Hat ez a T**Laptop mekkora surmo ceg.

Na mindegy, hagyjuk.
Hosszabb tavu tapasztalatok: billentyuzet nem tunik orokeletunek (meg a space-t kozepen kell nyomni), es kell vagy egy het mire a typo-atlag beall a megszokottra.A wifi szoftvere eleg bena. Az egyik app kilistazza az elerheto hotspotokat, a masik meg csatlakozik hozzajuk. Ha uj AP-hoz akarsz csatlakozni a listazoval, akkor errort ir, miszerint valami fogja az interface-t, ezert nem tud valtani. Ami fogja, az meg persze a masik app. Szoval eloszor ott le kell csatlakozni, aztan a masik app-al felcsatlakozni az ujra. Agyrem. Rokonsagnak sikerult CIB internet bankkal egyszer merevre fagyasztani a gepet meg Freemail-el Firefoxot fagyasztani. Nekem meg egyik sem jott ossze.

Az akksi ido kicsit lehetne tobb.
Osszessegeben azert meg vagyok elegedve a ketyerevel. A vilag masik vegerol kenyelmesen tudok levelezni, Skypeolni az ismeroseimmel, no es netezni is. Kellett .ppt, .doc es .xls fileokat is neznem, sikerrel. Logmein Java klienssel egesz elvezheto rajta (ceges levelezest le birtam vezenyelni rola ugy, hogy a mindent a ceges gepen csinaltam) . Kellett repulojegyet foglalanom rola, ami mindenfele flashes, pdfes varazsltokat csinalt, gond nelkul. CIB, UniCredit netbank szinten mukodott. Pendrive kezeles szinten jo volt, kiveve, hogy nem talaltam opciot, ahol megformazhattam volna a kutyut.