HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#661 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 01. 08:25

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 7:33

Epic-en meg Legendary-n gyakrabban dobnak szett meg kék cuccokat? Vagy hol érdemes ilyeneket keresnem? Egészen a végéig esett vagy 3 darab szett (ebből kettő ugyanaz a darab  :omg: ) meg max 3-4 darab kék.

Igazabol lila cuccokat (legendary) csak epic kozepe kornyeketol dob, es a kekek is surubben jonnek, igen.

#662 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 09:14

Garatula Leon, szép munka. :up:
Hádész véletlenül nem dobott egy kis teknőst? Az még a jó móka, az Overlord's Passage. :D Kíváncsi lennék mit szólsz, mikor előszor találkozol Toxeus-szal meg Nate-tel. :Đ

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 8:28

meg megpróbálom még a bugos ostromos küldit, ahol az ostromolt városból kell a civileket kimenteni Act4-ben

Az nem fog menni, ne is fáraszd vele magad. Ha azt a küldetést abban a körben nem teljesíted amelyikben felvetted, később – ha közben kiléptél – már nem fog sikerülni.

#663 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 01. 09:30

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 9:14

Garatula Leon, szép munka. :up:
Hádész véletlenül nem dobott egy kis teknőst? Az még a jó móka, az Overlord's Passage. :D Kíváncsi lennék mit szólsz, mikor előszor találkozol Toxeus-szal meg Nate-tel. :Đ

Köszönöm! :)
Nem dobott teknőst, de erről a "Secret passage"-ről már máshol is olvastam említés szintjén. Akkor még párszor leölöm Hádészt, ha már ilyen jól sikerült.  :D

Idézet

Az nem fog menni, ne is fáraszd vele magad. Ha azt a küldetést abban a körben nem teljesíted amelyikben felvetted, később – ha közben kiléptél – már nem fog sikerülni.

Az szép... Ezt még akkor vettem fel, amikor egyszer online voltam, és akkor menet közben ki is léptem.  :reklamacio:
"Már elmúltam húsz // Még nem vagyok negyven
Tudom hogy kell győztesnek lenni // De nincsen hozzá kedvem"

Lovasi András: Mire megtanultam

#664 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 09:32

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 8:33

Epic-en meg Legendary-n gyakrabban dobnak szett meg kék cuccokat? Vagy hol érdemes ilyeneket keresnem?

Szvsz Hydra (legendes monszta az athéni mocsárban) az egyik legmegbízhatóbb unique forrás, de a legtutibb cuccok a zöld MI (monster infrequents) motyók, amit a közönséges szörnyek dobálnak (illetve a quest-szörnyek, de azokból értelemszerűen kevesebb van). Szóval a legjobb módszer ha sokat játszol. ;) A "hol" kérdésére pedig attól függ a válasz, hogy mit keresel. Neked mage-ként elsősorban a varázsló monsztákat kell aprítanod a jobb felszerelésért, pl. ACT3-ban a sámánokat, és a fehér tigriseket.

#665 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:13

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 9:58

Legjobban azok a duplakardos rohangáló dögök tudnak most még megszivatni, de az ellen gondolom csak az armor segítene, ami meg elég vékonyka. :)

Nem csak az, armorod úgysem lesz sok. Inkább a DA-t kéne erőltetni, és ezért a dex-et sem szabad hanyagolni, feljebb már írtam róla. A DA növeli a "dodge attack" és az "avoid projectiles" esélyét, vagyis a azok a duplakardos dögök csak a levegőt kaszabolják, a nyilazók, lövöldözők meg mellédtrafálnak (biztos bennem a hiba, de én a Squall-t nem találtam olyan hasznosnak a nyilasok ellen, mint ahogy olvastam itt-ott, mivel egyszerűen kisétálnak alóla).

Megfigyelésem alapján kb. 'aktuális lvl' * 20 DA már érezhetően biztonságosabb (tehát neked most 40. szint körül kb. 800 lenne), lvl*30 pedig majdnem tökéletes védelem... egyszercsak azt vennéd észre, hogy hozzád sem érnek. :D Azonban area effektes támadások ellen nem véd legjobb tudomásom szerint, legalábbis Typhon meteorja még 2000+ DA mellett is lezúzott, mikor ezzel kísérleteztem. :Đ Ez persze csak amolyan hosszabb távú tanács, mikor már lesz miből válogatnod, de tartsd észben, hogy a magas DA az egyik legjobb életbiztosítás.

