HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. Avagy minden szinten, szinte minden! Értékeld a témát: ***** 5 szavazás

#6001 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 04. 30. 17:28

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2012. 04. 30. 18:23

bonyolult vagyok, na.

Ezek ilyenek, mikor nincs küvecs egy rendes cuccra + MT400 :-) Ezek agyalog, mert kamerákhoz nekünk is sufnituning felfogatások lesznek, de az sem záros határidőn belül. Szeretnék egy felső sínes megoldást, mert csak és mert az fasza.

Ha nem kellene kábel, akkor egy helimodell még jó is lehet. Ja, ezektől a miniHDMIktől kiborulok, mind lötyög, kontaktos, lófasz. Asztalra óvatosan leteszem, akkor még okés, csak kábel súlya már tekerné el a gépet és az aljzatot is.
Make love not Wor.

#6002 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 30. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Tigger - Dátum: 2012. 04. 30. 18:25

Mint általában a DSLR kiegészítők. :Đ

Egyik statívnak is elhagytuk a talpát, mondom baszki ez többe volt, mint egy gagyi Hama statívnak nevezett basz talppal együtt. Drága itt már minden.
Make love not Wor.

#6003 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 04. 30. 17:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 04. 30. 18:28

Ezek ilyenek, mikor nincs küvecs egy rendes cuccra + MT400 :-) Ezek agyalog, mert kamerákhoz nekünk is sufnituning felfogatások lesznek, de az sem záros határidőn belül. Szeretnék egy felső sínes megoldást, mert csak és mert az fasza.

Ha nem kellene kábel, akkor egy helimodell még jó is lehet. Ja, ezektől a miniHDMIktől kiborulok, mind lötyög, kontaktos, lófasz. Asztalra óvatosan leteszem, akkor még okés, csak kábel súlya már tekerné el a gépet és az aljzatot is.

hát azért a helikopter kicsit túlzás lenne fotózáshoz, ahhoz kell +1 ember aki kezeli, meg ami fél kilót elbír, már nem kicsi holmi :)
Iguanával kell tárgyalni az ilyen felfogatódolgokról, ő még ért is a vasakhoz.

ha az mt400 kránra gondolsz, az bármihez túlzás, amihez lowbudgetban hozzáfér az ember, annál hosszabbat lehet olcsóbban építeni kisebb teherbírással :) viszont ahhoz nem kell remote head, mert ott ül az operatőr a tetején :p

Szerkesztette: qnadam 2012. 04. 30. 17:51 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#6004 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 30. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2012. 04. 30. 18:45

Iguanával kell tárgyalni az ilyen felfogatódolgokról, ő még ért is a vasakhoz.

Mi is 3D fejet, vagy fél állványnak a fejét tennénk rá.
Make love not Wor.

#6005 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 30. 18:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 04. 30. 18:48

Mi is 3D fejet, vagy fél állványnak a fejét tennénk rá.

Birsz te nnyi froccsot fizetni, hogy hagyjam mgam?
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#6006 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 30. 18:50

Masik megoldaskent az jutott eszembe, hogy egy "hajtogathato" letrat vigyel magaddal egy nagyobb (kb. 1-1,5 nm) fa/mua./akarmi palloval. Letrat behajtogatod ugy, hogy ra lehessen fekudni, a vizbe kerule reszere az iszap miatt raerosited az alavalot, beallitod ahogy kell es viszel 2 parnat magaddal a gepen kivul (egy pocs ala, egy a felsotest ala) aztan mikozben a modellek ficankolank az iszapban, te veheted az egeszet fekve... (Ha van egy/ket haver a doles elharitasara az se baj.) :D
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#6007 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 30. 19:53

Szokott valaki Angliából új ruhát rendelni? Gondolok itt pl sportsdirect.com-ra. Mennyire megbízhatóak? Illetve a MP-t használják itthoni kézbesítésre, vagy mást?
Kb 15GBP-t írtak postaköltségre, de ez csak tájékoztató adat. Ha valakinek van tapasztalata, mennyi inkább a valós?
Thx előre is,
J
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#6008 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 01. 11:32

Sziasztok!

Valakinél jelentkezett már olyan, hogy a számítógép (illetve jelen esetben laptop) egyszercsak se szó se beszéd kikapcsol? :s Semmi kékhalál, semmi hibaüzenet, hanem fogja magát, és elsötétül minden, mintha a power-t valaki megnyomná. És ilyen tegnap is volt nekem kétszer is, meg ma is volt most egy. :-(
Ez mitől lehet szerintetek? És eredeti windows, úgyhogy nagyon nincs kedvem elkezdeni nulláról installálgatni minden vackot! :D
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#6009 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 01. 11:34

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2012. 05. 01. 12:32

Sziasztok!

Valakinél jelentkezett már olyan, hogy a számítógép (illetve jelen esetben laptop) egyszercsak se szó se beszéd kikapcsol? :s Semmi kékhalál, semmi hibaüzenet, hanem fogja magát, és elsötétül minden, mintha a power-t valaki megnyomná. És ilyen tegnap is volt nekem kétszer is, meg ma is volt most egy. :-(
Ez mitől lehet szerintetek? És eredeti windows, úgyhogy nagyon nincs kedvem elkezdeni nulláról installálgatni minden vackot! :D

Túlmelegszik, mert poros?
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#6010 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 01. 11:41

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 05. 01. 12:34

Túlmelegszik, mert poros?

Nekem is ez volt gyanús, mert iszonyúan forró! Csak hát máskor is nagyon forró volt, és ilyet sose csinált.

