HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (276 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések VII. Értékeld a témát: ***** 9 szavazás

#2421 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 22. 22:37

Sajnos muszáj a windows media playert használnom a pc-mről az mp3 lejátszómra való zenék átviteléhez. Máskülönben nem jelennek meg az album borítók. Van egy furcsa dolog a szinkronizáláskor, amire eddig még nem jöttem rá hogy miért van és azt sem, hogy hogyan szüntessem meg ezt a problémát:

Tehát ha új zenéket, albumokat akarok WMP-ben az mp3 lejátszómra átvinni "szinkronizálni" akkor ez a szemét windows media player mindenáron törölni akarja az előzőleg átvitt, szinkronizált albumokat. De mi a faszért csinálja ezt? Én sehol nem kértem őt rá hogy törölje az előzőeket, főleg úgy hogy van elég szabadhely az új albumoknak a lejátszón. Amúgy a gyakorlatban úgy néz ki hogy előszőr történik meg az új albumok átvitele a lejátszóra és utána kezdené el a régi albumok törlését, de pont mielőtt ezt elkezdené nyomok neki egy "stop syncet". De sajnos nem mindig sikerül pontosan nyomni és volt már hogy emiatt törölte is ez a szemét az egyik albumot. Hogyan kell beállítani a WMP-t úgy hogy ne is akarjon törölni semmit a device-ról?
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#2422 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 08:33

Szerintem sehogy, de mivel szinkronizálásról van szó, ezért feltételezem, hogy valamit összehasonlít valamivel.

Úgy nem tudod megkerülni a problémát, hogy ahonnan szinkronizálsz, ott eleve meglegyenek már a mp3lejátszón lévő számok? (mondjuk számomra ezt tűnik logikusnak, de jelzem sose használtam hasonlót, és mintha az iTunes is hasonlóképpen működne) :think:

Üdv
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#2423 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 08:37

Idézet: StLewis - Dátum: 2009. márc. 23., hétfő - 8:33

Úgy nem tudod megkerülni a problémát, hogy ahonnan szinkronizálsz, ott eleve meglegyenek már a mp3lejátszón lévő számok?

Úgy szoktam rátenni a lejátszóra az új cuccokat, hogy egyszerűen drag and droppal ráhúzom a WMP sync ablakára a dolgokat aztán rábökök a sync gombra és ennyi. Nem akarok ennél több időt beleölni. Számomra túlbonyolított az egész WMP. Kár hogy Foobarból nem tudom megoldani a zenékt átvitelét, nekem az volna a kánaán ha működne. :)
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#2424 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 03. 24. 13:34

Szevssztok barátaim!
A következő a bajom:
Nem tudom CoD4 multi ide vagy oda de rendszer is egyben :Đ
na akkor, amikor cod4 multizok sokszor van amikor lefagy az egész gép és csak resettel éled újra. átfuttattam rajta az avg8.0+s&d-t és semmit nem találtak (kopp-kopp)
egyszer csak kiirta hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre...
mondom jó csak jó lesz. pár napig ment is most meg megint lefagy és így tovább... de nem irta ki hogy helyre állt. asszem először is csak másnap irta ki.
esetleg help??? :banghead:

#2425 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 13:50

Idézet: McElroy - Dátum: 2009. márc. 24., kedd - 8:37

Úgy szoktam rátenni a lejátszóra az új cuccokat, hogy egyszerűen drag and droppal ráhúzom a WMP sync ablakára a dolgokat aztán rábökök a sync gombra és ennyi. Nem akarok ennél több időt beleölni. Számomra túlbonyolított az egész WMP. Kár hogy Foobarból nem tudom megoldani a zenékt átvitelét, nekem az volna a kánaán ha működne. :)

Gondolom, Total Commanderrel is megoldható (szokásos USB meghajtóként jelenik meg a lejátszó), ennél egyszerűbb és áttekinthetőbb nem kell. Akár egyszerű másolásról van szó, akár a TC szinkronizálási lehetőségét használva.

Ha így tényleg simán megoldható, ám valaki azt mondja, hogy ő nem akar TC-t használni (még annak ingyenes alternatíváját, az Unreal Commandert is mereven elutasítja), akkor az szenvedjen, sajnos csak ezt tudom mondani.

