Ujra itt

Valamennyire talan

de:
Az RDramrol meg a gagyi P4ekrol jutott eszembe, h pl most is a terdem olyan Dell gepeknek (brrr) tamaszkodik, amikben altlaban 1.5 Ghz P4 van jo kis SD rammal. Mennek is az obsolate raktarba, ahol az elavult cuccokat gyujtik, s van mar beloluk vagy 300db. Szomoru, mert siman hasznalhato gepek ezek meg, foleg h kb a felukben mar 2Ghz/512 proci van, ami mar majdnem processzor
Van mellettuk vagy 50db 17" TFT...obsolete (elavult) felirattal. max 5 evesek. otthon, de sztem meg itt is igen jol jonnenek az iskolaknak
Ugyanitt lattam egy gyonyoruseges DUAL P III lapot, 1x256RDrammal, +1db "vakrammal", 2x PIII/800 van benne. Nem tudom h mukodik e, de megprobalom elkerni vmelyik fonoktol, bar sztem nem vennek eszre ha elhoznam (jo magyar szokas szerint) vagy ha belemarkolnek a 200db Kingston 256/133 Sdramba. Csak minek...
Lecsekkoltam a delleket, de nem talaltam a szokasostol eltero tapcsatival rendelkezoket. Viszont a legtobb auxpwr aljzat csak 12Voltot szokott kapni, azt meg sec perc alatt le lehet osztani, s meg csatlakozot sem kell gyartani hozza. Persze ha megsem csak 12 kell neki akkor fust

Szep napot;)