Szerkesztette: peti2mtag 2008. 05. 14. 21:36 -kor
Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG
Elküldve: 2008. 05. 14. 23:17
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 20:57
Megint leptem szintet, mar lvl24 a Harbinger-em (Warfare + Dream)
Most mar 900 a Strength, es 3743 a Damage Per Second + 239% Damage (Phantom Strike). Es akkor a Battle Standard meg sehol sincs, meg el sem kezdtem kimaxolni, egy darab pont sincs rajta. Se a Battle Rage-en, sem a Dodge Attack-en, sem a Phantom Strike es Psionic Touch passzivjain. Ugyhogy fog ez a karakter meg fejlodni, nem is keveset. peti2mtag: elkezdted a Haruspex-et vagy a Brigand-ot?
Most mar 900 a Strength, es 3743 a Damage Per Second + 239% Damage (Phantom Strike). Es akkor a Battle Standard meg sehol sincs, meg el sem kezdtem kimaxolni, egy darab pont sincs rajta. Se a Battle Rage-en, sem a Dodge Attack-en, sem a Phantom Strike es Psionic Touch passzivjain. Ugyhogy fog ez a karakter meg fejlodni, nem is keveset. peti2mtag: elkezdted a Haruspex-et vagy a Brigand-ot?
Én az onslaughtot tenném be basic attackra, egyértelműen többet ér jók a passzívjai, az a psionic igen lassan töltődik, asszem csak minden 4. ütésre, passzívja meg csíra.
Nekem kb ilyen lenne a lvl24es harbi (Warfare + Dream)
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-0-0-0-0-0-0-0
Szerkesztette: vidu01 2008. 05. 14. 23:21 -kor
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter
Elküldve: 2008. 05. 15. 08:48
Egy titancalc leosztással még adós vagyok, ha valakit érdekel. Ilyen lett a Templar lvl 63-ra:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...1-5-0-11-0-11-0
(+5 to all skills hozzájön.
)
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...1-5-0-11-0-11-0
(+5 to all skills hozzájön.
Elküldve: 2008. 05. 15. 12:04
Ez szemetseg, hogy most meg beleszamolta a multiplayer 1 death-emet a karim kozos tulajdonsagaiba, es most mar single-ben is ugy mutatja, hogy 1-szer meghaltam, holott single-ben nem.
Elküldve: 2008. 05. 15. 12:11
Ugyhogy most vissza is masolom a tegnap lementett Harbinger karim kepet a savedata-ba, ugyanis single alatt nem haltam meg, es ez enyhen szolva is durva, hogy a multi alatt, ami teljesen mas jellegu, azt is beleszamolja.
Elküldve: 2008. 05. 15. 13:21
Sikerult is visszamasolnom, csak 1 szinttel korabbi Harbingerem volt (tegnap kora esti mentes), igy most mar ujra 0 death, merthogy single-ben meg nem haltam le. Mar tul vagyok a 2. vilag 2 Telkine-jen is, es mar a 3. vilag elejen jarok:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

A defensive ability-t is probalom jol felhuzni, hogy azert ne is lehessen olyan gyorsan szetpufolni a karimat, + a trance of empathy ad +x% damage convert to health-t es damage reflect-et is.
929 Strength, es 4490 DPS a merleg most igy az lvl26 Harbinger-emnek (Warfare + Dream) es ahogy a vidu tanacsolta, leszedegettem a pontokat a Psionic Touch skill-rol es az Onslaughtot kimaxoltam, + a passzivjait is maxolom.

A defensive ability-t is probalom jol felhuzni, hogy azert ne is lehessen olyan gyorsan szetpufolni a karimat, + a trance of empathy ad +x% damage convert to health-t es damage reflect-et is.
929 Strength, es 4490 DPS a merleg most igy az lvl26 Harbinger-emnek (Warfare + Dream) es ahogy a vidu tanacsolta, leszedegettem a pontokat a Psionic Touch skill-rol es az Onslaughtot kimaxoltam, + a passzivjait is maxolom.
Elküldve: 2008. 05. 15. 14:53
lvl28 lett a Harbinger-em (Warfare + Dream)

Mar a nagy fal-nal jarok, es most mar nyugalmi alaphelyzetben 4.4K a DPS es 1.2K a Strength.
Ugy hullanak az npc-k, mint a legyek, a bossok is megvannak egy-ket utesbol.
Kivancsi vagyok, hogy lehalok-e a sarkanyoknal majd, ahol eddig minden egyes karakterrel sikerult..
Nem tudom, milyen taktikat kene alkalmaznom majd ellenuk, hogy tuleljem a talalkozast.