#2426 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 14:12

ill. nem tudom, itt érvényes-e, de szinkronizálásnál van, ahol ún. kijelölt "irány" beállítható, tehát, ha esetleg mindkét oldalon változást észlel a program, akkor honnan hova másoljon (vagy töröljön), ugyanis a sync-nek az lenne a lényege, hogy ami csakis az egyik oldalon változott (értsd. gép <--> lejátszó), azt átviszi a másikra.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#2427 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 14:56

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2009. márc. 24., kedd - 13:34

Szevssztok barátaim!
A következő a bajom:
na akkor, amikor cod4 multizok sokszor van amikor lefagy az egész gép és csak resettel éled újra. átfuttattam rajta az avg8.0+s&d-t és semmit nem találtak (kopp-kopp)
mondom jó csak jó lesz. pár napig ment is most meg megint lefagy és így tovább... de nem irta ki hogy helyre állt. asszem először is csak másnap irta ki.

CoD4 -en kívül játszasz más hasonló gépteljesítményt igénylő játékkal? H igen, azok hogy reagálnak?
Ha nem próbáld frissíteni a lankártya drivert.. esetleg.

(Nekem restartjaim korábban anno akkor voltak, mikor halódott a tápom megfele. Lehet nálad is ez lesz, de nem festek ördögöt a kirakatra)

Üdv

Szerkesztette: StLewis 2009. 03. 24. 14:56 -kor

"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#2428 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 15:04

Idézet: Signal - Dátum: 2009. márc. 24., kedd - 13:50

Gondolom, Total Commanderrel is megoldható (szokásos USB meghajtóként jelenik meg a lejátszó), ennél egyszerűbb és áttekinthetőbb nem kell. Akár egyszerű másolásról van szó, akár a TC szinkronizálási lehetőségét használva.

Ha így tényleg simán megoldható, ám valaki azt mondja, hogy ő nem akar TC-t használni (még annak ingyenes alternatíváját, az Unreal Commandert is mereven elutasítja), akkor az szenvedjen, sajnos csak ezt tudom mondani.

Rosszul gondolod. Örülnék ha figyelmesebben olvastad volna el az eredeti problémát.

Egyrészt Total Commander nem látja a gépre csatlakoztatott mp3 lejátszómat, csak Sajátgépben/intézőben látszik, illetve WMP látja. Az mellékes dolog hogy bármilyen fájl művelet elvégzésére természetesen Total Commandert használok én is, ennél egyszerűbb/jobb valóban nincs.

Az eredeti probléma nem az mp3 fájlok átvitelével van, mert azt akár sajátgépben/intézőben is megtudom tenni, azért kell, hogy használjam a WMP-t mert csak ez az egy módja, hogy a lejátszón megjelenjenek a borítók. Valakinek ez nem fontos, nekem viszont az. Viszont mint írtam utálom a WMP-t minden tekintetben és keresek valami alternatív megoldást, amivel kikerülöm a WMP használatát az mp3 fájlok és album borítók átvitelére.  :sandor:

#2429 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 16:03

Sziasztok!

Chkdsk-val van egy meglehetősen furcsa problémám. A kizárólag "adatokat" tartalmazó partíciókra is azt írja a grafikus felületen keresztül elérhető módszernél, hogy

Idézet

Nem lehetett elvégezni a lemezellenőrzést, mert a lemezellenőrző segédprogramnak kizárólagos hozzáférésre van szüksége néhány Windows-fájlhoz a lemezen. Ezen fájlokhoz csak a Windows újraindításával lehet hozzáférni. Szeretné a lemezellenőrzést a számítógép következő újraindítására ütemezni?

Namost ha viszont parancssorból indítom (chkdsk /f /v /r /x) akkor nem kérdezi hogy akarom-e ütemezni, hanem értesít, hogy a kötet le van választva és az összes megnyitott leírója érvénytelen. Ezt még el is tudnám fogadni, csak valami nagyon nem kerek, mivel van egy másik XP is a gépen is egy másik winchesteren, és ha ezt a partíciót leellenőrzöm parancssorból, majd indul a másik XP, akkor azt írja, hogy a köteten ellenőrizni kell a konzisztenciát... WEIRD!!! (A másik XP-ből viszont normálisan működik a chkdsk.)

Szolgáltatások letiltogatásával próbálkoztam, semmi eredmény.

http://img12.imagesh...pboard01rcr.jpg

Előre is köszönöm a segítséget!  :respect:
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.

