HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#61 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 06. 13:44

Hah, régi szép idők, amikor Valdyval tamagocsiztunk, hogy legalább egyikünknek legyen kettőnél több darabja egy-egy setből. :)
Azóta is csak kipróbálni volt fent a vault, miután két karakter között eltűnt pár saját gyűjtésű kék cucc, leszedtem a 'csába. :D Defiler még a keresőm szövegmezőjében sem volt, egyedi térképek szintúgy. Vaskalapos lennék? :)
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#62 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 14:11

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 13:44

Hah, régi szép idők, amikor Valdyval tamagocsiztunk, hogy legalább egyikünknek legyen kettőnél több darabja egy-egy setből. :)
Azóta is csak kipróbálni volt fent a vault, miután két karakter között eltűnt pár saját gyűjtésű kék cucc, leszedtem a 'csába. :D Defiler még a keresőm szövegmezőjében sem volt, egyedi térképek szintúgy. Vaskalapos lennék? :)

Szerintem nem. En abszolut nem hasznalok TQDEfiler-t, sem egyedi map-okat, sem X3, X4, stb. MOD-okat. Egyedul Vaultot hasznalok, de a TQVault ugymond mar `legalis` az Immortal Throne ota. Most a sok Hellgate: London-ozas utan megint kedvet kaptam a Titan Quest-hez  :D , igy lehet, hogy inditok megint valami mage karit, mert ahhoz lenne kedvem. Kinezem majd a TitanCalc-al, hogy mi lenne az igazi, meg eldontom.

#63 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 14:16

Mit szoltok a Guardian-hoz? Defense + Nature, es a vedelem-re, meg a + HP-ra (+ esetleg jo HP regenre) menni ra, es nem melee-ve csinalni, hanem inkabb mage jellegure, botosra. Nagyon gnom lenne, vagy megprobalhatom?

#64 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 14:35

szerk.: megsem. Dontottem. Earth + Nature (Summoner)-t csinalok, azt hiszem. Nagyon jonak tunik.

Szerkesztette: bepe_79 2008. 03. 06. 14:57 -kor

#65 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 03. 06. 15:44

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 14:11

a TQVault ugymond mar `legalis` az Immortal Throne ota.

Ezt megmagyaráznád?

#66 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 16:01

A karakterem:

Kép

Mire kell osztani elsősorban a kapott pontokat szintlépéskor? :confused: Erő és életerő?! :think:

Szerkesztette: Csokis 2008. 03. 06. 16:02 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#67 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 16:44

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 15:44

Ezt megmagyaráznád?

Nem.  :D

Ugy ertem, hogy mivel a TQ:IT-ben mar van karavanos ember, tehat ott is a `vault-ozast` tamogatjak ilyenekkel, ezert ez a kulso TQVault program sem szamit szerintem mar cheat-nek, marcsak azert sem, mert szinte az osszes TQ-s es TQ:IT-s user hasznalja.

#68 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 16:48

El is inditottam a Summoner karimat (Earth + Nature), mar lvl7-es:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Az earth mastery mar igy az elejen irtozatosan erosnek tunik nekem, csak azt nem tudom, hogy earth + nature-nel mit fogok hasznalni primary attack-kent.. A Basic Weapon Attack helyett ti mit tanacsoltok? Mit rakjak az elsodleges tamadasra?

#69 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 03. 06. 18:26

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 16:44

Nem.  :D

Ugy ertem, hogy mivel a TQ:IT-ben mar van karavanos ember, tehat ott is a `vault-ozast` tamogatjak ilyenekkel, ezert ez a kulso TQVault program sem szamit szerintem mar cheat-nek, marcsak azert sem, mert szinte az osszes TQ-s es TQ:IT-s user hasznalja.

Hehe. :D
Az okfejtéssel az a baj (a méretkorlátozást leszámítva), hogy a karavános ember nem tevegel egyik számítógépről a másikra. No mindegy, ez csak az én véleményem, illetve azért elég gyakran hallottam a csökkent játékélményről, dehát kinek a papsajt ugye. "szinte az osszes TQ-s es TQ:IT-s user hasznalja" - tudod, százmilliárd légy... ;)

#70 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 03. 06. 18:48

Egyébként kipróbáltam egy állatidézgetős karaktert, mivel múltkor szó volt róla, hogy gyengék. No, annyira nem rossz így az elején, sőt. 14. szinten így állok, csupa saját gyűjtésű cuccal (a kedvencem). A kutyusok (tudom, farkasok, de akkor is...) kegyetelenek, csak beküldöm őket egy-egy táborba, én meg jószerivel csak szedegetem mögöttük a pénzt/cuccokat. Nem lustaságból, hanem mert nincs időm lőni.  :cool:
Ja, hogy miért írom mindezt. Olyat tapasztaltam, amit eddig egyetlen karakterrel sem: a haladás maga elég lassú valami miatt (pedig csak az ékszereket gyűjtöm eladásra, azokon kívül csak olyasmit nézek meg, ami épp kellhet), a bossok viszont pikk-pakk lemennek. A gorgonoknál pl. elfelejtettem visszafogni őket, maradtak aggresszívban, így persze egyxszerre jött a három néni, mégis mire felnéztem ott pihentek a kövön, és csak egyetlen egyszer kellett gyógyítanom az egyik kutyust. A csapdába ejtett óriáslimónál pedig eddig legalább egyszer minden karakteremmel ki kellett jönnöm pihenni, most csak odaküldtem a csodapárost, és kész volt.
Egyszóval eddig bejött, viszont már drága lesz (pontokban számolva) a továbbfejlesztésük, inkább az íjászatom passzívjaira hajtok. Majd meglátjuk.
(Kép nincs.  :Đ)

#71 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 19:27

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 18:48

Egyébként kipróbáltam egy állatidézgetős karaktert, mivel múltkor szó volt róla, hogy gyengék. No, annyira nem rossz így az elején, sőt. 14. szinten így állok, csupa saját gyűjtésű cuccal (a kedvencem). A kutyusok (tudom, farkasok, de akkor is...) kegyetelenek, csak beküldöm őket egy-egy táborba, én meg jószerivel csak szedegetem mögöttük a pénzt/cuccokat. Nem lustaságból, hanem mert nincs időm lőni.  :cool:
Ja, hogy miért írom mindezt. Olyat tapasztaltam, amit eddig egyetlen karakterrel sem: a haladás maga elég lassú valami miatt (pedig csak az ékszereket gyűjtöm eladásra, azokon kívül csak olyasmit nézek meg, ami épp kellhet), a bossok viszont pikk-pakk lemennek. A gorgonoknál pl. elfelejtettem visszafogni őket, maradtak aggresszívban, így persze egyxszerre jött a három néni, mégis mire felnéztem ott pihentek a kövön, és csak egyetlen egyszer kellett gyógyítanom az egyik kutyust. A csapdába ejtett óriáslimónál pedig eddig legalább egyszer minden karakteremmel ki kellett jönnöm pihenni, most csak odaküldtem a csodapárost, és kész volt.
Egyszóval eddig bejött, viszont már drága lesz (pontokban számolva) a továbbfejlesztésük, inkább az íjászatom passzívjaira hajtok. Majd meglátjuk.
(Kép nincs.  :Đ)

Majd a farkasokat szépen szedheted is vissza, kb act3 eleje körül kezdenek gyengülni, utána nem győzöd őket újraidézgetni.  Normal fokozaton nem igazán tanácsos használni a farkasokat de majdnem még epicen se max egyet, kb csak azért kellenek hogy nyomassák a farkasaurát az elég sok +dmgt ad. Szóval ha mindenáron használni akarod a kutyusokat akkor inkább 8-1-1-12 legyen. A hunting ágat kéne erőltetni szvsz.

Szerkesztette: vidu01 2008. 03. 06. 19:28 -kor

Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#72 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 19:29

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 16:01

Mire kell osztani elsősorban a kapott pontokat szintlépéskor? :confused: Erő és életerő?! :think:

Erőre mindent és 1 kicsi ügyesség, életerőre nem kell.

#73 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 19:31

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 16:48

El is inditottam a Summoner karimat (Earth + Nature), mar lvl7-es:

Az earth mastery mar igy az elejen irtozatosan erosnek tunik nekem, csak azt nem tudom, hogy earth + nature-nel mit fogok hasznalni primary attack-kent.. A Basic Weapon Attack helyett ti mit tanacsoltok? Mit rakjak az elsodleges tamadasra?

Bepe neked nem a HL nal kéne nyomulnod? Igen hamar otthagytad.  :D

#74 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 19:36

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 19:31

Bepe neked nem a HL nal kéne nyomulnod? Igen hamar otthagytad.  :D

:) Nem hagytam en ott, csak azzal single player-ben senki nem jatszik, csak en, a multit meg meg nem tudom nyomni, mert hiaba origi game-em van, sz@r a netem sajna.  :( Visszaterve a TQ temara  :) lvl8 lett a Summoner-em:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Tovabbra is varnek otleteket, hogy nature+earth-nel mit hasznalhatok primary attack-kent a basic helyett.  :D

#75 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 20:08

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 19:36

Tovabbra is varnek otleteket, hogy nature+earth-nel mit hasznalhatok primary attack-kent a basic helyett.  :D

Natureből nincs semmi, earthnél van a volcanic orb azt be lehet tenni basic attackra is de 100% recharge nélkül nincs értelme, ha az megvan akkor lehet vele irtani bár szerintem akkor már az eruption az többet ér. Szóval marad a botozás secondary attackra meg mehet plague v erupt v vol orb.

Szerkesztette: vidu01 2008. 03. 06. 20:10 -kor

#76 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 20:12

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 18:26

Hehe. :D
Az okfejtéssel az a baj (a méretkorlátozást leszámítva), hogy a karavános ember nem tevegel egyik számítógépről a másikra. No mindegy, ez csak az én véleményem, illetve azért elég gyakran hallottam a csökkent játékélményről, dehát kinek a papsajt ugye. "szinte az osszes TQ-s es TQ:IT-s user hasznalja" - tudod, százmilliárd légy... ;)

én használok tqvaultot, de ez csak a kényelmi funkciója miatt. karavános emberkével az a gond, hogy kevés a hely + a játék újratelepítésénél gyakran elvész a tartalma.

a vaultban csak saját cuccokat tárolok és innen a topicból se szedtem még le egy vaultot se. Van ilyen user is látod.  :)
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#77 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 20:12

bepe_79 visszatértél,ismét játszol?? :D

#78 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 20:23

Szeretnék egy brigand karit índitani,tudna vki adni egy kis segítséget,hogy melyik skilleket pontozgassam úgy kb 20 szintig és ennél a karinál az ügyességre kell adni pontokat??Köszi előre is a válaszokat,ja és jó kari válhat belőle? :D  :D

#79 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 20:29

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 20:12

bepe_79 visszatértél,ismét játszol?? :D

Eddig se hagytam abba, csak mellette a Hellgate: London-nal is nyomulok.  :)

#80 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 20:39

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 20:23

Szeretnék egy brigand karit índitani,tudna vki adni egy kis segítséget,hogy melyik skilleket pontozgassam úgy kb 20 szintig és ennél a karinál az ügyességre kell adni pontokat??Köszi előre is a válaszokat,ja és jó kari válhat belőle? :D  :D

Ja és egy dárdás karit szeretnék! :D

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.