Filmajánló III. Csak ajánló!
Elküldve: 2015. 08. 26. 20:02
A történet elején az űrhajósnő karaktere kifejezetten idegesítő volt. Aztán amikor már csak ő volt, akkor elment, de nagyon nem kedveltem meg. A film látványos és az effektek valóban nagyon ott vannak. Az tetszett, hogy nem volt állandóan hang, mivel űrről beszélünk.
A végén a konklúzió is elég furcsa volt. Leszáll valahol a pusztában mondjuk 1500 km-re a legközelebbi településtől, aztán ott áll víz és élelem nélkül a kis tornarucijában.
Lehet, hogy az én mércém volt túl magas, de a film annyira nem győzött meg.
Elküldve: 2015. 08. 27. 15:26
Idézet: enpera - Dátum: 2015. 08. 26. 21:02
A történet elején az űrhajósnő karaktere kifejezetten idegesítő volt. Aztán amikor már csak ő volt, akkor elment, de nagyon nem kedveltem meg. A film látványos és az effektek valóban nagyon ott vannak. Az tetszett, hogy nem volt állandóan hang, mivel űrről beszélünk.
A végén a konklúzió is elég furcsa volt. Leszáll valahol a pusztában mondjuk 1500 km-re a legközelebbi településtől, aztán ott áll víz és élelem nélkül a kis tornarucijában.
Lehet, hogy az én mércém volt túl magas, de a film annyira nem győzött meg.
Engem se ...
Volt benne akció, mert végig minden felrobbant, ahova épp odamentek, de valahogy olyan érzésem volt a végén, hogy ez nem szólt semmiről
Látványilag tényleg szép volt, de azért az ember hamar ráun a látványra, ez meg egy hosszú film volt. És gyakorlatilag tényleg az előző egy sorban benne van az egész történet.
Plusz miért volt gravitáció a címe, amikor az utolsó 3 percen kívül nem is volt benne gravitáció?
Elküldve: 2015. 08. 27. 15:29
Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 27. 16:26
Volt benne akció, mert végig minden felrobbant, ahova épp odamentek, de valahogy olyan érzésem volt a végén, hogy ez nem szólt semmiről
Látványilag tényleg szép volt, de azért az ember hamar ráun a látványra, ez meg egy hosszú film volt. És gyakorlatilag tényleg az előző egy sorban benne van az egész történet.
Plusz miért volt gravitáció a címe, amikor az utolsó 3 percen kívül nem is volt benne gravitáció?
Gravitáció mindenhol van.
Amúgy egyetértek, egy látványorgia volt, belül üres.
Színészi alakításról meg értelme sincs beszélni benne, főleg az öreg ross doktor a huncut mosolyával.
Elküldve: 2015. 08. 28. 09:59
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 27. 16:29
Amúgy egyetértek, egy látványorgia volt, belül üres.
Színészi alakításról meg értelme sincs beszélni benne, főleg az öreg ross doktor a huncut mosolyával.
Jó, akkor elhanyagolhatóan kicsi volt a gravitáció a földfelszíni hétköznapi éltben megszokotthoz képest. Fogalmazhatunk ennyire pongyolán?
Elküldve: 2015. 09. 12. 17:16

Nekem nagyon bejött
Más véleményét másolom ide, mivel tökéletesen megfogalmazta mindazt, amit én is gondolok a film(ek)ről. :
Idézet
Jelen esetben a dráma és a fanyar humor irgalmatlan jól keveredik, a téma ugye a kínos/kínlódásos szituációk miatt tud operálni a nem klasszikus értelemben vett humorral. Emiatt érdekes főleg szerintem a film. Ugyanakkor elgondolkodtató is némely esetben, illetve ha lecsupaszítjuk olyan "hétköznapi" szituációkat taglalnak a kisfilmek melyek elvben bármelyikünkkel megeshetnek vagy már meg is estek. Így nyilván igényel egy olyan aktívabb megközelítést is a befogadó részéről, hogy az adott néző miképpen reagálná ezt vagy azt a helyzetet le. Kiválóan reflektál a jelenkorra a film - szintén fontos elvárás lehet egy jó filmtől, így valahol tényleg egy görbe tükör/karikatúra is egyben. És nem utolsó sorban a színészi játékok egész brilliánsak voltak.
Több kedvencem is volt pl. a kiakadt mérnök vagy a bűncselekmény-elsikálás sztori, de a legjobban a "kissé" formabontó esküvő tetszett azt hiszem
8/10-et megadok a filmre, nagyon érdemes megnézni.
Kiváncsi vagyok nektek mennyire nyeri el a tetszésetek..
Elküldve: 2015. 09. 13. 09:27
Idézet: chris77 - Dátum: 2015. 09. 12. 18:16

