Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 16:47
Az volt a probléma, hogy a második winchimen volt egy kis 8 megás partició, az pedig nem volt formázva.Ezért nem engedte, hogy elinduljon a telepítés.Az első winchire szerettem volna instalálni, de akkor mit foglalkozott a másodikkal?

Egyszerű: végigolvassa az összes hdd partíciós tábláját. Volt nekem is 2-szer olyan, amikor "rossz" volt az 2 hdd közül az EGYIK hdd partíciós táblája, s a telepítő "kék kezdő képernyője" be sem jött, fekete háttérrel várhattam volna szakállig. Nem tudtuk, mi van. Kikaptam az egyik hdd-bejött, visszaraktam, megint nem jött be.
Aztán (mivel az ominózus hdd-re nem volt még szükség) töröltem a partíciós tábláját, s utána indult a telepítő rendesen. Fel voltam háborodva, mivel az egyik eset cégben volt, hogy most mit tudtam volna csinálni 3rd party program nélkül, magával az xp install-lal egyszerűen nem lehetett volna semmit kezdeni (tehát még javítókonzolt sem lehetett indítani, hiszen "fagyott").
El kell fogadni, hogy ilyen a telepítő: vannak hibái. Sok. De azért használható is.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."