HWSW Informatikai Kerekasztal: Tracking cookie-k - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tracking cookie-k

#1 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 20. 12:58

Nos azért nyitottam meg ezt a tpoicot, mert tanácsot szeretnék kérni a szakiktól, hogy mi a fenét lehet csinálni a tracking cookiekkal? Szinte bármilyen böngészőt használhatok akkor is jönnek nyakra főre ezek a kis izék, amiket az összes kémprogi eltávolító kijelez. Ötletem sincsen, hogy lehetne megakadályozni ezen cookie-k felkerülését a gépre.

Régebben azt csináltam, hogy a Firefoxban letiltottam a cookiek letöltését, viszont az azért volt macera, mert egy csomó oldalnak kell a cookie. Nos elkezdtem irogatni a kivételeket, amíg meg nem untam. Szóval van valamilyen kevésbé kőkorszaki megoldás, hogy a tracking cookiekat távol tartsam és elkerüljem a hasonló képernyőket?

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 13:27

Idézet: Warton - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 12:58

Nos azért nyitottam meg ezt a tpoicot, mert tanácsot szeretnék kérni a szakiktól, hogy mi a fenét lehet csinálni a tracking cookiekkal? Szinte bármilyen böngészőt használhatok akkor is jönnek nyakra főre ezek a kis izék, amiket az összes kémprogi eltávolító kijelez. Ötletem sincsen, hogy lehetne megakadályozni ezen cookie-k felkerülését a gépre.

Régebben azt csináltam, hogy a Firefoxban letiltottam a cookiek letöltését, viszont az azért volt macera, mert egy csomó oldalnak kell a cookie. Nos elkezdtem irogatni a kivételeket, amíg meg nem untam. Szóval van valamilyen kevésbé kőkorszaki megoldás, hogy a tracking cookiekat távol tartsam és elkerüljem a hasonló képernyőket?

A zoonealarm security suit be a Privacy menübe a cookie controlnál a középső állásnál csak a tracking cookieket szűri én igy használom.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 14:39

Ha jól csalódom az a pro verzióban van, ami fizetős.

#4 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 15:19

Idézet: Warton - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 14:39

Ha jól csalódom az a pro verzióban van, ami fizetős.

Ja ez a zonealarm security suite pro tűzfal+spy+vírus kereső +adware blokkoló igen fizetős.Ment infó.

Szerkesztette: djculture 2008. 01. 20. 15:27 -kor

Hádédész..

#5 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 18:29

:respect: Köszi, de én valami ingyenes megoldást keresek, hátha van.

#6 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 22:17

Idézet: Warton - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 18:29

:respect: Köszi, de én valami ingyenes megoldást keresek, hátha van.

Ha olyat találsz nekem is szóljál ,sajnos az általad használt avg ingyenes és fizetős változata között ég és föld a különbség hatékonyságba.
Hádédész..

#7 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 09. 20:00

Idézet: Warton - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 12:58

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Próbáld meg azt hogy a firefox-ba beállítod hogy a cookies-ek csak a böngésző bezárásáig élnek.
Nekem bevált. ;)

#8 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 13. 10:05

Én eleve blokkoltatom a sütiket, ha egy oldal nagyon sír érte, akkor azt, ami kell engedélyeztetem.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó