HWSW Informatikai Kerekasztal: A tömegközlekedés gyönyörei V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (376 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A tömegközlekedés gyönyörei V. Értékeld a témát: -----

#7401 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 05. 09. 08:10

nem kell ott ICS-nek mennie, hogy a Petőfi-híd előtt ne az úton szaladgáljanak át az egyetemisták, reggel ott sokan rambóznak át a 3 sávos úton az elte meg a bme felé.

#7402 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 04. 22:47

csakmert lecserélitek Dávidot (valami góliátra), attól még nem lesz jobb, gyorsabb, olcsóbb az infrastruktúra.
Évtizedes problémák állnak. 4es metró nem érdekel köszi. De még az új 1es vili sem. Jó tudom valakinek régi álma.
De pár évente azért mindenképpen cserélgessétek a bőrszékben ülőket, hátha az jót tesz.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#7403 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 04. 22:57

Melyik évtizedes probléma az, ami téged érint?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#7404 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 12. 04. 23:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Samuraj - Dátum: 2014. 12. 04. 22:47

4es metró nem érdekel köszi. De még az új 1es vili sem.

miért nem? Nekem sem minden jön be, de szerintem eléggé nekiugrottak. Bérlet- és jegyautomaták, FUTÁR, egyre több felújítás, új buszok, új villamosok. Bár ma úgy tekeregtem a városban, hogy értelme nem volt tömegközzel menni, hét közben viszont azzal járok. És már van éjszakai járat Szigetszentmiklósra.
Make love not Wor.

#7405 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 06:19

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 12. 04. 22:57

Melyik évtizedes probléma az, ami téged érint?

Engem peldaul a 3-as metro... meg meg sokunknak, akik nap mint nap hasznaljuk.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#7406 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 07:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Samuraj - Dátum: 2014. 12. 04. 22:47

csakmert lecserélitek Dávidot (valami góliátra), attól még nem lesz jobb, gyorsabb, olcsóbb az infrastruktúra.
Évtizedes problémák állnak. 4es metró nem érdekel köszi. De még az új 1es vili sem. Jó tudom valakinek régi álma.
De pár évente azért mindenképpen cserélgessétek a bőrszékben ülőket, hátha az jót tesz.

Azért igenycsak fejlődött bp közlekedése, ha már csak a villamosokat nézzük, akkor is.
Azt hogy meg téged mi érdekel, szerintem más meg leszarja :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#7407 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 08:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2014. 12. 05. 06:19

Samott

Igen, az jó lenne. Mondjuk évekig le lenne zárva, az nem lenne jó :) demszkáj alatt sok minden leromlott, semmi felujítás nem volt :( most meg minden egyszerre, oszt áll a város,
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#7408 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 08:45

Samott

Az jövő évi projekt, nem? Mondjuk én nemigen békávézom, de úgy tűnik eléggé összekapták magukat orbánék óta.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#7409 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 09:32

Samott

Nem értékeled a stabilitást? Évtizedek óta ugyanazon a kocsin utazhatsz... :omg: :(

#7410 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 09:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 12. 05. 08:01

Igen, az jó lenne. Mondjuk évekig le lenne zárva, az nem lenne jó :) demszkáj alatt sok minden leromlott, semmi felujítás nem volt :( most meg minden egyszerre, oszt áll a város,

Nem kell lezárni.

A pályát fel lehet újítani hetek alatt, a szerelvények meg nem az alagútban készülnek. Csak az a fránya irgalmatlan nagy összeg (négyes metró negyede-ötöde) ne lenne...

Sokkal fontosabb lenne, hogy a hármas ne csak Újpestig menjen, hanem kijjebb...

#7411 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 09:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2014. 12. 05. 09:34

Nem kell lezárni.

A pályát fel lehet újítani hetek alatt

Azért a hetek alatt lehet erős. Villamosnál nézegettem mivel jár. Idő is kell hozzá bőven.
Make love not Wor.

#7412 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2014. 12. 05. 09:34

Sokkal fontosabb lenne, hogy a hármas ne csak Újpestig menjen, hanem kijjebb...

4-es metró helyett sztem többet ért volna a jelenlegieket alaposan meghosszabbítani, akár városhatáron kívülre is. Akár a föld felett is.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#7413 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 12. 05. 08:45

Az jövő évi projekt, nem? Mondjuk én nemigen békávézom, de úgy tűnik eléggé összekapták magukat orbánék óta.

