HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. Avagy minden szinten, szinte minden! Értékeld a témát: ***** 5 szavazás

#5661 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 09. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: horex - Dátum: 2012. 01. 09. 12:28

November 7 tértöl egy utcával a a Conrád
http://www.conrad.hu/

legyen inkább oktogon, húszévesen nov7ként nem biztos hogy egyértelmű lesz neki :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#5662 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 09. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2012. 01. 09. 13:41

legyen inkább oktogon, húszévesen nov7ként nem biztos hogy egyértelmű lesz neki :)

Az Aradi utca meg olyan… izé :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#5663 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 09. 20:24

Presser féle Malév reklámzenét valahonnan tökéletes minőségben, de legalább jóban meg lehet szerezni? :think: Zongorás verziója, meg szintis is érdekelne, valami mp3-ban. Volt ez valaha CD-n?

#5664 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 09. 20:38

Ez engem is érdekelne. Youtube-on van egy-két ígéretes darab, de van amelyiknek csak az első 5 másodperce fasza (sztereó, mondjuk cd-minőség) a többi mono és zajos (tv felvétel?), vagy a másik ami nem annyira szörnyű, de mono. Amúgy ez hibrid csoda, az intro szintis, aztán jön később a zongora, satöbbi, jóság.

#5665 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 09. 20:54

Én is rengeteget kerestem, de a youtube-os verzióknál nem jutottam tovább.

#5666 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 09. 21:06

itt van pár verzió, minőségben a hát lehetne eggyel jobb, de nem kegyetlenül kurvarossz, hanem aránylag szartól a még mindig bitang pusztulatosan fostos, de jó lesz az mindjártig ingadoznak.

Szerkesztette: qnadam 2012. 01. 09. 21:10 -kor

#5667 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 09. 21:13

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2012. 01. 09. 21:06

itt van pár verzió, minőségben a hát lehetne eggyel jobb, de nem kegyetlenül kurvarossz, hanem aránylag szartól a még mindig bitang pusztulatosan fostos, de jó lesz az mindjártig ingadoznak.

:respect:

#5668 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 09. 22:16

Üzenet megtekintéseIdézet: horex - Dátum: 2012. 01. 09. 12:28

Tégy egy kis kirándulást a fővárosban, szerettyük a túristákat
A Belváros azon részén csak most érkezett olasz női csizmákat meg HelloKittys hintalovat kaphatsz

November 7 tértöl egy utcával a a Conrád
http://www.conrad.hu/

Lehel út -Dévai u. sarok Lomex
http://www.lomex.hu/

Valahol a XIII.Gömb u-ban
a HQ
http://www.hqelektronik.hu/terkep.html

Köszi a tippeket. Csak nem vagyok annyira ismerős a városban. Felénk egy közönséges ellenállás megvásárlása is kemény gondot okoz.

#5669 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 09. 22:36

ilyen témában én a lomexben kezdenék, metróval lehel tér, onnan villamossal kevés megálló (dévai utca), és a bolt rögtön ott lesz a megállónál jobbra, meg fogod ismerni

#5670 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 09. 23:20

Egy megallo, es amilyen surun jar a villamos, ha epp elotted megy el, gyalogold le batran.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#5671 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 01. 09. 23:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Primary - Dátum: 2012. 01. 09. 22:16

Köszi a tippeket. Csak nem vagyok annyira ismerős a városban. Felénk egy közönséges ellenállás megvásárlása is kemény gondot okoz.

Webbolt.
Make love not Wor.

#5672 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 10. 13:29

Biztos volt már ezermegegy helyen ez a kérdéskör, de én most itt is rákérdezek, mindenféle flémvór indítás szándéka nélkül. :)
Igazából véleményekre lennék kíváncsi, érvek-ellenérvek egyik és másik mellett ill. ellen.
Szóval a PS3 vs Xbox összehasonlítása az ominózus kérdés. Sosem használtam konzolt, mindig PC-s voltam, most is a párom az, aki tervez beruházni valamelyikre, de nem nagyon tudjuk, hogy melyiket lenne érdemesebb. Szóval mindenféle segítő jellegű ötletet, érveket szívesen fogadok a témával kapcsolatosan! ;)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#5673 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 10. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2012. 01. 10. 13:29

Biztos volt már ezermegegy helyen ez a kérdéskör, de én most itt is rákérdezek, mindenféle flémvór indítás szándéka nélkül. :)
Igazából véleményekre lennék kíváncsi, érvek-ellenérvek egyik és másik mellett ill. ellen.
Szóval a PS3 vs Xbox összehasonlítása az ominózus kérdés. Sosem használtam konzolt, mindig PC-s voltam, most is a párom az, aki tervez beruházni valamelyikre, de nem nagyon tudjuk, hogy melyiket lenne érdemesebb. Szóval mindenféle segítő jellegű ötletet, érveket szívesen fogadok a témával kapcsolatosan! ;)

Ez nagyon flamebait. :)
Technikai adottságaikat könnyű összehasonlítani, abban neked kell tudni mi éri meg/mi kell (kell-e Blu-ray lejátszó, stb), így szvsz ebbe az irányba nem érdemes elvinni a témát.
A másik kérdés a játék: milyen tetszik? És ez megint csak szubjektív dolog. Pl Xbox-ra ott a Kinect mozgós játékai. Nagyobb konzol címek mindkettőre megjelennek (általában jellemző, ha pc-re nem is, de X360-ra és PS3-ra is megjelennek a nagyobb konzol címek). Ami talán döntő lehet az exklúzív címek. Ide tartoznak még a PSN és XBLA indie/letölthető címek is, de arról táblát nem tudok adni, azt megint csak neked kéne végig nézni. Talán ez kicsit segít: 2012 címek. Valahol megvan a 2010 és 2011-es tábla is, csak ugye hamarabb találok meg szörfölő kutyás képet a kupiban, mint azokat. :)
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#5674 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 10. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Primary - Dátum: 2012. 01. 09. 22:16

Hatvani vagy, nem? A régi buszmegálló környékén levő híradástechnikai bolt nem jó? Vagy ha bebuszozol Gyöngyösre, egyből a buszmegállóval szemben ott az R+L, ott minden van, ami szem-szájnak ingere, ha meg nincs, akkor szerez a srác.

De ha újabban inkább Pesten mozogsz, akkor nem szóltam.

#5675 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 10. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2012. 01. 10. 13:29

Itt és itt pont erről beszélgetnek, igaz nem mennek technikai részletekbe. xbox vs ps3 keresőszavakra a Gugli egy csomó mindent felhoz. Általában, megfigyelésem szerint többen ajánlják a PS3-at (állítólag jobb graf, több játék), de az XBOX-nak is megvannak a maga előnyei (olcsó, olcsóbb alkatrészek, jó ideje törve van). Elég kiegyenlített a két front. Az szokott dönteni, hogy azok a játékok, amik neked tetszenek, melyikre jelennek meg többségükben. Mondjuk csak olvastam róla, én nem venném egyiket sem, ilyen 10 éveseknek való szarra nem költök egy fillért sem.

Szerkesztette: Raynes 2012. 01. 10. 16:02 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#5676 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 10. 16:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Daihelyon - Dátum: 2012. 01. 10. 15:26

Ez nagyon flamebait. :)
Technikai adottságaikat könnyű összehasonlítani, abban neked kell tudni mi éri meg/mi kell (kell-e Blu-ray lejátszó, stb), így szvsz ebbe az irányba nem érdemes elvinni a témát.
A másik kérdés a játék: milyen tetszik? És ez megint csak szubjektív dolog. Pl Xbox-ra ott a Kinect mozgós játékai. Nagyobb konzol címek mindkettőre megjelennek (általában jellemző, ha pc-re nem is, de X360-ra és PS3-ra is megjelennek a nagyobb konzol címek). Ami talán döntő lehet az exklúzív címek. Ide tartoznak még a PSN és XBLA indie/letölthető címek is, de arról táblát nem tudok adni, azt megint csak neked kéne végig nézni. Talán ez kicsit segít: 2012 címek. Valahol megvan a 2010 és 2011-es tábla is, csak ugye hamarabb találok meg szörfölő kutyás képet a kupiban, mint azokat. :)

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 01. 10. 15:56

Itt és itt pont erről beszélgetnek, igaz nem mennek technikai részletekbe. xbox vs ps3 keresőszavakra a Gugli egy csomó mindent felhoz. Általában, megfigyelésem szerint többen ajánlják a PS3-at (állítólag jobb graf, több játék), de az XBOX-nak is megvannak a maga előnyei (olcsó, olcsóbb alkatrészek, jó ideje törve van). Elég kiegyenlített a két front. Az szokott dönteni, hogy azok a játékok, amik neked tetszenek, melyikre jelennek meg többségükben. Mondjuk csak olvastam róla, én nem venném egyiket sem, ilyen 10 éveseknek való szarra nem költök egy fillért sem.

Raynes, egyetértek, én sem. A barátnőm akar mindenképpen, és gyakorlatilag 1 játék miatt, a Skyrim nagyon megtetszett neki. :D Próbáltunk egy asztali gépet összerakni régi alkatrészekből, de sajna képregény lett, játszhatatlanul lassú. :(
És beszéltünk róla, hogy egy új laptop, vagy olyan asztali konfig, amin menne a Skyrim valószínűleg drágább lenne, mint venni egy konzolt, így került szóba, és most rápörgött erre a dologra, csak nem tudjuk melyiket lenne érdemes beszerezni.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#5677 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 01. 10. 16:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 01. 10. 15:56

de az XBOX-nak is megvannak a maga előnyei (olcsó, olcsóbb alkatrészek, jó ideje törve van)

Nem olcsó, ellenben ha valami ér egy kis extrát ezekben a vasakban, az az Xbox meg a Kinect cucc. Mást nem érdemes venni.
Make love not Wor.

#5678 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 10. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 10. 16:41

Nem olcsó, ellenben ha valami ér egy kis extrát ezekben a vasakban, az az Xbox meg a Kinect cucc. Mást nem érdemes venni.

Félreérthetően írtam. Nem olcsó, hanem olcsóbb, mint a PS3. Tudom, MS cucc, de Kinectet nem lehet PS3-mal használni?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#5679 Felhasználó inaktív   Roland81 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 10. 18:36

Egy régi reklámot keresek, 80-as években ment. A Páva ruhagyár reklámja volt, a végén egy rettenetesen kifestett arcú nőt mutattak.

#5680 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 10. 22:36

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 01. 10. 15:38

Hatvani vagy, nem? A régi buszmegálló környékén levő híradástechnikai bolt nem jó? Vagy ha bebuszozol Gyöngyösre, egyből a buszmegállóval szemben ott az R+L, ott minden van, ami szem-szájnak ingere, ha meg nincs, akkor szerez a srác.

De ha újabban inkább Pesten mozogsz, akkor nem szóltam.

Köszi!
Ugyan nem hatvani vagyok (Tura, szomszédos kisváros), de azért meg fordulok ott is, ha másnem a teszkó miatt.

Téma megosztása:

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.