Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. ápr. 4., péntek - 20:46
A 9.5 MB az valoban nem sok, lehet, hogy en is lekapom, meg leszedem. Valaki nem jon TQ:IT-t nyomni multiban? Lehet egymas ellen is, vagy csak egyutt az AI ellen, amolyan COOP szeruen?
en maganyos farkas modjara szeretek apritani.
es az olyan karikat szeretem amelyik alapbol is olyan eros hogy masik tars mellette nem jutna szohoz

amugy szerintem erdemes kiprobalni ezt a modot.
ahogy atfutottam a masteryket benne azert eleg sok varazslat megmaradt csak atraktak mashova, ami nem biztos hogy baj de elegge osszekavarodottnak es bonyolultnak tunik nekem igy elsore.
mindenesetre ez az idezgetos dolog teccik. eddig ilyen nem nagyon volt.
ehhez a modhoz nem keszult vajon titancalc?
bar szerencsere az oldalan le van irva hogy kimaxolva mit tud meg egyes szinten mit tud, csak a koztesek nincsenek ott. es vegulis ugyis kimaxolva hasznaljuk a legtobb skillt.
most gyorsan atmaszolom a laptoprol a benti karim az asztali gepre es mindjart elkezdem nyomni itthon is.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet