Viccrovat IV.
Elküldve: 2014. 11. 09. 13:40
- Vétkeztem atyám. A minap bementem a feleségem munkahelyére. Senki nem volt ott, csak a kolléganője, én elkaptam és megerőszakoltam.
- Hát ez nem volt szép dolog - mondja a pap - még mi rosszat csináltál?
- Atyám, múlt héten, elmentem a feleségem nővéréhez, senki más nem volt otthon, őt is elkaptam, és megerőszakoltam.
- Ejnye fiam, ez nagy bűn volt - mondja a pap.
- Ez még semmi atyám. - mondja a férfi. - A múltkor meglátogatott az anyósom, csak én voltam otthon, és azt is megerőszakoltam.
A gyóntatószékből nincs válasz. A férfi vár, vár, szólítgatja a papot, majd benyit, és látja, hogy a pap a pad alá bújt, és remeg félelmében.
- Mit csinál ott atyám? - kérdi tőle a férfi.
Erre a pap:
- Fiam, csak most jöttem rá, hogy nincs a templomban senki más, csak te meg én...
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s
Elküldve: 2014. 11. 20. 21:33
- Indexel, uram!
Idézet
Elküldve: 2014. 11. 24. 22:28
...
... de aztan elengedte.
Elküldve: 2015. 01. 04. 23:18
- Fiam! Ha jön a medve megcélzod a fejét! Mikor stabil a cél, akkor fogod és elsütöd a puskát!
- De apám, mi van, ha nem találom el?
- Akkor sincs semmi baj fiam! Fogod, mivel kétlövetű újra célzol és újra lőssz!
- De apám, és ha akkor sem találom el?
- Hát akkor fiam dobáld meg szarral!!
- De apám!? Honnan vegyek szart?
- Lesz az fiam, lesz az...
Elküldve: 2015. 04. 05. 20:02
J. Krisztust a helyszínről a rendőrség kényszerítő eszközöket igénybe véve, megbilincselve kísérte Pap Annás helyettes főügyészhez, aki a tanúkihallgatások után elrendelte előzetes letartóztatását. A kihallgatásra várakozó gyanúsított közelében tanúk felismerték a helyszínen tartózkodó S. Pétert, aki a hatóságok kérdésére három alkalommal is tagadta, hogy ő lenne a J. Krisztus csoportjába tartozó körözött személy, majd ismét kikerülve a hatóság látóköréből az eljárás egész ideje alatt szökésben maradt. A hivatali idő kezdetén Kajafás József városi főügyész több ügyész és hatósági tanú jelenlétében kihallgatta az őrizetbe vett J. Krisztust, majd ismertette a vádat a terhelttel, miszerint az államrend erőszakos megdöntésére irányuló szervezkedéssel és nagy nyilvánosság előtt elkövetett közrend elleni izgatással vádolják, amelyet halálbüntetéssel rendel sújtani a törvény. A vádhatóság ezt követően átszállíttatta a vádlottat a római törvények szerint működő Júdeai Táblabíróságra kérve a bírói eljárás mielőbbi lefolytatását.
Poncius Pilátus, a táblabíróság büntető kollégiumának vezetője, a helytartói tanács elnöke gyorsított eljárás keretében megkezdte a vádlott kihallgatását, s az első tárgyalást azzal zárta le, hogy a vádlottat nem találja bűnösnek, ezért felmentette a vádak alól. A tárgyalóteremben összegyűlt nagyszámú érdeklő azonban hangosan elégedetlenségét fejezte ki az ítélettel kapcsolatban. A bíró élve törvény adta jogával, felajánlotta, hogy eljárási kegyelmet hirdet, amelynek során a jelenlevők dönthetik el, hogy J. Krisztus vagy a tulajdon elleni bűncselekményekért visszaesőként elítélt L. Barabást mentesíti a per lefolytatása alól. A tárgyalóteremben lévők L. Barabás szabadon bocsátását indítványozták, az indítványnak a bíróság helyt adott.
Ezt követően a táblabíróság úgy döntött, hogy a vádlottat csak kisebb súlyú bűncselekmények és vétségek (gyülekezési joggal való visszaélés, hatóság megsértése) miatt lehet elítélni, ezért az ügyet a vádlott születési helye szerint illetékes, mózesi törvények szerint működő Galilea Megyei Bíróság elé utalta. Az átszállított vádlottat, Nagy Heródes bíró megkísérelte kihallgatni, de J. Krisztus megtagadta a vallomástételt. A galileai bíróság végül úgy döntött, hogy nem illetékes az ügyben, és visszautalta az ügyet a letartóztatás helye szerint illetékes Poncius Pilátus másodfokon eljáró bírói tanácsa elé.
A másodfokú bíróság újra kihallgatta a vádlottat, aki saját maga kívánta ellátni a védelmét. J. Krisztus érdemi vallomást nem tett, ám kétértelmű válaszokat adott a bíróság azirányú kérdéseire, hogy szándékában állna-e törvénysértő módon megragadni a politikai hatalmat. A jelenlévő hallgatóság sorában ekkor elszabadultak az indulatok, amelyeknek a bíró úgy kívánta elejét venni, hogy elrendelte a vádlott testi fenyítését. A nyilvános korbácsolást követően a jelenlévő főügyész vádbeszédében a terrorizmus előkészületével is kiegészítette a vádat, és a legsúlyosabb büntetés kiszabására kérte a bíróságot. A főügyész utalt rá, hogy felmentő ítélet esetén felülvizsgálati eljárás is elképzelhető, és Császár Tibérius, a Legfelsőbb Bíróság elnöke ez alapján fogja megítélni a másodfokú tanács munkáját. A vádlott ugyanakkor nem kívánt semmit sem felhozni mentségére.
A másodfokú bíróság több órányi tárgyalás után az elsőfokú ítéletet megváltoztatva, keresztre feszítés általi halálbüntetést szabott ki J. Krisztusra. A ítélet indoklásában a vádlott társadalomra veszélyes magatartására, együttműködésének hiányára, valamint a hatóságok közötti konfliktusok elkerülésének és a köznyugalom fenntartásának magasabb rendű szempontjaira hivatkozott a bíró. A tárgyalást követően J. Krisztuson a Jeruzsálem külterületén található Golgota dombon az ítéletet végrehajtották. Nem sokkal később a nyomravezető, társait feladó I. Júdás felismerve tettének következményét önakasztás útján saját kezével vetett véget életének.
J. Krisztus kivégzését követően többen is kérték a perújrafelvételt. Bár az eredeti peranyag nem maradt fenn, összesen négy tényfeltáró ügyirat vizsgálta a vádlott tetteit és a vele szemben tanúsított hatósági eljárást. A későbbiekben S. Péter, másodrendű vádlott és a csoporthoz J. Krisztus halálát követően csatlakozó Tarzuszi Pál, korábbi adóhatósági tisztviselő szervezői és kiterjedt levelezői munkásságának köszönhetően mára közmegegyezéssé vált, hogy az eljárás közben számos hatósági túlkapás és ítélkezési hiba történt, és a vádlottat a benyújtott bizonyítékok alapján nem lehetett volna elítélni.
Elküldve: 2015. 04. 21. 11:34
- Mert REST, uram!
Idézet
Elküldve: 2015. 06. 16. 14:00
- Körtelekvárt.
Samott
Elküldve: 2015. 09. 30. 09:45
Elővette a telefonját, megnyitotta a chat-et és írta:
„Ugye betetted a tornazsákodat és a tízóraidat? Sietek haza amint lehet! Puszi!” –írta a lányának.
Ahogy elküldte, melegség töltötte el a szívét, és a sok unalmas papír, és az általuk képviselt problémák háttérbe szorultak erre a pillanatra, ahogy lányára gondolt, aki lassan beilleszkedett az osztályba, ahova járt.
Az elküldött üzenetet pedig három különböző nemzetbiztonsági ügynökség, valamint 25 darab gépi tanulást alkalmazó marketing-tartalomszolgáltató rendszere rögzítette és értékelte ki, mielőtt lánya telefonjára érkezett volna.
BF2 /

