HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen notebookot vegyek? - hatodik rész - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (157 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen notebookot vegyek? - hatodik rész Értékeld a témát: ***** 5 szavazás

#381 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 11. 19:56

renew: hibas notebookot bevittek szervizbe, adtak a delikvensnek helyette ujat. a hibas vissza a gyarba, hibas alkatreszek kicserelve, ujra eladva.

refurbished: eladasi csatornakon bentragadt notebook, ami visszament a gyarba, hogy nem lett eladva amikor kellett volna, ma mar nem veszik, nem koll, jott az uj csilivili. gyar ismet piacra dobja joval kisebb aron.

az "asis" jelolest nem ismerem.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#382 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 12. 08:00

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. jún. 11., szerda - 19:56

renew: hibas notebookot bevittek szervizbe, adtak a delikvensnek helyette ujat. a hibas vissza a gyarba, hibas alkatreszek kicserelve, ujra eladva.

refurbished: eladasi csatornakon bentragadt notebook, ami visszament a gyarba, hogy nem lett eladva amikor kellett volna, ma mar nem veszik, nem koll, jott az uj csilivili. gyar ismet piacra dobja joval kisebb aron.

az "asis" jelolest nem ismerem.

Köszi a választ!

Közben rátaláltam az ASIS-ra is, hát mit mondjak, elég kiábrándító a garancia megléte (vagyis nemléte :D ). LINK

#383 Felhasználó inaktív   neta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 06. 12. 09:07

Sziasztok

Laptop vásárlás előtt állok.

Egy FS amilo xa2528-t néztem ki. Tudna valaki írni róla tapasztalatokat?

Köszönöm

Szerkesztette: neta 2008. 06. 12. 09:07 -kor

Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!

#384 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 12. 09:17

Idézet: cyberman30 - Dátum: 2008. jún. 12., csütörtök - 9:00

Köszi a választ!

Közben rátaláltam az ASIS-ra is, hát mit mondjak, elég kiábrándító a garancia megléte (vagyis nemléte :D ). LINK

Lehet garancia ASIS-ra is (jelentése: úgy, ahogy van), csak ott a vevő felelőssége, hogy megvétel előtt felmérje a termék állapotát, míg új terméknél erre nincs szükség, annak hibátlan állapotúnak kell lennie. De például a termék állapotában később bekövetkezett, rendeltetésszerű használat melletti változás ugyanúgy eshet garanciális besorolás alá. Szóval vesze egy notebookot, kopott a burkolat, pixelhiba a kijelzőn, de később meghal az alaplap garancián belül, az érvényesíthető. Az viszont nem, hogy visszaviszed, hogy pixelhibás vagy karcos a cucc, mert olyan volt akkor is, mikor megvetted.

#385 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 12. 09:29

Kedves Fórumtársak!

Oda jutottam,h hordozható gépet kell vennem.(Me' muszáj) Kb 100e pezó van rá. Mi a legjobb megoldás, ami nem sokat esik árban, s kihúzom vele egy pumáig?
Azaz pár hónapra kellene... béreljek?  :Đ
*szerk.: Amilo La1703 120e-ért... Euron*csban...(azért ott, m van némi kedvezményem,h 50%át fizetem,s utána meg havonta)

Szerkesztette: carr 2008. 06. 12. 10:04 -kor

#386 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 12. 10:12

Idézet: carr - Dátum: 2008. jún. 12., csütörtök - 9:29

Kedves Fórumtársak!

Oda jutottam,h hordozható gépet kell vennem.(Me' muszáj) Kb 100e pezó van rá. Mi a legjobb megoldás, ami nem sokat esik árban, s kihúzom vele egy pumáig?
Azaz pár hónapra kellene... béreljek?  :Đ
*szerk.: Amilo La1703 120e-ért... Euron*csban...(azért ott, m van némi kedvezményem,h 50%át fizetem,s utána meg havonta)

Ezeket találtam akciós áron (cseppet 100e felett), de oprendszer kell mindhez:

ACER
MSI
Lenovo

#387 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 06. 12. 10:35

Idézet

ebben az árkategóriában kicsit rádobva már r61-es tp-t kap az ember. az igaz, h csak celerenos.

Idézet: cyberman30 - Dátum: 2008. jún. 12., csütörtök - 11:12

Ezeket találtam akciós áron (cseppet 100e felett), de oprendszer kell mindhez:

ACER
MSI
Lenovo

ebből a lenovot érdemesebb bevállalni. egy későbben garkieggel.
vagy egy használt ibm/hp/dell, bár ebben az árban sztem már nincs olyan, amin megvan még a gariból vmennyi. esetleg olyan forrás, ahol vállalnak rá 6 hónapot és megbízható hely.

Szerkesztette: avman 2008. 06. 12. 10:38 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#388 Felhasználó inaktív   Thusor 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 13. 09:55

Szeretném lecserélni az asztali gépemet egy laptopra... szerintetek erre a célra milyen lenne egy Acer Aspire 5720zg notebook Intel pentium-dual core T2330 procival és 2 GB rammal, illetve Nvidia 8400m GS videokártyával?

#389 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 13. 10:16

Idézet: Thusor - Dátum: 2008. jún. 13., péntek - 9:55

Szeretném lecserélni az asztali gépemet egy laptopra... szerintetek erre a célra milyen lenne egy Acer Aspire 5720zg notebook Intel pentium-dual core T2330 procival és 2 GB rammal, illetve Nvidia 8400m GS videokártyával?

előnyök és hátrányok alapján döntsd. egy asztali gépet nem helyetesit egy laptop, viszont elönye a hordozhatoság, de a ha játszol nem ajánlom.
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#390 Felhasználó inaktív   Thusor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 13. 10:22

Idézet: pappas - Dátum: 2008. jún. 13., péntek - 10:16

előnyök és hátrányok alapján döntsd. egy asztali gépet nem helyetesit egy laptop, viszont elönye a hordozhatoság, de a ha játszol nem ajánlom.

Szoktam a gépen játszani, de nem törekszem a tökéletes megjelenítéséra...illetve nem gépigényes játékokkal játszom. Laptopra azért akarom lecserélni az asztalit, mert nincs túl nagy hely a szobámban, meg az egyetemre is kell gép, oda meg nem hurcolhatom az asztalit.

Mennyire jók ACER laptopok? Leginkább a szervízhátterük érdekelne...mert hosszútávra tervezek venni laptopot, meg akkor lehet, hogy +2 év garanciát is veszek a gépre.

#391 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 13. 12:03

Idézet: Thusor - Dátum: 2008. jún. 13., péntek - 10:22

Szoktam a gépen játszani, de nem törekszem a tökéletes megjelenítéséra...illetve nem gépigényes játékokkal játszom. Laptopra azért akarom lecserélni az asztalit, mert nincs túl nagy hely a szobámban, meg az egyetemre is kell gép, oda meg nem hurcolhatom az asztalit.

Mennyire jók ACER laptopok? Leginkább a szervízhátterük érdekelne...mert hosszútávra tervezek venni laptopot, meg akkor lehet, hogy +2 év garanciát is veszek a gépre.

nekem is Acer a laptopom van egy 5105 aw és egy 3002LM ami már kiszogálta az árát, most tartalék.

Szervizbe még nem kellet vinem egyiket se, nekem bevált amugy az Acernak 24 orás szervize és telefonos ügyfélszolgálata van, cseregépet is adnak. az emberek véleménye a szervizröl alapjában véve jo. ;) 
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#392 Felhasználó inaktív   xtlight 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 13. 13:29

Sziasztok!

Új gépet nézek éppen, max. nettó 200 ezrem van rá, de nem lenne baj olcsóbban venni. Alapvetően Windowsra fejlesztek szoftvert, tehát elfér a nagy teljesítményű processzor, RAM is kell bőven (Visual Studio, SQL Server stb.) Eddig FS, régebben Compaq gépeim voltak, azokkal nem voltam maradéktalanul boldog, bár a 3 éves FS Amilóm tűrhető volt, amíg el nem lopták. Most főleg Delleket, meg IBM-Lenovókat nézegettem. Kérdéseim lennének:
- lehet-e az adatlapon megadott fölé vinni a felbontást a 15.4-es paneleken? (pl. Dell Inspirion 1525)
- külső monitoron tudnak-e nagyobb felbontást, mint a belső natív?
- az eddigi gépeim mind AMD-k voltak, és megállás nélkül ment bennük a ventillátor, csak a fordulatszám ment néha lejjebb kicsit. Ez az Intelnél is így van, vagy ma már nem ilyen az AMD sem?
- mennyire megbízhatók ezek a márkák: ASUS, MSI, ACER, Toshiba?
- a fent leírt célra melyik grafikus vezérlő a legjobb választás? (nem játszom, legfeljebb filmet nézek)

