HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló III. Csak ajánló! Értékeld a témát: -----

#1061 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 22. 10:37

Kép

Mese, tok jo... :) T-Rex, a horcsog mindent vitt (Kálloy Molnár Péter :respect: ). :Đ Nem egy Kung-fu panda, de jo volt.

Samott

Szerkesztette: Samott 2009. 06. 22. 10:38 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1062 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 10:43

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 10:34

Furcsa, gyakran akkor jönnek nagyobb számban filmajánlók miután éppen kijött valami normális ríliz az adott filmből  :Đ

ezt énis megfigyeltem  :up:  :Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1063 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 13:04

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 11:19

gáz? :)

az lett volna gáz, ha nem ez a vége. végig tele volt utalással. remek volt.

Szerintem is nagyon jó film, csak a vége gáz szvsz, nem azért mert az lesz, ami, hanem:

Spoiler

Én is azt vártam, hogy elpusztul a világ, és ennek "örültem", végre nem az a konvencinális film vég, hogy világ vége előtt 1 perccel, még gyorsan eszébe ötlik valakinek valami és elmarad az apokalipszis. Itt nem maradt el. Viszont ez az Ádám-Éva dolog számomra agyon csapta. Mert még 2000 évvel ezelőtt el lehetett adni egy ilyet, addig ma ezt nem tudom bevenni. Mert, oké, van egy férfi és egy nő. Lesz 6-6 fiú és lány gyermekük. És aztán? Egymással kavarnak? Mi a helyzet a genetikai hibákkal, retardácóval stb? Vagy mi van, ha a második gyermek születésénél meghal a nő? Egy magasabb inetligenciai lény szvsz simán átlátná az ember korlátait és nem egy párt vinne el, hanem legalább 1000-et, hisz neki adott a technika, inetligencia és lehetőség is. Persze lehet mondani, hogy honnan tudom, hogy csak egy párt vittek el, hisz lehet többet is vittek, csak nem mutatták. Szerintem mutatni kellett volna, hogy több hajóból kizavarják a párokat a rétre és akkor az én "logikus" lelkem is nyugodt lett volna.

A film nálam 8/10, nagyon lehúzza így a vége. Ha erre figyeltek volna, akkor 10/10-es lenne. (Igen, ez a kis mozzanat nálam 2 pontot ér.)

Szerkesztette: Daihelyon 2009. 06. 22. 13:05 -kor

Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#1064 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 10:17

Together aka. Tillsammans
rendező: Lukas Moodysson
/Lilja4ever, Fucking Amal./

Kép

Elisabeth megelégeli férje faragatlanságát és összecsomagol, fogja a gyerekeit és a fivéréhez, Göranhoz költözik. 1975-öt írunk. Elisabeth átlagos, kertvárosi háziasszony, Göran pedig egy kicsit más: kommunában él. Elisabeth ide érkezik meg a gyerekeivel - egy kaotikus házba, tele hosszú hajú hippikkel, akik a politikáról vitatkoznak, a szabad szerelem hívei, zöldséget termesztenek és rengeteg vörösbort isznak. E két külön világ találkozása olyan kalamajkába torkollik, amely mindannyiuk életét megváltoztatja.

---imdb---

"-Neked van igazi Legód? - Persze. - Nekem nem engedik, apukám azt mondta, hogy majd farag nekem egyet fából, de csak két elem készült el."
:rolleyes:

Az emberi hülyeség sokszínűsége egy mikrokörnyezetben bemutatva. Egyik kedvenc filmem, 10 pont. Nézzétek meg jól.

Szerkesztette: 7of9 2009. 06. 23. 10:19 -kor

"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#1065 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 10:52

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 14:04

Szerintem is nagyon jó film, csak a vége gáz szvsz, nem azért mert az lesz, ami, hanem:

Spoiler

Én is azt vártam, hogy elpusztul a világ, és ennek "örültem", végre nem az a konvencinális film vég, hogy világ vége előtt 1 perccel, még gyorsan eszébe ötlik valakinek valami és elmarad az apokalipszis. Itt nem maradt el. Viszont ez az Ádám-Éva dolog számomra agyon csapta. Mert még 2000 évvel ezelőtt el lehetett adni egy ilyet, addig ma ezt nem tudom bevenni. Mert, oké, van egy férfi és egy nő. Lesz 6-6 fiú és lány gyermekük. És aztán? Egymással kavarnak? Mi a helyzet a genetikai hibákkal, retardácóval stb? Vagy mi van, ha a második gyermek születésénél meghal a nő? Egy magasabb inetligenciai lény szvsz simán átlátná az ember korlátait és nem egy párt vinne el, hanem legalább 1000-et, hisz neki adott a technika, inetligencia és lehetőség is. Persze lehet mondani, hogy honnan tudom, hogy csak egy párt vittek el, hisz lehet többet is vittek, csak nem mutatták. Szerintem mutatni kellett volna, hogy több hajóból kizavarják a párokat a rétre és akkor az én "logikus" lelkem is nyugodt lett volna.

A film nálam 8/10, nagyon lehúzza így a vége. Ha erre figyeltek volna, akkor 10/10-es lenne. (Igen, ez a kis mozzanat nálam 2 pontot ér.)

Pedig bizony mutatják a végén, hogy vagy 8 hajó hagyja el a Földet, feltételezvén hogy mindegyikben 1-1 gyerekpár van. És utána is mutatják amint több hajó száll le arra a bolygóra, ahova azt a 2 gyereket kiengedték.

Szerkesztette: Valdy 2009. 06. 23. 10:54 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1066 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 11:01

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. jún. 21., vasárnap - 21:34

Na most ertem haza a Transformers 2: Revenge of the Fallen premierjerol.

Nyomjak valahol feliratosan? :think:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1067 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 11:22

Idézet: Boba - Dátum: 2009. jún. 23., kedd - 14:01

Nyomjak valahol feliratosan? :think:

Ja, peldaul MOM Parkban.

http://www.palacecinemas.hu/Default.asp?ci...c47a0e6954eca5d

#1068 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 12:07

Zsir, thx. :)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1069 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 12:09

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. jún. 23., kedd - 10:22

Szörnyű, hogy ha valamit eredeti nyelven akarok nézni, akkor nincs is választási lehetőségem... Csak a MOM..

#1070 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 12:13

Idézet: Capri - Dátum: 2009. jún. 23., kedd - 15:09

Szörnyű, hogy ha valamit eredeti nyelven akarok nézni, akkor nincs is választási lehetőségem... Csak a MOM..

Igen, erdekes modon feliratozva uj filmet az esetek legtobbjeben csak a MOM Parkban vetitenek. Gondolom a Transformers-t a gyerekek miatt szinkronizaltak es vetitik majd mindenhol igy, feltetelezem eleg sok gyerek akarja megnezni.

#1071 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 13:22

Idézet: Capri - Dátum: 2009. jún. 23., kedd - 13:09

Szörnyű, hogy ha egyáltalán moziba akarok menni itt Siófokon, mehetek Székesfehérvárra.

Szerkesztette: DzsiAr 2009. 06. 23. 13:23 -kor

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#1072 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 13:29

De hat miert is akarna manapsag moziba menni barki is? ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1073 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 14:04

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 23., kedd - 12:29

De hat miert is akarna manapsag moziba menni barki is? ;)

Samott

Én szeretek moziba járni, azért :)

#1074 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 14:14

En is, azert van olyan film amit kotelezo moziban megnezni.

#1075 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 14:30

Vakok földjén
(Land of the Blind)       

színes angol-amerikai filmdráma, 110 perc, 2006

rendező: Robert Edwards
forgatókönyvíró: Robert Edwards
zeneszerző: Guy Farley
operatőr: Emmanuel Kadosh
producer: Jon Avnet, Cerise Hallam Larkin
vágó: Ferne Pearlstein

szereplő(k):
Donald Sutherland (Thorne)
Ralph Fiennes (Joe)
Lara Flynn Boyle (First Lady)
Tom Hollander (Maximilian)
Camilla Rutherford (Tania)
Marc Warren (Pool)
Robert Daws (Jones)

Kép

A történet egy képzelt országban játszódik, amely feltűnően hasonlít Nagy-Britannia és az Egyesült Államok "keverékéhez". Televíziós- és filmsztárok kormányoznak, az elnök pedig a szado-mazochista Max, aki az ország pénzét ízléstelen akciófilmekre költi. Mindeközben Thorne, egy maroknyi felkelőcsapat vezetője, aki véget akar vetni ezeknek az állapotoknak, börtönben sínylődik és rendszeresen kínozzák.

Ettől lefostam a bokámat. Kicsit Equilibrium, kicsit 1984, pedig nem is.  :)
Amit a két 'fő'színész alakít benne, az nem egyszerű. És végre egy film, aminek nem b@szták el a végét. Meg lehet gondolkodni a demokráciáról-diktatúráról, az egyén helyéről a társadalomban, meg úgy egyáltalán.
11/10.

Szerkesztette: 7of9 2009. 06. 23. 14:33 -kor

"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#1076 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 19:21

Megneztem a Knowing-ot, tenyleg nem rossz. A vege geek volt es kar volt bevonni a vallast de amugy kul.

#1077 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 20:44

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 14:04

Spoiler

ha megnézted nemcsak kettejüket pakolták ki arra a bolygóra, több hajó is volt ott (ahogyan induláskor is a föld több pontjáról startoltak el), szóval mégsem lesznek annyira egyedül.

node a további fejtegetés már a comcéd topikba illik inkább
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#1078 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 15:12

Blindness (2008)

Kép

FSZ: Julianne Moore, Mark Ruffalo, Danny Glover

A film kivalo. Ajanlom barkinek. Szamomra a legfobb mondanivaloja a moralitas volt.

#1079 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 17:52

Filmnemajánló:
Tegnap megnéztem a Transformers 2-t és hát izé... Az, hogy sztori alig van és csupa unalmas klisét hasznosít újra az nem lepett meg, Bay-nél úgyis csak arra szolgál az un. történet, hogy két jelentős anyagi károkozást/suttyó poént/jócsajt tartalmazó jelenet között legalább a logika legelemibb szabályainak megfelelő kapcsolatot tudjon teremteni.

Azt viszont már nehezen bocsájtom meg, hogy egy úgymond látványfilmet, aminek minden egyes képkockájába egy fejlődő ország éves termelésének megfelelő pénzt, számítási kapacitást és munkaórát öltek, olyan szarul vágjanak, hogy szinte sose lehessen tudni pontosan mit is látunk, azon kívül, hogy mindenféle óriásrobotok (meg elég átlátszó product placementként az amcsi hadsereg) csépelik egymást valamilyen felállásban, drasztikus városkép- és tereprendezést végrehajtva. A grafikusoknak, már csak a kárba veszett temérdek munkáért is 10/10; mindenki másnak, már csak az elpazarolt csillió dollárért és az alapanyagért is -végtelen/10. (Megan Fox a zsűri "lopott bicikli" különdíjasa)

Ja és : egyiptomi-jordán határ, b+.

Szerkesztette: snakekiller 2009. 06. 25. 18:05 -kor

#1080 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 20:41

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 11:34

Furcsa, gyakran akkor jönnek nagyobb számban filmajánlók miután éppen kijött valami normális rilíz az adott filmből  :Đ

---

Megéri a Knowing a mozijegy árát? Mennyire látványos? T4, TF2 vagy bármilyen más tökös/látványos akciófilmet egyértelműen moziban kell nézni, ez is ilyen?
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

Téma megosztása:

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.