Idézet: Jahno - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 14:36
Ha jó figura volt, akkor megírhatod a kontaktot. Egy időben elég jól gyűjtöttem az ilyen mesteremberek számát, aztán most szomszédom a gondnok, az tud mindent, meg mindig. Lakatost, vizest tudok, autómentőt is, asztalost/üvegest. Mosógépes ezek szerint pont nincs a kontaktjaim közt.
Szia!
Ezek a jó kontaktok merrefelé dolgoznak?

Én folyamatosan szívok a "jó szakemberekkel"...
Anno eltört egy zárnyelv a bejárati ajtóban, és akkor jött elő a gond, mikor munkából éppen hazaértem... kaptam szomszédtól egy számot, ahonnan 1 óra múlva kijött fickó (addig folyosón ücsörögtem), majd egy 10esért beszakította ajtóm, ami még szépen meg is sérült (ajtókeret és ajtó is)...
Vizes fickó is érdekes volt, csöpögött konyhában a bejövő főcsap, erre kijött, meghúzta a két főcsapot (meg kicseréltettem vele mosogató csapját is), elkért 6ot, aztán elment... 10 perccel később hívom, hogy még mindig csöpög...visszajött, leszigetelte, elment... azt hiszem utánna megint eljátszottuk ezt mégegyszer, de utánna sem lett jó... szerencsére ma már a vízkő beette magát oda, így elállt a csöpögés :Đ
3. emberünk egy asztalos, akit 3x hívtam fel egyeztetni, hogy kijöjjön felmérni terepet, majd legyártson nekem egy fiókos szekrényt konyhába, meg a sérült ajtómat kicsit renoválja, cserélje le "díszléceket".
Nos a fickó azóta is jelentkezik... (hagytam a fr@ncba)...