HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás után mitévők legyünk? VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (284 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás után mitévők legyünk? VI. avagy párkapcsolati topik Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#4521 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:36

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 17:42

meg lenne még egy, aki szintén szeretne vmit, de az rendkívüli eset.),

azt szerintem hanyagoljad, abból már volt elég :rolleyes:  :Đ

a legelső sem volt az igazi, emlékezz akkor mennyit agyaltál rajta.....csak mostmár tűnik úgy....
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#4522 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 19:58

Idézet: anyaanya - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 20:36

azt szerintem hanyagoljad, abból már volt elég :rolleyes:  :Đ

a legelső sem volt az igazi, emlékezz akkor mennyit agyaltál rajta.....csak mostmár tűnik úgy....

agyaltam, mert már jólétemben azt se tudtam, mit csináljak.

Dr. Popper Péter mondta korábban egy műsorban, hogy sok ember nincs tisztában azzal, hogy valójában kényelmesen, komfortosan élnek. Meg akarják változtatni az életüket, mert azt hiszik, nem jól élnek. Holott minden meg van adva nekik, amire szükségük van. És inkább olyan irányba lépnek, ami nem biztos, hogy jobb lesz mint az előző, de az ő szemükkel nézve igen. Egész egyszerűen nem látják magukat kívülről.

És igaz ez a párkapcsolatokra is. Sokan kilépnek egy olyan kapcsolatból, ami jól működik / működne, de mivel nincs elegendő önbizalom, inkább kilépnek belőle, mert azt hiszik, az a jó. Mintha én is így látnám azóta.

Most jelenleg összejöttem egy 30 éves lánnyal, akivel már régebb óta találkozgattunk, aztán mialatt kint voltam dolgozni külföldön, megbeszéltük msn-en, hogy akkor hazamegyek és jarunk normálisan (mert előtte a "takarossal" voltam, így nem járhattunk). Hazajöttem, együtt voltunk 1 hétig, de most megint eljöttem máshova...és ő vár rám...Én meg egyre jobban elbizonytalanodok...nem tudom, talán az a legrosszabb, hogy 3 év után is még mindig a régi exet keresem mindenkiben...

Ugy érzem, együtt élni nem tudnék senkivel, csak vele...nagyon jol kijöttünk. ugyanaz volt a társaságunk, ugyanazokat a dolgokat szerettük, stb...de ő már nem akar semmit.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#4523 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 20:52

Idézet: thomasfox - Dátum: 2009. okt. 22., csütörtök - 19:29

Qvajó megfogalmazás ott a pont.
Mondjuk hányok az ientől.
S mi lesz az exed sorsa?

Bocsi, hogy csak így belevauzok, de - úgy általában, eltekintve bármilyen konkrét esettől - mi azzal a baj?
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#4524 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 20:56

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 20:52

Bocsi, hogy csak így belevauzok, de - úgy általában, eltekintve bármilyen konkrét esettől - mi azzal a baj?

Nem enged elszakadni, mikor nagyon jól tudnia kellene, hogy minden egyes szavával megéget. Legalábbis a kezdeti időkben.

Meg van benne egy dac is, miszerint "ha párként nem kellettem, barátként se kelljek".

#4525 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 21:25

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 20:56

Nem enged elszakadni, mikor nagyon jól tudnia kellene, hogy minden egyes szavával megéget. Legalábbis a kezdeti időkben.

Meg van benne egy dac is, miszerint "ha párként nem kellettem, barátként se kelljek".

Úgy gondolom,miután elég hosszú ideig,a kapcsolatunk 100 fokon égett,ien semmis beszélgetés,nem mi vagyunk.Nem méltó hozzánk.Mindent vagy semmit.
Más exemmel nincs ien baj,mindegyikkel jó a kapcsolatom,sőt ;) .

#4526 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 00:01

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 19:16

És van olyan akivel kapcsolatban te megbántad h szakitottál vele?

akivel én szakítottam olyannal nincs. aki Velem, azzal van. de ez már csak ilyen dolog. általában egy ilyen döntésemet jó pár hónap "gondolkodás" előz meg, és ilyenkor már nincs az, hogy juj most ez nem volt jó döntés, és még de lennék vele ... nem. akkor ott vége szakad, és kész. innentől nincs vissza.
persze fordított helyzetben nem így van - de ott meg ugyebár az embernek kell tudnia elviselnie/felfognia/elfogadnia/beletőrödnie stb.

-C0pp3rM!n3-

#4527 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 00:21

Idézet: thomasfox - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 22:25

Úgy gondolom,miután elég hosszú ideig,a kapcsolatunk 100 fokon égett,ien semmis beszélgetés,nem mi vagyunk.Nem méltó hozzánk.Mindent vagy semmit.
Más exemmel nincs ien baj,mindegyikkel jó a kapcsolatom,sőt ;) .

a "sőt"-re vigyázz, mert még a végén Te is úgy jársz mint én :Đ ahogy kitudódott, hogy nem vagyunk együtt, már jött is az sms az egyik extől ... szal az ilyen haverkodást az exekkel csak óvatosan.

amúgy ja, az ilyen "akkor legyünk barátok" dolog nem pálya. barátságból lehet szerelem, de fordítva ez már nem működik ... downgrade-elni nem lehet :rolleyes:

-C0pp3rM!n3-

#4528 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 00:28

Idézet: Coppermine - Dátum: 2009. nov. 5., csütörtök - 0:21

a "sőt"-re vigyázz, mert még a végén Te is úgy jársz mint én :Đ ahogy kitudódott, hogy nem vagyunk együtt, már jött is az sms az egyik extől ...

Itt ugyanez volt,beindultak a sakálok a döghusamra.
Sztem kelett vagy másfél nap?sms msn e-mail telefon ..
De hazudnék ha azt mondanám,önző módon,nem segitettek átlendülni..

#4529 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 07. 20:40

ahhahahahh... ez is mekkora ... rám ír az exem szobatársa - bnője, akivel soha egyszer a büdös életbe nem beszéltem msn-en hogy mizujs, meg hogy rég beszéltünk... ez a mi :Đ :omg:  :Đ

besz.rás, komolyan kezdem azt hinni, hogy szopatás megy ezerrel onnan fentről, vagy nemtom mivan :Đ

-C0pp3rM!n3-

#4530 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 08:57

:o A sors útjai kifürkészhetetlenek...
:)
Meg az enyémek is. :Đ
A baj csak az, h most én sem látom az utam végét. Sebaj. Senki más sem.
Elég ha a következő kereszteződés körvonalazódik. :)

#4531 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 14:14

Idézet: Coppermine - Dátum: 2009. nov. 7., szombat - 21:40

ahhahahahh... ez is mekkora ... rám ír az exem szobatársa - bnője, akivel soha egyszer a büdös életbe nem beszéltem msn-en hogy mizujs, meg hogy rég beszéltünk... ez a mi :Đ :omg:  :Đ

besz.rás, komolyan kezdem azt hinni, hogy szopatás megy ezerrel onnan fentről, vagy nemtom mivan :Đ

-C0pp3rM!n3-

Az élet örökös és folyamatos próbatétel - szerintem.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#4532 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 14:29

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 15:14

Az élet örökös és folyamatos próbatétel - szerintem.

igen, csak felettébb érdekes dolgok ezek :Đ

-C0pp3rM!n3-

#4533 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 07:12

Valami tévéműsorban láttam, hogy valami lány szakított a barátjával, egyértelműen le akarta rázni, stb., s még aznap összejött az új barátjával. Valószínűleg akkor találkoztak először...

Megy a kavarás rendesen, csak van, akinek nem az hiányzik. Nekem is volt anno olyan nőm, aki egyszercsak hirtelen rájött, hogy egy másik (!) srácba szerelmes... Valószínűleg "felnőtt" volt (pedig volt már vagy 22 akkor)...