Egy faszt, mar bocsanat. Speciel a 3-as metro egy kanyit nem lett jobb. Tovabbi negy eve rohad, joggal lehet kopkodni deszkaj elvtarsat, de ezek se csinalank semmit. Vettek nehany uj buszt, meg bilikekre festettek a tobbit oszt ennyi tortent. Az a baj hogy mindig csak majd lesz jobb.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#7414 Felhasználó inaktív   Halálfa szára 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2014. 12. 05. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2014. 12. 05. 18:53

Egy faszt, mar bocsanat. Speciel a 3-as metro egy kanyit nem lett jobb. Tovabbi negy eve rohad, joggal lehet kopkodni deszkaj elvtarsat, de ezek se csinalank semmit. Vettek nehany uj buszt, meg bilikekre festettek a tobbit oszt ennyi tortent. Az a baj hogy mindig csak majd lesz jobb.

Samott

Az a néhány mennyivel több, mint amire hivatkozol? Szerintem pontosan néhánnyal. A 3-as metro meg pont olyan mint akkor. Meg borsodban pont annyi amennyi a munkanélküli. Meg... meg...
A 4-es metrot rövid időm belül kiöntik betonnal, mert szénhidrogén gyárnak építették.
Ne kelljen összevetnem a legutóbbi 5-6 év fejlesztéseit az utóbbi 25 évvel. Főleg úgy, hogy a fővárosba csak akkor megyek, ha nagyon muszáj, akkor sem tömegközlekedek.

#7415 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 19:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Halálfa szára - Dátum: 2014. 12. 05. 19:31

Főleg úgy, hogy a fővárosba csak akkor megyek, ha nagyon muszáj, akkor sem tömegközlekedek.

Akkor mi dolgod itt?

Samott

#7416 Felhasználó inaktív   Halálfa szára 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2014. 12. 05. 20:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2014. 12. 05. 19:51

Akkor mi dolgod itt?

Samott

Néha megnézem, hogy az adóforintjaim egy részét mire költik és mi az ami nem igazán jól működik. Ott. Amúgy meg miért fontos az, hol mi a dolgom?

De csak azért érdekel, mert Budapesten kívül Az egész országban minden faszán működik, a tömegközlekedés ingyen van, a legkorszerűbb járművekkel, tökéletes állapotú utakon. Ja és ingyen van. Most nálunk pl olyan akció van, hogy ha 9-szer ingyen utazol, akkor a 10. utazásért nem kell fizetned.
Mondjuk ez visszalépés, mert a baloldali uralom alatt jobb volt. Akkor minden olyan flottul működött, hogy az infrastruktúrába nem is kellett pénzt beletennii, csak kifelé kellett hordani talicskával.

#7417 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 05. 22:09

Samott

Az első mondatban írtam, hogy tudtommal az jövő évi projekt, nem állítottam, hogy jobb lett. Én a többi dologra mondtam.

Idézet

#7418 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 06. 02:48

Vettek nehany uj buszt, meg bilikekre festettek a tobbit oszt ennyi tortent. Az a baj hogy mindig csak majd lesz jobb.

Nézzük meg, hogy előtte milyen gyakran vettek új buszt, vagy most ahhoz képest rohamtempónak tűnik-e ez a 200? Sorold fel az előző évek nagy újításait (mert nekem nem sok jut eszembe, 4es6os, kombínó, ilyenek még rémlenek), mi melléírjuk a mostani újításokat. Na? Főleg ha egy működőképes jegyautomata nem volt a városban, most meg szétszórtak pár 100at, ahol bankkártyával is lehet vásárolni, működnek is, ahogy nézem karban is tartják. Értem én, hogy több kellene, de azért nagy csodát hirtelen ne várjunk.
Make love not Wor.

#7419 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 06. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 12. 06. 02:48

Sorold fel az előző évek nagy újításait (mert nekem nem sok jut eszembe, 4es6os, kombínó, ilyenek még rémlenek), mi melléírjuk a mostani újításokat. Na?

Dehogy sorolom, se idom se kedvem ertelmetlen vitakhoz. Nem vitattam, hogy az elozo garnitura is csapnivalo volt, annyit irtam hogy ezek bar vettek nehany uj buszt (mert azzal tenyleg nem foglalkoztak demszkajek) de a 3-as metrot hagytak tovabb rohadni, pedig azon mar negy eve is latszott, hogy rendbe kellene tenni.

Samott

#7420 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 06. 10:41

Samott

Jaja, a hármas villammos is a régi szar pályán megy, az egyes sem megy át Budára, stb...

Téma megosztása:

• (376 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.