Viccrovat IV.
Elküldve: 2011. 10. 04. 14:44
-Bankrablás!
-De Uram ez spermabank!
-Tudom! Hölgyem vegyen ki a hűtőből egy fiolát és igya meg!
-De......
- Semmi de! Ha nem issza meg lelövöm.
A nő megijed és megissza.
- Még egyet!
- Azt már nem!
- Lövök!
A nő azt is megissza.
A férfi leveszi az álarcot, a nő elámul mert a férje az.
Nevetve mondja a férj:
-Na látod, ugye hogy le tudod nyelni b*meg ha akarod!!!
Elküldve: 2011. 10. 04. 14:49
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik
Elküldve: 2011. 10. 04. 15:39
- Jó napot!
- Valami különlegességet keresnék, milyen édességet tud ajánlani?
- Tudok ajánlani egy nagyon finom sörtésztás fánkot!
- Nagyszerű, olyat még úgysem ettem.
- Máris. Aromás vagy aroma nélküli sörből készüljön a tészta?
- Hát... ööö... Mi a különbség?
- Aromával 50%-os adót kell felszámítanom, aroma nélkül csak 5%-ot.
- Akkor adja aroma nélkül.
- Rendben. Itt fogja fogyasztani, vagy elviszi?
- Miért kérdi?
- Mert ha itt fogyasztja, akkor éttermi 25%-os ÁFÁt, elvitel esetén bolti 18%-os ÁFÁ-t kell alkalmaznom.
- Akkor elviszem.
- Csomagoljam, vagy kézben viszi?
- ???
- Csomagolás esetén környezetvédelmi termékdíjat is fel kell számolnom, míg ha kézben viszi el, akkor ilyen költséggel nem kell növelnem a fánkjának a költségét.
- Kézben viszem! Van még valami?
- Már csak egy. Ugye nem kér ÁFÁs számlát?
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2011. 10. 04. 15:43
érkezett, láttam, hogy az ő ingzsebében is ott lapul egy kanál.
Ahogy a mi pincérünk visszajött, megszólítottam és megkérdeztem tőle, mire jó az a kanál.
- Nos, - válaszolta a pincér, - az étterem tulajdonosai felkérték a
hatékonyságnövelésben ismert szakértőnek számító hírneves konzultációs céget, hogy vizsgálják felül munkafolyamatainkat. Néhány hónap statisztikai elemzés után arra az eredményre jutottak, hogy vendégeink kanalaikat 73,84%-kal gyakrabban ejtik le, mint bármely más tárgyat az asztalról. Ez tehát átlagban 3 kanalat jelent óránként. Ha a személyzet fel van szerelve kanállal, akkor megtakaríthatjuk a külön utat a konyhába, s ezzel mintegy 1,5 munkaórát spórolhatunk naponta!
Éppen, hogy előadását befejezte, már hallani is lehetett az evőeszköz által keltett fémes zajt, ahogy a padlóra esett. A pincér azonnal kicserélte a
kanalat a zsebében lévőre, és így szólt:
- Látja, ha legközelebb a konyhába megyek, majd kicserélem a kanalat,
ahelyett, hogy most külön oda mennék!
Ez igen mély benyomást tett rám, miközben a pincér további rendeléseinket vette fel. Ahogy ismét körülnéztem, megfigyeltem, hogy az összes pincér nadrágjának a sliccéből kilóg egy vékonyka kis zsinór, aminek okáról szintén megkérdeztem az asztalunkhoz ismét odaérkező pincért.
- Nem minden vendég olyan figyelmes, mint ön! Az említett cég kitalálta, hogy a WC-n is időt takaríthatnánk meg.
- Ezt hogy kell érteni? - kérdeztem csodálkozva.
- Nos, tudja, ha a madzagot rákötjük a ..., na, szóval érti, akkor anélkül
elő tudjuk venni, hogy a kezünket használnánk, és ez által az idő 76,24%-át megtakaríthatjuk, mert nem kell kezet mosnunk! Látja, ez a híres konzultációs cég!
- O.K., ez remek - jegyeztem meg, - de ha a zsinór csak arra való, hogy
elővegyük, akkor, hogyan tesszük el?
- Nos, - súgta oda halkan - nem tudom, a többiek hogy csinálják, én a
kanalat szoktam használni...
www.radioQ.hu
Elküldve: 2011. 10. 07. 08:42
Egyszercsak egy limuzin gurul a ház elé. Kiszáll belőle egy öltönyös ember és azt mondja:
- Emlékszel rám, apám, én vagyok a fiad, akit elküldtél 10 éve a városba dohányért. Azóta meggazdagodtam, megnősültem és híres lettem.
- Jó, jó, - mondja a székely - de hol a dohány?
Elküldve: 2011. 10. 09. 18:04
Már a hatodik agrát veszed be, és még mindig semmi hatás.
Elküldve: 2011. 10. 16. 10:46