Mar a nagy fal-nal jarok, es most mar nyugalmi alaphelyzetben 4.4K a DPS es 1.2K a Strength.
Ugy hullanak az npc-k, mint a legyek, a bossok is megvannak egy-ket utesbol.
Kivancsi vagyok, hogy lehalok-e a sarkanyoknal majd, ahol eddig minden egyes karakterrel sikerult..
Nem tudom, milyen taktikat kene alkalmaznom majd ellenuk, hogy tuleljem a talalkozast.
Elküldve: 2008. 05. 15. 19:12
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 15., csütörtök - 14:53
lvl28 lett a Harbinger-em (Warfare + Dream)
A kékeket kell legelőször kiszedni mielőtt feltennék magukra a reflection bubit. Ezek azok amik ilyen labdacsokat dobálnak feléd, általába 4-5 barna sárkány van velük együtt.
Szerkesztette: vidu01 2008. 05. 15. 19:13 -kor
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter
Elküldve: 2008. 05. 19. 22:38
Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. máj. 15., csütörtök - 19:12
A kékeket kell legelőször kiszedni mielőtt feltennék magukra a reflection bubit. Ezek azok amik ilyen labdacsokat dobálnak feléd, általába 4-5 barna sárkány van velük együtt.
Azota mar a 3. vilagot abszolvaltam 0 death-el, sot, mar az ACTIV (kieg) vege fele jarok, meg mindig 0-val.
Mar lvl35 a karim, a +4 all skill es a reflection ring (+2 to Trance of Empathy) biztositja, hogy olyan 80-90%-os damage reflected-es a karim + meg ehhez hozzajon a reflection ring + 16%-a. Igy aki megut, vagy meglo, vagy castol ellenem valami hatalmas damage-es cuccot, az meg is hal azon nyomban.
Elküldve: 2008. 05. 21. 11:06
Van valakinek ötlete mi a fészkes fenét csinál az "xy% Energy Absorption from Attacks"? 
Több netes fórumon találtam "anyone have any idea what "energy absorption from attacks" does?" témájú topikot, de mindenütt csak a kérdés merül fel, a választ senki sem tudja.
Ez is valami bugos dolog? :confused:
Több netes fórumon találtam "anyone have any idea what "energy absorption from attacks" does?" témájú topikot, de mindenütt csak a kérdés merül fel, a választ senki sem tudja.
Elküldve: 2008. 05. 22. 13:50
Nah, megvan vegre eredetiben a jatek de megvegyem a kiegeszitot is a gamehoz?
Elküldve: 2008. 05. 22. 14:45
Idézet: szabinar - Dátum: 2008. máj. 22., csütörtök - 13:50
Nekem is eredetiben van meg az alap game is, es a kieg is. Es nagyon-nagyon nem bantam meg, hogy megvettem, habar szerencsetlen Iron Lore-nak mar ugyis mindegy. Szerintem itt a topikban mindenki egybehangzoan fogja tanacsolni, hogy a kieget is szerezd be, ugyanis nemcsak egy teljes! fejezettel (az ACTIV-el) boviti ki a game-et, hanem a karakterlapot is megvaltoztatja, es uj dolgokat hoz be, ami az alap TQ-ban nincs (pl.: karakterkapon Artifact, a jatekban karavanos ember, a kieg ACTIV palyakon uj kornyezet, uj ellenek, uj fegyverek, stb. stb.)
Elküldve: 2008. 05. 22. 14:50
Nekem meg most lvl37 lett a Harbinger-em (Warfare + Dream), most mar nagyon nem kispalyas:

5674 DPS, 1417 Strength, Dual Wield, es 100% koruli damage reflection, tehat gyakorlatilag az osszes ellenfel lehal, ahogy megsebez, ha nem, akkor en teszek rola, hogy 1 masodperc alatt lehaljon. Lehet, hogy kiprobalom, hogy felmegyek multiba most, felteszem a ket reflection gyurut, es 100% feletti damage reflection-al megnezem, hogy mi lesz a tobbi karival, amik ilyen tobb milliosakat ram szoktak sebezni (gondolom defileres mocskos cheaterek...)

