Nekem a HP hazaban kellene az MSI belseje.

A HP egyertelmuen a legminosegibb cucc a mai felhozatalban, de a fenyes kijelzo es a dogletesen lassu proci nagy csalodas, az MSI sokkal hasznalhatobb, ha ezeket is figyelembe vesszuk.
A Wind teljesitmenyevel kapcsolatosan en sem ertem a kifogasokat, konyorgom, a Cars masodik reszet nem akarjatok veletlenul ezen renderelni, mikozben harom kernelt fordit egyszerre? Azert tudni kellene mire szanjak ezeket a masinkakat, akinek ilyen igenyei vannak, fizessen 400-at az erosebb, arra kitalalt ultrahordozhatokert.
IMHO a Wind mar pont azt hozza, amire ezt a kategoriat kitalaltak, szinte kompromisszumok nelkul.
Az Atom meg atomjo, nem melegszik, alig eszik, a teljesitmenye meg nekem meglepetes, minden pikk-pakk, 50%-kal visz egy 720p-s WMV-t, 20% korul egy Youtube videot, siraly. A HP belehal egy sima flash videoba is, ez nagy gaz...
Ja, ha a Windnel okosan kikapcsolod a kamerat (-1,5-2W!), leveszed 2-es szintre a kijelzot (nem fenyes, ugyhogy lehet, boven lathato a tartalom), a 6-cellas aksival 5-6 orat lehet webezni, levelezni, szovegszerkeszteni, stb. Ez irto jo.