Idézet: bogdan - Dátum: 2008. okt. 9., csütörtök - 9:57
igy van. de egy CF kartyarol ezt azert nem lehet elmondani, ugye?

igyekszem. bar latom Te nem igyekszel elkerulni a szemelyeskedest...
bocsanat, valoban felreertettem, amit irtal. de nem latom, hogy mas lenne a celkozonseg itt. szerintem a keves penzel rendelkezo, de konnyen hordozhato szamitogepre vagyoak a celkozonseg mindket esetben. ebben a formajaban is ugy gondolom, hogy nem all meg az osszehasonlitasod.
Drága kenyér......és az SSD mivel kezeli le, ami akkora csoda, hogy a CF kártyára, amin ugyanugy ott az ATA illesztő, nem fér el? Vagy miért irják a specben, hogy kezeli a weart?
Korlátozott használat neked az, hogy egy 64 megás kártyára, amire logol egy gép? Szerinted, hogy történik az? Úgy, hogy folyamatosan ir rá a szotfver, és amikor megtelik, a legrégebbit letörli, és kezdi előlről.64 megás kártyán, 24/7 felhasználás mellett, 2 év alatt, szerinted, az szar eredmény?
Fényképezőgépben meg, majd beszélj egy-két emberrel is, akik fényképeznek....mikor az öregem a 4db 1 gigás kártyát teleszarja 2 nap alatt.... vagy azokkal, akik gen1-2 iPod miniket alakitanak át CFesre.
Sub/netbook esetén a célközönségnek köze nincsen egymáshoz, a subnotebook, vagy az ultaportable kategória soha nem a kispénzű emberek kategóriája volt, és nem is lesz, nem tudom miről beszélsz. Az, hogy van olcsó subnotebook is már, az meg nem azért van, mert az annyira hűdejó. Azért egy Ts sonyt, vagy egy X IBM/Lenovot ne hasonlitsunk már egy MSI/Ánusz subhoz.....
Ha minőséget akarsz, fizesd meg. Ha sóher vagy, akkor vagy lejjeb adsz az igényből, vagy megveszel valami szart olcsón, és imádkozol hogy ne rohadjon le, ennyire egyszerü ez.