Nakkérem, akkor P4 proci dömping vagyon. Gyűjteménybe vagy használatra. Gyűjtbe persze inkább szebb külsejűre van igény. Valamennyire mind karcos kicsit a paszta és matrica eltávolítás miatt, akármennyire is óvatosan vakargattam, de van olyan ami gyakorlatilag karcmentes.
Elég szép álloptban vannak a
- SL5VH 1.6ghz/256/400/1.75v Costa Rica-Malay vegyesen. Némelyiknek 1 lába visszaforrasztott, de megállja a helyét. Malayból egy darab van, ráadásul forrott lábú. Mindegyik működik, legalábbis bios bejött.
- SL5TJ 1.5ghz/256/400/1.75v Costa Rica:2db; Malay:1db
- SL68C 1.7ghz/128/400/1.75v CELERON costa rica 1db szép
- SL5TK 1.7ghz/256/400/1.75v costa rica - kb 3db
ezek az alsó kategóriásak árait 500ft-ba környékezném meg, tehát továbbra is mind működik (bios elindul) És elég szép külsejük is van, nem nagyon karcosak.
Aztán:
SL68Q 1.8A ghz/512/400/1.5v filip-pina minimális karcosság, de a felirat halovány
SL68R 2A ghz/512/400/1.5v filippi - jobb félteke rendesen karcos, helyenként a felirat kárára is
SL6EU 2.4ghz/512/533/1.5v costa rica - szép külső, jól olvasható felirat
SL6VU 2.4ghz/128/400 celeron - böszme szürke kulimáz egy részét nem birtam eltávolítani, mintha beleette volna magát a kupakba, rendesen rá is takar a feliratra, ami egyébként is a halvány fajta - ezt inkább használatra szánnám.
Ezek is mind elindultak legalább egyszer elsőre a biossal, áruk már kissé borsosabb lenne, 1000ft-tól 2000-ig.
És végül de nem utolsó sorban: van néhány prescott HT, ami nekem semmit sem csinált, merthogy tápot sem kapott. Persze nem túlságosan őket támogató lapban néztem, de vid jelnek és az aalapján tápnak lennie kéne vagy mégis ennyire döglöttek? Nem lenne baj feltámasztani őket. Ráadásul az esztétikájuk sem az igazi.
SL7YP (karcos, de a felirat szépen kivehető),
SL7PM (ha a beleivódott kulimázt sikerülne leáztatni, akkor tökéletes lenne, addig egy folt, viszont totál karcmentes)
SL7E4 (ez is karcos, de olvasható)
SL7PK (kevésbé karcos, mint az előző, jó felirat. 1 gnd láb hiányzik a sarokról. Ettől még akár működhetne is, de visszaforraszt6ó, csak a láb annyira csomós, hogy másikról kell importálni.)
Tehát ezek nem indultak el, táptalajuk sincs. Áraik:

?
Egyelőre ennyi, ha nagyon fogyna, majd utánpótlom. Most olcsó a p4, most vegyetek, amjg van még bőven belőle.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!