HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló III. Csak ajánló! Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 11. 01:20

Kép

Vannak benne hülyeségek, de szerintem elég durva film. Régen izgultam filmen, de ezen sikerült. Mindenkinek ajánlom!  :up:

imdb

Szerkesztette: Valdy 2008. 03. 11. 01:27 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#142 Felhasználó inaktív   sydoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 07:04

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 1:20

Vannak benne hülyeségek, de szerintem elég durva film. Régen izgultam filmen, de ezen sikerült. Mindenkinek ajánlom!  :up:

imdb

Tegnap néztem pont.
Tényleg elég durva... A vége meg... Nemkicsit lestem rajta  8)
Mostmár el kell olvasnom a novellát is :)

#143 Felhasználó inaktív   sydoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 07:10

Nem tudom, volt-e már..

Kép
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?..._id=1&i_where=2

Nicholson és Freeman nagyon nagyot alakít.. Aki szereti a drámai hangvételű filmeket, feltétlen nézze meg. (Zsebkendőt se árt odakészíteni) :p

Szerkesztette: sydoka 2008. 03. 11. 07:10 -kor

#144 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 13:57

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 2:20

Kép

imdb

banyek, egyszer akarok ajánlani valamit, erre megelőznek :p :D
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#145 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 16:40

jó film volt tényleg, énis tegnap este néztem meg  :D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#146 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 22:40

Én meg ma este szakítottam rá időt. Mondom beajánlom, de hát...

A vége ugyan eltér a novellától, de ennek ellenére kimondottan jól sikerült King movie. Aki szereti King műveit, az mindenképpen nézze meg, de minden horrorrajongónak ajánlott.
42

#147 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 23:17

Idézet: sydoka - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 7:10

Nem tudom, volt-e már..

The bucket list

Nicholson és Freeman nagyon nagyot alakít.. Aki szereti a drámai hangvételű filmeket, feltétlen nézze meg. (Zsebkendőt se árt odakészíteni) :p

:up:

#148 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 01:47

Kép

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#149 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 02:05

Kép

1933-at írunk, és a gazdasági válság mindenki életére rányomja bélyegét. Ann Darrow varietészínésznő munka nélkül tengődik New York-ban. Egy napon, miközben céltalanul kószál Manhattan utcáin, éhsége arra kényszeríti, hogy megpróbáljon almát lopni egy gyümölcsárustól. A lopás lelepleződik, ám szorult helyzetéből megmenti egy filmrendező, Carl Denham.
Hamar kiderül, hogy a vállalkozó szellemű és kalandvágyó Denhamtól sem áll távol a lopás, hiszen nem sokkal azelőtt emelte el legutóbbi, befejezetlen filmje egyetlen példányát stúdiója vezetői elől, akik azzal fenyegették, hogy nem adják meg a film befejezéshez szükséges pénzt. Carl-nak a nap végéig össze kell szednie csapatát, és felszállni velük a Szingapúrba tartó S.S. Venture nevű gőzösre, ha be akarja fejezni akciódús útifilmjét. A filmes biztos benne, hogy ez a műve végre kivívja majd a megérdemelt elismerést és bár munkatársai úgy tudják, Szingapúrban reméli kivívni az elismerést, Denham valójában a misztikus és legendákkal övezett Koponya-szigetről szeretne filmet készíteni.
Carl szerencsétlenségére a főszereplő színésznő faképnél hagyta, ezért nagyon örül, amikor belebotlik Annbe, akire tökéletesen illenek az előre elkészült jelmezek is. Ann először vonakodik elszerződni Denhamhoz, egészen addig, amíg meg nem tudja, hogy a film forgatókönyvét a feltörekvő és egyre inkább elismert Jack Driscoll drámaíró szerezte - Driscoll szegényes keresete mellett kényszerült elfogadni Denham ajánlatát.
Denham filmje újdonsült sztárjával és kelletlen forgatókönyvírójával együtt száll fel a hajóra, amely elindul velük New York-ból egy olyan úticél felé, amelyet egyikük sem tudott volna elképzelni...

annak ellenére hogy némelyik része a filmnek tényleg kicsit elnyújtott (majdnem 3 órás a film), nekem nagyon tetszett
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#150 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 10:03

Nem tudom, volt-e már itt az ajánlóban:

A boldogság nyomában
(The Pursuit of Happyness)

rendező: Gabriele Muccino
Szereplők:
Will Smith (Chris Gardner)
Jaden Smith (Christopher)
Thandie Newton (Linda)
Brian Howe (Jay Twistle)
James Karen (Martin Frohm)
Dan Castellaneta (Alan Frakesh)

Will Smith egy Chris Gardner nevű házaló ügynököt alakít, aki hordozható csontsűrűségmérő berendezésekkel házal és próbálja eladni őket. Chris mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban élhessen. A szerencse azonban valahogy sosem szegődik mellé, és bár fáradhatatlanul próbálkozik az anyagi javak megteremtésével, egyre szegényebbek lesznek: végül a felesége (Thandie Newton) is elhagyja. A férfi és ötéves kisfia (Jaden Smith) magukra maradnak. És Chris elszánja magát élete legkockázatosabb lépésére: jelentkezik egy bróker cég tanfolyamára - így már fizetést sem kap, ráadásul a 20 gyakornokból csak 1 kaphat állást a féléves tanfolyam után. Ő és fia hamarosan várótermek, menhelyek lakója lesz, miközben egyre mélyebbre  ássa magát a brókerkedés rejtelmeiben, közben próbálja eladni utolsó berendezését, amelynek ellenértéke kihozhatja őket a hajléktalanszállóról. De sosem esik kétségbe: bízik benne, hogy jókedvvel, szeretettel minden bajt sikerülhet legyőzni.

Megindító és tanulságos filmdráma, Will Smith nagyot alakít, ha jól emlékszem Oscar jelölést is kapott ezért a szerepért.
Csak ajánlani tudom. Akik szégyellik a könnyeiket, azok egyedül nézzék meg.

#151 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 17:16

I.e 10.000
Kép
Filmrendező: Roland Emmerich
Szereplők: Camilla Belle, Steven Strait, Omar Sharif, Cliff Curtis
Történet
Volt idő mikor ember és állat egyaránt vadon élt és hatalmas mammutok uralták a földet. Ekkor születtek azok a hitek és félelmek amelyek azóta is meghatározzák az emberiséget. Ez a film egy ifjú vadász történetét mondja el, aki egy csapat harcos élén keresztül vág a hatalmas sivatagon, megküzd a kardfogú tigrissel és más ősragadozókkal, rábukkan egy elveszett civilizációra és megpróbája megmenteni a nőt akit szeret, egy gonosz hadúr kezei közül...

Nekem nagyon tetszett  :up:
"Aki megismer sohasem felejt el, aki elfelejt sohasem ismert meg"
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#152 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 19:00

Idézet: sydoka - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 6:10

Nem tudom, volt-e már..

Megnéztem nemrég, tényleg nem rossz film! ;)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#153 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 24. 01:12

http://imdb.com/title/tt0399095/
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#154 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 24. 08:51

A Spiderwick krónikák  :up:

#155 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 24. 09:16

minden film ami 7 pont fölött van az imdbn  :up:
JóSebesség

#156 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 24. 10:26

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. márc. 24., hétfő - 9:16

minden film ami 7 pont fölött van az imdbn  :up:

Miért, te mindegyiket láttad?  :think:

#157 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 25. 07:54

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. márc. 24., hétfő - 10:26

:Đ  :respect:
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#158 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 25. 08:04

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. márc. 24., hétfő - 10:26

bedobsz egy imdb linket, véleményt se írsz, láttad-e egyáltalán?
JóSebesség

#159 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 25. 10:51

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. márc. 25., kedd - 8:04

bedobsz egy imdb linket, véleményt se írsz, láttad-e egyáltalán?

Miért ne láttam volna?  :omg:  Azért ajánlottam.
Véleményt meg nem volt kedvem írni, mert mentem aludni és most sem fogok. Nekem tetszett, aki teheti nézze meg.

#160 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 03. 15:59

Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford
(The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) 

Kép

rendező:  Andrew Dominik
író:  Ron Hansen
forgatókönyvíró:  Andrew Dominik
zeneszerző:  Warren Ellis , Nick Cave
operatőr:  Roger Deakins
producer:  Jules Daly , Dede Gardner , Brad Pitt , Ridley Scott , David Valdes
vágó:  Dylan Tichenor

szereplő(k):
Brad Pitt (Jesse James)
Casey Affleck (Robert Ford)
Mary-Louise Parker (Zeralda James)
Zooey Deschanel (Dorothy Evans)
Sam Rockwell (Charley Ford)
Sam Shepard (Frank James)
Jeremy Renner (Wood Hite)
Ted Levine (James Timberlake seriff)

Jesse James (Brad Pitt) volt az Egyesült Államok egyik első igazi híressége. Számtalan könyvet írtak és számtalan történetet meséltek Amerika legnevezetesebb bűnözőjéről - mindegyik rendkívül érdekes és lenyűgöző, de mindegyik a nyilvánosság által ismert emberre és vakmerő tetteire koncentrál, és a legtöbbje alig tartalmaz valamit az igazságból. Azok számára, akiket kirabolt és megfélemlített, és azok hozzátartozói számára, akiket megölt, csak egy véres kezű bandita volt, de azokban a szenzációhajhász újságokban és filléres regényekben, amelyek nyomon követték a James-banda tetteit az 1870-es években, Jesse a tisztelet és rajongás tárgya volt. Úgy jelent meg, mint egy új Robin Hood, aki a farmerokat kizsákmányoló vasúttársaságokat és bankokat veszi célba. Tragikus múltú ember volt, sértett és sebesült konföderációs katona, aki visszavág az uniónak, amely tönkretette életét. És ami a legfontosabb: az egyre inkább megtelepedett és elvárosiasodott, normális hétköznapjait élő lakosság számára ő volt az utolsó vadnyugati hős, a szabadság és az amerikai szellem szimbóluma, karizmatikus lázadó, aki semmibe veszi a törvényt, és a maga igazát keresi - egy legenda. Egyik legnagyobb csodálója Robert Ford (Casey Affleck) volt, az idealista és törekvő fiatalember, aki annak a reménynek áldozta életét, hogy egy napon példaképe oldalán lovagolhat. Nem gondolta, hogy később a történelem úgy fogja számon tartani, mint "azt a piszkos kis gyáva alakot", aki hátbalőtte Jesse Jamest. De ki volt valójában Jesse James - túl a szájhagyományon és a korabeli újságcikkeken? És ki volt Robert Ford, aki alig tizenkilenc évesen Jesse bizalmasa lett, és aki beteljesítette sorsát annak a félelmetes banditának, akit tíz államban üldöztek, hiába? Hogyan lettek barátok, és mi történt kettejük között azokban a napokban és órákban, amelyek ahhoz a lövéshez vezettek, amely véget vetett egyikük életének, a másikét pedig örökre összekapcsolta ezzel a gyilkossággal?
Sohasem fogjuk megtudni a teljes igazságot.

Véleményem szerint az utóbbi idők egyik legmegkapóbb filmje.
Ne csihi-puhi lövöldözős westernre számítsatok.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

Téma megosztása:

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »