HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#981 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 05. 15:43

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 15:36

Jo majd megnezem. Amugy az Immortal Throne a TQ folytatasa, vagy kozbenso esemenyeket dolgoz fol?
Amugy mi a TQ sztorija? Erre meg nem egeszen jottem ra.

Nem is kieg tul keppen az Immortal Throne, meg nem is ugy folytatas, ahogy a tobbi jatek alatt, hanem egy teljes kulon fejezetet ad a jatekhoz. Tehat az alap jatekban van ACTI (gorog), ACTII (egyiptomi), ACTIII (azsiai) resz, es a kieg (IT) hozzaadja az ACTIV-et: amint elered az ACTIII veget, nem tesz vissza az elejere es kezdheted Epic fokozaton, hanem tolhatod ACTIV-en uj boss-ok ellen, uj ellenek ellen, uj teruleteken, valtozatosabb helyszineken, stb. Na meg uj item-eket ad a kieg a jatekhoz es az inventroy-t is atrendezi, + van benne karavanos ember, artifact, stb. stb. Szal ezert mondom, hogy mindenkepp rakd fel, az is kihagyhatatlan.

#982 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 10:38

De rohadt ritkak a szettes cuccok. Meg az elejen talaltam 2 Theban darabot, de azota semmi. Marmint harcosnak valo, mert azert esett 2 darab kulonbozo magus cucc. Van valami otlet, hogy tudnam beszerezni a szett tobbi darabjat? Mar Gizaban jarok, kar lenne kivegezni a jatekot a jelenlegi bena felszerelesemben. Mit jo farmolni, es egyaltalan mik dobhatnak szettes dolgokat? Menjek vissza az elejere lvl 1-10es sozrnyeket csapkodni?

#983 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 10:49

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 6., péntek - 10:38

De rohadt ritkak a szettes cuccok. Meg az elejen talaltam 2 Theban darabot, de azota semmi. Marmint harcosnak valo, mert azert esett 2 darab kulonbozo magus cucc. Van valami otlet, hogy tudnam beszerezni a szett tobbi darabjat? Mar Gizaban jarok, kar lenne kivegezni a jatekot a jelenlegi bena felszerelesemben. Mit jo farmolni, es egyaltalan mik dobhatnak szettes dolgokat? Menjek vissza az elejere lvl 1-10es sozrnyeket csapkodni?

Haaat... set item-eket farmolas meg keves jatek nelkul? TQVault-al.  :D Biztos lattad elorebb a tobb szaz vaultot, amit ide belinkeltunk, azokban az osszes letezo legbrutalabb set cucc, meg az azoknal is brutalisabb legendary zold cuccok is megvannak. Ha Vaultozasra adod a fejed, akkor azokat megprobalod, vagy beRAR-oljuk neked oket ujra.  :)

#984 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 13:12

Ooo igen mar hallottam a vaultozasrol de hogy ez hogy mukodik meg micsoda azt nem tudom.
Jo lenne magamtol talalni, de bakker nagyon tre cuccok esnek pedig mindent leolok es minden barlangot kipucolok. Pancelom most lett kek, de nem valami nagy szam. A sipcsontvedom meg feher :omg:
Ha nem raktam volna mindenbe esszenciat meg runat akkor total gagyi lennek :)

Amugy a defens/offense ability csak egy szam, vagy van mogotte matek is? Mibol tudom, hogy eleg magas e vagy sem?

#985 Felhasználó inaktív   Skorpió 51 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 06. 16:08

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. febr. 4., szerda - 19:22

vazzem most én felejtettem el csatolni a képet vagy mas tragédia történt?
a lenyeg hogy megtalaltad.
Ha megsem talaltad meg akkor szolj es berakom a kepet amin a hely van.

Ha megy már akkor hogy teccik?
Milyen masteryket valasztottal?

Nem, nem felejtetted el a képet, láttam, már fent van, csak most én sem találom, de a „custommaps” már van az xmax miatt, csak megerősítést vártam tőled, hogy hova! Még egyszer, Köszi!  :respect:
Bestiary az első, amit választottam, de gondolom ez nem meglepő, mindenki ezzel kezdi, aki már játszott a TQ– val. És egy-két videón ez a karakter a legfeltűnőbb.
Második masteryt nem választottam még, nem tudom, hogy mi passzol majd hozzá? :think:  Még csak 13-as vagyok, de már Delphiben vagyok, nagyon gyorsan lehet ezekkel a segítőkkel haladni, igaz benézek minden sarokba. Csak arra leszek kíváncsi, hogy a nagyobb ellenségekkel szemben mit érnek? :box2:  :confused:
Sima játékban kipróbáltam sok mindent, de az íjász-tolvaj  :up:  :D  fogott meg igazán, azzal 63-as voltam mikor legendet is befejeztem.
Gondolom most is beválhat az íjász, de nem tudom, itt kicsit másabb. Leírásokat - jelentéseket nem tudom elolvasni mivel pont az nem magyar. Majd kitapasztalom. :help:  ;) Ezért játék

#986 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 16:32

TQ-ban miket szokas famrolni? Diabloban egyertelmu, az 5 boss kozul vmelyik. De itt? A Telkineket? De hat tok szarul dobnak. Zoldet latok orulok.

#987 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 17:43

Bossok közül szerintem Hydra (csak legenden) az egyik legjobb, közel van a szökőkúthoz, majdnem mindig akad valami lila a ládájában, viszont nem adja olcsón a rusnya irháját, átlagos karikkal nem könnyű csak úgy ripsz-ropsz leverni. ;)

Zöld MI-khez (monster infrequents) pedig sima "utcai" monszták, hero monsterek (a csillagos fejűek), és kisebb quest-bossok tömeges lemészérlásával lehet hozzájutni (meg boltból, de ahhoz nagy mázli kell). Pl. a közkedvelt 'Revenant ...' cuccokhoz a Khufu átka küldetést kell követni, aminek a végén mikor a piramis mélyén megtalálod Khufu botját az egyik szarkofágan, előugrik a földből négy Liche. Ha nem szeded fel a botot, ezek újra és újra előjönnek, és az átlagnál gyakrabban* viselnek Revenant holmit. *Sajnos ezt úgy kell érteni, hogy több tucat vagy akár százas nagyságrendű futamra lesz szükséged egyetlen tárgyért. :( Valahol a neten láttam is egy listát az egyes zöld tárgyak százalékos drop-esélyéről, talán linkelve is volt, de nem járok most utána.

Említeném még a gorgonoktól szerezhető Stonebinder's Cuffs-t a görög act vége felé, illetve Act III-ban a fehér tigrisek dobhatnak mágusoknak jól használható felszerelést. Általában véve viszont az Act IV-ben lehet a legjobb armorokhoz hozzájutni, pl. Hádész palotájában a gigantesek dobnak brutálisan jókat (bár pár Dactyl-konfrontáció után lehet hogy elmegy a kedved a tőlük való farmolástól :Đ), de úgy Elysiumon túl majdnem az összesfajta szörnynek van valami jól használható zöldje.

Ez lenne a dolgok normál útja, de ha megunod a kiábrándítóan csekély eredménnyel kecsegtető végeérhetetlen farmolást, használj inkább valami custom mapot, ahol a földön hevernek a ritka tárgyak, vagy közvetlen a boltostól megkapod a legjobb MI-t. :)

Szerkesztette: peti2mtag 2009. 02. 06. 17:49 -kor

#988 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 19:13

Es ilyen custom map-es shoppingolas utan visszavihetem Single Player kampanyba a karktert meg ezeket a cuccokat?
Hogy tudnam peldaul az osszes Theban cuccot berakni oda, mert azert overpowered sem akarok lenni, az ugy nem fun, csak most minden csoportnal potot kell innom mert leutnek, hiaba vegzek en is gyorsan veluk..Warfare nem valami jo vedelemben :)

SZ: es van valami oldal ami listazza a jatekban elofordulo szetteket, kasztokra lebontva? (magus/harcos/ijasz)

Szerkesztette: Cellular 2009. 02. 06. 19:16 -kor

#989 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 20:02

TQ Defiler-ben van olyan menüpont, amivel vissza tudod másolni a módosított karaktert a kampányba (Copy to Main Quest).

