winFOS7.jpg (40,53K)
Letöltések:: 33Következő eset történt velem: letöltöttem a Windows 7 Enterprise verziót a hivatalos Microsoft weblapról.
Feltelepítettem, egy VirtualBoxba egy 2.8-as X3 Phenomra, melyben a Virtuális Gép kapott két procit és 1 giga ramot.
Minden ment is rendben amíg fel nem telepítettem a VirtualBox drivereket, majd az első újraindítás után feldobta a rendszervisszaállító panelt
és egy végtelenciklusba került, folyamatos újraindítások jöttek.
(Semmi, azaz 0, tehát zéró külső, felhasználói, vagy bármilyen más third party program NEM futott le a virtuális Windows 7-ben a SUN Microsystems VirtualBox driverein kívül)
Majd az egészet előlről kezdtem: Win7 telepítés, VirtualBox driverek, RÓKASÁGBÓL MÉG EGY RENDSZERVISSZAÁLLÍTÁSI PONTOT IS LÉTREHOZTAM
majd az eredmény ugyanaz : Stratup Repair és újraindulgatások... viszont itt megadtam a felhasználó jelszavát, és megpróbáltam nyomni egy Rendszervisszaállításti pontot , és kiírta, hogy NINCS RENDSZERVISSZAÁLLÍTÁSI FÁJL (!) pedig direkt készítettem egyet !
A következő a kérdésem: most tényleg ennyire sz*r ez a Windows 7 , vagy csak nekem tűnik annak?
winshit7.jpg (32,87K)
Letöltések:: 23
winFOS7.jpg (40,53K)
Letöltések:: 33