Neked érdekesnek hat, mert másképp gondolkodsz, mást tartasz szem előtt, mások a célok. Egy olyan nőnek, akinek sokszor az a célja, hogy meglegyen a napi betevő ( :) ), egész mást jelent. Ha az ember hosszú távra keres, manapság felkötheti a gatyót - nincs könnyű dolga. A kapcsolatok, a másik "megbecsülése" olyan szintre redukálódott, hogy az első aktuson túlra sokan el sem jutnak. S ez nem olyan jó dolog, ha azt nézzük, hogy népesedni meg népesedünk rendesen: mennyi család megy tönkre, fiatal életek vannak szétv@gva már szinte születéstől fogva, stb. Olyan egész család, amire a szó ráillik, elég kevés van. Ez pedig bizony a párválasztásban IS látszó, éretlen, komolytalan gondolkodást sejteti maga mögött. Ezt sajnos a fiatal lányok zömén lehet látni (elnézést, ha lányokról vélekedem, de férfiakat nem volt szerencsém megismeri e téren...). Szóval egyik nap ezt gondolják, másik nap azt. Ha múlik a szerelem, akkor múlik számukra minden. Ebből az egy dologból tisztán letesztelhető, mennyire "felnőtt" az illető, akár férfi, akár nő: a szerelem múlása esetén hogyan viszonyul a dolgokhoz.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#4534 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 16:06

:up:  :respect:

#4535 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 16:10

az érettlenséget és tapasztalatlanságot szerintem nem kell bemutatni. De szerintem ez elmondható a pasikra is. Bár Nekem sincs ilyen téren tapasztalatom :Đ de ha körbenézek, akkor láthatom, hogy az ismerettségi körömbe tartozó fiatalok hogyan gondolkoznak a párkapcsolatokról. Elég kevés az, aki hosszú távra "rendezkedik be", legtöbben napról-napra élnek nagyon leegyszerűsítve. Ezek után persze nem is csodálkozok, hogy 2-3 havonta vagy félévente újra meg kell tanulnom a haverok bnőinek a neveit, mert elég gyakran cserélődnek.
Szomorú, mert azt látni, hogy nincs kohéziós erő. Egy-két hétig vagy max egy hónapig tart a "szerelem", ha egyáltalán annak lehet nevezni, aztán utána már csak lóg a levegőben az egész kapcsolat. Onanntól meg csak az egyik fél hozzáállásán múlik, hogy mikor lesz neki elég a banánból.

De az megint tényleg érdekes, hogy egyik napról a másikra ilyen szinten, ilyen módon, ekkora irányban tud fordulatot venni egy kapcsolat. Bár valószínűleg annak, hogy teljes mértékben megfordul, okai vannak, mint ahogy le is írtad - általában a szerelem múlása, illetve átformálódása okozta űr az, amit egyesek nem képesek "feldolgozni", és csak azt látják maguk előtt, hogy ez így nem jó, és mindenképp a dolgok abbafejezését látják megoldásnak, félretolva mindent.

Amúgy bejött amit mondtatok, az exem utánam lévő kapcsolata nem volt több mint pár hónap, pedig ha jól tudom eléggé heves volt a kezdése annak is, de aztán úgy látszik kidurrant a lufi.

az meg már csak részletkérdés, hogy miután dobta a mostani pasiját, utána történtek azok a "vicces események". bár köztük, és a között, hogy a lakótársa írt, nem látok összefüggést, bár mindenesete még mindig furának találom, hogy épp az az ember veszi fel a contactot velem, akivel sosem beszéltem előtte szinte.

