Azóta is csak kipróbálni volt fent a vault, miután két karakter között eltűnt pár saját gyűjtésű kék cucc, leszedtem a 'csába.
Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG
Elküldve: 2008. 03. 06. 13:44
Hah, régi szép idők, amikor Valdyval tamagocsiztunk, hogy legalább egyikünknek legyen kettőnél több darabja egy-egy setből. 
Azóta is csak kipróbálni volt fent a vault, miután két karakter között eltűnt pár saját gyűjtésű kék cucc, leszedtem a 'csába.
Defiler még a keresőm szövegmezőjében sem volt, egyedi térképek szintúgy. Vaskalapos lennék?
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2008. 03. 06. 14:11
Idézet: gazdi - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 13:44
Hah, régi szép idők, amikor Valdyval tamagocsiztunk, hogy legalább egyikünknek legyen kettőnél több darabja egy-egy setből. 
Defiler még a keresőm szövegmezőjében sem volt, egyedi térképek szintúgy. Vaskalapos lennék? 
Szerintem nem. En abszolut nem hasznalok TQDEfiler-t, sem egyedi map-okat, sem X3, X4, stb. MOD-okat. Egyedul Vaultot hasznalok, de a TQVault ugymond mar `legalis` az Immortal Throne ota. Most a sok Hellgate: London-ozas utan megint kedvet kaptam a Titan Quest-hez
Elküldve: 2008. 03. 06. 14:16
Mit szoltok a Guardian-hoz? Defense + Nature, es a vedelem-re, meg a + HP-ra (+ esetleg jo HP regenre) menni ra, es nem melee-ve csinalni, hanem inkabb mage jellegure, botosra. Nagyon gnom lenne, vagy megprobalhatom?
Elküldve: 2008. 03. 06. 14:35
szerk.: megsem. Dontottem. Earth + Nature (Summoner)-t csinalok, azt hiszem. Nagyon jonak tunik.
Szerkesztette: bepe_79 2008. 03. 06. 14:57 -kor
Elküldve: 2008. 03. 06. 16:01
A karakterem:

Mire kell osztani elsősorban a kapott pontokat szintlépéskor? :confused: Erő és életerő?!

Mire kell osztani elsősorban a kapott pontokat szintlépéskor? :confused: Erő és életerő?!
Szerkesztette: Csokis 2008. 03. 06. 16:02 -kor
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2008. 03. 06. 16:44
Idézet: gazdi - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 15:44
Ezt megmagyaráznád?
Nem.
Ugy ertem, hogy mivel a TQ:IT-ben mar van karavanos ember, tehat ott is a `vault-ozast` tamogatjak ilyenekkel, ezert ez a kulso TQVault program sem szamit szerintem mar cheat-nek, marcsak azert sem, mert szinte az osszes TQ-s es TQ:IT-s user hasznalja.
Elküldve: 2008. 03. 06. 16:48
El is inditottam a Summoner karimat (Earth + Nature), mar lvl7-es:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Az earth mastery mar igy az elejen irtozatosan erosnek tunik nekem, csak azt nem tudom, hogy earth + nature-nel mit fogok hasznalni primary attack-kent.. A Basic Weapon Attack helyett ti mit tanacsoltok? Mit rakjak az elsodleges tamadasra?

