HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1421 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 28. 07:24

Végre! Ez már egy elég pöpec lila íj, ez már jobb, mint az a kék volt! :respect: Mik is lesznek epic-en, ami nem volt normal-on? Lesz az a Talos vagy mi, ami jó nagy lángcsóvát fúj, az szerintem nem lesz nehéz ezzel a karival, meg lesz Manticore... ott viszont nem tudom mit csináljak! :confused: Annál van az, hogy visszatükrözi a sebzést, igaz? De hát akkor ha scatterral eltalálom, akkor egyből meghalok szerintem. :( Az ellen van valami jó taktika?

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1422 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 14:16

Aztaqrva! :eek:  Satan, te melyiket tartod a legbrutálisabb karidnak? Csak kiváncsi lennék, mert most kicsit megálltam az íjászommal(kikapcsolva az xmax-ot simán legyőztem a Manticore-t, könnyebb volt, mint hittem ;) ), és elkezdtem vault-tal meg defiler-rel szórakozni... csináltam egy 100 reces illusionist-ot! :eek: Eszméletlen! :respect: Tökéletes hibrid fegyver... bal egér gombra a lethal strike, nincs ami túléli, ha közelharcról van szó. :cool:  Ha meg úgy adódik, magam köré egy briar ward, és utána tüzelni jobb egér gombbal, a throwing knife-al. Iszonyat kemény, csak energy-vel kell bírni! De ugyebár a heart of oak első passzívja ezen is könnyít valamelyest.
Csak az a baj, hogy ilyen kariba belefogni, úgy ahogy én szoktam, talált cuccokkal... :confused:  ehh, leshetném, hogy mikor jön össze a Tracker's hood, az Odysseus' armor, a Golden shield of Pelaron, a Polaris amulet  meg a Jade emperor artifact...  :D  :omg:  Ja meg egy olyan gyűrű, ami a casting speed-et feltornássza, mert anélkül lassú a késdobálás.

#1423 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 31. 18:05

Lehet, hogy most én is visszateszem a gépemre a TQ-t (TQ:IT-t), mert én is újra kedvet kaptam hozzá. Ez a game örökzöld  :)

#1424 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 31. 22:55

Idézet: bega - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 15:16

Aztaqrva! :eek:  Satan, te melyiket tartod a legbrutálisabb karidnak?

Igazabol nehez 2 kozott donteni. az egyik egy hunter/dream kari. ami scatterra van kihegyezve sok sok +%pierce dmgvel(de sokat hasznaltam a distorsion wave and realityt is). a masik meg egy earth/spirit. az meg reces és Enruptionnal vagy vulcanic orbbal tarol mindent pikk-pakk.
Valószínűleg az utóbbi erősebb mint az előbbi.

amugy a throwing knifevel én is  probalkoztam de legendaryn gyengenek talaltam még ugy is hogy egy battle standard volt mellettem.probaltam csapda/battle standard kombot is de az is csak a legendary elejen volt jo.

Szerkesztette: SATAN 2009. 05. 31. 23:00 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1425 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 07:54

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. máj. 31., vasárnap - 21:55

...az egyik egy hunter/dream kari. ami scatterra van kihegyezve sok sok +%pierce dmgvel...

:cool: Király! Mondjuk én a hullámot nem használom, de a dist.reality-re lehet, hogy tesuek majd én is pár pontot. Amúgy lassan elérek epic-en szifonhoz. Ez az első karim, amivel ez előfordul. :D Ha Apolló akarata nincs is nálam, de dobott egy nagyon jó gyűrűt a 3. világ elején.

Kép

#1426 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 08:09

Még egy kérdés. Olvasgattam a topic elődjét is egy kicsit, és asszem vagy romoto vagy vidu írt annak idején valami olyasmit, hogy íjász esetében nincs critical hit. :eek: Ez tényleg így van? :think:

#1427 Felhasználó inaktív   warmerh 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 01. 09:10

Hát elég sokat szoktam aprítani íjjal legalábbis amíg a közelbe érnek a monszták és még egyszer sem láttam hogy felvillant volna a kis sárga szám hogy criti-t ütött. Ugyanezt kipróbáltam a céltábláknál, de ott se volt semmi sem. Végülis, amennyi dex-e van egy íjásznak, egyfolytában criti-t kéne ütnie. Gondolom, amúgy a pierce damage miatt nincsen.

Szerkesztette: warmerh 2009. 06. 01. 09:11 -kor

#1428 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 09:26

Idézet: warmerh - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 8:10

Hát elég sokat szoktam aprítani íjjal legalábbis amíg a közelbe érnek a monszták és még egyszer sem láttam hogy felvillant volna a kis sárga szám hogy criti-t ütött. Ugyanezt kipróbáltam a céltábláknál, de ott se volt semmi sem. Végülis, amennyi dex-e van egy íjásznak, egyfolytában criti-t kéne ütnie. Gondolom, amúgy a pierce damage miatt nincsen.

Igen, a dex miatt tényleg durva lenne, hogy szinte állandóan critical-t ütne. Meg mondjuk a scatter önmagában majdnem olyan! :D
Most már emlékszem, vidu írta ezt, és mondta, hogy a study prey passzívjára nem is kell pont, mert nincs értelme csökkenteni az ellen def. ability-jét íjász esetében.