Amúgy ezeket szemeltem ki, és a Dell felé húzok. Meg tudná valaki jelölni a legjobb 3-at?
- HP Compaq 6720s
- Toshiba Satellite A200-1IW
- DELL Inspiron 1525
- FS Esprimo V5545
- Lenovo 3000 N200
- Lenovo Thinkpad R61i
- ACER TravelMate 5720
- MSI PR600X-034HU
- Asus F5SL-AP023

Köszi,
xt

Szerkesztette: xtlight 2008. 06. 13. 13:32 -kor

#393 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 13. 13:49

"lehet-e az adatlapon megadott fölé vinni a felbontást a 15.4-es paneleken?"
egyertelmuen nem. nincs ertelme. a tft panelnek fizikailag fix a felbontasa. ha engedi is, az csak ganyolas lehet.

"a fent leírt célra melyik grafikus vezérlő a legjobb választás?"
a chipsetre integralt. keveset fogyaszt es olcso.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#394 Felhasználó inaktív   xtlight 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 13. 14:32

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. jún. 13., péntek - 13:49

"lehet-e az adatlapon megadott fölé vinni a felbontást a 15.4-es paneleken?"
egyertelmuen nem. nincs ertelme. a tft panelnek fizikailag fix a felbontasa. ha engedi is, az csak ganyolas lehet.

"a fent leírt célra melyik grafikus vezérlő a legjobb választás?"
a chipsetre integralt. keveset fogyaszt es olcso.

Félreérthető volt a kérdés. Honnan lehet tudni, hogy valóban az-e a max. felbontás, amit a kereskedők kiírnak? Minden 15.4"-os gépre 1280x800 van írva, de bizonyos gépeknél ez nem igaz. A Dellek pl. mennek jóval nagyobb felbontással is.

#395 Felhasználó inaktív   kacsento 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 13. 16:38

Sziasztok!

Ti melyik laptopot ajánljátok?
http://www.laptopsza...lite%20A200-1YX
http://www.laptopsza...512MB.120GB.VHB

Persze tudásban a Toshiba lényegesen jobb,de nekem nagyon fontos a megbízhatóság.Minden másnap cipelném a munkahelyemre is,úgyhogy fontos a strapabíróság.Eddig a Lenovo-ra esküdtem,de ez az ajánlat elég kecsegtető lehet.Csak azt nemtudom mennyire megbízhatóak a Toshiba laptopok.Azaz ez a tipus.

#396 Felhasználó inaktív   lacam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 08:01

Sziasztok

Processzoros topicban már érdeklődtem, de lehet h tévedtem a helyet illetően, ezért itt kérdezem...hátha egy sokat tapasztalt notebook tulaj egyértelmű választ tud adni.

Szóval...

Mint azt pár napja írtam, notivásárláson vacillál egy rokon, de a processzorok kissé elbizonytalanítottak.
CoreDuo és a Core2Duo -val szerelt gépeket lehet kapni, de nemtudom a melyik a jobb választás.

Egy Core2Duo T5250 1.5GHz vagy CoreDuo T2370 1.73GHz

Ugye órajelet nézve egyértelmű, CoreDuo, de a Core2Duo ugye újabb technológia, de nemtudom, ez cca. 200MHz-es freki különbség nemkevés.
Ráadásul ha a Core2Duo-s masinát választom, memóriabővíthetőség szempontjából meg kell alkudnom, mert a gépbe csak 2Gigát pakolhatok, míg a CoreDuo-s tesója már 3giga RAM-mal van szerelve, s az sem biztos hogy ez a maximum, lehet hogy 4GB-ig bővíthető (ennek még utána kell járnom)

Tehát, problémám az, hogy nemtudom melyikben van több kraft. Pusztán az órajel dönt, és kijelenthető h mindenképp az 1.73-asra essen a választás? (annak ellenére h "csak" CoreDuo)

Sokat google-ztam, de csak annyi jött le, h más technológia...volt egy összehasonlítás, amiben tökugyanazzal a paraméterekkel rendelkező CoreDuo-t és Core2Duo-t versenyeztettek, abból egyértelműen a Core2Duo jött ki győztesen, csakhátugye esetemben nem ugyanazok a paraméterek, CoreDuo erősebbnek tűnik... pusztán csak egy megerősítés kéne, h jól kombinálok. :)

