HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1361 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 10. 06:49

De én az immortal throne-nal jáccok

#1362 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 07:58

Mikor elősszörértem a játék végére (normal végére) 29.-es karakteremvolt és sehogysemtudtam legyőzni Typhon-t
azt a titánt

#1363 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 10. 10:46

Idézet: lycanlord - Dátum: 2009. máj. 10., vasárnap - 8:58

Mikor elősszörértem a játék végére (normal végére) 29.-es karakteremvolt és sehogysemtudtam legyőzni Typhon-t
azt a titánt

egy gyenge varazsloval konnyebb leverni mint egy gyenge harcossal.
De te nem is leszel gyenge varazslo ha vaultos cuccokkal jacol plusz meg xmax moddal tobb xpt szerzel es nagyobb szintu leszel.
Ha Xmaxxal fogod typhont is tamadni akkor azert eleg utos lesz 3 at lenyomni valoszinuleg.Bár a volcanic orbot addigra erdemes jol kitapolni es az teruletra hat.
Onnantol már szerintem leszedheted a pontokat a heat shieldrol. hasznosabb lesz a volcanic orb helyette.

Szerkesztette: SATAN 2009. 05. 10. 10:47 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1364 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 17:12

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. máj. 10., vasárnap - 10:46

egy gyenge varazsloval konnyebb leverni mint egy gyenge harcossal.
De te nem is leszel gyenge varazslo ha vaultos cuccokkal jacol plusz meg xmax moddal tobb xpt szerzel es nagyobb szintu leszel.
Ha Xmaxxal fogod typhont is tamadni akkor azert eleg utos lesz 3 at lenyomni valoszinuleg.Bár a volcanic orbot addigra erdemes jol kitapolni es az teruletra hat.
Onnantol már szerintem leszedheted a pontokat a heat shieldrol. hasznosabb lesz a volcanic orb helyette.

Oké most írd le magyarul lécci :D
32-es varázslóvagyok és nemsoká 33-as csakmostnemjáccoksokat mert a tanulásmiatt nincs időm, mi az a volcanic orb?

#1365 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 19:17

Idézet: lycanlord - Dátum: 2009. máj. 10., vasárnap - 18:12

32-es varázslóvagyok és nemsoká 33-as csakmostnemjáccoksokat mert a tanulásmiatt nincs időm, mi az a volcanic orb?
A heat shield meg az 'aurád' ami meghalasztja a körülötted levőket.

A volcanic orb az earth masteryben levő varázslat. jobb oldalon találhato. volcanic orb az alap varazslat +2 passzivja van.Abbol elsődlegesen a fragmentation passzivjat kell tápolni hogy nagyobb területre sebezzen.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1366 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 08:01

Idézet: lycanlord - Dátum: 2009. máj. 10., vasárnap - 16:12

Nekünk nincs fenn magyarítás, úgyhogy számunkra volcanic orb. És nem "föld és természet szakosodás", hanem earth és nature mastery... :D
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1367 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 13:53

Idézet: bega - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 8:01

Nekünk nincs fenn magyarítás, úgyhogy számunkra volcanic orb. És nem "föld és természet szakosodás", hanem earth és nature mastery... :D

ja oké köszi most sokatsegítettél:D xd
és mittud az a volcanic orb?
az fegyver vagy képesség?

#1368 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 11. 15:11

mittud az a gúgöl?
az weblap vagy program?
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#1369 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 16:49

Idézet: lycanlord - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 12:53

és mittud az a volcanic orb?
az fegyver vagy képesség?

Ahogy Satan is írta, az a jobb oldali ág. Tulajdonképpen egy kis tűzlabda szerűséget dob, de a lényege - szintén ahogy Satan leírta - a második passzívja, amivel nagyon sok fizikai és tűz sebzést lehet vele okozni sok ellenfélen is. Mert eldobod és szétrobban, és a környéken lévőket mindet sebzi.

#1370 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 16:53

Idézet: lycanlord - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 12:53

Amúgy csak arra írtam azt a dolgot, hogy nekünk az eredeti skill nevek vannak, tehát amikor megkérdezed, hogy melyik az a volcanic orb, akkor azt meg mi nem tudjuk, hogy nálad mi annak a skill-nek a neve. Gondolom valami "vulkanikus gömb" vagy ilyesmi.

#1371 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 05. 11. 18:37

Idézet: bega - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 16:53

Amúgy csak arra írtam azt a dolgot, hogy nekünk az eredeti skill nevek vannak, tehát amikor megkérdezed, hogy melyik az a volcanic orb, akkor azt meg mi nem tudjuk, hogy nálad mi annak a skill-nek a neve. Gondolom valami "vulkanikus gömb" vagy ilyesmi.

Ja igen köszi :) van olyan skill:)
És neked van msn-ed?  :D

#1372 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 18:40

Nekem az a vulkanikus gömb is megvan azthiszem. Azt eldobja ívesen, földetérve felrobban és sebzi a környéken az ellenfeleket. Azt teljesen fejlesszem ki?

#1373 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 18:44

Idézet: lycanlord - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 17:40

Nekem az a vulkanikus gömb is megvan azthiszem. Azt eldobja ívesen, földetérve felrobban és sebzi a környéken az ellenfeleket. Azt teljesen fejlesszem ki?

