Idézet: debaj - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 14:12
Ebbe amúgy beleszámoltad az adatmentést, a szoftverek visszatelepítését és a beállításokat is? Ezek a hosszú és bosszantó dolgok, nem a next-next-vár-finish.
Igen, nagyjából ennyi. Én már nagyon régóta nem a gépemen tárolom az adatokat. Ha készen vagyok egy melóval, az megy dvd-re és a netre archivumba. Ha később mégis kell, néhány pillanat alatt elő tudom venni, nem kell keresgélnem, hogy "jaj istenem melyik könyvtárban is tettem".
A szoftverek visszatelepítéséről meg annyit, hogy általában a tizede nem kell azoknak, amik egy gépen vannak. Még szerencsés dolog is egy újratelepítés. Ha meg időközben kiderül, hogy mégis kell valamelyik, akkor felteszem és legfeljebb tartok egy cigiszünetet
De most a vitát és a kinek-milyen-virusa-volt-ot félretéve, őszintén: hány évente fordul elő veletek, hogy belefuttok egy vírusba? Nekem ~4 éve volt utoljára, az is az én baromságom miatt, olyan oldalról töltöttem le programot, amiről tudtam, hogy nem kéne és ráadásul el is indítottam
Aki meg naponta-hetente belefut egy-több vírusba, annak úgyis mindegy, hogy gyors vagy lassú a gép, az használjon vírusbasztatót.
Nem akartam ekkora feneket keríteni a dolognak, mert ez mégiscsak a windows7 topik, ha jól emlékszem csak mexeltől kérdeztem meg csodálkozva, hogy miért használja, mert tudom róla, hogy nem kedző és aggódik a gépe gyorsaságáért. Meg egyébként is, hetente újratelepíti a gépét de van, hogy sűrűbben
Szerk: Egyébként azóta átnézettem a gépeimet on-line scanerrel, és pár tracking cookie-n kívül mást nem talált. Azok meg nem érdekesek.
Szerkesztette: zka67 2010. 03. 04. 20:33 -kor