Viccrovat IV.
Elküldve: 2009. 11. 12. 17:33
Miközben hazafelé autóznak, egész úton panaszkodik a férjének:
- Pedig most olyan jó formában voltam! Olyan izgatott vagyok, hogy holnap biztos elrontom majd a választ!
Mikor hazaérnek, a férj szó nélkül eltűnik, majd három óra múlva vigyorogva kerül elő:
- Nézd csak, nem volt olcsó, de sikerült megszereznem a holnapi kérdést. Így hangzik: "Melyik egy férfi három legfontosabb testrésze?" És a válasz rá: "Az agy, a szív és a pénisz."
Az asszony megörül, lefekszenek aludni.
Éjfél körül a férj felrázza a feleségét:
- Na, melyik egy férfi három legfontosabb testrésze?
- Az agy... a szív... és a pénisz - motyogja az asszony félálomban.
Ugyanezt megismétlik hajnal egykor és háromkor is.
A vetélkedőn aztán a műsorvezető felteszi a döntő kérdést:
- Nos, a kérdés így hangzik: "Melyik egy férfi három legfontosabb testrésze?"
- Öööö, az agy - hebegi a nő izgatottan.
- Úgy van! - kiáltja a műsorvezető.
- Izé.... a szív.
- Bravó! És a harmadik?
- Öööö... áááá... mi is volt? Pedig a férjem az éjszaka a fejembe verte, most is itt van a nyelvemen...
"Mert ahogy te szeretsz,úgy szeretnek mások,
Úgy lesz ellenséged,úgy lesz jó barátod"
Elküldve: 2009. 11. 13. 12:56
Idézet: Rosen - Dátum: 2009. nov. 12., csütörtök - 16:33
Elküldve: 2009. 11. 13. 14:28
Idézet: Rosen - Dátum: 2009. okt. 24., szombat - 14:53
ezt nem tudom miért csak most olvasom, de az egész iroda sírva röhögött rajta
Elküldve: 2009. 11. 14. 17:12
- És te hagytad?
- Azonnal bepanaszoltam az Istennél!
- És az Úr mit mondott?
- Azt, hogy ő ugyanígy járt a fiával! Tegyem én is azt, amit ő!
- Miért, ő mit csinált?
- Egy új testamentumot!
Elküldve: 2009. 11. 16. 19:22
- Hát, az ű kedvükír, mert mink úgy is tudjuk, hogy mi hun van...
Elküldve: 2009. 11. 17. 09:26
-hhhhh sssss hhhhh sssss hhhhh sssss.
-hshshshshshshs!
Elküldve: 2009. 11. 17. 10:58
Elküldve: 2009. 11. 17. 10:59
Idézet: debaj - Dátum: 2009. nov. 17., kedd - 10:58
akkor mondd el valakinek...
Elküldve: 2009. 11. 17. 18:57
Első éjszaka nem tud aludni, elégedetten hallgatja, hogy ketyeg az óra, de egyszer csak a ketyegés megszűnik.
János bácsi felugrik, felkölti a feleségét is.
Az félálomban kérdezi:
- Mi a baj Pista, miért keltesz fel, olyan jól aludtam.
- Asszony, áll ez a vacak!
- Akkor szexeljünk!
Elküldve: 2009. 11. 18. 14:07
Idézet: Rosen - Dátum: 2009. nov. 17., kedd - 18:57
János bácsi felugrik, felkölti a feleségét is.
- Mi a baj Pista
Elküldve: 2009. 11. 18. 15:22
Idézet: *Iguana* - Dátum: 2009. nov. 17., kedd - 9:26
-hhhhh sssss hhhhh sssss hhhhh sssss.
-hshshshshshshs!
Megütlek.
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."
Elküldve: 2009. 11. 18. 15:23
a ruháját.- Jane meg fog ölni ezért - panaszkodik
Tony-nak van egy megoldása mindenre.
- Idefigyelj, csak tégy 20 dollárt az inged zsebébe és mondd Jane-nek, hogy valaki
lehányt és adott 20 dollárt a tisztitásra. Még ott maradnak 2-3 órával tovább és még
részegebbek lesznek. Végül is elválnak és Steve hazamegy, Jane azonnal rátámad:- Te részeg disznó, össze-vissza hánytad magad, oh Istenen, hogy milyen undoritó vagy!
Steve igyekezve hogy ne hadarjon mondja:
- Naa vááárj csak eeegy pillanatiig, ez neeem úgy van aaahogy Te gondoloood. Én csak
kééét italt ittam, de eeegy mááásik vendég nem biiirta az italt és leeehááányt. Úgy
szégyelte magááát, hogy betett 20 dolláááárt az ingem zseeebééébe.Jane belenyúl a zsebbe és mondja:
- Ja, ....de itt 40 dollár van!!!
- Óoooh ja, .....majdnem eeelfeeelejtettem, adott méééég 20 dolláááárt mert
beeeleeeszart a gaaaatyámba is!
Elküldve: 2009. 11. 18. 15:26
Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták valamivel utolsó munkanapján. Az egyik
háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe. A másiknál kapott egy doboz finom szivart. A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgász-szenvedélyéről) nagy
doboz csalit kapott. Az egyik háznál pedig a gyönyörű, barna, fiatal háziasszony sokat sejtető hálóköntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a> hálószobába, és élete legszenvedélyesebb szeretkezésében részesítette. Miután kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerű reggelit készített. Miközben a postás evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul. Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni, de szeretném megkérdezni, a százast miért kapom? - Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod - válaszolt a lány- és megkérdeztem, mit adjak neked. Azt mondta: "Bazd meg, adj neki egy százast!" De a reggeli már az én ötletem volt....
