HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 Értékeld a témát: **--- 18 szavazás

#7041 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 24. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 12. 24. 16:47

Csak akkor jöhet elő, ha X ideig nincs HDD-művelet. Ha folyamatosan használja a gépet, akkor egyszer sem jöhetne elő, tehát csak ha magára hagyja. S úgy jön le, nem erről van szó. Bár 7-ben default elég kevés a HDD suspend timeout-ja.

Nekem már film nézés közben is előjött úgy hogy lekapcsolta azt a vinyót amiről a film ment. :mellow:
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#7042 Felhasználó inaktív   UpDavid 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 29. 12:44

Hello

Olyan gonddal küzdök win 7 alatt hogy csatlakoztattam a külső meghajtómat a gépmehez amin csak fájlokat ( zene kép film) tartalmaz.
az összes főkönyvtár "lnk" kiterjesztésű parancsikonként jelenik meg és nem tudom hogy lehetne visszaállítani.
mielőtt ez bekövetkezett egyik barátomnál voltam és az ő gépe csinált parancsikon fájlt a mappáimból.
találkozott már valaki hasonlóval ? esetleg tudna megoldás?

köszi előre is
ha máshol kéne segítséget kérni ilyen ügyben akkor írjátok meg hová és bocs előre

#7043 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 13:00

Üzenet megtekintéseIdézet: UpDavid - Dátum: 2012. 12. 29. 13:44

Hello

Olyan gonddal küzdök win 7 alatt hogy csatlakoztattam a külső meghajtómat a gépmehez amin csak fájlokat ( zene kép film) tartalmaz.
az összes főkönyvtár "lnk" kiterjesztésű parancsikonként jelenik meg és nem tudom hogy lehetne visszaállítani.
mielőtt ez bekövetkezett egyik barátomnál voltam és az ő gépe csinált parancsikon fájlt a mappáimból.
találkozott már valaki hasonlóval ? esetleg tudna megoldás?

köszi előre is
ha máshol kéne segítséget kérni ilyen ügyben akkor írjátok meg hová és bocs előre

Egy fájlkezelő mit mutat mi van a könyvtárakban ? Intézőből próbáltatok másolni a könyvtárakat ?
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!

#7044 Felhasználó inaktív   UpDavid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 12. 29. 13:00

Egy fájlkezelő mit mutat mi van a könyvtárakban ? Intézőből próbáltatok másolni a könyvtárakat ?

A könyvtárak tartalma teljesen ép és minden megvan csak ilyen hivatkozással érek el mindent.
ha lenne valami amire áttudnám másolni akkor átmásolnám és leformáznám de majdnem 1 terrát nem tudok.

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Szerkesztette: UpDavid 2012. 12. 29. 13:29 -kor

#7045 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: UpDavid - Dátum: 2012. 12. 29. 14:26

A könyvtárak tartalma teljesen ép és minden megvan csak ilyen hivatkozással érek el mindent.
ha lenne valami amire áttudnám másolni akkor átmásolnám és leformáznám de majdnem 1 terrát nem tudok.

Miért kéne leformázni ? Csinálj egy új könyvtárat a vinyón és kezd el oda átmásolgatni a filmeket.

#7046 Felhasználó inaktív   UpDavid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 12. 29. 13:45

Miért kéne leformázni ? Csinálj egy új könyvtárat a vinyón és kezd el oda átmásolgatni a filmeket.

igen ezt próbáltam de csak más néven engedi különben ugyan itt vagyok mégha kitörlöm az eredetit és átnevezem az újat megint parancsikon lesz v eltűnik olyan is volt.

#7047 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 15:30

Próbálj TC-vel másolni/áthelyezni.

Intézőt csak néhány különleges esetben érdemes használni, minden fájlműveletre meg ott a TotalCommander.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#7048 Felhasználó inaktív   UpDavid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 16:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2012. 12. 29. 15:30

Próbálj TC-vel másolni/áthelyezni.

Intézőt csak néhány különleges esetben érdemes használni, minden fájlműveletre meg ott a TotalCommander.

sajnos TC vel ugyan ez van ott se engedi ha létezik ugyan az a név nem számít ha törölted a parancsikon mappát.
köszönöm az eddigi ötleteket

#7049 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 17:10

Üzenet megtekintéseIdézet: UpDavid - Dátum: 2012. 12. 29. 15:08

igen ezt próbáltam de csak más néven engedi különben ugyan itt vagyok mégha kitörlöm az eredetit és átnevezem az újat megint parancsikon lesz v eltűnik olyan is volt.

Aztán marha nehéz dolog a filmek mappa helyett egy filmek2 mappát csinálni és oda átmásolni a filmeket.

#7050 Felhasználó inaktív   UpDavid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 12. 29. 17:10

Aztán marha nehéz dolog a filmek mappa helyett egy filmek2 mappát csinálni és oda átmásolni a filmeket.

azért ha lenne más megoldás te se mindent "valami"2 mappanévre írnál át mert ezzel tisztában vagyok én is.
nem a megkerülős módszert választanám de köszi a tanácsot

#7051 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: UpDavid - Dátum: 2012. 12. 29. 18:29

azért ha lenne más megoldás te se mindent "valami"2 mappanévre írnál át mert ezzel tisztában vagyok én is.
nem a megkerülős módszert választanám de köszi a tanácsot

Mutass egy képet, hogy a TC-ben hogy látszik a Filmek mappa parancsikonnal. A mappák tartalma megvan ?