Nekem nagyon bejött
Más véleményét másolom ide, mivel tökéletesen megfogalmazta mindazt, amit én is gondolok a film(ek)ről. :
Kiváncsi vagyok nektek mennyire nyeri el a tetszésetek..
Idézet: -NoVa- - Dátum: 2015. 01. 19. 17:04

Nagyon erős abszurd fekete humor, és karót nyelt sznobok által fogyaszthatatlan történetek, kb 10%-os nézőszámlemorzsolódással a moziban
Az Audis és a család ügyvédje a lavinaszerűen eldurvuló helyzeteivel már elég a 10/10-hez, de még a leggyengébb nyitójeleneten is jobban szórakoztam, mint jópár sokszoros költségvetésű AAA filmen.
Amúgy jó volt...
Elküldve: 2015. 09. 13. 10:36
Idézet: chris77 - Dátum: 2015. 09. 13. 10:48
Nem emlékeztem, hogy már ajánlotta itt valaki..
Ez semmit se von le a te ajánlásod értékéből.
Elküldve: 2015. 09. 30. 06:01
Elküldve: 2015. 09. 30. 07:24

Szamok es ertekeles alapjan eros kozepes, de szerintem teljesen rendben van. Hetvegen esti mozinak boven megteszi, kellemes kikapcsolodas. Egyertelmu, hogy nem ugy kell hozzaallni, hogy ez egy szuperprodukcio.
Elküldve: 2015. 10. 05. 07:12
Idézet: Dorien - Dátum: 2015. 09. 29. 22:19
A film középszerű.
Mark magyarázatai nélkül a macgyver-t meghazudtoló, zseniális, de néhol balul elsülő, bármikor a halát okozható megoldásaiból alig jött át valami a vásznon, kliséket persze teljesen átvették a könyvből.
A földi személyzet színészi játéka, a kínai űrközpont ultragagyi volt.
7/10, de csak a látvány miatt.
Szerkesztette: Tassadar 2015. 10. 05. 07:32 -kor
Vannak gyümölcsbor receptek normál (bóti sör (candida albicans)) élesztővel.
Elküldve: 2015. 10. 05. 08:15
Idézet: Tassadar - Dátum: 2015. 10. 05. 08:12
Mark magyarázatai nélkül a macgyver-t meghazudtoló, zseniális, de néhol balul elsülő, bármikor a halát okozható megoldásaiból alig jött át valami a vásznon, kliséket persze teljesen átvették a könyvből.
A földi személyzet színészi játéka, a kínai űrközpont ultragagyi volt.
7/10, de csak a látvány miatt.
elszomorítottál, ilyenre "számítottam"
akkor mozi mindenképp kiesik, majd letöltöm megnézni
Elküldve: 2015. 10. 05. 10:21
Mi elveztuk a filmet. Parom olvasta a konyvet es ossze is tudta hasonlitani.
MattD kifejezetten jot jatszott szerintem.
Elküldve: 2015. 10. 05. 10:23
Elküldve: 2015. 10. 05. 11:06
Idézet: Boba - Dátum: 2015. 10. 05. 10:21
Mi elveztuk a filmet. Parom olvasta a konyvet es ossze is tudta hasonlitani.
MattD kifejezetten jot jatszott szerintem.
Te szakmai szemmel nézted.
Közel voltam a vászonhoz, a 3D-s része tényleg jó volt.
Szerintem pocsék volt a színészi játék, MD-é talán kevésbé.
Vannak gyümölcsbor receptek normál (bóti sör (candida albicans)) élesztővel.
Elküldve: 2015. 10. 07. 21:57
Idézet: Tassadar - Dátum: 2015. 10. 05. 12:06
Közel voltam a vászonhoz, a 3D-s része tényleg jó volt.
Szerintem pocsék volt a színészi játék, MD-é talán kevésbé.
Nem olvastam a könyvet, úgy ültem be a moziba, hogy megnézem az idei Interstellart

Súgó
A téma zárva.