Viccrovat IV.
Elküldve: 2008. 10. 01. 18:37
- Jó napot kívánok, jöttem a telefont beszerelni.
Elküldve: 2008. 10. 01. 19:18
- Hallja, kend, mit áll itt hajadonfőtt ebben a hidegben?
- A házban ráncba szedtem az asszonyt, most meg kéne egy bátor ember, aki ki merné hozni a sapkámat.
A rendőrök elkapnak egy autótolvajt, majd beviszik a yardra, hogy kihallgassák. Bekísérik egy szobába, amelyik teli van kamerákkal és mikrofonokkal.
A tolvaj meglepődve megkérdi:
"Hú, ez itt a Big Bráder?"
Mire a nyomozó:
"Nem tesó, ez a való világ!"
"Mert ahogy te szeretsz,úgy szeretnek mások,
Úgy lesz ellenséged,úgy lesz jó barátod"
Elküldve: 2008. 10. 01. 19:19
- Nem tudod véletlenül, ki szüretelte le éjjel a meggyfámat?
- Nem hallom a kérdést, tanár úr -így Móricka.
- Na ne csináld, az nem lehet, hogy nem hallod!
A tanító gondolkodik majd helyet cserél a gyerekkel.
- Most kérdezz te valamit, mindjárt kiderül, lehet-e hallani innen.
- Tanár úr kérem, nem tudja, ki fogdosta tegnap éjjel a kapunk előtt a nôvéremet?
Mire a tanár a leghátsó padból:
- Hát Móricka, innen tényleg nem hallani semmit!
Elküldve: 2008. 10. 02. 16:12
- A feleségem megfogadta, hogy egy hónapig nem szól hozzám.
- Ennek inkább örülnie kellene!
- Ma jár le az egy hónap…
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2008. 10. 02. 17:54
- Alfa változat: a programok készítésének az az első fázisa, amikor megpróbálják figyelembe venni a felhasználók visszajelzéseit. Latin szó, jelentése: "nem működik".
- Béta változat: a program megjelenés előtti utolsó változata. A "béta" egy latin szó, jelentése "még most sem működik".
- Hibaüzenetek: rövid, velős üzenetek, amelyek segítségével a programozók a felhasználókra hárítják a programjaik hibáit.
- Hardware: a számítógép azon részeinek gyűjtőneve, amelyeket meg tudod rugdosni.
- Software: a számítógép azon részeinek gyűjtőneve, amelyeket csak szidni tudod, a szerzőjével egyetemben.
- Segítség: a programok azon funkciója, amelyek segítségével a felvetődött kérdéseid mellé újakat szerezhetsz. Ha megfelelően használod a "Segítség" funkciót, akkor több oldal megtekintése után visszajutsz a kiinduló pontra, anélkül, hogy bármit is megtudtál volna.
- Hibajavítás (patch): a programozó szánalmas kísérlete bűneinek helyrehozására.
- Nyomtató: ízetlen tréfa. Egy nyomtató három részből áll: a burkolatból, a papírgyűrő mechanizmusból és a villogó piros lámpából.
- Programozók: számítógépes bosszúállók. Azon csoport tagjai, akiket az iskolában folyamatosan gúnyoltak a szemüvegük miatt, akik bemagolták az összes Star Trek epizódot, ám most már többszörös milliomosként "felhasználóbarát" programokat írnak, amelyekkel bosszút állnak az egykor őket gúnyolókon.
- Felhasználói kézikönyv: olyan tárgy, amelyet az asztalláb rövidségnek kompenzálására használnak. Alkalmas még a monitor szemmagasságba emelésére is.
- Tervezett megjelenési dátum: pontos számítási módszere abból áll, hogy a tényleges megjelenési dátumból levonunk hat-tíz hónapot.
- Felhasználók: azon személyek gyűjtőneve, akik a monitor előtt üldögélnek. Három fő típusuk van: a kezdő, a haladó és a profi.
Kezdő felhasználó: az az ember, aki attól fél, hogy egy gomb megnyomásával tönkreteszi számítógépét.
Haladó felhasználó: az az ember, aki nem tudja megjavítani számítógépét, miután egy billentyűlenyomással tönkretette azt.
Profi felhasználó: az az ember, aki mások számítógépét is tönkre tudja tenni egy billentyűlenyomással.
Elküldve: 2008. 10. 02. 18:19
- Sajnálom uram, de a sólet még nincs készen.
- Mi az, hogy nincs kész délben - mondja erre Kohn - , a szomszéd vendéglőben ilyenkor már finganak!
Elküldve: 2008. 10. 02. 18:52
,,Kedves Barátaim! Gratulálok a tréfáitokhoz, nagyon jól mulattam. Az összedőlő ágy igazán meg sem ijesztett minket. Az elektrosokk már kicsit durvább volt, de arra már számítottam. Viszont azt a jópofa fickót, aki érzéstelenítőt fecskendezett a gumióvszerbe, MEGÖLÖM!"
Elküldve: 2008. 10. 02. 18:54
Kinézek, és látom ám, hogy négy markos legény serényen hordja kifelé a
cuccaimat, aztán rakják az utcán ácsorgó teherautóra, ezerrel.
Kapom a telefont, hívom az óberhét, de azt mondja egy zsernyák, hogy
momentán egy szabad kocsijuk sincs, de nyugi, amint lesz, jönnek, és már le
is tette.
Nekem meg a fejem tetejébe akadt az adrenalin azonnal, úgy hogy ismét
felhívtam a szervet. Mondom neki, az elobb telefonáltam, hogy jöjjenek, de
már nem kell sietniük. Fogtam a puskámat ugyanis, azt lepuffantottam mind a
négyet, helyszínelni meg tényleg ráérnek késobb is.
No, le se tettem a kagylót, négy rendorautó már ott is volt a házunk elott,
plusz a mento. El is kapták a betöroket ízibe. Az egyik rendor, aki velem is
hajlandó volt szóba elegyedni, megjegyezte:
- Mint ha azt mondta volna, hogy lelotte mind a négyet.
Mire én:
- Maguk meg valami olyasmit, hogy nem tudnak küldeni senkit.
Elküldve: 2008. 10. 03. 12:20
Idézet: traxer - Dátum: 2008. okt. 2., csütörtök - 19:19
- Sajnálom uram, de a sólet még nincs készen.
- Mi az, hogy nincs kész délben - mondja erre Kohn - , a szomszéd vendéglőben ilyenkor már finganak!
Nem értem. Mi a poén?
www.radioQ.hu
Elküldve: 2008. 10. 03. 12:25
Elküldve: 2008. 10. 03. 15:02
Idézet: debaj - Dátum: 2008. okt. 3., péntek - 13:25
Idézet
Bizomány!!
Egyes területeken a marha elülső részéből, kóshervágással is csinálnak igazi zsidó ételt.
Persze ez nem gasztronómiai oldal, de a link katasztrofálisan baromságos; pl. nem olaj, hanem kósher zsír.
(És lehet disznót enni igazi zsidónak is, de csak kósher hentes által, kósher módon darabolt disznóhúst.)
/Itt most nem lehet izraelita hitvallású dolgokról beszélni, mert ez tradíció és nem 'újvilági' írás és hangzásmód. Szorri./
| Idézet |
| A kritikára válaszolni gyengeség, szó nélkül hagyni önteltség. |
Elküldve: 2008. 10. 03. 15:31
Idézet: Emak - Dátum: 2008. okt. 3., péntek - 16:02
Viszont nem is a disznóhús meg az olaj fingat...
ON:
Mi a tekintélyt parancsoló sörhas ellentéte?
Az énbentnappalt óhajtó borhát.
Elküldve: 2008. 10. 03. 15:54
Idézet: debaj - Dátum: 2008. okt. 3., péntek - 16:31
Az énbentnappalt óhajtó borhát.
ó, b+
Elküldve: 2008. 10. 03. 17:37
Egy pap a misén előad egy történetet: A múlt héten repülőgéppel kellett utaznom egy konferenciára. Útközben a gép légörvénybe került, amitől az utasok teljesen pánikba estek. Az egyikük észrevette, hogy pap vagyok, erre minden utas odagyűlt körém, és az egyikük így szólt: ,,Atyám, nem tudna tenni valami... nem is tudom... valami vallással kapcsolatos dolgot?" Így aztán elővettem a perselyt és beszedtem tőlük az adományokat.
Elküldve: 2008. 10. 03. 17:38
Római katolikus pap és a rabbi utaznak. Kérdezi a pap:
- Ugye nálatok tilos a disznóhús?
- Igen.
- És nem fordult elő, hogy merő kíváncsiságból mégis ettél?
- De, egyszer valóban.
- Jó volt?
- Hát igen. No és a romai katolikus papoknak még mindig tilos a nemi élet?
- Igen.
- De azért merő kíváncsiságból...?
- Hát igen, egyszer...
- Ugye hogy jobb, mint a disznóhús?!
Elküldve: 2008. 10. 03. 21:04
-Figyu srácok, ha valaki olyan cuccot mutat, amit még soha nem éreztem, annak meghagyom az életét, meg elmegyek világgá.
Elsőnek a heroinista csinál egy fél kilónyi porból lét, betölti, aztán odaadja a méteres fecsit a sárkánynak. Belövi magát, totál kész van három nap három éjszaka (!) kicsit tisztul, és így szól:
- Fasza volt haver, de két hete nyomtam ilyen szart, úgyhogy sorry….és már meg is ette.
Jön a kokainista, kipenget neki egy méteres utcát, a sárkány feltolja az orrába porszívócsővel, elpörög tőle egy hétig, kissé tisztulva megszólal:
-Öcsém ez már tényleg majdnem a topppp volt, de vagy egy éve beleszaladtam már ilyen finomságba. Sorry….és már meg is ette. Kezd beszarni a dzsangás gyerek, “Ej baszki, nincs más nálam, csak egy kis noname holland szar….nem baj, betekerem, aztán lesz ami lesz” így is tesz, odaadja a spanglit a sárkánynak. A sárkány elszívja, totál kész van. Vörös a szeme, úgy röhög majd összefossa magát, áll a farka, hempereg jobbra-balra…szóval totálkár. Kicsit már múlik a hatás 10 óra múlva, megszólal a sárkány:
-Nagykirály vagy haver….ennyire jót még sose használtam….kurva jó….azt se tudom, hol vagyok…., de ne haragudj, úgy megéheztem……….
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s
Elküldve: 2008. 10. 03. 21:50
fél citromlé
1 deci szilvapálinka
hagymakarika
Koktélszotyola
A pohár szélét zsírozzuk be és mártsuk pirospaprikába!
A hagymakarikát pedig illeszük a pohár szélére.
Idézet
Elküldve: 2008. 10. 03. 21:52
- Doktor úr, ettem egy dobozból, amire rá volt írva, hogy "MÉRGEZŐ". Most megfogok halni?
- Persze, hiszen attól mindenki meghal!
- Mindenki?! Úristen, mit tettem...?
Idézet
Elküldve: 2008. 10. 03. 21:55
- Ugyan, ne vacakoljon már néhány perc miatt! - néz az órájára a nő.
Idézet
Elküldve: 2008. 10. 04. 16:39
- Mit mondott?
- Képzeld, azt magyarázza, hogy ők találták fel a KGST-t!

Súgó
A téma zárva.