Köpött a maci, fújt a bőrgyár.

#2430 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 18:45

Idézet: StLewis - Dátum: 2009. márc. 24., kedd - 14:56

CoD4 -en kívül játszasz más hasonló gépteljesítményt igénylő játékkal? H igen, azok hogy reagálnak?
Ha nem próbáld frissíteni a lankártya drivert.. esetleg.

(Nekem restartjaim korábban anno akkor voltak, mikor halódott a tápom megfele. Lehet nálad is ez lesz, de nem festek ördögöt a kirakatra)

Üdv

kösz a tápom nem nagy cucc eurocase 550w:D.
nem tudom áldozzak e egy chiftech 550-es.
vazz haver "csak ezt a 2 probléma" állhat fennt?
mondjuk a táp bajjal könnyen megúsznám mert nem kell reinstall meg semmi. lan kártya az alap alaplapi van (ha az az).
nem tudom megérné e egy 20-ast belefektetni a tápba mert valószínű megint hardwares baj...
ez a 3. eurocase tápom:D
az első bennt volt az 50/3-ba, a második csak m500w-os volt, a 3. most van és nem tudom hogy ez a beje tényleg.
tanács a kiderítésére???
:respect:  :respect:  :respect:

#2431 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 18:49

Idézet: gemini - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 21:59

segitsetek, felrobbanok mindjárt :(
van két felhasználói fiókom, (xpsp3) mindkettő rendszergazda jogosultságokkal.
egyikből kilépve másikba be hirtelen elveszett minden. próbálom állítgatni, de asztal témát sem enged.
illetve csak angolul beszél, meg ilyesmi.
és megjelent egy "TEMP" mappa is a documents and settings-ben a felhasználóknál. tettem ki ikonokat, és annak az asztalán van. tehát ha az egyik (még működő) felhasználómtól kilépek, és a bejelentkező képernyőn a másik ikonra kattintok, akkor nem abba a profilba jutok, hanem a "TEMP" profilba.
mi a hiba? hogy orvoslom? 2007 augusztusi a rendszer, de eddig nem volt hiba vele, és egy ilyesmi miatt nem is szeretnék új rendszert húzni.
köszi előre is.

rendszer visszaállítás esetleg?
:D

#2432 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 19:07

Idézet: McElroy - Dátum: 2009. márc. 24., kedd - 15:04

Rosszul gondolod. Örülnék ha figyelmesebben olvastad volna el az eredeti problémát.

Rossz válasz annyiból, hogy a hozzászólásomba kiemelten belefűztem a Ha lehetőséget. Arról én nem tehetek, hogy nem volt leírva érthetőbben, emiatt feltételesen voltam kénytelen fogalmazni.

Hogy hol kell megjelenni az albumborítóknak, a programban, vagy kitudja, nehogy azt gondold, hogy akárkinek triviális, ugyanis nem mindenki használ ilyen cuccokat. Valójában azért fogalmaztam így, mert fórumokon lehet időnként találkozni olyan figurákkal, akik az Intéző stb. Windowsos megoldásokat kedvelik, szemben egy "normális" Commanderrel.

#2433 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 21:15

Idézet: McElroy - Dátum: 2009. márc. 24., kedd - 15:04

Egyrészt Total Commander nem látja a gépre csatlakoztatott mp3 lejátszómat, csak Sajátgépben/intézőben látszik,

A sajátgép/intézőben miként látod az eszközt?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2434 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 23:04

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2009. márc. 24., kedd - 18:45

kösz a tápom nem nagy cucc eurocase 550w:D.
nem tudom áldozzak e egy chiftech 550-es.
vazz haver "csak ezt a 2 probléma" állhat fennt?
mondjuk a táp bajjal könnyen megúsznám mert nem kell reinstall meg semmi. lan kártya az alap alaplapi van (ha az az).
nem tudom megérné e egy 20-ast belefektetni a tápba mert valószínű megint hardwares baj...
ez a 3. eurocase tápom:D
az első bennt volt az 50/3-ba, a második csak m500w-os volt, a 3. most van és nem tudom hogy ez a beje tényleg.
tanács a kiderítésére???
:respect:  :respect:  :respect:

A kérdésem úgy hangzott, hogy más játékoknál is előfordul-e? Illetve lehet-e frissíteni a lankártya driverét (neadj isten frissítetted-e mostanában, metr akkor lehet az a baj és inkább downgrade -elni kell)?
A táppal még ne foglalkozz.

#2435 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 08:37

Idézet: Signal - Dátum: 2009. márc. 24., kedd - 20:07

... fórumokon lehet időnként találkozni olyan figurákkal, akik az Intéző stb. Windowsos megoldásokat kedvelik, szemben egy "normális" Commanderrel.

Ja, anno főnököm azt kérdezte, hogy miért szeretem én jobban a commandert, mint az intézőt, amikor intézőben is el lehet mindent intézni. Aztán megmutattam neki, hogy a commanderben mennyi mindent lehet, amit intézőben NEM, akkor utána ilyen kérdése nem volt. Hatékony, gyors, egyszerű, nincs rossz egérmozdulat, stb. S akkor a csoportos átnevezésről, a keresésről, a rengeteg fájl másolásának folytathatóságáról, a könyvtár update-ről, az ftp-ről, az akármiről nem is beszéltünk...

Attól persze kedvelni még lehet az intézőt, de valószínűleg olyanok kedvelik, akiknek fenti opciókra még nem volt szükségük. Bizonyos esetekben kiköpik a tüdejüket is, mire egy melót megcsinálnak intézővel... Commander-ben meg pár gombnyomás. De mindegy.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#2436 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 08:38

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2009. márc. 24., kedd - 19:45

...

Eseménynaplót nézted má?

#2437 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 09:04

Idézet: csozsi - Dátum: 2009. márc. 24., kedd - 21:15

A sajátgép/intézőben miként látod az eszközt?

Az mp3 lejászóm egy Sony NWZ-A818, ami a MTP-t (Media Transfer Protocol) használja a fájlok átvitelére, így a számítógép nem USB Mass Storage Device-ként látja az eszközt, így a Total Commander ezért nem látja, viszont a sajátgép/intéző látja az MTP kompatibilis eszközöket is. Lehetséges, hogy TC-hez létezik plugin, amellyel képes látni az ilyen eszközöket is de ennek még nem kotortam utána. Igazábol nem is ez a gond.
Közben kiderült, hogy mi a "trükk" azaz hogy ha WMP-ből viszem át a lejátszóra az albumokat a borítóval együtt, miért csak akkor jelenik meg a lejátszón az album borító: a WMP a lejátszón minden egyes album mappájában egy rejtett fájlban tárolja el az albumborítókat. És hiába van bekapcsolva a rejtett fájlok láthatósága, ez a fájl akkor sem látható. De közben találtam egy plugint a foobar2000-hez, aminek segítségével át lehet vinni a zenéket (remélem a borítókkal együtt) az mp3 lejátszóra, még nem próbáltam ki de ha beválik akkor minden gond megoldódik. :)

#2438 Felhasználó inaktív   Vulpex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 10:35

Idézet: McElroy - Dátum: 2009. márc. 25., szerda - 9:04

Az mp3 lejászóm egy Sony NWZ-A818, ami a MTP-t (Media Transfer Protocol) használja a fájlok átvitelére, így a számítógép nem USB Mass Storage Device-ként látja az eszközt, így a Total Commander ezért nem látja, viszont a sajátgép/intéző látja az MTP kompatibilis eszközöket is. Lehetséges, hogy TC-hez létezik plugin, amellyel képes látni az ilyen eszközöket is de ennek még nem kotortam utána. Igazábol nem is ez a gond.
Közben kiderült, hogy mi a "trükk" azaz hogy ha WMP-ből viszem át a lejátszóra az albumokat a borítóval együtt, miért csak akkor jelenik meg a lejátszón az album borító: a WMP a lejátszón minden egyes album mappájában egy rejtett fájlban tárolja el az albumborítókat. És hiába van bekapcsolva a rejtett fájlok láthatósága, ez a fájl akkor sem látható. De közben találtam egy plugint a foobar2000-hez, aminek segítségével át lehet vinni a zenéket (remélem a borítókkal együtt) az mp3 lejátszóra, még nem próbáltam ki de ha beválik akkor minden gond megoldódik. :)

Total Commander bizonyára látja ezeket a rejtett (albumborító) fájlokat is. Alternatív megoldásként azt javaslom, hogy Total Commanderben másold ki ezeket a Másolás paranccsal, és innen be tudod illeszteni az Intézőbe (is) őket.

Én a telefonomra is így szoktam átvinni a fájlokat, holott az sem szabványos háttértár, csak intézőben lehet elérni. TC-ben másolom a vágólapra a fájlokat és úgy illesztem be az Intézőbe. És megy.

A WMP albumborító kezelése számomra is X akta, hiába teszem az adott album mappájába az 'album neve.jpg' fájlt, csak WinAMP-ban jelenik meg az albumborító, WMP-ben egyáltalán nem. WMP elvileg, ha beteszel a médiatárban egy képet borítóként az album mellé, egy hosszú véletlenszámokból álló fájlban tárolja el azt az album mappájában, superhidden attribútumként ellátva.

(Hogy a dolog még érdekesebb legyen, WinAMP például tud olyat is, hogy az adott mp3 zenefájlban helyezi el az albumborítót. Ezt még nem próbáltam ki, de elvileg így is meg kellene jelennie lejátszáskor.)

Itt van még egy tipp, hogy hogyan jeleníthetőek meg ezek a fájlok. Ha ez beválik (én még nem próbáltam), elvileg Intézőben is megjelennek az albumborítók, és így TC sem kell a másolásukhoz.

http://www.pctipsbox...r-hidden-files/

Idézet

Even if you turn on show hidden files in Windows Explorer some files will remain hidden. These files are super hidden. Set the registry value below to 1.

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\
    CurrentVersion\Explorer\Advanced]
    “SuperHidden” = 1

You will need to reboot after changing this setting for it to work.

Szerkesztette: Suricated 2009. 03. 25. 10:59 -kor

#2439 Felhasználó inaktív   Vulpex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 10:45

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. márc. 25., szerda - 8:37

Ja, anno főnököm azt kérdezte, hogy miért szeretem én jobban a commandert, mint az intézőt, amikor intézőben is el lehet mindent intézni. Aztán megmutattam neki, hogy a commanderben mennyi mindent lehet, amit intézőben NEM, akkor utána ilyen kérdése nem volt. Hatékony, gyors, egyszerű, nincs rossz egérmozdulat, stb. S akkor a csoportos átnevezésről, a keresésről, a rengeteg fájl másolásának folytathatóságáról, a könyvtár update-ről, az ftp-ről, az akármiről nem is beszéltünk...

Attól persze kedvelni még lehet az intézőt, de valószínűleg olyanok kedvelik, akiknek fenti opciókra még nem volt szükségük. Bizonyos esetekben kiköpik a tüdejüket is, mire egy melót megcsinálnak intézővel... Commander-ben meg pár gombnyomás. De mindegy.

Franc tudja. TC kezelése nem mindenkinek egyértelmű, nem nagyon értik a logikáját. Kell valamiféle képesség, adottság, hogy az ember értse a használatát. Ha ez nincs meg, súgó meg tutorial alapján sem boldogulnak vele, hiába mutatod meg nekik ezerszer is.

Nem meglepő, hisz a felhasználók nagy részének még egy CD másolása is olyan kihívást jelent, amellyel csak nagyon nehezen tudnak megbírkózni. Valamiféle félelem, vagy az érdeklődés abszolút hiánya megakadályozza őket abban, hogy olyan dolgokat is megtanuljanak, amire egyébként bőven meg lenne a képességük, és mégsem képesek rá valamiért. Pedig csak egy kicsit kéne gondolkodni rajta és rögtön minden világos lenne.

Intézőről még annyit, h én konkrétan idegbeteg vagyok, amikor csak az van az adott gépen, dehát azzal is meg lehet csinálni az alap feladatokat. Ez legalább minden gépen van :) Ha komolyabb dolog kell, akkor meg ott az USB-re kimásolt portable TC.

#2440 Felhasználó inaktív   Vulpex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 10:53

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2009. márc. 24., kedd - 13:34

Szevssztok barátaim!
A következő a bajom:

Az első dolog amit ilyen esetben tennék, az, hogy visszaállítom BIOS-ban a memória sebességeket kisebbre, ezzel ugyan lassabb lesz a géped teljesítménye, de legalább stabil. Az esetek nagy részében beválik.

Mielőtt elkezdenéd állítgatni, írd fel az eredeti beállításokat is, nehogy elvesszenek.

esetleg egy Memtest86

Téma megosztása:

• (276 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.