5674 DPS, 1417 Strength, Dual Wield, es 100% koruli damage reflection, tehat gyakorlatilag az osszes ellenfel lehal, ahogy megsebez, ha nem, akkor en teszek rola, hogy 1 masodperc alatt lehaljon. Lehet, hogy kiprobalom, hogy felmegyek multiba most, felteszem a ket reflection gyurut, es 100% feletti damage reflection-al megnezem, hogy mi lesz a tobbi karival, amik ilyen tobb milliosakat ram szoktak sebezni (gondolom defileres mocskos cheaterek...)
Elküldve: 2008. 05. 22. 22:36
Idézet: szabinar - Dátum: 2008. máj. 22., csütörtök - 14:50
Szerintem is szerezd be a kiegészítőt, anélkül el se kezdd a játékot.
---
Erőt vettem lustaságomon és elkészítettem a Hades run videót. Kicsit nagy lett, de ha felér a rapidsárira, közzéteszem. Nem szokásom dicsérni a saját munkámat, de qrvajó lett. :Đ
szerk.: Ebből már csak holnap lesz valami, kissé sokáig tart feltölteni 14k-s uploaddal.
Szerkesztette: peti2mtag 2008. 05. 22. 22:55 -kor
Elküldve: 2008. 05. 23. 07:32
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 8:56
Majd felveszek azért egy Hades-runt ha el nem felejtem (X3-mal, a móka kedvéért
).
>> Templar@63 vs. Hades*3 << (1280*768, WMV-VC1)
(Sajnos 4500 kbps körüli bitrátával nem olyan tiszta mint mondjuk 6000-en, de így belefért a 100MB limitbe.)
Szabinar, ha tervbe vetted az IT-t is, akkor Te inkább ne nézd meg, mert spoiler a játék végéről.
Ismer valaki egyszerűen használható programot, amivel .mkv videót lehet csinálni?
Elküldve: 2008. 05. 23. 15:23
Immár http://www.youtube.c...h?v=OcUyZ-nKGcM is. 
Egy kis magyarázat a full-recharge témához, és a nyaklánc-csereberéhez. A "nyugalmi" felszerelésem jelenleg a következő:
- Tracker's Hood (sapi): -41% recharge
- Talisman of the Jade Emperor (artifakt): -25% recharge
- Soldier's Unyielding Will of Focus (pajzs): -18% recharge (suffixes, kell hozzá a patch)
- Polaris (nyaklánc): -17% recharge, -17% energy cost
- Incarnation of the Golden Fleece (torso relic): -30% energy cost
Ez összesen -101% recharge és -47% energy cost. Menet közben viszont nyakláncot cserélek, hogy a Polaris helyett felvegyem a Cerberus' Collar-t. Ez a drágaszág néhány semmiség (pl. +15% total dmg
) mellett +368 Offensive Abilty-t ad, így az OA-m kb. 1050-ről 1600 körülire ugrik, amivel már gyakorlatilag nincs missed hit még Colossus Form-ban sem.
Ilyenkor persze a kieső rec. pótlására aktiválnom kell a Scroll of the Archmage's Fury-t, ami -25% recharge és -50% energy cost (109/80 összesen) 90 másodpercen keresztül. Több mint elegendő.
Egy kis magyarázat a full-recharge témához, és a nyaklánc-csereberéhez. A "nyugalmi" felszerelésem jelenleg a következő:
- Tracker's Hood (sapi): -41% recharge
- Talisman of the Jade Emperor (artifakt): -25% recharge
- Soldier's Unyielding Will of Focus (pajzs): -18% recharge (suffixes, kell hozzá a patch)
- Polaris (nyaklánc): -17% recharge, -17% energy cost
- Incarnation of the Golden Fleece (torso relic): -30% energy cost
Ez összesen -101% recharge és -47% energy cost. Menet közben viszont nyakláncot cserélek, hogy a Polaris helyett felvegyem a Cerberus' Collar-t. Ez a drágaszág néhány semmiség (pl. +15% total dmg
Ilyenkor persze a kieső rec. pótlására aktiválnom kell a Scroll of the Archmage's Fury-t, ami -25% recharge és -50% energy cost (109/80 összesen) 90 másodpercen keresztül. Több mint elegendő.
Elküldve: 2008. 05. 25. 11:49
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 7:32
>> Templar@63 vs. Hades*3 << (1280*768, WMV-VC1)
(Sajnos 4500 kbps körüli bitrátával nem olyan tiszta mint mondjuk 6000-en, de így belefért a 100MB limitbe.)
Szabinar, ha tervbe vetted az IT-t is, akkor Te inkább ne nézd meg, mert spoiler a játék végéről.