Vészhelyzetekre meg ajánlom a Stone Formot, arra egyetlen pont kell, se több, se kevesebb – azt bármikor magadra ránthatod, és közben lesz időd potizni, meg kigondolni a következő lépést. Én olyan billentyűhöz rendeltem, amit reflexből gyorsan elérek ('0'), első Earth-ös karimnak sokszor megmentette az irháját, ma már ritkán élek vele. :D

Idézet

Ja, a ring of flame-nek a sebzéscsökkentő hatása szerintetek ér valamit? Érdemes kiraknom?

Jóformán semmit. Hacsak nincs pazarolható manád, nem ér meg egyetlen pontot sem. Az ilyen kis sugarú aurák egyébként is inkább a hibrid mage/közelharcos buildeknek valók szvsz, de neked az a célod, hogy minél távolabb legyél az ellenfelektől. :)

#666 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 12:17

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 16:30

hat igen. eleg nehezre sikerult a kiegeszito. de ne aggodj ha vegigvitted akkor az epic eleje konnyebb lesz :D

igen, ezt pont tegnap tapasztaltam. gondoltam normal kieges act küldijeit végig tolom, mert csak elcsattogtunk hades-hoz és go epicre-e volt.

tegnap kezdtem el az uccso kieges act küldiket, állam leesett milyen szép ;)
és való igaz, erősebbek mint epic act1 rész....

amúgy a resistek igenis fontosak nekem közelharcos karival, mert pár spelles enemy megszór mindennel és a 3000 hp esik mint a szar..
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#667 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 12:40

En most a Ranger-omnel egyarant gyurok a magas pierce resist-re es a resist levetelre (ellenrol leveszi a pierce resist-et), es a magas DA/OA-ra (magas dex + avoid projectiles) + a nagyon magas pierce damage-re. Szerintem ha elerem kb. az lvl38-at, onnantol nincs, aki megallitson (tracker`s set-el) + utana meg rajon a ket apollo s will a 2x +1xx % pierce damage-el, akkor ugy fognak hullani a fobossok is egyetlen nyilvesszotol, mint a legyek. Ez a legerosebb kari ha jol tudom (az egyik), es ehhez meg hozzajonnek az ultra cuccok majd, csak odaig fel kell fejlesztenem valahogy a karimat. Ma este majd viszem tovabb. Mar most sem nagyon talaltam ellent, ami ellenallna, meg mindig 0 death-es. A 3. vilagra kivancsi leszek, odaig valami ellenszert kene talalnom a reflection-re is (kek sarkanyok), hogy azt az irtozatos nagy sebzest ne en kapjam be a reflection miatt. Majd kitalalok valamit.

#668 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 12:59

uncsitesóm ijjászkodik és még mindig nem találta ki mi legyen mellé a másik tulajdonság... bepe 5let? nyilazós karihoz mi passzol még? mert a dreamet próbálta de nem jött be, visszatöltötte, warfare meg defense sztem nem jön szóba neki, vagy a defense mégis? :think:

#669 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 01. 13:03

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 13:40

[...] nincs, aki megallitson [...]
[...] ugy fognak hullani a fobossok is [...]
[...] Ez a legerosebb kari ha jol tudom [...]

Bámulatos, ahogy ezt minden egyes karaktered építgetés alatt különféle formában és lelkesedéssel el tudod mondani. :p
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#670 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 13:47

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 14:03

Bámulatos, ahogy ezt minden egyes karaktered építgetés alatt különféle formában és lelkesedéssel el tudod mondani. :p

:nevet2:

egyébként messze elvárásaim felett teljesít a játék.
időm annyi nincs h inditgassak 500 karit próbaképpen hogy melyik mit tud, mindig is a közelharci ütöm-vágom karik voltak diablokban is a szívem csücskei ;)

#671 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 13:57

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 13:59

uncsitesóm ijjászkodik és még mindig nem találta ki mi legyen mellé a másik tulajdonság... bepe 5let? nyilazós karihoz mi passzol még? mert a dreamet próbálta de nem jött be, visszatöltötte, warfare meg defense sztem nem jön szóba neki, vagy a defense mégis? :think:

Ha pierce-re megy akkor szerintem hunter + rouge.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#672 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 14:02

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 14:57

Ha pierce-re megy akkor szerintem hunter + rouge.

igen a piercre menne, rogue-t is kipróbálta de aszonta annyira nem tünt ütősnek. akkor mégis csak az?

mert ahogy köré gyűlnek az enemyk és szép koppanással egy klikkre meghal mind... :D

#673 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 14:09

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 13:59

uncsitesóm ijjászkodik és még mindig nem találta ki mi legyen mellé a másik tulajdonság... bepe 5let? nyilazós karihoz mi passzol még?

Dream, Rogue.

Amúgy vannak karakterek amihez szinten mindegy mit társítasz mert önamgukban is elég brutálisak (Dream, Defense, Hunting), szóval válassza azt amit használni tud. ;)

Idézet

mert a dreamet próbálta de nem jött be

:hemuveg:

#674 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 14:27

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 15:02

igen a piercre menne, rogue-t is kipróbálta de aszonta annyira nem tünt ütősnek. akkor mégis csak az?

mert ahogy köré gyűlnek az enemyk és szép koppanással egy klikkre meghal mind... :D

Hát én anno ilyen karival mentem, nem volt rossz, de nem is azt mondom hogy a legjobb erre, mert a többi kombinációt nem ismerem.  Rougenak elég sok skillje van ami pierce-re ad bónuszt. Nameg rouge-nal ott van a lethal strike ami szintén nem gyenge, néhány boss 1 ütés.

Szerkesztette: Valdy 2008. 10. 01. 14:28 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#675 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 14:36

Idézet: Valdy

Rouge

Ha csak poén akkor szori, de már többször is így írtad le. :D

#676 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 14:43

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 15:36

Idézet: Valdy

Rouge

Ha csak poén akkor szori, de már többször is így írtad le. :D

Bocs, igazad van, igazából nem is figyeltem, szóval rogue :)

#677 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 14:52

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 14:47

egyébként messze elvárásaim felett teljesít a játék.

Nekem meg eleinte nem tetszett, Sacred után szűknek és korlátokkal telinek tűn minden szempontból ("folyosó" pályák, 75-ben limitált level, nehézkes slotolás stb.). Aztán fokozatosan megszerettem, és karakterek garmadáját kezdtem el építgetni. :D

Apropó, ezúton üzenem Romotónak, ha még olvassa a topikot, hogy neki volt igaza. :respect:

#678 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 16:11

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 14:52

Nekem meg eleinte nem tetszett, Sacred után szűknek és korlátokkal telinek tűn minden szempontból ("folyosó" pályák, 75-ben limitált level, nehézkes slotolás stb.). Aztán fokozatosan megszerettem, és karakterek garmadáját kezdtem el építgetni. :D

Apropó, ezúton üzenem Romotónak, ha még olvassa a topikot, hogy neki volt igaza. :respect:

Miben? Hogy nem erdemes hybrid karit csinalni? Egyebkent most nemreg lattam a Romoto-t a Diablo III topikban, tehat meg itt van o is.  :)

#679 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 16:15

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 12:59

A Hunting + Nature (Ranger), es a Hunting + Rogue (Brigand) is kivalo karakterek. A Dream-el kombinalva Dream + Hunting = Haruspex pedig az egyik legeslegerosebb karaktert adja a mezonyben, multiban mindenki csak Haruspex-et visz. A Haruspex spear-re gyurva megkockaztatom, hogy a Diviner es a Templar meg a Ranger-el karoltve a legerosebb kari a TQ:IT-ben.

#680 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 17:56

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 17:11

Miben? Hogy nem erdemes hybrid karit csinalni?

Nem, a Sacred vs. TQ "vitánkban". Csak nekem idő kellett hozzá. :D

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.