Köszi szépen.
-= Chaintech 9VJL3 - P4 2,4GHz Northwood - 512MB Noname DDR333 - GeForce 6600 (256MB) - 80GB Seagate Barracuda - 120GB Seagate Barracuda - Pioneer DVD-120 - LG 52x24x52 - Pioneer 107D - Plextor PX-760A - Pinnacle PCTV Pro =-
Skype elérhetőségem: |Hívás|

#397 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 09:47

Én azt mondom, hogy ha már veszel egy notit, mindenképp legyen benne egy Intel Core2Duo. Itt már nem pusztán az órajel beli különbség létezik, hanem ott van rögtön az észrevehető differencia, ami a magok száma, tehát egyiknél egy, másiknál pedig 2 (amire utal a név is). Ez rögtön észrevehetővé válik, mikor multitaskinggal vagy processzoréhes alkalmazásokkal próbálkozik az ember. Lényegesen nagy különbség van, ami nem csupán 200MHz-en múlik. Ott van már eleve a magasabb FSB, valamint a megemelt másodszintű gyorsítótár (L2 cache) mérete. Ha az árat figyeljük, természetesen a Core Duo lesz a nyerő, de nem szabadna csak erre alapozni.

#398 Felhasználó inaktív   lacam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 10:31

Idézet: cyberman30 - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 9:47

Én azt mondom, hogy ha már veszel egy notit, mindenképp legyen benne egy Intel Core2Duo. Itt már nem pusztán az órajel beli különbség létezik, hanem ott van rögtön az észrevehető differencia, ami a magok száma, tehát egyiknél egy, másiknál pedig 2 (amire utal a név is). Ez rögtön észrevehetővé válik, mikor multitaskinggal vagy processzoréhes alkalmazásokkal próbálkozik az ember. Lényegesen nagy különbség van, ami nem csupán 200MHz-en múlik. Ott van már eleve a magasabb FSB, valamint a megemelt másodszintű gyorsítótár (L2 cache) mérete. Ha az árat figyeljük, természetesen a Core Duo lesz a nyerő, de nem szabadna csak erre alapozni.

Árban kb ugyanott van a két gép, jelenleg nem ez a döntő, most a két proci közti erőkülönbség érdekelne, melyik lehet a "nyerő" (ugytudom a CoreDuo is két magos, vagy tévedek?)

CoreDuo = FSB: 533MHz; L2 cache: 2M
Core2Duo = FSB: 667MHz; L2 cache: 2M

Mégvalami (nemtudom mekkora az igazságalapja, nem volt még dolgom kétmagossal) úgyolvastam, hogy a kétmagos gépek csak ritkán használják mindkettőt párhuzamosan, kevés az olyan software, ami befogná melózni mindkettőt. De lehet hogy hülyeség, és tévedek.

Már napok óta összehasonlításokat keresek a neten, nem szeretnék szívni a géppel, mert utána kapom a lebaszásokat...

Ezekről lenne szó:

http://www.notebook....i/msi_ex600-056 (ezt már linkeltem anno)

http://www.edigital.hu/product.php?product...&cat=571&page=1

(az eDigital "hazudik" a processzorról, ez a típus 1.5GHz-es)

Nagyon köszönöm hogy segítesz!  :respect:

Üdv!
-= Chaintech 9VJL3 - P4 2,4GHz Northwood - 512MB Noname DDR333 - GeForce 6600 (256MB) - 80GB Seagate Barracuda - 120GB Seagate Barracuda - Pioneer DVD-120 - LG 52x24x52 - Pioneer 107D - Plextor PX-760A - Pinnacle PCTV Pro =-

#399 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 11:12

Na ezt szeretem, mikor egyes boltok már azt se tudják milyen hazugságokat írjanak ki a termékükre. Ilyenkor minden komponenset jobb visszanézni a gyár oldalán, nehogy adott terméket egy bolt félretájékoztatása miatt a jobb paraméter reményében sóznának ránk.

Én is tévedtem, utólag is bocs emiatt, mert a Core Duo az tényleg 2 magos (a Core Solo az egymagos), de ennek a típusnak sem mindenütt ez a kereskedelmi megnevezése (vagyis ez is meg egy másik is az, ezért tévedtem meg), hanem Intel Pentium Dual Core T2370.

