Idézet: parketta - Dátum: 2010. 05. 15. 09:57
Köszi a választ! Akkor szerinted pl. ez a
HP lehet jó választás? Az intel core2duo szerintem is gyorsabb mint az AMD neo, de az nem gond, hogy ebben csak egy Intel GMA 4500MHD vga van? Nem lesz ettől rosszabb ennek a gépnek a grafikus teljesítménye mint a Lenovo gépé amiben Ati 3200-as van?
Bár végülis ha összességében gyorsabb lesz a proci miatt akkor valóban megéri.
ilyen probookom van, csak nem renew

a renew-vel az a gond, h matricázni kell. monnyuk, ha fluoreszkálósat tol rá az ember, akkor az meg használhatóbb is, mint az eredeti. illetve azért érdemes rákérdezni, h az adott notin van-e hely a hosszú "í"-nek. általában van.
a vga nem játékra való. összehasonlítva a kettőt:
http://www.notebookc...200.9591.0.html
http://www.notebookc...MHD.9883.0.html
a memória egyslotos, ergo, ha 2 gignál több kell, az horror lesz árban.
alapjáraton és átlagos használat mellett a leghangosabb része a 7200 rpm-es vinyó. én ezt cseréltem ssd-re.
addig sem volt lassú, de ezzel megtáltosodott és végre teljes kussban van.
a fedlap és a kéztámasz eloxált alumínium. a ház magnéziumos. összerakása jó. mihez képest masszív... a hasonló timeline és műanyag pengenotikhoz képest fényévekkel jobb. a bill-t körbevevő műanyag meg a képernyő kávája viszont künnyen karcolódik, kár volt ilyen olcsó bazári megoldással elrontani.
az ujjlenyomatokat gyűjti. engem nem zavar, amúgy is higiéniás okokból elég gyakran törölgetem, meg hátlapot ritkán szoktam nézegetni.
a bill szigetes. szokni kell, én jobban szeretem már, mint a régebbieket.
képernyő átlagos. ha teheted, ne tükrös legyen, bár azzal is együtt lehet élni.
kb. 4 órát megy el wifivel, vagy mobilnettel fele fényerőn, energiatakarékoson. de lehet hozzá kapni 6 cellás akkut is.
150k-ért ez bizony ebben a kategóriában a legjobb választás.
Szerkesztette: avman 2010. 05. 15. 10:55 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.