HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. Avagy minden szinten, szinte minden! Értékeld a témát: ***** 5 szavazás

#1241 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 23. 10:14

Idézet: LightBringer - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 11:03

Jó zöldséget úgyis csak otthon tudsz szedni, nagyon gyatra minőség van már mindenhol... :( Most már inkább én is el fogom szépen vetni azt, ami mindig jól jön, legalább a szezonjában legyen valami.

Három (3) hete hoztak szüleim paradicsomot nekünk (fóliában termeli keresztapám nagy mennyiségben). Most, három hét után is kicsit jobb állapotú a paradicsom, mint amilyet lehet a zöldségesnél, boltokban kapni, elvileg frissen. Pedig keresztapám ugyanabból a paradicsomból adott nekünk (válogatás nélkül), mint amit utána elad másnap a nagybani piacon. Hogy hogyan lesz abból olyan állapotú, mint amilyet a boltokban lehet kapni, azt nem tudom.

#1242 Felhasználó inaktív   Gravobsky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 12:30

Idézet: NeCrO - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 8:52

sajnos nem mindenkinek van ideje piacra járni...

(de szvsz én pl tecsó/madaras tecsó helyeken csak nagyritkán veszek, inkább bécsi úti interspar)

Tökmindegy , ha csak arra volna időm hogy a tescoban vásároljak zöldséget-gyümölcsöt akkor azthiszem ebben az életemben már nem fogyasztanék ilyeneket. Egyszerüen nevetséges hogy mi az amit ki mernek rakni (szentmihályi út) és 3-4km-el arréb a madarasteszkóban vagy a korában pedig képesek ehető gyümiket kirámolni.
IntelE5200+CoolerMasterHyperTX2/GigabyteP35C-DS3R/GeilUltra 3Gb/XFXHD4830/SeagateBarracuda 80+160+500/PioneerDVR-216/EnermaxModu82+ 425W/CoolerMasterSileo/GeniusSlimstar/GigabyteM7800/Samsung223BW
Xbox360

#1243 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 12:48

Idézet: Gravobsky - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 13:30

Tökmindegy , ha csak arra volna időm hogy a tescoban vásároljak zöldséget-gyümölcsöt akkor azthiszem ebben az életemben már nem fogyasztanék ilyeneket. Egyszerüen nevetséges hogy mi az amit ki mernek rakni (szentmihályi út) és 3-4km-el arréb a madarasteszkóban vagy a korában pedig képesek ehető gyümiket kirámolni.

Hozzám Óbudai madaras tecsó van közel, nagyon ritkán látogatom csak a hús és zöldség/gyümölcs részlegét. Kicsit messzebb, bécsi úton az Intersparban számomra sokkal jobb minőségben megkapom ezeket, igaz, nem mindig, de 10-ből 8x igen.
Van a környéken az egyik út mellett egy ződséges, de valahogy nem vonz, hogy egész nap kint van az autófüstös meg poros placcon...
Sokan beszélnek minőségről, meg otthoni kiskert, stb... kérdezzetek utánna mennyit volt az otthoni kiskertben permetezve az amit olyan finomnak mondatok...(kártévők, csupaszcsigák) olykor nem is olyan nagy a különbség...
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#1244 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 13:04

Idézet: NeCrO - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 13:48

[...] bécsi úton az Intersparban számomra sokkal jobb minőségben megkapom ezeket, igaz, nem mindig, de 10-ből 8x igen. [...]

Óbudai interspárban akartak már ránk sózni büdös csirkecombot...

Egyébként - , mint fentebb is írtam - azt nem értem, hogy a termelőtől jó minőségűként elindult áruval mit csinálnak, hogy olyan ramaty állapotban kerül a boltokba meg a zöldségesekhez?

#1245 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 13:13

Idézet: Sipi- - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 14:04

Egyébként - , mint fentebb is írtam - azt nem értem, hogy a termelőtől jó minőségűként elindult áruval mit csinálnak, hogy olyan ramaty állapotban kerül a boltokba meg a zöldségesekhez?

Pihentetik a raktárban...

Nekem nem volt eddig gondom ott a húsrészleggel, kb 4 éve ott vásárolok már...
Auchanban kaptam már büdös csirkecombot...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#1246 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 13:19

Mondjuk egymás hegyén-hátán szállítják, szar az út, a sofőr tolja neki, a zöldség meg repked hátul össze-vissza, kamiont/furgont kinnhagyják a napon, le van fóliázva, befülled, rakodásnál odavágják, a szebbet kiválogatják a szemfülesek meg az eladó, a többi meg ott marad a hűtőházban, amíg az éppen-eladhatót el nem hordja a tömeg. Csak hát addigra az eredetileg esetleg friss áru is éppen-eladhatóvá silányul.

Másrészt a zöldséges sem feltétlenül a prémium árut veszi meg, ha húsz forinttal olcsóbb a véres torkú kilaja, az egy nagyobb üzletben sokezer forintos megtakarítás. Másrészt a zöldségeseknek sem olyan jó a sora, a nagy tömeg inkább benzinre meg tolongásra költi azt a pénzt, amennyivel drágábban adja a sarki bolt a paprikát.

SZERK.: Sógorom is évekig bizniszelt zöldséggel kórház mellett, és volt úgy, hogy a spanyol hulladék paradicsom, ami nagy vonalakban egy piros lufi vízzel meg műtrágyával töltve, ment, mint a cukor, a prémium magyar paradicsommal, ami tán húsz-harminc forinttal volt drágább, össze sem lehetett hasonlítani, annak meg mégis rárohadt a fele.