Ismer valaki egyszerűen használható programot, amivel .mkv videót lehet csinálni?
Grat a 3 Hades-hez!
En most erzem mar olyan erosnek a Harbingeremet, hogy valoszinuleg szetcsapnam a 3 Hades-t.
Mar lvl38-as Harbinger (Warfare + Dream)

5662 Damage Per Second-el, 400-500 Offensive Ability-vel, 3.5K HP-val.
Lenne egy igen fontos kerdesem, merthogy skill point-ok szempontjabol nagyon nem mind1:
Erdemes a dual wield felett a hew-et, a cross cut-ot es a tumult skill-t is kimaxolnom? Van ertelme, vagy eleg csak mondjuk a cross cut-ot VAGY a tumult-ot?
P.S.: ja, es mar Epic nehezsegi fokozaton jarok.
Szerkesztette: bepe_79 2008. 05. 25. 11:50 -kor
Elküldve: 2008. 05. 29. 12:19
lvl39 lett a Harbinger (Warfare + Dream)-em:

4K HP, 5.7K DPS, 1.8K Armor, +4 All Skill jellemzi. Az 5728-as DPS-re meg rajon a +239% Total Damage a Phantom Strike-al, amit boss-oknal hasznalok, es ugy mar a boss-ok is lehalnak egy utesre a masodperc tortresze alatt. + ha meg eppen rasegit a shadow weil-nek a shadow surge skill-je, akkor a kornyeken semmi nem marad eletben. Szerintetek igy be merjem majd vallalni a Manticore-t? Vagy pedig ahhoz tegyem fel a ket reflection gyurut, es amit kasztol ellenem, azt bekapja o maga?

4K HP, 5.7K DPS, 1.8K Armor, +4 All Skill jellemzi. Az 5728-as DPS-re meg rajon a +239% Total Damage a Phantom Strike-al, amit boss-oknal hasznalok, es ugy mar a boss-ok is lehalnak egy utesre a masodperc tortresze alatt. + ha meg eppen rasegit a shadow weil-nek a shadow surge skill-je, akkor a kornyeken semmi nem marad eletben. Szerintetek igy be merjem majd vallalni a Manticore-t? Vagy pedig ahhoz tegyem fel a ket reflection gyurut, es amit kasztol ellenem, azt bekapja o maga?
Elküldve: 2008. 05. 29. 12:38
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 13:19
Szerintetek igy be merjem majd vallalni a Manticore-t? Vagy pedig ahhoz tegyem fel a ket reflection gyurut, es amit kasztol ellenem, azt bekapja o maga?
Szerintem valamit félreértesz a reflection hatásával kapcsolatban. A reflection nem véd semmitől, csupán a megadott százaléknyi sebzést kiosztja az ellenfélnek is. Tehát ha kapsz mondjuk 1000 dmg-t (mindenféle kalkuláció után), és van 60% reflectionöd, akkor neked lejön 1000 hp-d, az ellenfélnek meg 600. Szóval a tiéd attól nem lesz kevesebb, vagy úgy is mondhatnám "az ellen nem véd".
Amúgy szerintem bátran nekimehetsz, csak ne hagyj neki lélegzetvételnyi időt sem.
Elküldve: 2008. 05. 29. 12:42
Ja én összeszedtem egy brutális védekező+visszaverő felszerelést a templáromnak (up to 425%
), majd csinálok egy videót, ahol a legendary bossokat irtom reflectionnel, anélkül hogy a kisujjamat mozdítanám. :Đ

Súgó
A téma zárva.