HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. Avagy minden szinten, szinte minden! Értékeld a témát: ***** 5 szavazás

#781 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 10. 08:37

Idézet: dani83 - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 9:10

vettem a szobámba egy mobilklímát, és ki kéne vezetni valahogy a csövet a lakásból, ami elég nagy  :think:  ide is ugyan olyan klímaszerelőt kell hívni mintha split-klímát tetetnék fel?  :think:
illetve hogyan fogják megoldani?fúrnak egy olyan széles lyukat a falban mint a cső?  :think:  tetőréi szobában vagyok  :)

haveromnal a szellozon van kivezetve (panel)
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#782 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 09:47

Sziasztok!

Szeretnek egy csomagocskat kuldeni kulfoldre utanvettel... hogyan tudom ezt megoldani? A cinkes, hogy euroban hirdettem a csomagot, es nem tudom itthon ezt hogy kapom majd kezhez... illetve azt sem tudom egyaltalan hogyan mukodik ez (eleinte arra gondoltam atutalja nekem az osszeget, es elkuldom utana, de ugye joggal van fentartasa az illetonek mert meg nem bizniszelt velem)...

Tehat igenyem: feladom a csomagot (nem nagy, filmesdoboz meretu), deliveraljak nekem nemetekhez... az illeto atveszi, kifizeti euroban, majd en valamikor megkapom a penzt (jo lenne szinten euroban megkapni!)

Hogyan tehetem ezt meg?

Koszi elore is a segitseget!
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#783 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 10:04

DHL?
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#784 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 11:12

Idézet: LightBringer - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 11:04

DHL?

igen, meg GLS meg egyebek :D en inkabb a folyamatra lennek kivancsi hol erdemes probalkozni (ha nem jon tapasztalt válaszado, akkor az lesz, hogy korbetelefonalom ezeket)
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#785 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 14:37

Idézet: qnadam - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 0:46

viszont én is kérdés. budapesten hol lehet ezüstszínű testfestéket kapni? :)

Sminkes boltokat keress, de ha tényleg emberre kell, és nem akarjátok sokáig fent tartani, akkor érdemes megpróbálkozni sima szemfestékkel.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#786 Felhasználó inaktív   Gravobsky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 18:14

Respekt és Tisztelet !
A következöben szeretném a segítségét kérni a zigen tisztelt kommunának. Adva van egy 35m2-es panellakás (1,5 szobás) amit szeretnék klimatizáltá tenni (belmagasság kb 270-280cm). Én laikus arra gondoltam hogy ekkora kis lakásnak elég lesz egy kinti egység és majd két belsőre szétosztják (bár nemtom ez megoldható-é). Az igazság hogy teljesen semmenyit sem értek a klímákhoz ugyhogy repesnék a zörömtől ha valaki szájbarágósan leírná. Ha esetleg van egy bolt ahova bemegyek és mindenben segitenek az is jo lenne. Az ár természetesen számít de ugyanakkor selejtre sem szeretném költeni.
Annyit már sejtek hogy kerülni fogom a multikat és egy helyen érdemes megvenni a készüléket ahol szerelik is , így nem lesz baj a garival.
Előrre is köszönet a helpért.
IntelE5200+CoolerMasterHyperTX2/GigabyteP35C-DS3R/GeilUltra 3Gb/XFXHD4830/SeagateBarracuda 80+160+500/PioneerDVR-216/EnermaxModu82+ 425W/CoolerMasterSileo/GeniusSlimstar/GigabyteM7800/Samsung223BW
Xbox360

#787 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 19:56

Idézet: charlie - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 8:37

haveromnal a szellozon van kivezetve (panel)

itt a tetőtéri szobában nincs semmi olyan, max a szembelévő falon de azis kb negyed akkora hely, ( azis az egyik -beépített-szekrényem mögött van tehát eleve bukó az a hely) tehát mindenképpen furni kéne  :think:  vagy nemtudom...de vészessen közeleg a meleg és meg kell oldanom valahogy  :D

Szerkesztette: dani83 2008. 04. 10. 19:57 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#788 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 09:34

Egy barátnőméknek van egy pacijuk. A Kincsem Parkban tartják, és most nagyon úgy néz ki, hogy novemberben megszűnik az is.

Most keresnek másik helyet az állatnak. Ha esetleg tudnátok Budapest közelében viszonylag olcsó bértartással foglalkozó lovardákat, ne tartsátok magatokban. :)

Köszi. :)
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#789 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 09:58

Idézet: Sniper - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 12:12

igen, meg GLS meg egyebek :D en inkabb a folyamatra lennek kivancsi hol erdemes probalkozni (ha nem jon tapasztalt válaszado, akkor az lesz, hogy korbetelefonalom ezeket)

Némethonba inkább DHL-t válaszd, mert oda valósiak. ;) (Mármint az euro-express részleg német alapítású.) A pontos folyamatot nem ismerem, de van az oldalukon futárrendelési opció, így ki sem kell mozdulnod a csomag feladásáért.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#790 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 12:29

Idézet: Gravobsky - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 19:14

Respekt és Tisztelet !
A következöben szeretném a segítségét kérni a zigen tisztelt kommunának. Adva van egy 35m2-es panellakás (1,5 szobás) amit szeretnék klimatizáltá tenni (belmagasság kb 270-280cm). Én laikus arra gondoltam hogy ekkora kis lakásnak elég lesz egy kinti egység és majd két belsőre szétosztják (bár nemtom ez megoldható-é). Az igazság hogy teljesen semmenyit sem értek a klímákhoz ugyhogy repesnék a zörömtől ha valaki szájbarágósan leírná. Ha esetleg van egy bolt ahova bemegyek és mindenben segitenek az is jo lenne. Az ár természetesen számít de ugyanakkor selejtre sem szeretném költeni.
Annyit már sejtek hogy kerülni fogom a multikat és egy helyen érdemes megvenni a készüléket ahol szerelik is , így nem lesz baj a garival.
Előrre is köszönet a helpért.

Elvileg 35 nm-re elég egy klíma, mondjuk egy 3-4 kw körüli. Ha splitklímát veszel, érdemes okosan kitalálni, hogy hol legyen elhelyezve, hogy aránylag minden helyiségre "kihatással" legyen.
Hozzáteszem, a splitklíma csak akkor garis, ha a meghatározott szakszerviz szereli be, az meg majdnem annyiba kerül, mint maga a berendezés (az én 64K-s klímámat 56-ért akarták beszerelni. Mondtam, hogy nyasgem, nem köll a gari. Beszereltettem mással 35-ért, máig sincs gond vele, pedig már negyedik éve nyúzzuk). Ha mobilklímát veszel, akkor annyiból jobb a helyzet, hogy oda rakod, ahová akarod, de a kivezetését meg kell oldani.

Javaslom, hogy hűtő-fűtő egységet vegyél, mert átmeneti időszakokban jó szolgálatot tesz, ha picinyt fázol, de még a fűtési szezon odébb van.

#791 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 12:48

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 13:29

[...]Beszereltettem mással 35-ért, máig sincs gond vele, pedig már negyedik éve nyúzzuk[...]

Azért nem árt ha a beszerelő a beszerelés után elérhető lesz még egy darabig és nem tűnik el. A mi klímánkhoz eddig már vagy 4-szer jöttek ki, most talán már jó is lesz (kopp-kopp). Először nem volt ráengedve a gáz beépítés után (építéskor lett a klíma beszerelve és első nyáron derült ki, hogy nem fúj). Utána zörgött, szörcsögött két beltéri. Emiatt kijöttek egyszer, akkor nem jutottak vele semmire. Második alkalommal kicserélték az egyik beltérit és újraforrasztották az ott lévő csöveket (valszeg ez volt a baja és a beltéri jó volt. Nagyon picit szivárgott és csúnyán volt forrasztva, megtört a cső.).
Voltak még egyszer, akkor egy másik beltériben cserélték ki a ventillátort, mert volt egy kis csapágyhangja (én nem hallottam, de a szerelő szerint volt).
Most úgy tűnik, hogy jó, de majd kiderül ha melegebb lesz :)

#792 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 13:26

Idézet: Sipi- - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 13:48

Azért nem árt ha a beszerelő a beszerelés után elérhető lesz még egy darabig és nem tűnik el.

Jah-jah, nekünk az a pasas szerelte be, aki a cégnél tartja karban a klímákat. Hülye lenne eltűnni... :D

#793 Felhasználó inaktív   horex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 18:29

3 mondatot valaki lengyelröl magyarra, leforditana?

by horex
"Tégy jót, s gondold meg, minden óra lehet az utolsó" /Talmud/
HOREX

#794 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 09:56

nem tudom szabad-é ilyet kérni, de szukségem lenne a Macska-Jaj c. film magyar hangsávjára. a film megvan, de nem magyarul és angliában picit nehez beszerezni a magyar dvd-t, igy inkább hangsávot cserélnék.
mp3-ban is jo lesz, nem kell 500 megás AC3 :)
köszi
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#795 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 11:50

Üdv!

Egy angol ajánlólevélre lenne szükségem, amiben mindenféle jót elmondanak az emberkéről.
Nem kell hosszú, csak lényegretörő. Esetleg valaki rendelkezik ilyennel / mintával?
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#796 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 22:01

Idézet: Wyco - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 10:56

nem tudom szabad-é ilyet kérni, de szukségem lenne a Macska-Jaj c. film magyar hangsávjára. a film megvan, de nem magyarul és angliában picit nehez beszerezni a magyar dvd-t, igy inkább hangsávot cserélnék.
mp3-ban is jo lesz, nem kell 500 megás AC3 :)
köszi

Divxben meg 700 mega az egész.
Megnézem, mit tehetek.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#797 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 22:51

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 22:01

Divxben meg 700 mega az egész.
Megnézem, mit tehetek.

Köszi

Egyebkent virtualdub kimenti neked két-három kattintással.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#798 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 13:09

Ha valakinek van Nokia 5700-as telefonja, és nem nagy gond, akkor kéne nekem pár fénykép róla.
Igazából egy olyan kép kéne, ahol nincs rajta a hátlap, és látszik az aksi, simkártya. Illetve egy olyan kép kéne, ahol ki van szedve az aksi és a sim is.
Lehetőleg minnél kevesebbet kéne torzítania a képnek, tehát jobb lenne távolabbról, és kicsit belezoomolva. Le kell modelleznem ezt a telefont, és szétszedhetőre kell megcsinálni, ahhoz kéne textúrának.
Előre is köszi!

#799 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 20:51

minek a reklámja volt az, amikor egy kisfiú tátogott a szájával, aztán az flex, fűrész, kalapács hangot "adott" ki? obi? az a reklám kellene. :)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#800 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 06:54

Idézet: Wyco - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 23:51

Köszi

Egyebkent virtualdub kimenti neked két-három kattintással.

Mintegy 170 megát nem bírtam hová rakni. Ötlet?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

Téma megosztása:

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »