HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#121 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 08. 17:27

Spirittel a legkönnyebb kezdeni a varázslós kasztok közül, life drain az elején nagyon szépen tölti a healthet passzívjával több nmyt sebez, szorult helyzetben ott a vision of death, és hát a ternion jobb klikken ha többen jönnek. A pár pontos lich king az elején act1 be többet sebez mint maga a gazdi. :)
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#122 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 03. 08. 17:32

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 17:27

... többet sebez mint maga a gazdi. :)

Na nálam azért nem! :D
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#123 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 21:18

lvl13 lett a Summoner-em (Nature + Earth)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

A 3 projectile-t kilovo cast-omat, ami a jobb egergombon, a secondary attack-en van most jobban birna mana-val, mert kb. 3x kevesebb energy kell hozza, mint a volcanic orb-hoz. De a volcanic orb meg sokkal nagyobbat sebez, viszont iszonyat tetu lassan csapodik be, mire leer a foldre ilyen ivben, addigra mar az ellenfelek nem ott vannak ugyebar, mert futnak felem.. Tehat nem biztos, hogy nyero dolog ez a volcanic orb. Raadasul most meg sem recharg-al, sem energy-vel nem birja a karim.

#124 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 22:00

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 22:18

lvl13 lett a Summoner-em (Nature + Earth)

Kép

A 3 projectile-t kilovo cast-omat, ami a jobb egergombon, a secondary attack-en van most jobban birna mana-val, mert kb. 3x kevesebb energy kell hozza, mint a volcanic orb-hoz. De a volcanic orb meg sokkal nagyobbat sebez, viszont iszonyat tetu lassan csapodik be, mire leer a foldre ilyen ivben, addigra mar az ellenfelek nem ott vannak ugyebar, mert futnak felem.. Tehat nem biztos, hogy nyero dolog ez a volcanic orb. Raadasul most meg sem recharg-al, sem energy-vel nem birja a karim.

jo az balagergombon mert mas hasznosat ugy sem tudsz oda rakni. egyebkent meg az elso balegergombnal nyomva kell tartani a shiftet es akkor nem a hordara celzol hanem oda ahol valoszinuleg lesznek.csak hozza kell szokni.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#125 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 22:10

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 22:00

jo az balagergombon mert mas hasznosat ugy sem tudsz oda rakni. egyebkent meg az elso balegergombnal nyomva kell tartani a shiftet es akkor nem a hordara celzol hanem oda ahol valoszinuleg lesznek.csak hozza kell szokni.

Mindig nyomok Shift-et, hogy ne menjen bele a karim a monsztak seregebe. Lenyomva tartom a shiftet, es szepen adok nekik tavolrol a volcanic orb-al meg utana a sima fire staff-al.

#126 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 23:12

Egyebkent nem olvastam el az egesz cikket, csak belekukkantottam, amikor a Romoto linkelte. Akkor az Iron Lore most teljesen csodbe ment? Ennyi volt? Mert akkor nemhogy Titan Quest 2 nem lesz soha az eletben, hanem hasonlo jo jatek sem nagyon, meg ujabb patch sem fog mar kijonni soha hozza, ami az item-ek bugjait foltozza.
Mas: most lett lvl14 a Summoner-em, most jarok a lower war camp-nel:

Kép

Ahogy az inventory-mban lathato, van tobb jo, -x% recharg-os cuccom is, raadasul mar lvl1x meg 2x-tol hasznalhatoak, es fogom is hasznalni oket. Viszont armor teren megint kezdek gondba lenni, meg damage teren is, mert meg mindig a 14-es sebzesu staff of navi vagy mi van a karim kezebe, ugyanis lenne jobb cucc, de fire-re hegyezem ki teljesen a karit. A kovetkezo normalis fire damage-es staff pedig csak lvl21-tol vagy pedig lvl15 + nagyobb int szinttol hasznalhato. Ugyhogy kezdem erezni, hogy itt most gondban leszek, a tobbi karinal nem volt ennyi problemam azert.

#127 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 23:27

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 17:27

Spirittel a legkönnyebb kezdeni a varázslós kasztok közül, life drain az elején nagyon szépen tölti a healthet passzívjával több nmyt sebez, szorult helyzetben ott a vision of death, és hát a ternion jobb klikken ha többen jönnek. A pár pontos lich king az elején act1 be többet sebez mint maga a gazdi. :)

Na most akkor life drain és passzívjára,vision of deathra adjak 1-1 pontot,vagy azokat érdemes elöször kimaxolni,mert úgy gondoltam,hogy minden fejlődésnél adok 1 pontot a masteryre 2 pedig liche kingre és annak passzívjaira,mert nekem nagyon bejött!
Akkor most mit csináljak?? :)

#128 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 23:57

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 17:32

Na nálam azért nem! :D

Ooo bocsáss meg nem akartalak lebecsülni! :D

#129 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 00:01

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 23:27

Na most akkor life drain és passzívjára,vision of deathra adjak 1-1 pontot,vagy azokat érdemes elöször kimaxolni,mert úgy gondoltam,hogy minden fejlődésnél adok 1 pontot a masteryre 2 pedig liche kingre és annak passzívjaira,mert nekem nagyon bejött!
Akkor most mit csináljak?? :)

Life drain és vision of death csak az elején jó ezekre kb lvl3asként kellett volna tenni 1-2 pontot de később már nem igazán kellenek. Ha Lich Kinget használsz akkor kell a dark covenant is, majd rájössz hogy miért.

Szerkesztette: vidu01 2008. 03. 09. 00:03 -kor

#130 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 00:16

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 0:01

Life drain és vision of death csak az elején jó ezekre kb lvl3asként kellett volna tenni 1-2 pontot de később már nem igazán kellenek. Ha Lich Kinget használsz akkor kell a dark covenant is, majd rájössz hogy miért.

Jó akkor azokra nem is fogok adni pontokat,de akkor a dark covenantra adok majd pontokat,de ki kéne szerintem választani a 2.masteryt is mert az életem elég kevés most 635!
A kiválasztom majd a stormot másiknak és akkor lesz egy oraclem,vagy esteleg válasszak mást,de a dreamet azt nem!!! :D

#131 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 07:50

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 0:16

Jó akkor azokra nem is fogok adni pontokat,de akkor a dark covenantra adok majd pontokat,de ki kéne szerintem választani a 2.masteryt is mert az életem elég kevés most 635!
A kiválasztom majd a stormot másiknak és akkor lesz egy oraclem,vagy esteleg válasszak mást,de a dreamet azt nem!!! :D

Oracle
Spellbreaker
Soothsayer

#132 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 12:26

Az en karimon egyszerre tobb aura is latszik, nem csak az utoljara feltett. Itt az lvl15 Summoner-em:

Kép

Kép

Ugy latom, hogy lesz ez meg a kesobbiekben nagyon-nagyon durva! Kimaxolt flame surge-vel + kimaxolt volcanic orb + passzivjaival + volativity + stone skin-el.  :cool: Meg meg a nature agon ott van a heart of oak ami kimaxolva + 65% HP-t ad es raadasul olyan amulet van rajtam ami +2 heart of oak-os.. Meg a pet-ekrol es a nature mastery tobbi skilljerol ne is beszeljunk. Szal` meg fogom en ezt olyanra csinalni, hogy pusztitani fog.  :)

#133 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 12:53

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 12:26

Az en karimon egyszerre tobb aura is latszik, nem csak az utoljara feltett.

Úgy tűnik a Heart of Oak kivétel.

Idézet

Szal` meg fogom en ezt olyanra csinalni, hogy pusztitani fog.  :)

Aha, nem lesz az olyan rossz. ;) Az előbb szedtem darabokra a három Talos-t meg a sameszait seperc alatt. :D A farkasoknak (@lvl 18) viszont nem sok hasznát vettem, szinte azonnal meghaltak. A survival instict hogyan is működik pontosan? Mindig bekapcsol, ha a hp-jük 33% alá csökken, vagy csak akkor ha 33% alá, de 0 fölé (tehát nem halnak meg a sebzéstől)?

A -reccel kapcsolatban megint bugot találáltam. :mad: Drága pénzen vettem egy halom Divine Scroll of Archmage's Fury-t, hogy jó lesz majd bossok ellen. "Papíron" -25% recharge, pont annyi mint a Talisman of the Jade Emperor artifact, de amikor aktiválom, érezhetően kevesebb ennél (pontosan nem tudom mennyi). Úgy gondoltam, hogy boss-fight idejere lecserélem a Talisman of JE-t (mivel a -25% rec-en kívül gyakorlatilag semmire sem jó) valamire, ami plusz sebzést ad (pl. Symbol of the Polymath), és a kieső -rec helyettesítésére szolgált volna a fent említett scroll. Viszont bizonyosan nincs meg az ekvivalens recharge csökkentés. :reklamacio: Ezt onnan látom, hogy bal klikkel nem az orbot szórja folyamatosan, hanem egy orb, egy staff-lövés felváltva.

