Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG
Elküldve: 2008. 03. 08. 17:27
Spirittel a legkönnyebb kezdeni a varázslós kasztok közül, life drain az elején nagyon szépen tölti a healthet passzívjával több nmyt sebez, szorult helyzetben ott a vision of death, és hát a ternion jobb klikken ha többen jönnek. A pár pontos lich king az elején act1 be többet sebez mint maga a gazdi.

Vildor - lvl80 Dwarf Hunter
Elküldve: 2008. 03. 08. 21:18
lvl13 lett a Summoner-em (Nature + Earth)

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
A 3 projectile-t kilovo cast-omat, ami a jobb egergombon, a secondary attack-en van most jobban birna mana-val, mert kb. 3x kevesebb energy kell hozza, mint a volcanic orb-hoz. De a volcanic orb meg sokkal nagyobbat sebez, viszont iszonyat tetu lassan csapodik be, mire leer a foldre ilyen ivben, addigra mar az ellenfelek nem ott vannak ugyebar, mert futnak felem.. Tehat nem biztos, hogy nyero dolog ez a volcanic orb. Raadasul most meg sem recharg-al, sem energy-vel nem birja a karim.

A 3 projectile-t kilovo cast-omat, ami a jobb egergombon, a secondary attack-en van most jobban birna mana-val, mert kb. 3x kevesebb energy kell hozza, mint a volcanic orb-hoz. De a volcanic orb meg sokkal nagyobbat sebez, viszont iszonyat tetu lassan csapodik be, mire leer a foldre ilyen ivben, addigra mar az ellenfelek nem ott vannak ugyebar, mert futnak felem.. Tehat nem biztos, hogy nyero dolog ez a volcanic orb. Raadasul most meg sem recharg-al, sem energy-vel nem birja a karim.
Elküldve: 2008. 03. 08. 22:00
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 22:18
lvl13 lett a Summoner-em (Nature + Earth)

jo az balagergombon mert mas hasznosat ugy sem tudsz oda rakni. egyebkent meg az elso balegergombnal nyomva kell tartani a shiftet es akkor nem a hordara celzol hanem oda ahol valoszinuleg lesznek.csak hozza kell szokni.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet
Elküldve: 2008. 03. 08. 22:10
Idézet: SATAN - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 22:00
jo az balagergombon mert mas hasznosat ugy sem tudsz oda rakni. egyebkent meg az elso balegergombnal nyomva kell tartani a shiftet es akkor nem a hordara celzol hanem oda ahol valoszinuleg lesznek.csak hozza kell szokni.
Mindig nyomok Shift-et, hogy ne menjen bele a karim a monsztak seregebe. Lenyomva tartom a shiftet, es szepen adok nekik tavolrol a volcanic orb-al meg utana a sima fire staff-al.
Elküldve: 2008. 03. 08. 23:12
Egyebkent nem olvastam el az egesz cikket, csak belekukkantottam, amikor a Romoto linkelte. Akkor az Iron Lore most teljesen csodbe ment? Ennyi volt? Mert akkor nemhogy Titan Quest 2 nem lesz soha az eletben, hanem hasonlo jo jatek sem nagyon, meg ujabb patch sem fog mar kijonni soha hozza, ami az item-ek bugjait foltozza.
Mas: most lett lvl14 a Summoner-em, most jarok a lower war camp-nel:

Ahogy az inventory-mban lathato, van tobb jo, -x% recharg-os cuccom is, raadasul mar lvl1x meg 2x-tol hasznalhatoak, es fogom is hasznalni oket. Viszont armor teren megint kezdek gondba lenni, meg damage teren is, mert meg mindig a 14-es sebzesu staff of navi vagy mi van a karim kezebe, ugyanis lenne jobb cucc, de fire-re hegyezem ki teljesen a karit. A kovetkezo normalis fire damage-es staff pedig csak lvl21-tol vagy pedig lvl15 + nagyobb int szinttol hasznalhato. Ugyhogy kezdem erezni, hogy itt most gondban leszek, a tobbi karinal nem volt ennyi problemam azert.
Mas: most lett lvl14 a Summoner-em, most jarok a lower war camp-nel:

Ahogy az inventory-mban lathato, van tobb jo, -x% recharg-os cuccom is, raadasul mar lvl1x meg 2x-tol hasznalhatoak, es fogom is hasznalni oket. Viszont armor teren megint kezdek gondba lenni, meg damage teren is, mert meg mindig a 14-es sebzesu staff of navi vagy mi van a karim kezebe, ugyanis lenne jobb cucc, de fire-re hegyezem ki teljesen a karit. A kovetkezo normalis fire damage-es staff pedig csak lvl21-tol vagy pedig lvl15 + nagyobb int szinttol hasznalhato. Ugyhogy kezdem erezni, hogy itt most gondban leszek, a tobbi karinal nem volt ennyi problemam azert.
Elküldve: 2008. 03. 08. 23:27
Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 17:27
Spirittel a legkönnyebb kezdeni a varázslós kasztok közül, life drain az elején nagyon szépen tölti a healthet passzívjával több nmyt sebez, szorult helyzetben ott a vision of death, és hát a ternion jobb klikken ha többen jönnek. A pár pontos lich king az elején act1 be többet sebez mint maga a gazdi. 

