HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló III. Csak ajánló! Értékeld a témát: -----

#1141 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 21. 12:56

Waterworld tre, Stigmata rulz :)

#1142 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 21. 13:35

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 13:35

Tarantino-nak is van jopar eleg gyenge alkotasa. A legutobbi Grindhouse/Planet Terror is peldaul igencsak laposra sikeredett, semmi maradando nem volt egyikben sem.
...

Szerinted :) Amúgy pontosítva Grindhouse gyűjtőnév alatt futott a Halálbiztos és a Terror bolygó amiből a Halálbiztos a Tarantino alkotás a másik az Robert Rodriguez munkája.
Nekem mindkettő nagy kedvencem, Halálbiztos azért mert odavagyok a muscle car-okért + Kurt Russel nagyot alkot benne és az alapötlet is jó, meghát Tarantino feeling is benne van. De tudom sokaknak nem tetszett, haverom is nagy Tarantino fan, de abszolute nem tetszett neki. Planet Terror meg akkora horror agymenés hogy a Brain Dead óta nem készült ilyen, komolyan(haverokkal szakadtunk a röhögéstől rajta).

Filmajánlás:

Filmtörténetileg fontos jelenet van benne, a legelső autósüldözéses jelenet:
Kép
Maga a film is jó. Érdemes megnézni.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1143 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 13:46

Idézet: td - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 16:35

Szerinted :) Amúgy pontosítva Grindhouse gyűjtőnév alatt futott a Halálbiztos és a Terror bolygó amiből a Halálbiztos a Tarantino alkotás a másik az Robert Rodriguez munkája.
Nekem mindkettő nagy kedvencem, Halálbiztos azért mert odavagyok a muscle car-okért + Kurt Russel nagyot alkot benne és az alapötlet is jó, meghát Tarantino feeling is benne van. De tudom sokaknak nem tetszett, haverom is nagy Tarantino fan, de abszolute nem tetszett neki. Planet Terror meg akkora horror agymenés hogy a Brain Dead óta nem készült ilyen, komolyan(haverokkal szakadtunk a röhögéstől rajta).

Nekem akkor tetszik Tarantino ha a sok duma (ami az o vedjegye) ertelmes, esetleg vicces, poenos, frappans, egyedi. Peldaul mint a Ponyvaregenyben. Azt szerintem sose fogja uberelni, annyira jo volt. A Deathproof-ban semmi ilyen nem volt, az agyamra ment a sok spine tok ertelmetlen dumaja. Russel jo volt, a kocsik is, az a resz tetszett amikor az elso adag csajjal karambolozott az ejszaka. Ezen kivul unalmas volt mert igazi cselekmeny csak kb 30 perc volt, a tobbi blablablablablaaaa. Mint mondtam nem banom a dumat, csak elvezetes legyen. Hat angolul nem volt az. Ez volt a bajom a Reservoir Dogs-al is, a film elejen levo duma tok ertelmetlen, random faszsag. Kill Bill legalabb jo volt ilyen szempontbol, Pulp Fiction utan az a masodik legjobb Tarantino film szerintem.

Planet Terror elment, volt benne vidam jelenet de hat az egy komolytalan film volt ezert nem tudtam komolyan venni, erdemben pontozni. Agyatlan zombi hent. Akinek az ilyen tipusu filmek tetszenek nyilvan ertekeli, de akkor mar inkabb Shaun of the Dead.

#1144 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 14:04

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 14:46

Nekem akkor tetszik Tarantino ha a sok duma (ami az o vedjegye) ertelmes, esetleg vicces, poenos, frappans, egyedi. Peldaul mint a Ponyvaregenyben. Azt szerintem sose fogja uberelni, annyira jo volt. A Deathproof-ban semmi ilyen nem volt, az agyamra ment a sok spine tok ertelmetlen dumaja. Russel jo volt, a kocsik is, az a resz tetszett amikor az elso adag csajjal karambolozott az ejszaka. Ezen kivul unalmas volt mert igazi cselekmeny csak kb 30 perc volt, a tobbi blablablablablaaaa. Mint mondtam nem banom a dumat, csak elvezetes legyen. Hat angolul nem volt az. Ez volt a bajom a Reservoir Dogs-al is, a film elejen levo duma tok ertelmetlen, random faszsag. Kill Bill legalabb jo volt ilyen szempontbol, Pulp Fiction utan az a masodik legjobb Tarantino film szerintem.

Planet Terror elment, volt benne vidam jelenet de hat az egy komolytalan film volt ezert nem tudtam komolyan venni, erdemben pontozni. Agyatlan zombi hent. Akinek az ilyen tipusu filmek tetszenek nyilvan ertekeli, de akkor mar inkabb Shaun of the Dead.

A Ponyvaregény szerintem is überelhetetlen, de mint ahogy írtam itt végre vannak újra jó Tarantinós párbeszédek  :up:

#1145 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 21. 14:13

Ofc Ponyvaregény az felülmúlhatatlan :) Halálbiztos: Igen, sok benne az idegesítő csaj duma, de pont ezzel akarta elérni(sztem sikeresen), hogy a néző már szinte messiásként várja Stuntman Mike-ot lapítsa már szét őket hogy végre kuss legyen :D (haveromnak Tarantino másik védjegye hiányzott nagyon: a megszokott időrendtől való eltérés)
Shaun of the Dead is jó cucc, de a Planet Terrorba meg direkt annyi klisét gyüjtöttek össze hogy már fájdalmas, a baromságok netovábbja még a géppuska lábu főhősnő :D

Filmajánló:
Kép
Kép
1985-ös sci-fi/horror, abban az időben rekordösszegbe került, ha jól emlékszem huszonx milla dollárba. Forgatókönyvírók között Alien társszerző, látványeffektusokért Star Wars-ért Oscarral jutalmazott John Dykstra a felelős. Mai szemmel is jók az effektek, az egyik főszereplő csaj meg szinte állandóan meztelen :lefety: (sztem ezért se volt annó magyar moziban, én legalábbis nem emlékszem rá).

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2009. 08. 21. 14:16 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1146 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 18:22

Ezt a lifeforce-t én is láttam, jók az effektek, de a film maga elég gyenge azthiszem. Jobbat is ki lehetett volna hozni belőle még 1985-ben is :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1147 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 19:28

Idézet: td - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 14:35

Pont Tarantino munkája a gyengébb ott. Rakás "vagány" nő, ahogy trécselnek egy órán át a semmiről... Sex and the City random része szórakoztatóbb volt. Planet Terror legalább B-filmes móka.

Amúgy a Basterds-t dícsérik mindenhol, nem is vérengzés annyira, sok a humoros rész, meg Tarantinosan felvonásokra van osztva.

Lifeforceról jut eszembe, bár az pont kimaradt(vagy nem rémlik most), hogy sok scifi B-filmet megnéztünk 80-as években tátott szájjal, csak mert új volt a látvány. Mondjuk pl a TRON mai napig klasszikus, de a Last Starfightert is szerettem, aztán 10 évvel később már kicsit vicces volt. Amiket még lehetett szeretni, meg ma is állja a helyét viszont mint film, az a Cocoon (Selyemgubó) vagy a Starman.

Szerkesztette: spidey 2009. 08. 21. 19:39 -kor

#1148 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 19:32

Idézet: spidey - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 22:28

Pont Tarantino munkája a gyengébb ott. Rakás "vagány" nő, ahogy trécselnek egy órán át a semmiről... Sex and the City random része szórakoztatóbb volt. Planet Terror legalább B-filmes móka.

Jaja, en is igy gondolom.

#1149 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 21:10

ign-nek nem tetszett annyira a Basterds - pont azt mondják, hogy túl "taranrtínós" meg "nem olyan, mint a Piszkos Tizenkettő" meg "átlagos" :think: Pedig pont az a lényeg, hogy tarantínós, és az elcseszett trailerekkel meg hatásvadász poszterrel szemben nem olyan, mint a 12.

Viszont Mike Myers 3:30-nál - ha nem mondják, hogy "cameo", nem ismertem volna fel :)

Szerkesztette: spidey 2009. 08. 21. 21:11 -kor

#1150 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 22:00

Tarantinótól ez tetszett:

Kép

Kutyaszorítóban :cool:
Wherever you go, go with all your heart.

#1151 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 22:22

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 13:46

... Kill Bill legalabb jo volt ilyen szempontbol, Pulp Fiction utan az a masodik legjobb Tarantino film szerintem.
...

Hát nem tudom.
Tegnap megnéztem, mert ismerős mondta, hogy jó film.
Totál irrealisztikus volt benne minden, az összes jelenet, de főképp a száz embert egyedül lekaszabolós és még csak nem is lihegős, na meg, hogy akit megvágtak karddal, annak 10 bár volt a vérnyomása (mindig az Addams Family színpadi jelenete ugrott be) ...

Lehet, hogy ha erre készülök, akkor tetszik is és nevetgélek a fura jeleneteken, csak azt hittem, hogy valami komolyabb film lesz, aztán ez inkább valami paródia.
Vagy nem értem a mai filmeket?

#1152 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 23:00

Paródia részben jó kifejezés, inkább azt mondanám mondjuk, hogy "komolytalan tisztelgés más filmek és stílusok előtt". Ez Tarantino stílusa. Ha nem jön be egy filmnél, a másiknál se fog. Ha komoly film kell ilyen témában, akkor mondjuk A bérgyilkosnő vagy valami ázsiai alkotás(House Of Flying Daggers pl, bár az is a nemzetközibb változat) jobban fog tetszeni.

Szerkesztette: spidey 2009. 08. 21. 23:01 -kor

#1153 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 07:57

Igazából nekem még tarantino film nem tetszett, a "kultikus" reservoir dogs-t végig se bírtam nézni mert dögunalmasnak találtam.

#1154 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 09:44

Tegnap neztem meg ezeket a brigantikat, es meg kell hogy mondjam osszessegeben tetszett, ha nem is doltem vegig a rohogestol, de azert jo nagyokat sikerult nevetni rajta... erdekes :)
(karakterek itt is b@xottjok)

u.i.
alapvetoen nem vagyok ugy oda Tarantinoert, habar inkabb tetszik mint nem, de ugy veszem eszre amiben tobb keze van Rodrigeznek azok sokkal jobban bejonnek (pl. terror bolygon vinnyogva szedtek ossze a padlorol ugy rohogtem)

#1155 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 12:13

Na ma megnézem a Megtorlót,meg az Alien vs. predator első részét megint.
Lehet fikázni :D
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#1156 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 12:40

Nem fikazunk. Most menj nezd meg az AvP 2-t. Majd akkor kapsz a fejedre.

#1157 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 12:53

Láttam, nagyon nem tetszett,pocsék. Mindig sötét van és esik az eső. :reklamacio: (állítólag így olcsóbb volt, nem volt annyi spec. effekt) Sajnálom h moziban néztem meg. Amin viszont "jópofa" volt,(utólag még röhögni is tudtam rajta)  hogy, van egy olyan jelenet, amikor a predator belemegy v. beleesik (már nem emlékszem) a vízbe, és ugye ilyenkor eltűnik az álcája. Na ilyenkor ment el a kép moziban is,villany felkapcs, nőci bejön magyarázkodni. :D Meg volt még egy ilyen. Helyet szándékosan nem írok, de azért ez elég gáz.
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#1158 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 14:37

Ekkor kellett volna elhagynod a termet es jol jarsz :D

#1159 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 14:53

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 8:57

Igazából nekem még tarantino film nem tetszett, a "kultikus" reservoir dogs-t végig se bírtam nézni mert dögunalmasnak találtam.

Ez itt már nagyon OFF, de akkor én is beleugatok.
Dettó egyetértek, nálam pl. a Ponyvaregény is egy nézhetetlen fos. Tarantino szatrirákat csinál, nekem ez nem jön be. Más tészta, én hányok pl. a Brian életétől, meg a Gyaloggalopptól..., egy idő után sok.
Ez a direkt csináljunk kult filmeket, háááááááát.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#1160 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 15:32

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 12:40

Nem fikazunk. Most menj nezd meg az AvP 2-t. Majd akkor kapsz a fejedre.

Már az első is borzalmasan szar volt, nem is tudtam hogy van neki folytatása. Az komolyan még szarabb? :)
Daedalus is the Internet

Téma megosztása:

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.