Az earth mastery mar igy az elejen irtozatosan erosnek tunik nekem, csak azt nem tudom, hogy earth + nature-nel mit fogok hasznalni primary attack-kent.. A Basic Weapon Attack helyett ti mit tanacsoltok? Mit rakjak az elsodleges tamadasra?
Elküldve: 2008. 03. 06. 18:26
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 16:44
Nem.
Ugy ertem, hogy mivel a TQ:IT-ben mar van karavanos ember, tehat ott is a `vault-ozast` tamogatjak ilyenekkel, ezert ez a kulso TQVault program sem szamit szerintem mar cheat-nek, marcsak azert sem, mert szinte az osszes TQ-s es TQ:IT-s user hasznalja.
Hehe.
Az okfejtéssel az a baj (a méretkorlátozást leszámítva), hogy a karavános ember nem tevegel egyik számítógépről a másikra. No mindegy, ez csak az én véleményem, illetve azért elég gyakran hallottam a csökkent játékélményről, dehát kinek a papsajt ugye. "szinte az osszes TQ-s es TQ:IT-s user hasznalja" - tudod, százmilliárd légy...
Elküldve: 2008. 03. 06. 18:48
Egyébként kipróbáltam egy állatidézgetős karaktert, mivel múltkor szó volt róla, hogy gyengék. No, annyira nem rossz így az elején, sőt. 14. szinten így állok, csupa saját gyűjtésű cuccal (a kedvencem). A kutyusok (tudom, farkasok, de akkor is...) kegyetelenek, csak beküldöm őket egy-egy táborba, én meg jószerivel csak szedegetem mögöttük a pénzt/cuccokat. Nem lustaságból, hanem mert nincs időm lőni. 
Ja, hogy miért írom mindezt. Olyat tapasztaltam, amit eddig egyetlen karakterrel sem: a haladás maga elég lassú valami miatt (pedig csak az ékszereket gyűjtöm eladásra, azokon kívül csak olyasmit nézek meg, ami épp kellhet), a bossok viszont pikk-pakk lemennek. A gorgonoknál pl. elfelejtettem visszafogni őket, maradtak aggresszívban, így persze egyxszerre jött a három néni, mégis mire felnéztem ott pihentek a kövön, és csak egyetlen egyszer kellett gyógyítanom az egyik kutyust. A csapdába ejtett óriáslimónál pedig eddig legalább egyszer minden karakteremmel ki kellett jönnöm pihenni, most csak odaküldtem a csodapárost, és kész volt.
Egyszóval eddig bejött, viszont már drága lesz (pontokban számolva) a továbbfejlesztésük, inkább az íjászatom passzívjaira hajtok. Majd meglátjuk.
(Kép nincs. :Đ)
Ja, hogy miért írom mindezt. Olyat tapasztaltam, amit eddig egyetlen karakterrel sem: a haladás maga elég lassú valami miatt (pedig csak az ékszereket gyűjtöm eladásra, azokon kívül csak olyasmit nézek meg, ami épp kellhet), a bossok viszont pikk-pakk lemennek. A gorgonoknál pl. elfelejtettem visszafogni őket, maradtak aggresszívban, így persze egyxszerre jött a három néni, mégis mire felnéztem ott pihentek a kövön, és csak egyetlen egyszer kellett gyógyítanom az egyik kutyust. A csapdába ejtett óriáslimónál pedig eddig legalább egyszer minden karakteremmel ki kellett jönnöm pihenni, most csak odaküldtem a csodapárost, és kész volt.
Egyszóval eddig bejött, viszont már drága lesz (pontokban számolva) a továbbfejlesztésük, inkább az íjászatom passzívjaira hajtok. Majd meglátjuk.
Elküldve: 2008. 03. 06. 19:27
Idézet: gazdi - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 18:48
Egyébként kipróbáltam egy állatidézgetős karaktert, mivel múltkor szó volt róla, hogy gyengék. No, annyira nem rossz így az elején, sőt. 14. szinten így állok, csupa saját gyűjtésű cuccal (a kedvencem). A kutyusok (tudom, farkasok, de akkor is...) kegyetelenek, csak beküldöm őket egy-egy táborba, én meg jószerivel csak szedegetem mögöttük a pénzt/cuccokat. Nem lustaságból, hanem mert nincs időm lőni. 
Majd a farkasokat szépen szedheted is vissza, kb act3 eleje körül kezdenek gyengülni, utána nem győzöd őket újraidézgetni. Normal fokozaton nem igazán tanácsos használni a farkasokat de majdnem még epicen se max egyet, kb csak azért kellenek hogy nyomassák a farkasaurát az elég sok +dmgt ad. Szóval ha mindenáron használni akarod a kutyusokat akkor inkább 8-1-1-12 legyen. A hunting ágat kéne erőltetni szvsz.
Szerkesztette: vidu01 2008. 03. 06. 19:28 -kor
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter
Elküldve: 2008. 03. 06. 19:31
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 16:48
El is inditottam a Summoner karimat (Earth + Nature), mar lvl7-es:
Bepe neked nem a HL nal kéne nyomulnod? Igen hamar otthagytad.
Elküldve: 2008. 03. 06. 19:36
Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 19:31
Bepe neked nem a HL nal kéne nyomulnod? Igen hamar otthagytad. 

Tovabbra is varnek otleteket, hogy nature+earth-nel mit hasznalhatok primary attack-kent a basic helyett.
Elküldve: 2008. 03. 06. 20:08
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 19:36
Tovabbra is varnek otleteket, hogy nature+earth-nel mit hasznalhatok primary attack-kent a basic helyett. 
Natureből nincs semmi, earthnél van a volcanic orb azt be lehet tenni basic attackra is de 100% recharge nélkül nincs értelme, ha az megvan akkor lehet vele irtani bár szerintem akkor már az eruption az többet ér. Szóval marad a botozás secondary attackra meg mehet plague v erupt v vol orb.
Szerkesztette: vidu01 2008. 03. 06. 20:10 -kor
Elküldve: 2008. 03. 06. 20:12
Idézet: gazdi - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 18:26
Hehe. 
Az okfejtéssel az a baj (a méretkorlátozást leszámítva), hogy a karavános ember nem tevegel egyik számítógépről a másikra. No mindegy, ez csak az én véleményem, illetve azért elég gyakran hallottam a csökkent játékélményről, dehát kinek a papsajt ugye. "szinte az osszes TQ-s es TQ:IT-s user hasznalja" - tudod, százmilliárd légy...
én használok tqvaultot, de ez csak a kényelmi funkciója miatt. karavános emberkével az a gond, hogy kevés a hely + a játék újratelepítésénél gyakran elvész a tartalma.
a vaultban csak saját cuccokat tárolok és innen a topicból se szedtem még le egy vaultot se. Van ilyen user is látod.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2008. 03. 06. 20:23
Szeretnék egy brigand karit índitani,tudna vki adni egy kis segítséget,hogy melyik skilleket pontozgassam úgy kb 20 szintig és ennél a karinál az ügyességre kell adni pontokat??Köszi előre is a válaszokat,ja és jó kari válhat belőle?
Elküldve: 2008. 03. 06. 20:29
Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 20:12
bepe_79 visszatértél,ismét játszol?? 
Eddig se hagytam abba, csak mellette a Hellgate: London-nal is nyomulok.
Elküldve: 2008. 03. 06. 20:39
Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 20:23
Szeretnék egy brigand karit índitani,tudna vki adni egy kis segítséget,hogy melyik skilleket pontozgassam úgy kb 20 szintig és ennél a karinál az ügyességre kell adni pontokat??Köszi előre is a válaszokat,ja és jó kari válhat belőle?

Ja és egy dárdás karit szeretnék!

Súgó
A téma zárva.