Elküldve: 2009. 11. 18. 18:12
egy fiatalember. Az eladólánynak
megtetszik a fiú, beszélgetni kezd vele:
- Látta az akciónkat, hogy ezen a héten
20% engedményt adunk minden ékszerre?
Lefogadom, a barátnője örülne,
ha megajándékozná valamivel.
Mire a fiú:
- Biztosan örülne, de nincs barátnőm.
- Nincs? Hogy-hogy? - csillan fel a lány szeme.
- A feleségem nem engedi.
Elküldve: 2009. 11. 18. 18:37
Hát oszt amazok is lëfeküdtek. Aszongya az embër: - Hallod, hé! Gyere vonatozzunk ëgyet!
- Én nem bánom... Mondja az asszony.
Hát oszt bele is átak a vonatozásba. Nyikorgott az ágy!... De oszt hama vége lëtt. Aszongya az embër: - Hát ez elég gyorsvonat vót!... Ëgy kis idő múva aszongya az asszony:
- Hallod, hé! Birsz-ë? Gyere, vonatozzunk mëg ëgyet!
Hát ez má ëgy kicsit hosszabb ideig tartott. Ez vót a személyvo-nat.
Aludtak oszt ëgyet. Hajnalba mëgën ěkapta az embër az asszont, bëtëtte nëki. Hát ez má soká tartott. Mind a tehërvonat... Mondták is: - Ez má ojan vót, mint a tehërvonat!
Rëggě oszt kěnek fő, gyün ki a katona is az ágy alú. - Hát maga?! Hogy kerűt ide?
Mondja oszt, hogy:
- Messze vót mindën, kísű este, hát csak bëléptem az ablakon. Hát hun aludt?
- Hát az ágy alatt.
- Oszt birt aludni?
- Hát birtam vóna én! - aszongya a katona. - Csak az a sok vonat në zakatót vóna!...
- Hát micsinát?
- Hát micsináhattam vóna? Alunni úgysë lëhetëtt tűllük, kézi hajtánnyá mëntem én is utánnuk!
Elküldve: 2009. 11. 19. 19:54
- Hozzon nekem egy kávét sok habbal, de olyan csészében, amelyikből zsidó még nem ivott.
Erre a pincér odaszól a pultosnak:
- Töltsön az úrnak a köpőcsészébe egy langyos kávét nagyon sok habbal!
Elküldve: 2009. 11. 20. 18:53
- Tudna nekem adni valamilyen hajtószert?
- Milyenre gondol, hashajtó, féreghajtó?
- Rekedtség ellenit.
- Rekedtségre hajtószert? - csodálkozik a patikus.
- Igen, anyósom eljött hozzánk még Húsvétra, aztán itt rekedt.
Elküldve: 2009. 11. 21. 05:44
1. Szar és szerelem- mindkettő gyötrelem. Mindkettő gyötrelem. Szarjunk és szeressünk, hogy boldogok lehessünk!
2. Nem tudom, mi tett gallyra- az a spangli sodort a bajba, amit én sodortam egy vécén, a telehányt csésze lécén.
3. Ülök a vécén, vécének a lécén, szarok. A nap betűz, a bűz elűz, csípnek a legyek- na, én innen megyek! Jön a hír: nincs papír. Bassza meg a jegesmedve, itt ülhetek egész este! Vakarhatom szőrös tököm, ülhetek a hideg kövön.
4. Tied a vécé, magadnak szarsz- ezt tanítja neked Lenin és Marx.
5. Beszarok, úgy kell húgyoznom!
6. NEM IVÓVÍZ! (piszoár fölött) Mike
7. Ne aggódjon, a rejtett kamerák az ön védelme érdekében vannak felszerelve!
8. A nagy testvér mindent lát!
9. Nagy kínok közt jöttem ide, szakadt rólam gatya, ing. Azt gondoltam, szarni fogok, s lett belőle egy nagy fing.
10. Tegnap gulyáslevest ettem, a vécéülőkén megmeredtem. Ahogy fostam, ordítottam, fájt a gyomrom, oly kegyetlen! Nem volt, haver, ottan vita, szólt a seggem, mint trombita. Saját két szememmel láttam, a földet nem érte a lábam!
11. Tegnap húsos tésztát ettem, de a budira már ki nem érhettem. Seggemet marokra fogtam, majd a gatyámat kimostam, mert magamat összefostam. Lesápadtam, hogy mit tettem, arcom kezembe temettem.
12. Tegnap kelkáposztát ettem és a budin bennrekedtem. Hatalmas nagy erőt vettem, olyat szartam, hogy csak lestem! Fingottam egy nagyon nagyot most föld körüli pályán vagyok.
13. Tegnap borsólevest ettem, a gyomromat tönkretettem- allul fostam, fölül hánytam, úgy mond majdnem megszakadtam. És mivel budipapírt nem adtak, a döglegyek mind megtámadtak.
14. Ha a székleted lágy, ne a társadalomban keresd a hibát!
15. Tegnap olyat fingottam, hogy a görény sírva könyörgött a receptért.
16. A vécékefe használata erősen ajánlott! ,,Köszönöm ki probáltam, de maradok a papírnál az nem szúr annyira."
17. Szarhatsz sárgát, zöldet, kéket, csak le ne szard az árnyékszéket!
18. Jól mosd meg a kezed ki tudja, hol volt előtte a szappan?
19. Itt a szarnak temetője, öreg sofőr pihenője.

Súgó
A téma zárva.