Szerkesztette: debaj 2008. 06. 23. 13:26 -kor

#1247 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 23. 13:22

Nagy tömegben nem megfelelő körülmények közt szállítva néha a kontinens túlfeléről jön hidegben/melegben, akár többször átrakodva.

Büdös comb meg mindenhol lehet, mert egíy idő után megdöglik. Szólni kell, akkor összekapják magukat, oszt szedik is le a polcról
Make love not Wor.

#1248 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 13:33

Idézet: debaj - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 14:19

Mondjuk egymás hegyén-hátán szállítják, szar az út, a sofőr tolja neki, a zöldség meg repked hátul össze-vissza, kamiont/furgont kinnhagyják a napon, le van fóliázva, befülled, rakodásnál odavágják, a szebbet kiválogatják a szemfülesek meg az eladó, a többi meg ott marad a hűtőházban, amíg az éppen-eladhatót el nem hordja a tömeg. Csak hát addigra az eredetileg esetleg friss áru is éppen-eladhatóvá silányul.

Másrészt a zöldséges sem feltétlenül a prémium árut veszi meg, ha húsz forinttal olcsóbb a véres torkú kilaja, az egy nagyobb üzletben sokezer forintos megtakarítás. Másrészt a zöldségeseknek sem olyan jó a sora, a nagy tömeg inkább benzinre meg tolongásra költi azt a pénzt, amennyivel drágábban adja a sarki bolt a paprikát.

SZERK.: Sógorom is évekig bizniszelt zöldséggel kórház mellett, és volt úgy, hogy a spanyol hulladék paradicsom, ami nagy vonalakban egy piros lufi vízzel meg műtrágyával töltve, ment, mint a cukor, a prémium magyar paradicsommal, ami tán húsz-harminc forinttal volt drágább, össze sem lehetett hasonlítani, annak meg mégis rárohadt a fele.

Hali!

Megkaptad a PÜ-m a fodrászattal kapcsolatban?

#1249 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 13:40

Idézet: NeCrO - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 14:33

Hali!

Megkaptad a PÜ-m a fodrászattal kapcsolatban?

Meg, köszönöm, viszont eléggé kiesik a mozgásteremből, meg nem tudom, hogy este hat körül nyitva vannak-e. Viszont találtam a Lurdy háznál egy olyan helyet, ami jó sokáig nyitva van, meg foglalkoznak halott hajszálakkal :)

#1250 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 13:56

Van-e olyan cég vagy médiaegység, amely fotókat, digitális képeket vásárol? Különböző helyszínekről, tájakról, eseményekről?
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1251 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 14:06

Microstock cégekkel próbálkozz. www.istockphoto.com, www.dreamstime.com, effélék. Nem fizetnek túl jól, de legalább fizetnek. :)

#1252 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 17:41

keresek egy számot aminek a refrénje a Kossuth induló (éljen a magyar szabadság, éljen a magyar haza), talán a System of a down adja elő de nem vagyok benne biztos. Tudja valaki?
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#1253 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 11:27

Hali!

olyan műanyagragasztót keresek, amivel a tejesedényünket tudnám javítani.
Nem szeretném kidobni, csak az alján van egy 5 centis forrasztás menti repedés.

nem tudom az epoxi jó e rá?

Szerkesztette: WEbshark 2008. 06. 24. 11:30 -kor

#1254 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 12:09

Idézet: keselyuu - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 18:41

keresek egy számot aminek a refrénje a Kossuth induló (éljen a magyar szabadság, éljen a magyar haza), talán a System of a down adja elő de nem vagyok benne biztos. Tudja valaki?

A zenekar neve az Ignite, de a konkrét szám címét, amiben a Kossuth induló a refrén, nem tudom sajnos. Nézz körül itt: http://ignitemusic.freeweb.hu/

#1255 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 12:33

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 13:09

A zenekar neve az Ignite, de a konkrét szám címét, amiben a Kossuth induló a refrén, nem tudom sajnos. Nézz körül itt: http://ignitemusic.freeweb.hu/

Ignite – A Place Called Home

Van belole angol, meg magyar/angol verzio is.

angol http://litkei.hu/blog/?p=373
magyar http://www.youtube.c...h?v=LVEPIbK401s

Szerkesztette: charlie 2008. 06. 24. 12:37 -kor

MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1256 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 12:57

Zsíííír köszi!!
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#1257 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 13:59

Raktári mérleget/ket szeretnénk kölcsönözni céghez. Tud valaki ajánlani Bp-n egy boltot/céget, akik ilyesmi bérbeadásával foglalkoznak?

#1258 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 14:32

Idézet: NeCrO - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 14:59

Raktári mérleget/ket szeretnénk kölcsönözni céghez. Tud valaki ajánlani Bp-n egy boltot/céget, akik ilyesmi bérbeadásával foglalkoznak?

Budapestit nem tudok, én a cégemnek Hódmezővásárhelyről béreltem mérlegeket a nagyleltár idejére. Ha érdekel, küldj PÜ-t.

Szerk.: Jabocs, átnéztem a doksijaim, van pesti is, onnan vásároltunk.

Szerkesztette: Drummaster 2008. 06. 24. 14:47 -kor

#1259 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 15:03

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 15:32

Budapestit nem tudok, én a cégemnek Hódmezővásárhelyről béreltem mérlegeket a nagyleltár idejére. Ha érdekel, küldj PÜ-t.

Szerk.: Jabocs, átnéztem a doksijaim, van pesti is, onnan vásároltunk.

ment egy PÜ  ;)

#1260 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 15:21

Idézet: NeCrO - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 16:03

ment egy PÜ  ;)

Repü. :)

Téma megosztása:

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első