[11:12:04] Davidakoto: Hello Peter,
I have been in search of someone with this last name [Peter] so when I saw your name I was pushed to contact you and see how best we can assist each other. I am Mr. David Akoto, a Banker here in Kumasi -Ghana. I believe it is the wish of God for me to come across you on skype now. I am having an important business discussion I wish to share with you which I believe will interest you because, it is in connection with your last name and you are going to benefit from it.
One Late AMIR M.Peter, a citizen of your country had a fixed
deposit with my bank in 2004 for 36 calendar months; valued at (Three Million, Four Hundred Thousand US Dollars) the due date for this deposit contract was the 16 of January 2007. Sadly AMIR was among the death victims in the May 26 2006 Earthquake disaster in Jawa, Indonesia that killed over 5,000 people. He was in Indonesia on a business trip and that was how he met his end.
My bank management is yet to know about his death, I knew about it
because he was my friend and I am his account officer. AMIR did not mention any Next of Kin/ Heir when the account was opened, and he was not married and no children. Last week my Bank Management requested that AMIR should give instructions on what to do about his funds, if to renew the contract.
I know this will happen and that is why I have been looking for a means to handle the situation, because if my Bank Directors happens to know that AMIR is dead and do not have any Heir, they will take the funds for their personal use, so I don't want such to happen. That was why when I saw your name I was happy and I am now seeking your co-operation to present you as Next of Kin/ Heir to the account, since you have the same name with him and my bank head quarters will release the account to you.
There is no risk involved; the transaction will be executed under a legitimate arrangement that will protect you from any breach of law.It is better that we claim the money, than allowing the Bank Directors to take it, they are rich already. I am not a greedy person, so I am suggesting we share the funds equal, 50/50% to both parties, my share will assist me to start my own company which has been my dream. Let me know your mind on this and please do treat this information as TOP SECRET. We shall go over the details once I receive your urgent response strictly through my personal email address, davidakoto50@live.com
Regards,
Mr. David Akoto
Elküldve: 2011. 10. 17. 09:21

Elküldve: 2011. 10. 18. 19:44

- SZIA, SZIA, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK?
- Nyomd meg a CapsLock-ot!!
- HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
Elküldve: 2011. 10. 20. 15:07
Idézet: bega - Dátum: 2011. 10. 18. 20:44

- SZIA, SZIA, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK?
- Nyomd meg a CapsLock-ot!!
- HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
Óóóóó BÁÁÁZZZZMEEEEEEEG.

Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?
Elküldve: 2011. 10. 22. 08:43
- Jeanne d'Arc
Elküldve: 2011. 10. 22. 09:59
Idézet: Eleanor - Dátum: 2011. 10. 22. 09:43
- Jeanne d'Arc
Ez így kemény volt szombat délelőttre...

Szerkesztette: Jcage 2011. 10. 22. 10:00 -kor
Elküldve: 2011. 10. 25. 12:46
- ???
- Nem adnak inni a tehénnek.
(Én kérek elnézést...)
Elküldve: 2011. 10. 27. 13:04
- B'meg ide busszal is lehet menni?!
Elküldve: 2011. 10. 27. 13:08
- Ha valaki a következő kérdésre tudja a választ az azonnal haza mehet.
Pistike egyszercsak se szó, se beszéd kidobja az ablakon a táskáját.
Tanárnő:
-Ki volt ez????!!!
-Én voltam az tanárnő... A viszont látásra!
Elküldve: 2011. 10. 28. 12:09
Fizikusok bújócskáznak.Einstein a hunyó,úgyhogy eltakarja a szemét és elkezd visszaszámolni 50-től.A fizikusok meg elbújnak.Egyedül Newton nem talál egyetlen szabad helyet sem, így leül a földre és rajzol maga köré egy 1x1 méteres négyzetet.Einstein persze azonnal megtalálja: -Megvagy,Newton! -Nem,nem,drága barátom,tévedsz, én... egy Newton vagyok egy négyzetméteren,úgyhogy tulajdonképpen Pascalt találtad meg!
Elküldve: 2011. 10. 31. 15:37
Idézet
she's 21 and her name's Lucy.
Elküldve: 2011. 11. 01. 17:17
- Kovács Gültem.
- Honnan ez a név?
- Amikor megszülettem, anyám azt mondta apámnak a szülőágynál:
- Legyengültem.
Mire apám:
- Legyen!
Elküldve: 2011. 11. 03. 09:20
Elküldve: 2011. 11. 04. 19:13
Он она и его