Most nyírtam ki a 3 lícs kinget. Kicsit meglepődtem, mert idáig még sose jutottam a játékban, és nem tudtam, hogy itt lesznek. Mondom mi a franc ez a 3 nagy dög... aztán leesett. :)  És nem öltek meg egyszer sem. :cool:

#1429 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 10:30

:rock: "BOW DOWN!!! Sell your soul to me..." The Judas Kiss :respect:

Kép

#1430 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 10:52

Most telepítem mindjárt vissza a TQ-t és az IT-t a gépemre, meg a TQVault-ot, egy kérdés. Valami ice / cold karin gondolkodom, de mivel nem lenne rossz a ternion, ezért lehet, hogy oracle lesz, de még az is lehet, hogy prophet. Mindkettőt lehet vinni legendary-n is, elég erősek hozzá? Mindenképp mágust csinálok, úgyhogy ezek jöhetnek szóba, de tqdefiler (cheat) kizárva.

#1431 Felhasználó inaktív   warmerh 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 01. 11:00

LOL Bega az szép:D Ez melyik skill akart lenni? Tényleg amúgy van valami beállítás amivel minden sebzést kilehet iratni? Mármint nem csak a critet hanem az összeset?

#1432 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 11:01

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 9:52

Most telepítem mindjárt vissza a TQ-t és az IT-t a gépemre, meg a TQVault-ot, egy kérdés. Valami ice / cold karin gondolkodom, de mivel nem lenne rossz a ternion, ezért lehet, hogy oracle lesz, de még az is lehet, hogy prophet. Mindkettőt lehet vinni legendary-n is, elég erősek hozzá? Mindenképp mágust csinálok, úgyhogy ezek jöhetnek szóba, de tqdefiler (cheat) kizárva.

Saját cuccokkal? Vagy vault-os brutál felszereléssel? Mert utóbbival nyilván jó mindkettő legend-en is. Főleg ha reces karaktert csinálsz. ;)

#1433 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 11:06

Idézet: warmerh - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 10:00

LOL Bega az szép:D Ez melyik skill akart lenni? Tényleg amúgy van valami beállítás amivel minden sebzést kilehet iratni? Mármint nem csak a critet hanem az összeset?

A scatter shot repeszei szállnak szerte-szana...  :cool: :D És a defiler-ben lehet beállítani, hogy minden sebzést mutasson.

#1434 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 11:21

Az Ice Shard működik együtt a Ternion-al, vagy pedig vagy-vagy? Mert ha nem, akkor inkább az ice shard a 4 projectile-jével, és akkor mellé más masterty, mert a Spirit-ből úgyis csak a ternion-t és a deathchill-t használnám.

#1435 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 11:46

Na, fel is ment a game, felraktam a legújabb, TQVault 2.18-at is, megy simán, szépen, bár ha jól tudom Framenet 3.5 kell neki.

szerk.: akinek kell, innen le tudja tölteni: http://titanquestvault.ign.com/View.php?vi...ors.Detail&id=6

Szerkesztette: bepe_79 2009. 06. 01. 11:47 -kor

#1436 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 12:17

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 10:21

Az Ice Shard működik együtt a Ternion-al, vagy pedig vagy-vagy? Mert ha nem, akkor inkább az ice shard a 4 projectile-jével, és akkor mellé más masterty, mert a Spirit-ből úgyis csak a ternion-t és a deathchill-t használnám.

Nem megy együtt, az ice shard nem botos támadás, hanem külön castolt varázslat, lehet közben más fegyver is a kezedben. De csak akkor hatékony, ha felviszed a cast speed-et jó magasra, mert különben nem túl gyors. Meg persze ha bírod energiával! ;)

Közben sajnos két számjegyű lett a total death-em... :( Megint belefutottam egy olyan kék sárkányba, és nem figyeltem kellően, és pont magára rakta azt a hülye gömböt. Úgyhogy meg van a 10. halálom! :reklamacio: Az a baj, hogy íjásszal csak lövöldözök , mint a hülye, és ha ez felrakja magára már akkor, amikor még nincs is a képben, úgy esélytelen elkerülni egy-egy halált.

#1437 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 13:07

Kész van Typhon! ;) Nehezebb volt, mint normal-on, de azért meg lehetett oldani. Átértem a kieg-be, de most asszem egy kis szünet jön megint, ismét uncsi már a lövöldözés, szóval pihenésképpen egy időre visszatérek valamelyik melee karihoz majd. :)

#1438 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 13:31

lvl7 lett az Oracle karim, a terion attack-el haladok, de a 2. mastery storm lesz, és azon belül is a cold-ra megyek rá.  :)

Kép

#1439 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 14:11

Az ice shard erősebb a ternionnál és gyorsabb is még akkor is ha nem használt fast cast rates cumokat, de arra fel kell készülni hogy eszméletlenül zabálja az energyt.De tényleg. Ez a legnagyobb hétránya az ice shardnak.gyakorlatilag folyamatosan kell inni az energy potit.
Viszont tényleg jo hogy tudsz fegyot is valasztani meg pajzsot is és akkor már 2 cumo ad neked bonuszokat nem csak 1 ami a varaázsbotnál ugyebár.

Egyébként meg ternionnál minél hamarabb a passzivját tápold fel egy kicsit. többet szamit(gyakorlatban) a passzivon 1-2 pont mint az alapját kimaxolni.

Szerkesztette: SATAN 2009. 06. 01. 14:12 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1440 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 16:37

Kicsit szemeztem vele, hogy új karaktert indítsak, mert dárdásat akarok, és a hunting+rogue nagyon megtetszett, azzal betyárosan nagy sebzést lehetne összehozni. :cool: Viszont egyrészt nem akarok megint a legelejéről egy karit indítani, másrészt az a védelemre nem sok gondot fordít, úgyhogy úgy döntöttem, hogy folytatom a warden-emet, az már úgyis a 4. világban jár, annak is a végén, lassan epic-re ér, és azért azzal is lehet jó nagy sebzést elérni, ráadásul nem csak pierce sebzése van. ;) És ezzel azért valamennyi védelem is van szerencsére.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.