:53

Nekem sajnos a tamogatas hianya miatt meg a dokkolo felrakas - levetel gondot okoz neki.
Elmegy a kep, nem jon vissza.

Most meg maradok az XPnel.

#2735 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 19:48

Nem tudom kit mennyire érint a kérdés de rájöttem egy kis apróságra.

Játékokkal van kapcsolatban azt vettem észre hogy egyes játékok úgy tesznek mintha elindulnának aztán beragadnak mondjuk még az intro előtt.
Nekem ezek a DIRT,GRID,BIOSHOCK,UT2K7 (aka UT3).

Egyik sem akart indulni és már lemondtam róluk, de valamelyik nap egy hirtelen vezérelt ötletnek köszönhetően kikapcsoltam az UAC-t és láss csodát mind elindul.

Remélem tudtam segíteni ezzel valakinek.

Üdv.

Szerkesztette: Virus9AX 2009. 09. 05. 19:48 -kor

#2736 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 07. 09:06

Ez csak nekem furcsa? :)

Csatolt fájl:

#2737 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 07. 09:09

Miert? Mi rajta a furcsa?
macbook air 2014

#2738 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 07. 09:40

Idézet: evone - Dátum: 2009. szept. 7., hétfő - 9:09

Miert? Mi rajta a furcsa?

Bővítés bármikor ... majd később

#2739 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 07. 10:13

Idézet: szucsati - Dátum: 2009. szept. 7., hétfő - 10:40

Szerintem alap, hogy az oprendszer előbb jelenjen meg hivatalosan :D Lehet az én defektem...
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#2740 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 07. 10:28

Idézet: szucsati - Dátum: 2009. szept. 7., hétfő - 10:40

Ez már a marketing... Azzal reklámoz termékeket, hogy majd tudod Windows7-re frissíteni...

Nehogy már véletlenül ne vásároljon, mert kivár...  :Đ
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

Téma megosztása:

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.