Ezt a többieknek is mondom: tavaly novemberben végre elkészült a .NET-es változat, kb. egymilliószor gyorsabb a réginél, és a kezelőfelület is barátságosabb lett.

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 6., péntek - 19:13

SZ: es van valami oldal ami listazza a jatekban elofordulo szetteket, kasztokra lebontva? (magus/harcos/ijasz)

Titan Quest Equipment Database @ GameBanshee

Asszem nincs kasztokra bontva, de ennél telejsebb adatbázist valószínűleg nem találsz. :)

#990 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 20:53

Oks, es olyan custom map-et hogy csinalok amibe csak ugy berakom a bizonyos szett cuccokat?

#991 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 21:24

Olyat ne csinálj, mert már léteznek. :D

Itemus 1.4
Kép

ShopMI 3.0
Kép

Szerkesztette: peti2mtag 2009. 02. 06. 21:26 -kor

#992 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 08:23

Oke, leszedtem ezeket a fajlokat, beraktam a custommaps mappaba, leszedtem a Defilert. Inditom a jatekot, Play Custom Quest, beimportalom a Single Player karakterem, kivalasztom az egyik map-et, Start. Elsotetul, tolt, es visszajon a menu (az a menu ami akkor jon be ha a Play Titan Quest-re kattintok a fomenuben). Mi a teendo? Ha itt a Startra nyomok akkor elindul a jatek, ott ahol a Single Player kampanyban abbahagytam, tehat normalisan.

#993 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 08:27

Ez jo (Defilerben vannak)
Critical Hits suffered: 0, Critical Hits Inflicted: 2833 :)
Hits Suffered: 18645, Hits Inflicted: 24484 :(

#994 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 10:02

Az miert van, hogy a Defiler a jatek verziojat keptelen auto detektalni? Emiatt nem is mukodik a Patch Game funkcio.
Meg mindig nem tudtam elinditani ugy, hogy a custom map jojjon be, fingom sincs mit csinalok rosszul, meg ujonnan krealt karival se megy.

#995 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 10:07

Nem tudom mi lehet a gond, nálam soha nem volt gond a custom mapek kezelésével. Feltetted már az Immortal Throne-t?

#996 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 10:13

Nem meg nem tettem fol hisz nincs meg, gondolod ez lehet a gond?
Amugy az is zavar, hogy a Defiler nem ismeri fol a Titan Quest directory-t, minden inditas utan meg kell neki mutatni, hol van a Save Game mappa..de utana mar latja a karakterem.

Es akkor ugy kene mukodnie, hogy Custom Quest, import karakter, select map, Start, Start?

#997 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 10:29

Igen, ezeknek a mapeknek a használatához kell az IT, mint ahogy a leírásukban is benne van. Bocs, hogy nem hívtam fel rá a figyelmet. Szertinem amúgy mindent jól csinálsz indításügyileg. :)

#998 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 10:34

Okes. Akkor majd folyt-kov. ha meglesz az IT. Amugy miutan elinditottam es folvettem ezzel az importalt karakterrel a targyakat utana Defiler-en keresztul Copy to Main, es hajra? Ilyenkor ez a Copy-zott karakter felulirja az eredetit es minden olyan lesz mint volt, csak ezekkel az uj targyakkal az inventoryban?

#999 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 10:47

Igen, ennek így kéne működnie. :)

Mégsem javaslom, hogy pont így csináld, én legalábbis féltettem a karaktereimet a TQDefiler és a TQVault gányolásaitól. Szóval szerintem legyen egy másik embered, amit játékra nem használsz, csak eljársz vele "shoppingolni", majd a karaván (IT only) megosztott rekeszén keresztül adod át vele a megszerzett tárgyakat a fő karaktereidnek. A másik dolog, hogy régen a Defiler piszok lassú volt, minél "öregebb" karit nyitott meg, annál lassabb – nagyon nem ment neki a több ezer kis fájl kezelése.

Persze ha rendszeresen mented a karaktereidet, nem lehet gond, illetve a Defiler is sokkal gyorsabbnak tűnik most.

#1000 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 12:58

Oke koszi, megfogadom. Ha meglesz az IT lehet tiszta lappal indulok majd. Amugy TQVault meg nincs meg, ezek szerint az is kell?

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.