Helló!
Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdést, ha nem előre is bocsi.
Tehát először is a történet, volt 2 GB RAM a gépemben, amit bővítettem 4GB-ra (ennyit bír el maximálisan az alaplapom) és a bővítést követően, gondoltam felrakom a Windows 7 64 bites verzióját, hogy teljesen kitudjam használni a 4 GB RAM-ot.
A gépem a következően néz ki:
Alaplap: MSI G31M3 V2
Processor: Intel Core 2 Dou E7200 2,53 GHz
Memória: Corsair XMS2 4 GB 800 MHz
Videokártya: Gigabyte Nvdia GeForce 9500 GT
Merevlemez: 320 GB
Tapasztalatok, első próbálkozás, több órán keresztül települt a Windows 7 64 bites verziója, nem akartam megszakítani, hátha csak a telepítés ilyen lassú 32 bit után, tudom hülyeség, de mondom hátha. Újratelepülés végeztével a rendszer brutálisan lassú volt, a processorom állandóan 100%-on ment, használhatatlan volt a gép. Visszatelepítettem a Windows 7 32 bites verzióját, mint a villám úgy feltelepült és a rendszer is nagyon gyors. Ezek után minden ismerősömet megkérdeztem, aki valamit is ért a gépekhez, hogy mi lehet a probléma, de nem tudott senki semmit rá mondani, a neten is nézelődtem, de semmi használhatót nem találtam. a BIOS-ba is nézelődtem, hogy hátha valami beállítási probléma, de nem találtam, olyat ami ezt okozta volna, vagy csak én nem tudok róla. Még próbálkoztam, több 64 bites telepítővel, de nagyon lassan töltődik be a telepítés így meg sem várom, hanem félbeszakítom, a telepítők kipróbáltak, tehát az nem lehet a gond, próbáltam usb-ről is, de az sem segített. Végül kipróbáltam a 64 bites Ubuntut, az simán feltelepült és futott a gépen, csak nekem olyan programok szükségesek a munkámhoz, amiket nem szeretnék linuxos alternatívákkal helyettesíteni, így végül ismét a windows 7 32 bites verziója van fent. Annyira nem is fontos úgy mondd, hogy most nekem 64 bites rendszerem legyen, csak már érdekel, hogy mi lehet a probléma. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hátha tud valaki valami jó választ rá. Előre is köszönöm.
Szerkesztette: russian20 2013. 09. 02. 20:35 -kor