hát ez király, játék közben elmegy a hang. továbbá sétálgattam, 1x csak minden előjel nélkül hatalmasat teker magán a vinyó és kiírja a játék h you were killed. betöltésre kattintva meg teljesen elfeketül a képernyő és fraps szerint van 20 fps-em. ha kapscolgatom a zseblámpát, reagál és mászkálni is tudok (hangokból ítélve) de a kép tök fekete.
1440*900 maxon 4xAA-val 16xAF-fel azért láttam 40 alatti fps-eket... de összességében nem mondanám h szarul futott. amit észrevettem h nagyon sokat tekeri a vinyót, akkor is mikor látszólag jól fut, tehát a 2 gb ram lhet kevés neki vagy sok neki a sok szemét ami a háttérben fut.
mindenesetre én a hang probléma megoldásáig jegelem.
elég sok helyen látszik h különösebb odafigyelés nélkül csak áthúzták a konzolos verziót a pc-re... a menü, a hud, pl. fegyver/ammo/stb felvételekor. meg a vsync-et se találtam meg h hol lehet kikapcsolni, a driver-ből keleltt force off-ra tenni. bekapcsolt vsync-kel nem futott valami jól, legalábbis mikor megkapjuk az irányítást volt 37 fps-em, kikapcsolt vsync-kel meg ~2x annyi.
Szerkesztette: -=IcEmAn=- 2009. 01. 22. 18:34 -kor