Hát nem tudom, ahogy érzed. Elég erős tud lenni, szóval érdemes fejlesztgetni, de attól függ, hogy hogy játszol. Azzal a karakterrel rengetegféleképpen lehet menni. Szép számmal tud segítőket is idézni, szóval azokra is lehet pontokat pakolni, ahogy jobban esik. :)
(msn-ezni nem szoktam, megutáltam még régebben. :D )

#1374 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 18:59

Idézet: bega - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 18:44

Hát nem tudom, ahogy érzed. Elég erős tud lenni, szóval érdemes fejlesztgetni, de attól függ, hogy hogy játszol. Azzal a karakterrel rengetegféleképpen lehet menni. Szép számmal tud segítőket is idézni, szóval azokra is lehet pontokat pakolni, ahogy jobban esik. :)
(msn-ezni nem szoktam, megutáltam még régebben. :D )

kár mert msn-emen egy Titan Quest-es sincs :s :(
nade énmára megyek:D cső jó ét

#1375 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 19:16

de ugye nemcsak Satan, te meg én vagyunk ezen a fórumon aktívak,? :confused:

#1376 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 11:58

Idézet: KennyOMG - Dátum: 2009. ápr. 18., szombat - 9:04

A Harbi daral, nem tulel. Ha van egy kozepesen eppkezlab osszerakott karid, akkor egy brutalisan egyedi ritmusa van a jateknak a Harbival, ezert is imadom. Nem a legnagyobb dd-gep, nem neki lesz a legnagyobb sebzese, nem el tul mindent mindig, de olyan porgos jatekelmenyt ad, hogy csak na.

Persze ez csak imho.

Kicsit visszatérnék ehhez a témához. :) De csak annyiban, hogy megkérdezzem, mi az, hogy dd-gép? :think:  :D Meg akkor már kíváncsi lennék, hogy melyik a legnagyobb dd-gép, melyiknek van a legnagyobb sebzése, és melyik az, amelyik túlél mindent(legalábbis leginkább túlél)? Persze iyho. :D

#1377 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:41

dd gondolom damage dealer

#1378 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 07:52

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. máj. 12., kedd - 13:41

dd gondolom damage dealer

Lehet. És ha túlélő karaktert akar valaki, akkor meg gondolom defense+dream.  ;)

#1379 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 17:29

Nekem ugye 32-tes varázslóm van és tűz és természet szakosodása van.
De én aztakarom hogy nagyon Zúzós legyen:D vagyis hogy hatalmas erejelegyen és szépszámmal gyilkolja az ellenfeleket akár főszörny akár normális pályaszörny akár telkin.
Rosszulválasztottam eleve hogy varázslólegyen és ezt a 2 szakosodást(tűz, természet) vagy kihozhatok még ebből a karakterből valamit ha nagyon felnyomom a tűz szakértelemre a pontokat minden támadásra ami sebez?

#1380 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 19:54

Idézet: lycanlord - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 18:29

Nekem ugye 32-tes varázslóm van és tűz és természet szakosodása van.
De én aztakarom hogy nagyon Zúzós legyen:D vagyis hogy hatalmas erejelegyen és szépszámmal gyilkolja az ellenfeleket akár főszörny akár normális pályaszörny akár telkin.
Rosszulválasztottam eleve hogy varázslólegyen és ezt a 2 szakosodást(tűz, természet) vagy kihozhatok még ebből a karakterből valamit ha nagyon felnyomom a tűz szakértelemre a pontokat minden támadásra ami sebez?

Ha vaultbol építkezel akkor relative könnyu über karit csinálni belőle.
Válogass össze olyan cuccokat hogy kijöjjön a 100% recharge. ezutan a volcanic orb vagy enruption(jobboldalon lévő skillek a tüzesek között) és senki nem tudja túlélni. Felraksz esetleg egy faster cast rates gyűrűt hogy 2X olyan gyorsan tudj varázsolni és onnan már csak energy potikkal kell birnod. Bár ezért jo a natureből az energy csokkentő aura.

A kérdés csak az hogy hogy akarod kihozni a 100% recharget....
legkevesebb cumobol 3 ból lehet kihozni. tracekrs hood+odysseus armor+archmages claps. csak ezeknek a hátránya hogy az armorhoz 500 streng kell, a sisakhoz 450 dex a karpánthoz meg 450 int. szal sok pont kell rá. mondjuk miután felraktad az odysseus armort az ad -30% all requirementet szal igy a többiből már kevesebb kell.de még mindig nagyos sok.
Nézd át hogy milyen cumóid vannak. mi ad recharge csokkentest(zöld tárgyaknál nem biztos hogy jól számolja csak ugy szolok.szal inkább kéket/lilát kell nézni) illetve van egy relic is ami ad -8% ot. de elég nagy a szintkövetelményük.
amit először mondtam ahhoz 42 es karakterszint kell.Ha sikerul tárgyakkal feltupizozni a statpontjaidat es fel tudod rakni mind3 cumot akkor utana nagyon durvan tudsz majd haladni.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.