Na most akkor life drain és passzívjára,vision of deathra adjak 1-1 pontot,vagy azokat érdemes elöször kimaxolni,mert úgy gondoltam,hogy minden fejlődésnél adok 1 pontot a masteryre 2 pedig liche kingre és annak passzívjaira,mert nekem nagyon bejött!
Akkor most mit csináljak??

Elküldve: 2008. 03. 09. 00:01
Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 23:27
Na most akkor life drain és passzívjára,vision of deathra adjak 1-1 pontot,vagy azokat érdemes elöször kimaxolni,mert úgy gondoltam,hogy minden fejlődésnél adok 1 pontot a masteryre 2 pedig liche kingre és annak passzívjaira,mert nekem nagyon bejött!

Life drain és vision of death csak az elején jó ezekre kb lvl3asként kellett volna tenni 1-2 pontot de később már nem igazán kellenek. Ha Lich Kinget használsz akkor kell a dark covenant is, majd rájössz hogy miért.
Szerkesztette: vidu01 2008. 03. 09. 00:03 -kor
Elküldve: 2008. 03. 09. 00:16
Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 0:01
Life drain és vision of death csak az elején jó ezekre kb lvl3asként kellett volna tenni 1-2 pontot de később már nem igazán kellenek. Ha Lich Kinget használsz akkor kell a dark covenant is, majd rájössz hogy miért.
Jó akkor azokra nem is fogok adni pontokat,de akkor a dark covenantra adok majd pontokat,de ki kéne szerintem választani a 2.masteryt is mert az életem elég kevés most 635!
A kiválasztom majd a stormot másiknak és akkor lesz egy oraclem,vagy esteleg válasszak mást,de a dreamet azt nem!!!

Elküldve: 2008. 03. 09. 07:50
Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 0:16
Jó akkor azokra nem is fogok adni pontokat,de akkor a dark covenantra adok majd pontokat,de ki kéne szerintem választani a 2.masteryt is mert az életem elég kevés most 635!
A kiválasztom majd a stormot másiknak és akkor lesz egy oraclem,vagy esteleg válasszak mást,de a dreamet azt nem!!!

Oracle
Spellbreaker
Soothsayer
Elküldve: 2008. 03. 09. 12:26
Az en karimon egyszerre tobb aura is latszik, nem csak az utoljara feltett. Itt az lvl15 Summoner-em:

Ugy latom, hogy lesz ez meg a kesobbiekben nagyon-nagyon durva! Kimaxolt flame surge-vel + kimaxolt volcanic orb + passzivjaival + volativity + stone skin-el.
Meg meg a nature agon ott van a heart of oak ami kimaxolva + 65% HP-t ad es raadasul olyan amulet van rajtam ami +2 heart of oak-os.. Meg a pet-ekrol es a nature mastery tobbi skilljerol ne is beszeljunk. Szal` meg fogom en ezt olyanra csinalni, hogy pusztitani fog.

Ugy latom, hogy lesz ez meg a kesobbiekben nagyon-nagyon durva! Kimaxolt flame surge-vel + kimaxolt volcanic orb + passzivjaival + volativity + stone skin-el.

Elküldve: 2008. 03. 09. 12:53
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 12:26
Az en karimon egyszerre tobb aura is latszik, nem csak az utoljara feltett.
Úgy tűnik a Heart of Oak kivétel.
Idézet
Szal` meg fogom en ezt olyanra csinalni, hogy pusztitani fog. 

Aha, nem lesz az olyan rossz.

A -reccel kapcsolatban megint bugot találáltam.

Elküldve: 2008. 03. 09. 13:21
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 12:53
Úgy tűnik a Heart of Oak kivétel.
Az előbb szedtem darabokra a három Talos-t meg a sameszait seperc alatt.
A farkasoknak (@lvl 18) viszont nem sok hasznát vettem, szinte azonnal meghaltak. A survival instict hogyan is működik pontosan? Mindig bekapcsol, ha a hp-jük 33% alá csökken, vagy csak akkor ha 33% alá, de 0 fölé (tehát nem halnak meg a sebzéstől)?
Drága pénzen vettem egy halom Divine Scroll of Archmage's Fury-t, hogy jó lesz majd bossok ellen. "Papíron" -25% recharge, pont annyi mint a Talisman of the Jade Emperor artifact, de amikor aktiválom, érezhetően kevesebb ennél (pontosan nem tudom mennyi). Úgy gondoltam, hogy boss-fight idejere lecserélem a Talisman of JE-t (mivel a -25% rec-en kívül gyakorlatilag semmire sem jó) valamire, ami plusz sebzést ad (pl. Symbol of the Polymath), és a kieső -rec helyettesítésére szolgált volna a fent említett scroll. Viszont bizonyosan nincs meg az ekvivalens recharge csökkentés.
Ezt onnan látom, hogy bal klikkel nem az orbot szórja folyamatosan, hanem egy orb, egy staff-lövés felváltva.

A -x% recharg-os cuccokkal kapcsolatban azt nem lehet megnezni, hogy osszesen mennyi az a - recharge? Mert jo lenne tudni, hogy mennyi az annyi.
Elküldve: 2008. 03. 09. 14:28
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 13:21
A -x% recharg-os cuccokkal kapcsolatban azt nem lehet megnezni, hogy osszesen mennyi az a - recharge? Mert jo lenne tudni, hogy mennyi az annyi.
Liláknál mindig pontos, zöldnél a focus suffix amit ad az nem működik (0%), tehát a shaman leggingsed adja a 12%ot (az alapból rajt van) de az 5% az már nem él.
Szerkesztette: vidu01 2008. 03. 09. 14:29 -kor
Elküldve: 2008. 03. 09. 16:31
Érdekes helyre dobta ezt a vas virágfüzért!
Felvenni persze nem tudom.

Szerkesztette: Csokis 2008. 03. 09. 16:34 -kor
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2008. 03. 09. 16:35
lvl17 lett a Summoner-em:

Szepen megy felfele az energy szint, meg a hp szint, es igy egyre jobb lesz. De kell is, mert mire az ACTIV-hez erek, teljesen fel kell nyomnom a mastery tree-ket a +HP meg a +energy meg a +attrib point-ok miatt, meg a heart of oak-ot is ki kell, hogy maxoljam. Eddig meg nem halt meg egyszer sem a karim.

Szepen megy felfele az energy szint, meg a hp szint, es igy egyre jobb lesz. De kell is, mert mire az ACTIV-hez erek, teljesen fel kell nyomnom a mastery tree-ket a +HP meg a +energy meg a +attrib point-ok miatt, meg a heart of oak-ot is ki kell, hogy maxoljam. Eddig meg nem halt meg egyszer sem a karim.
Elküldve: 2008. 03. 09. 17:00
Idézet: Csokis - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 16:31

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 03. 09. 17:19
Mar a gorog vilag vegen jarok a Minotaurus barlangjaban, lvl18 lett a Summoner-em:

Kezd az armor-om nagyon keves lenni a tuzet meg poison kasztolo sarkanygyikok vagy mik ellen.
Na meg a 0% poison resist-em miatt szerintem igy a 2. meg a 3. vilag kinszenvedes lesz, azon valamit nagyon surgosen valtoztatnom kell majd.

Kezd az armor-om nagyon keves lenni a tuzet meg poison kasztolo sarkanygyikok vagy mik ellen.
Na meg a 0% poison resist-em miatt szerintem igy a 2. meg a 3. vilag kinszenvedes lesz, azon valamit nagyon surgosen valtoztatnom kell majd.
Elküldve: 2008. 03. 09. 19:27
Mar a 2. vilagban, Egyiptomban, Rakhotisban vagyok, meg mindig 0 death-el. lvl19 lett a Summoner-em:

es vannak rajta jo kis recharg-os item-ek.
A Mino Lord nem tudom, mivel tamadott, de kicsit megnehezitette a dolgom, es a karim is igencsak veszelyben volt, igy futkosnam kellett egy par kort, amig lenyomtam. Erdekes modon a Telkine mar sokkal konnyebben ment, azt gyorsan lenyomta.
A volcanic orb-ot egyre jobban birja most mar energy-vel / manaval, de a recharg miatt meg mindig csak x-edik fireball-om volcanic orb-os. Ami nem is baj, mert ez a volcanic orb iszonyat lassu amiatt, hogy ivben repul. Nekem nem tetszik, de hat gyakorlatilag nincs mas, ugyhogy kenytelen vagyok ezt hasznalni. Vagy a flame surge-et, ami 3 projectile-t nyom. Lehet, hogy erdemesebb lenne azt kimaxolni?

es vannak rajta jo kis recharg-os item-ek.
A Mino Lord nem tudom, mivel tamadott, de kicsit megnehezitette a dolgom, es a karim is igencsak veszelyben volt, igy futkosnam kellett egy par kort, amig lenyomtam. Erdekes modon a Telkine mar sokkal konnyebben ment, azt gyorsan lenyomta.
A volcanic orb-ot egyre jobban birja most mar energy-vel / manaval, de a recharg miatt meg mindig csak x-edik fireball-om volcanic orb-os. Ami nem is baj, mert ez a volcanic orb iszonyat lassu amiatt, hogy ivben repul. Nekem nem tetszik, de hat gyakorlatilag nincs mas, ugyhogy kenytelen vagyok ezt hasznalni. Vagy a flame surge-et, ami 3 projectile-t nyom. Lehet, hogy erdemesebb lenne azt kimaxolni?