1103hrs / 1042hrs / 66hrs
Elküldve: 2015. 09. 30. 15:16
Idézet: szabi - Dátum: 2015. 09. 30. 10:45
Elővette a telefonját, megnyitotta a chat-et és írta:
„Ugye betetted a tornazsákodat és a tízóraidat? Sietek haza amint lehet! Puszi!" –írta a lányának.
Ahogy elküldte, melegség töltötte el a szívét, és a sok unalmas papír, és az általuk képviselt problémák háttérbe szorultak erre a pillanatra, ahogy lányára gondolt, aki lassan beilleszkedett az osztályba, ahova járt.
Az elküldött üzenetet pedig három különböző nemzetbiztonsági ügynökség, valamint 25 darab gépi tanulást alkalmazó marketing-tartalomszolgáltató rendszere rögzítette és értékelte ki, mielőtt lánya telefonjára érkezett volna.
nem nagyon vicces...

Elküldve: 2015. 09. 30. 15:27
meg miért chat-on írta ?
ha regisztrál valahová, viselje a következményeket
Elküldve: 2015. 09. 30. 15:38

BF2 /

Elküldve: 2015. 09. 30. 22:16
Idézet: szabi - Dátum: 2015. 09. 30. 16:38

Csak a viccet nem találtuk. Én legalábbis.
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 01. 05:14
'Száz ampernek ötven a fele.
Egye meg a fészkes fekete fene.'
©HIX MOKA
Elküldve: 2015. 10. 01. 05:50
Elküldve: 2015. 10. 01. 06:15

BF2 /

Elküldve: 2015. 10. 01. 07:44
Idézet: szabi - Dátum: 2015. 10. 01. 07:15

Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 01. 08:17
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 01. 08:45

Bírom azt amikor ennyire rettegnek, de azért beregisztrálnak mindenhová

Ennel mar csak az a viccesebb amikor indexen/bloghu-n frocsognek esz nelkul mert azt hiszik csak a nickjuk latszik, holott ott is minden adatot elrak a rendszer ha a hatosag meg akarja talalni oket meg fogja. De nehanyan meg anelkul is lebuktatjak magukat (mint az a nyomorult aki egy miniszteriumbol oszotta az eszt egy nick moge bujva).
Samott
Elküldve: 2015. 10. 01. 08:21
Idézet: Samott - Dátum: 2015. 10. 01. 09:17
Samott
De érted , a rettegők remélem az USA-ban is rettegnek, ott ugye biometrikus útlevéllel mentem be, aztán mindenféle fénykép, ujjlenyomat, akármi, akkor most rettegjünk.
Elküldve: 2015. 10. 01. 08:29