De akkor lehet, hogy tényleg a por miatt most még jobban. Na de és hogy tisztítsam meg? Én nem merek egy laptopot szétszedni, nem értek hozzá! :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#6011 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 01. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2012. 05. 01. 12:41

Nekem is ez volt gyanús, mert iszonyúan forró! Csak hát máskor is nagyon forró volt, és ilyet sose csinált.

De akkor lehet, hogy tényleg a por miatt most még jobban. Na de és hogy tisztítsam meg? Én nem merek egy laptopot szétszedni, nem értek hozzá! :)

Annyira, hogy még a kifúvónyíláson sem mersz egy jó nagyot belefújni? :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#6012 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 01. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 04. 30. 19:37

Birsz te nnyi froccsot fizetni, hogy hagyjam mgam?

Ja, persze. A végén még sliderem is lesz, ha sok a fröccs?
Make love not Wor.

#6013 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 01. 12:30

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2012. 05. 01. 12:32

Sziasztok!

Nem egészen két órája csinálta az én laposom is. Nálam a Flash szokta levágni, és azért gyanakszom sw-es hibára, mert bár forró a gép, de játék és más max. terhelésre nem kapcsol ki, csak a Flash problémás (online filmnézés).

Szerkesztette: Raynes 2012. 05. 01. 12:30 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#6014 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 01. 12:38

A legtobb laptopot szet lehet annyira szedni gond nelkul, hogy utana ecsettel, porszivoval felszerelkezve ki tudd tisztitani a bordakat/ventit. Esetleg ha rakeresel a guglin a tipusra, akkor talalhatsz meg akar utmutatot is, hogyan kell szetszedni, mire kell esetleg ugyelni.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#6015 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 01. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2012. 05. 01. 12:57

Annyira, hogy még a kifúvónyíláson sem mersz egy jó nagyot belefújni? :)

Édeskevés. Nagyon kis lukon préseli át a hűtés a levegőt. Most pucoltam egy ismerős gépét, 3-4mm filcszerűvé összeállt szösz zárta el a levegő útját, az egész hűtőborda hosszában. Szét kell szedni, nincs mese.

#6016 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 01. 15:38

Keress hozzá szerelési útmutatót (service manual, repair manual), ott szépen leírják, hogy vannak a csavarok, meg pöckök. Első alkalommal szánj a szétszedésre egy órát, összedobni már menni fog, mint az ágybavizelés.

#6017 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 01. 16:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Tigger - Dátum: 2012. 05. 01. 16:36

Édeskevés. Nagyon kis lukon préseli át a hűtés a levegőt. Most pucoltam egy ismerős gépét, 3-4mm filcszerűvé összeállt szösz zárta el a levegő útját, az egész hűtőborda hosszában. Szét kell szedni, nincs mese.

Nem édeskevés, mert

1. a belefújás kicsit nagyobb erejű, mint amit a ventilátor présel
2. annak megállapítására ad lehetőséget, hogy tényleg a túlmelegedés a tényleges ok (átmenetileg felszabadítja a hűtőutat)
3. ha nem meri szétszedni, ideig-óráig megoldás
4. nyelhet egy kis allergiaimmunizáló port
5. csak

Rajtad kívül kevesen koncenmtráltak arra, hogy ez lenne a végleges megoldás. :lollypop:

#6018 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 01. 16:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2012. 05. 01. 17:07

Nem édeskevés, mert

1. a belefújás kicsit nagyobb erejű, mint amit a ventilátor présel
2. annak megállapítására ad lehetőséget, hogy tényleg a túlmelegedés a tényleges ok (átmenetileg felszabadítja a hűtőutat)
3. ha nem meri szétszedni, ideig-óráig megoldás
4. nyelhet egy kis allergiaimmunizáló port
5. csak

Rajtad kívül kevesen koncenmtráltak arra, hogy ez lenne a végleges megoldás. :lollypop:

Lassan írom, hogy te is megértsd: a levegőben szálló por, szöszök képesek összeálni 3-4mm vastag filcszerű réteggé. Ha ez a helyzet, akkor nem fogja tudni átfújni, pláne nem tüdővel.

#6019 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 01. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Tigger - Dátum: 2012. 05. 01. 17:45

Lassan írom, hogy te is megértsd: a levegőben szálló por, szöszök képesek összeálni 3-4mm vastag filcszerű réteggé. Ha ez a helyzet, akkor nem fogja tudni átfújni, pláne nem tüdővel.

Lassan olvasom, hogy nyugodtan élvezz. Nem te találtad fel a spanyolviaszkot, csak nyalod. Esetleg rágod a szart. De tedd nyugodtan. :lollypop:

#6020 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 01. 17:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2012. 05. 01. 18:00

Lassan olvasom, hogy nyugodtan élvezz. Nem te találtad fel a spanyolviaszkot, csak nyalod. Esetleg rágod a szart. De tedd nyugodtan. :lollypop:

Én mostanában két notit szedtem szét, az azokban látottak alapján írtam le a véleményem, hogy az összeállt mocskot nem tudod onnan elfújni, mert:
- rács és általában hűtőborda van előtte, így tüdővel nem tudsz elég erősen belefújni
- nem fog szétesni a mocsok a gépen belül
- a hely szűke miatt az összeállt mocsoknak nincs hova mennie
- ha picit arrébb is mozdul, a gép bekapcsolását követően visszatér a "helyére"

A te véleményed más, elfogadom. Mivel ebben a hozzászólásodban már erősen eltértél a témától, gondolom nem tudunk többet hozzátenni a dologhoz, bega eldönti, hogy mit tegyen.

Téma megosztása:

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.