Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 16:18
Hahah, mekkora jo dolog MaxMod mellett Arcane Power Scroll-t hasznalni, aztan Ice Shardozni. Mana ugy tolt mint az atom, olyan gyorsan kasztolok mint a villam, es csak hullik el mindenki a palyan
SZ: kerdes, a Storm Nimbus bonusz sebzese csak arra vonatkozik, ha a bottal lovok, ugye? De ilyen esetben a Ternion Attack-ra is hat, vagy azt mar Spell-nek veszi?
Storm Surge-be, Energy Shield-be, Spell Breaker-be, Wisp-be erdemes pontot fektetni? No es az egesz Storm Nimbus agba, ha a fo tamadasom az Ice Shards?
hat igen van egy par hasznos scroll.az neked tenyleg idealis. csak ha jol emlexem 90 secig tart csak es 180 secenkent tusz ujat felhasznalni
A storm of nimbus sebzese az minden attackhoz hozzaadodik. A ternion az attacknak szamit bert bottal losz ugyebar.Viszont a varazslatokra nem hat. pl az ice shardra nem hat(mert az varazslat mar amit kutfobol varazsoltsz es nem fegyoval) a +x dmg amit ad. az ice shardra csak a passzivja hat elvileg ami +x% cold dmgt ad.
A storm surget en szeretem mert ha kozel jonnek hozzad akkor neha elereszt egy hasonlot mint a distorsion reality es igy kiirtodnak korulotted az ellenfelek.
Energy shieldet es nem hasznaltam soha. max 1-1 pontot erdemes rarakni aztan ha sok plusz all skilles cumod van majd az felviszi es egyszer magadra lehet varazsolni. de tobb pontot szerintem nem er meg.
Spellbreakerre szerintem ugyanez vonatkozik bar valaki szerint jo bossok ellen.
a Wispbe pedig erdemes investalni csak nem az alapjaba hanem a passzivjaba. az alap megidezesre 1 pont eleg de a passzivjat ki kell maxolni.
Mint fentebb irtam a storm of nimbus elso passzivjat kitapolhatod mert az +X% cold dmgt ad es az ice shardra hat mert az ugyebar cold dmg.
Remelem erthetoen fogalmaztad es megertetted mi a kulombseg a +x dmg es a +x% dmg kozott.
UI: most oltem meg a legendary hidrakat. vagy 5X megolt a 3 nyavajas.Marduk's tablet of destiny artifact jol jott nalunk. majdnem sikerult elsore megolnom amikor az volt rajtam csak en hulye kb 2-3 masodpercre elmenekultem amikor aktivalodott ennek az artifactnak az a skillje ami 10 masodperces totalis vedettseget ad minden tamadas ellen.ez ugyebar low healthnel aktivalodik es amikor lattam hogy low healthom van akkor en elfutottam mert azt hittem hogy nem aktivalodott.pedig igen

es kozelrol a ternion jol apritotta volna kozben a 3 hidrat.Amugy ezt az artifactot csak a nagy bossokhoz veszem fel. a 9 gorgonnal is jol jott mert azok 10 masodperc alatt amig hat a vedelem, meghaltak

csak ezt nem lehet folyamatosan hasznalni mert gondolom jo nagy az ujratoltodesi ideje(amit nem tudok mennyi is lehet pontosan). szal csak a boss elott felveszem es akkor biztos ott aktiavlodik ahol en akarom.
Szerkesztette: SATAN 2009. 02. 16. 15:43 -kor
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet