Idézet: kisskertRob - Dátum: 2010. 06. 05. 14:38
...
Úgy látom ez a fórum sem lesz hosszú életű nekem, ha így összegányolja a szövegemet és nem ismeri fel a b-b kódokat...
...
Hát olvasni nem tudni egy dolog, de a gány előtted van, csak szerkeszteni kell, ha van fölösleg. A másik a szabályzat, ahogy írták: kulcsokat, linkeket közzétenni f@sza dolog, ez nem warez fórum...

Gondold csak el, hova jutna a fórum így... Remélem megértesz minket.

nyilván nem ide tartozik, hülyéztek már le engem is ilyesmi miatt, de amikor valakit a közvetlen környezetemben egy sima tcmd-ért elkaptak, s összeírták az összes warezt a gépén, vastag lett a számla. Azt mondtam a gyereknek, na akkor lehet röhögni majd. Ja igen, hogy hogy jutottak hozzá? Volt valami razzia-szerű, ezt meg simán felnyomták, nála ugyan azt a programot, amit kerestek, nem találták meg, de mivel a commander fekete volt, a hatóság jogosult volt ezt-azt megtenni. Gépvizsga. Aztán találtak Corel-t, AutoCAD-et, oszt több kérdés nem is volt.
Szerkesztette: Warrior 2010. 06. 13. 08:31 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."