Valós adatok:
Intel Core Duo T2370
Intel Core 2 Duo T5250

Itt már azonnal eltérés mutatkozik az L2 cache méretében, valamint az FSB-ben. Sőt itt már kérdésessé válik az akkumulátor tartóssága is. Ebben az értelemben szintén a Core 2 Duo a nyerő, mert közel azonos frekvencián nagyobb teljesítményt ad le, mint a másik, miközben az akkumulátor-idő marad, sőt akár hosszabb is lehet.

A 2magosság dologról meg annyit, hogy ma már egyre több alkalmazás épít erre, de alapvetően teljesítmény többlet jelenik meg egy 2magos proci esetében. Amit említettél az manapság a 4magos prociknál lehet még talán kérdéses, mert ma még talán nem éri meg 4magos CPU-t venni.

A max bővíthetőségről meg annyit, hogy 4GB-ig bővíthető szerintem mind a kettő, viszont a Core 2 Duo-val szerelt notebook-ban már be van töltve mindkét bővítőhely (2 x 1GB RAM), tehát nincs lehetőség bővítésre esetleg akkor, ha kiveszem mindkettőt és rakok bele 2 x 2GB-ot. Ez ráfizetés lenne, de akinek ez a nagy bánata, akár így is megoldható. A másik esetben meg gondolom 1 GB + 2 GB RAM van benne (tehát itt is be van töltve mindkét bővítőhely), ami valamelyest hátrányt képez az elsőhöz képest, mert az inkább képes dual channelben menni, ami szintén teljesítménybeli plusszot hoz magával.

Idézet

lényege, hogy a vezérlő a fizikai memóriát 2 csatornára osztva kezeli, akár egy időben is, így elméletben(!) kétszeresére nő a memória sávszélesség. Mi kell ahhoz, hogy ezt ki is tudjuk használni? Kell egy olyan alaplap ami támogatja a Dual Channel (manapság kvázi minden lap támogatja) és legalább két olyan memória modul, ami lehetőleg teljesen egyforma (méret, időzítés). Célszerű az ún. kitek vásárlása, igaz ezek ára valamivel több, mintha darabra vennénk modulokat. Gyorsan hozzáteszem, hogy nem minden platform profitál belőle, szintén a Nagy RAM-os topic első hozzászólására hivatkoznék, ugyanis gyakorlati értékeket olvashatunk ott.

Idézet a http://logout.hu/ira...k_manapsag.html oldalról.

Szerkesztette: cyberman30 2008. 06. 14. 11:39 -kor

#400 Felhasználó inaktív   lacam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 11:28

Idézet: cyberman30 - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 11:12

Na ezt szeretem, mikor egyes boltok már azt se tudják milyen hazugságokat írjanak ki a termékükre. Ilyenkor minden komponenset jobb visszanézni a gyár oldalán, nehogy adott terméket egy bolt félretájékoztatása miatt a jobb paraméter reményében sóznának ránk.

Én is tévedtem, utólag is bocs emiatt, mert a Core Duo az tényleg 2 magos (a Core Solo az egymagos), de ennek a típusnak sem mindenütt ez a kereskedelmi megnevezése (vagyis ez is meg egy másik is az, ezért tévedtem meg), hanem Intel Pentium Dual Core T2370.

Valós adatok:
Intel Core Duo T2370
Intel Core 2 Duo T5250

Itt már azonnal eltérés mutatkozik az L2 cache méretében, valamint az FSB-ben. Sőt itt már kérdésessé válik az akkumulátor tartóssága is. Ebben az értelemben szintén a Core 2 Duo a nyerő, mert közel azonos frekvencián nagyobb teljesítményt ad le, mint a másik, miközben az akkumulátor-idő marad, sőt akár hosszabb is lehet.

A 2magosság dologról meg annyit, hogy ma már egyre több alkalmazás épít erre, de alapvetően teljesítmény többlet jelenik meg egy 2magos proci esetében. Amit említettél az manapság a 4magos prociknál lehet még talán kérdéses, mert ma még talán nem éri meg 4magos CPU-t venni.

Köszönöm szépen az infót!  :respect:

Ezek szerint nagyjából semmi sem szól a CoreDuo mellett...

Valószinüleg (ha nem vétózza meg az illető) Core2Duo-s masina lesz (1-2héten belül), a 2G memóriával majd megbarátkozik :)

Mégegyszer köszönöm! Ha dunaújvárosi vagy, vendégem vagy egy korsó sörre! :)

Üdv!

Téma megosztása:

• (157 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.