#7052 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 30. 07:33

Srácok, senkinek sem tűnik fel, hogy a betett képen a parancsikon a lomtárba rejtett exére mutat és az exe hívja meg intézőben az adott mappát? Egy rohadék kis féreggel van dolgunk, mely vélhetően rejtetté tette a meghajtón lévő összes mappát, és minden egyes mappa nevével egy parancsikont hozott létre, és minden megnyitásakor lefut.
Mivel a féreg vélhetően futhat, a gépet fertőzöttnek tekintjük. Total commander segedelmével, abban bekapcsolva a rejtett fájlok megjelenítését, nézz bele a lomtár könytáraiba, hogy a féreg ott van-e még, mert elképzelhető, hogy a vírusirtó elkapta, és még egy másik gépen alkotta meg a fertőzni képes meghajtót. Ha a fájl ott van, akkor a virustotal.com-ra fel kéne tölteni, hogy mégis mivel van dolgunk, aztán mondom tovább. Ha már nincs ott (se a c: és az összes többi lomtárában!), akkor a parancsikonokat töröld, a mappákat kijelölve, jobbegér tulajdonságok alatt a rejtett, illetve rendszer bejegyzést vedd le róluk.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#7053 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 08:58

... és mindemellett a NOD32 is feltehetően lejárt a képen... Békaember-kolléga, látom még mindig érdekel a biológia... :smoker:

Szerkesztette: Warrior 2012. 12. 30. 09:00 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#7054 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 09:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 12. 30. 08:58

Békaember-kolléga, látom még mindig érdekel a biológia... :smoker:

:Đ
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#7055 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 09:47

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 12. 30. 07:33

Srácok, senkinek sem tűnik fel, hogy a betett képen a parancsikon a lomtárba rejtett exére mutat és az exe hívja meg intézőben az adott mappát? Egy rohadék kis féreggel van dolgunk, mely vélhetően rejtetté tette a meghajtón lévő összes mappát, és minden egyes mappa nevével egy parancsikont hozott létre, és minden megnyitásakor lefut.
Mivel a féreg vélhetően futhat, a gépet fertőzöttnek tekintjük. Total commander segedelmével, abban bekapcsolva a rejtett fájlok megjelenítését, nézz bele a lomtár könytáraiba, hogy a féreg ott van-e még, mert elképzelhető, hogy a vírusirtó elkapta, és még egy másik gépen alkotta meg a fertőzni képes meghajtót. Ha a fájl ott van, akkor a virustotal.com-ra fel kéne tölteni, hogy mégis mivel van dolgunk, aztán mondom tovább. Ha már nincs ott (se a c: és az összes többi lomtárában!), akkor a parancsikonokat töröld, a mappákat kijelölve, jobbegér tulajdonságok alatt a rejtett, illetve rendszer bejegyzést vedd le róluk.

Nekem is gyanús volt, de ha a delikvens nem törődik azzal, hogy dögöket szed össze, akkor felesleges beleszólni a dógába. :cool2:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#7056 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 05. 12:31

Hali!
Lenne egy olyan problémám, hogy win7 64biten vagyok jelenleg és volna egy hama card reader 19in1 usb2.0-ás kártyaolvasóm.
Csatlakoztatom, kiírja új hw, keresi illesztőprogit, megtalálja, írja is mindegyik slotra hogy hama usb ez+az..
De mikor belerakom a microSD kártyát semmit nem csinál.
a led világít ugyan, de win nem reagál...
kipróbáltam ugyanezt csak lapotopon ismerősnél szintén win7 64bit és ugyanez...
Erre valami 5let?
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#7057 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 06. 06:56

Üzenet megtekintéseIdézet: laragirl83 - Dátum: 2013. 01. 05. 12:31

Hali!
Lenne egy olyan problémám, hogy win7 64biten vagyok jelenleg és volna egy hama card reader 19in1 usb2.0-ás kártyaolvasóm.
Csatlakoztatom, kiírja új hw, keresi illesztőprogit, megtalálja, írja is mindegyik slotra hogy hama usb ez+az..
a led világít ugyan, de win nem reagál...
kipróbáltam ugyanezt csak lapotopon ismerősnél szintén win7 64bit és ugyanez...
Erre valami 5let?

Szar a kártyaolvasó? :)

#7058 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 06. 10:23

Üzenet megtekintéseIdézet: laragirl83 - Dátum: 2013. 01. 05. 12:31

Hali!

Ha jól látom, ezen nincs mSD foglalat, csak sima SD.
Milyen adapterrel használod? Másik adapterrel sem olvas?
Az olvasóba másik kártyát téve mi a helyzet?
A többi foglalatot (SM, CF) ki tudod próbálni, hogy azok mennek-e?

#7059 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 14. 22:58

Sziasztok

A rendszer partícióm szeretném megnövelni. A vinyó két részre van felosztva, a nagyobb részből zsugorítással felszabadítottam 30 GB-t. majd C partícióra jobb gomb, de az "Extend Volume" inaktív maradt. A D meghajtóhoz gond nélkül vissza tudom csatolni. Mit csinálok rosszul?

A választ köszönöm előre is.

#7060 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 14. 23:03

Üzenet megtekintéseIdézet: KBoti - Dátum: 2013. 01. 14. 23:58

Sziasztok

A rendszer partícióm szeretném megnövelni. A vinyó két részre van felosztva, a nagyobb részből zsugorítással felszabadítottam 30 GB-t. majd C partícióra jobb gomb, de az "Extend Volume" inaktív maradt. A D meghajtóhoz gond nélkül vissza tudom csatolni. Mit csinálok rosszul?

A választ köszönöm előre is.

Hát milyen programmal próbáltad ?

Téma megosztása:

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.