F.E.A.R. 2: Project Origin A F.E.A.R. valódi folytatása!
Elküldve: 2009. 01. 17. 12:47
szóval ahogy nmi már leírta a másik topic-ban: január 22-én érkezik a demó minden platformra. várjuk-várjuk
Phenom II X3 720@X4 3200MHz 4GB RAM@1333MHz HD5770
Steam Community profil - Raven (friends only)
Games for Windows Live profil - BlackRaven HU
Elküldve: 2009. 01. 17. 12:59
A teljes verzio pedig februar 13-an jelenik Europaban.
Ezt a topicot meg at kellene nevezni F.E.A.R. 2: Project Origin-re hogy logikusabb legyen. Kinek kell ilyenkor szolni?
M@X, work your magic!
Ezt a topicot meg at kellene nevezni F.E.A.R. 2: Project Origin-re hogy logikusabb legyen. Kinek kell ilyenkor szolni?
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 01. 17. 14:03
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jan. 17., szombat - 12:59
A teljes verzio pedig februar 13-an jelenik Europaban.
M@X, work your magic! 
Elküldve: 2009. 01. 17. 21:33
Gamersyde | Xbox 360 Demo Video
Hömm. Talán félelmetesebb is lesz néha, na meg utcai harc és hatalmas mechák? Hömm... biztos lesz aki kapható a témára.
Hömm. Talán félelmetesebb is lesz néha, na meg utcai harc és hatalmas mechák? Hömm... biztos lesz aki kapható a témára.
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2009. 01. 17. 22:21
Nem estem tole hanyatt de tetszett a gameplay (koszi a linket!). Majd éloben kiderul hogy mennyire jó a játékmenet és a torténet. Remélem lesz legalább olyan mint az elso rész. Akkor nem lesz gond 
Azért írok pár véleményt is:
+ úgy tunik ott kezdunk ahol az elso résznek vége szakadt, valószínuleg ledobódunk a helirol a romos városba és kezdodik a gyilok
+ hangulatos a grafika, nagyon tetszik ahogy száll a pernye a levegoben stb.
+ nem láttam hogy használta volna a játékos a lean-t (kihajolást), remélem kihagyták a játékból. bár lehet hogy csak a konzolos verziókban nincs esetleg nem használták a videoban
+ nem kell lemagyarítanom
kis morgolódások:
- utálom az ilyen negyed képernyot elfoglaló célkereszteket, akkor inkább ne legyen semmi. annyira nagyjából én is tudok célozni
- cover system nem tudom minek egy FPS-be, ha a lean helyett van akkor nem szóltam
- nem lehet cafatolni az ellenfelet!! súlyos hiba!
- needs more blood
+ úgy tunik ott kezdunk ahol az elso résznek vége szakadt, valószínuleg ledobódunk a helirol a romos városba és kezdodik a gyilok
+ nem láttam hogy használta volna a játékos a lean-t (kihajolást), remélem kihagyták a játékból. bár lehet hogy csak a konzolos verziókban nincs esetleg nem használták a videoban
kis morgolódások:
- utálom az ilyen negyed képernyot elfoglaló célkereszteket, akkor inkább ne legyen semmi. annyira nagyjából én is tudok célozni
- cover system nem tudom minek egy FPS-be, ha a lean helyett van akkor nem szóltam
- needs more blood
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 01. 17. 22:30
Amit én nem bírok, az az utoljára talán Deux Ex 2-ben látott hatalmas hudkeret és persze az a gyógyegér stílusú célkereszt. Többivel nagy bajom nem volt.
[mondjuk én nem izgulok a Mechás harcra...az nem is tetszett igazán]
[mondjuk én nem izgulok a Mechás harcra...az nem is tetszett igazán]
Szerkesztette: sQr` 2009. 01. 17. 22:31 -kor
Elküldve: 2009. 01. 18. 00:47
Republic commando-ban is ilyesmi volt a hud. Ott mondjuk bejövős volt márcsak a hangulat miatt is.
Elküldve: 2009. 01. 18. 01:23
Tényleg, igazad van. Azt sem szerettem. :Đ
Elküldve: 2009. 01. 18. 02:12
az engine-en nem sokat javítottak a videó alapján, remélem valamit optimalizáltak rajta, mert az előző se fut olyan fényesen a ami gépeken ahogy a látvány alapján kellene neki.
másrészt a fegyverek animáció, ahogy a kezével bánik velük az emberünk, nagyon nem tetszik.
azt meg mindig rossz nézni mikor kontrollerrel játszik valaki fps-t úgyh ezt a "részét" a videónak inkább nem kommentálom részletesebben.
másrészt a fegyverek animáció, ahogy a kezével bánik velük az emberünk, nagyon nem tetszik.
azt meg mindig rossz nézni mikor kontrollerrel játszik valaki fps-t úgyh ezt a "részét" a videónak inkább nem kommentálom részletesebben.
Elküldve: 2009. 01. 18. 07:55
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jan. 17., szombat - 22:21
Nem estem tole hanyatt de tetszett a gameplay (koszi a linket!). Majd éloben kiderul hogy mennyire jó a játékmenet és a torténet. Remélem lesz legalább olyan mint az elso rész. Akkor nem lesz gond 
kis morgolódások:
- needs more blood![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
kis morgolódások:
- needs more blood
Nem ugyanaz a a főszereplő, -30 percel az első vége előtt kezdünk, nem FEAR ügynökök "vagyunk" hanem DELTA, lesz pár rejtély a játékban; pl mit akar Alma Michael Becket-től(ezek lennénk "mi").
Amiért kár: a replikák dizájnja nem olyan mint az elsőben, és a grafika sem olyan sötét tónusú(bár lehet ez a videokonverziónak köszönhető); és a modellek sem annyira szépen árnyékoltak(az elsőhöz képest).
Elküldve: 2009. 01. 18. 08:21
ehh vazze ez lehetett volna akár sokadik addon az 1-hez.
A gfx semmit nem fejlődött (a videóból ítélve) a játékmenet meg full ua. szinte.
A gfx semmit nem fejlődött (a videóból ítélve) a játékmenet meg full ua. szinte.
Elküldve: 2009. 01. 18. 08:51
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. jan. 18., vasárnap - 8:21
ehh vazze ez lehetett volna akár sokadik addon az 1-hez.
Van ott azért 1-2 baró új effekt, meg kíváncsi vagyok hogy folytatódik a sztori. És persze a multi sem hagy hidegen.
Elküldve: 2009. 01. 19. 23:34
fear az fear
nem bírom ki csütörtökig
Elküldve: 2009. 01. 19. 23:53
Köszönöm hogy átnevezte egy modi a topicot. Én meg amúgy kibírom, még tovább is. :Đ
Elküldve: 2009. 01. 22. 11:12
Kint van a demó lehet szinte minden nagyobb helyről szedni
"I hear voices in my head... They council me... They understand... THEY TALK TO ME."
http://MarineCorpS.try.hu
http://MarineCorpS.try.hu
Elküldve: 2009. 01. 22. 11:32
A FilePlanet-en kívül honnan lehet tölteni? :confused: Nem találtam sehol.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2009. 01. 22. 11:41
aztírják nagyon jó lett, és a gépigénye sem vészes
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2009. 01. 22. 12:39
Rohadt eletbe, mi van mar?! Levego utan kapkodtok, annyira jo lett?
Irjatok valamit a jatekrol pls, alig varom mar hogy este kiprobalhassam.

Súgó
A téma zárva.