-C0pp3rM!n3-

#4536 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 19:36

Idézet: Coppermine - Dátum: 2009. nov. 9., hétfő - 16:10

. bár köztük, és a között, hogy a lakótársa írt, nem látok összefüggést, bár mindenesete még mindig furának találom, hogy épp az az ember veszi fel a contactot velem, akivel sosem beszéltem előtte szinte.

lehet túl sokat hallgatta a volt barátnődet panaszkodni, hogy mekkora hülye volt, hogy hagyott téged elmenni....lehet, a szobatársnő is szingli, és rájött, hogy tulajdonképpen pont ilyen pasit keres :Đ
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#4537 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 19:50

Idézet: Coppermine - Dátum: 2009. nov. 9., hétfő - 16:10

és a között, hogy a lakótársa írt, nem látok összefüggést, bár mindenesete még mindig furának találom, hogy épp az az ember veszi fel a contactot velem, akivel sosem beszéltem előtte szinte.

Pedig iet énis csináltam.
Szakitottam-mondjuk azis egy komédia volt- utána felhivtam x idő múlva kéne egy barátnője telefonszáma.Csak egyszer beszéltem vele 1-2 szót.
Becsületére legyen mondva,miután levegőt kapot,megadta..

#4538 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 20:02

Idézet: Coppermine - Dátum: 2009. nov. 9., hétfő - 17:10

... az exem utánam lévő kapcsolata nem volt több mint pár hónap, pedig ha jól tudom eléggé heves volt a kezdése annak is, de aztán úgy látszik kidurrant a lufi.
...

Te is tudod, hogy a heves kezdés csakis az elején létezik, s nem tart oly soká. Kezdőlökést adhat, a továbbiakban már "tudatosítani" kell a dolgokat, mert ösztönösen, maguktól nem fognak menni.
Aki meg azt vallja a szerelem tengerében való lubickolás közben, hogy a mostani az "igazi", az ne lepődjön meg, ha a vízből kijőve megváltoznak az érzései. Ha az ember szerelmes, naná, hogy a másik az igazi...

Anno nekem is volt olyan kapcsolat, amit a lány egy másik srác miatt szakított meg, hogy ő most már megtalálta akit keresett (1 hét után), satöbbi. Még nem tudtam, de nyilvánvalóan hülyeséget beszélt. Annyi erővel lottót is vehetett volna, mert állításának kb. annyi volt a valóság-alapja. Aztán vagy 1 hónap után "kiszeretett" belőle, oszt kész... :) Én kárörvendő voltam, de rájöttem, hogy persze annak sem volt értelme. S nem is szép dolog. Aki olyan komolytalan, majd tanul a saját hibáiból - vagy mindig ugyanúgy fog nekimenni a falnak.

#4539 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 20:17

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. nov. 9., hétfő - 20:02

Te is tudod, hogy a heves kezdés csakis az elején létezik, s nem tart oly soká. Kezdőlökést adhat, a továbbiakban már "tudatosítani" kell a dolgokat,

Hát én nem tudom,nálam bőven van "heves" folytatás is.Mindenféle tudatositás,racionális gondolkodás nélkül is.Nah persze ehez olyan partner is kell..
Mondjuk inkább most kerülöm a "heves" dolgokat :) .Csak semmi nagy érzelem.
Probáltam nem megy.Lehet nem nekem való :)

#4540 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 00:16

Idézet: anyaanya - Dátum: 2009. nov. 9., hétfő - 20:36

lehet túl sokat hallgatta a volt barátnődet panaszkodni, hogy mekkora hülye volt, hogy hagyott téged elmenni....lehet, a szobatársnő is szingli, és rájött, hogy tulajdonképpen pont ilyen pasit keres :Đ

ez még viccnek is rossz :Đ btw jóban voltam a szobatársnőjével, de ő olyan full pedáns eminens csajszi, bulit is kb képen látott max. najó, vitték a csajok bulizni, de nem az a nagy partiarc. de ettől függetlenül mikor ott voltam a koleszban, elég jól el tudtunk beszélgetni.
másfelől nem hiszem h panaszkodna neki az exem, mivel nem én sétáltam ki, hanem ő. ráadásul 1500km-re vannak egymástól, és ha jól tudom most nem éppen vannak jóban (az exem kint dániában erasmus, szobatársa meg itthon kóterban) :o

-C0pp3rM!n3-

Téma megosztása:

• (284 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.