#134 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 13:21

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 12:53

Úgy tűnik a Heart of Oak kivétel.

Aha, nem lesz az olyan rossz. ;) Az előbb szedtem darabokra a három Talos-t meg a sameszait seperc alatt. :D A farkasoknak (@lvl 18) viszont nem sok hasznát vettem, szinte azonnal meghaltak. A survival instict hogyan is működik pontosan? Mindig bekapcsol, ha a hp-jük 33% alá csökken, vagy csak akkor ha 33% alá, de 0 fölé (tehát nem halnak meg a sebzéstől)?

A -reccel kapcsolatban megint bugot találáltam. :mad: Drága pénzen vettem egy halom Divine Scroll of Archmage's Fury-t, hogy jó lesz majd bossok ellen. "Papíron" -25% recharge, pont annyi mint a Talisman of the Jade Emperor artifact, de amikor aktiválom, érezhetően kevesebb ennél (pontosan nem tudom mennyi). Úgy gondoltam, hogy boss-fight idejere lecserélem a Talisman of JE-t (mivel a -25% rec-en kívül gyakorlatilag semmire sem jó) valamire, ami plusz sebzést ad (pl. Symbol of the Polymath), és a kieső -rec helyettesítésére szolgált volna a fent említett scroll. Viszont bizonyosan nincs meg az ekvivalens recharge csökkentés. :reklamacio: Ezt onnan látom, hogy bal klikkel nem az orbot szórja folyamatosan, hanem egy orb, egy staff-lövés felváltva.

A -x% recharg-os cuccokkal kapcsolatban azt nem lehet megnezni, hogy osszesen mennyi az a - recharge? Mert jo lenne tudni, hogy mennyi az annyi.

#135 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 14:28

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 13:21

A -x% recharg-os cuccokkal kapcsolatban azt nem lehet megnezni, hogy osszesen mennyi az a - recharge? Mert jo lenne tudni, hogy mennyi az annyi.

Liláknál mindig pontos, zöldnél a focus suffix amit ad az nem működik (0%), tehát a shaman leggingsed adja a 12%ot (az alapból rajt van) de az 5% az már nem él.

Szerkesztette: vidu01 2008. 03. 09. 14:29 -kor

#136 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 16:31

Érdekes helyre dobta ezt a vas virágfüzért! :blink: Felvenni persze nem tudom. :omg: :D

Kép

Szerkesztette: Csokis 2008. 03. 09. 16:34 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#137 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 16:35

lvl17 lett a Summoner-em:

Kép

Szepen megy felfele az energy szint, meg a hp szint, es igy egyre jobb lesz. De kell is, mert mire az ACTIV-hez erek, teljesen fel kell nyomnom a mastery tree-ket a +HP meg a +energy meg a +attrib point-ok miatt, meg a heart of oak-ot is ki kell, hogy maxoljam. Eddig meg nem halt meg egyszer sem a karim.

#138 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 17:00

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 16:31

Érdekes helyre dobta ezt a vas virágfüzért! :blink: Felvenni persze nem tudom. :omg: :D

Kép

:D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#139 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 17:19

Mar a gorog vilag vegen jarok a Minotaurus barlangjaban, lvl18 lett a Summoner-em:

Kép

Kezd az armor-om nagyon keves lenni a tuzet meg poison kasztolo sarkanygyikok vagy mik ellen.
Na meg a 0% poison resist-em miatt szerintem igy a 2. meg a 3. vilag kinszenvedes lesz, azon valamit nagyon surgosen valtoztatnom kell majd.

#140 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 19:27

Mar a 2. vilagban, Egyiptomban, Rakhotisban vagyok, meg mindig 0 death-el. lvl19 lett a Summoner-em:

Kép

Kép

es vannak rajta jo kis recharg-os item-ek.

A Mino Lord nem tudom, mivel tamadott, de kicsit megnehezitette a dolgom, es a karim is igencsak veszelyben volt, igy futkosnam kellett egy par kort, amig lenyomtam. Erdekes modon a Telkine mar sokkal konnyebben ment, azt gyorsan lenyomta.

A volcanic orb-ot egyre jobban birja most mar energy-vel / manaval, de a recharg miatt meg mindig csak x-edik fireball-om volcanic orb-os. Ami nem is baj, mert ez a volcanic orb iszonyat lassu amiatt, hogy ivben repul. Nekem nem tetszik, de hat gyakorlatilag nincs mas, ugyhogy kenytelen vagyok ezt hasznalni. Vagy a flame surge-et, ami 3 projectile-t nyom. Lehet, hogy erdemesebb lenne azt kimaxolni?

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.