HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#2181 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 20. 11:07

Idézet: moq - Dátum: 2008. júl. 20., vasárnap - 9:17

Azon röhögnék, hogy ha most a sok ügyfél aki átállt elektronikusra, visszamenne papírszámlára :D

Én például biztos így teszek, mivel sodexho-s internetutalvánnyal sehogysem tudok díjneten számlát kiegyenlíteni! :-(

#2182 Felhasználó inaktív   Bournie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 11:33

Idézet: pzstm - Dátum: 2008. júl. 20., vasárnap - 11:07

Én például biztos így teszek, mivel sodexho-s internetutalvánnyal sehogysem tudok díjneten számlát kiegyenlíteni! :-(

A postai úton kézbesített számlát sem tudod ezzel az erővel utalvánnyal kiegyenlíteni, közben pedig mégis.
Hiszen semmi köze a számla elektronikus vagy hagyományos postával való kiküldési módjának ahhoz, hogy egy webes felületen beváltod-e a kódjaidat.
Egyébként tényleg megszűnik a papír alapú számladíj.

#2183 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 15:31

A UPC kezd szét hullani. 2-3napja nem működik a webtárhely, most meg a forgalom mérő (http://forgalom.upc.hu/) nuku. Mi lesz a következő? upc.hu, vagy nuku internet?

#2184 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 16:59

Idézet: tom007 - Dátum: 2008. júl. 20., vasárnap - 16:31

A UPC kezd szét hullani. 2-3napja nem működik a webtárhely, most meg a forgalom mérő (http://forgalom.upc.hu/) nuku. Mi lesz a következő? upc.hu, vagy nuku internet?

Megnéztem a forgalommérőt -most jó !
Úgyis mindenki nyaral nincs mit mérni  ;)

#2185 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 22:42

Akinek van webtárhelye, nézze már meg, hogy neki megy e!
Nekem 2napja már megint "A rendszer jelenleg nem elérhető! Kérjük, próbálkozzon később." :reklamacio:

a forgalommérő má tényleg jó :)

Szerkesztette: tom007 2008. 07. 20. 22:42 -kor

#2186 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 12:28

Költözni fogok hétvégén, olyan helyre, ahol mint kiderült, nem kábelen, hanem dsl-t szolgáltat a júpíszí. Namost a hűségszerződésre mutogatva le akarnak rólam gombolni 30 rugót, holott én továbbra sem akarom őket lecserélni, csak a bénaságuk végett nem szolgáltatnak Maglódon.
Télleg fizetnem kell?
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2187 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 12:44

Szerintem kéne, de ha azt mondod dsl-en szolgáltatnak, akkor az nem jó (ÁSZF 8.3.1.?) ?

#2188 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 13:12

Idézet: Orgi - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 12:44

Szerintem kéne, de ha azt mondod dsl-en szolgáltatnak, akkor az nem jó (ÁSZF 8.3.1.?) ?

Asszony beszélt velük, én sem értem igazából, h miért nem mehet tovább a hűség, ugyanannak a vállalatnak a jobb, és bal zsebe a sztori...

#2189 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 13:58

Idézet: leslie - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 14:12

Asszony beszélt velük, én sem értem igazából, h miért nem mehet tovább a hűség, ugyanannak a vállalatnak a jobb, és bal zsebe a sztori...

Mert te nem a UPC-hez fogadtál hűséget, hanem a Chello vmelyik csomagjára.

Szerk.: OFF. Egyébként nem értem, hogy az emberek hogy képesek ennyire felelőtlenül hűségezni akármit. Nem lehet 1-2 évre előre tudni, hogy az a lak, ahol vagyunk, ideiglenes vagy állandó lesz? Lehet választani az egy év, két év, vagy hűség nélküli cucc közül. Csak gondolkodni kéne, mérlegelni a körülményeket. Ez persze nem csak a UPC-re vonatkozik, hanem pl a mobilhűségekre is. Olyankor nagyon jó, amikor nyomott lesz tőle az ár meg ócsó a készülék, de hogy minden éremnek két oldala van, az már kevés embernek jut eszébe.

Szerkesztette: moq 2008. 07. 21. 14:00 -kor

Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2190 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 15:05

Idézet: moq - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 14:58

Szerk.: OFF. Egyébként nem értem, hogy az emberek hogy képesek ennyire felelőtlenül hűségezni akármit. Nem lehet 1-2 évre előre tudni, hogy az a lak, ahol vagyunk, ideiglenes vagy állandó lesz?

Költözés előreláthatóságát illetően tartózkodnék mások megítélésnek "lebegtetéséről". A mobil az más eset.

Ettől függetlenül itt esetleg valami "nem sztenderd", egyedi mérlegelés esetén nyugodtan adhatná a UPC "költözéssel" a szolgáltatást, végtére is nem látom az egységes UPC díjcsomagrendben élesen elkülönülve a kábelen és DSL-en adott sávszélességet.

#2191 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 15:19

http://www.bama.hu/i...ikk&cikk=161393
Ha ez a hír igaz,akkor miért nincs az upc. oldalán a hírek között ?
Máshonnan kell megtudnunk ilyen fontos híreket ? ;)

#2192 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 07. 21. 16:13

Idézet: leslie - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 14:12

írd meg nekik szép hivatalosan, tértivevényesen, h mit gondolsz az egészről, és amennyiben ragaszkodnak a 30 ropihoz, te nem ragaszkodsz adsl vonalon sem többé hozzájuk (gondolom nem csak a upc szolgáltat ott adsl-en). értelmes szolgáltatónál általában értelmes válasz születik erre., de h az upc-nél mi fog... valszeg visszaírnak, h szójjá' anyádnak is, oszt költözzetek máskor (ad notam csapdlecsacsi)...

Szerkesztette: avman 2008. 07. 21. 16:15 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#2193 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 17:59

Idézet: llamada - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 16:05

Költözés előreláthatóságát illetően tartózkodnék mások megítélésnek "lebegtetéséről". A mobil az más eset.

Mer' mitől más? Normális ember akkor köt hűségszerződést, ha tudja, hogy képes tartani. Persze a UPC-nél akkor is lehet kötni, ha nem, mert csak a kedvezményeket fizeted vissza, így tök mindegy végső soron, csak divat azt hinni, hogy a kedvezményes ár a normál ár.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2194 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 07:46

Idézet: moq - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 13:58

Mert te nem a UPC-hez fogadtál hűséget, hanem a Chello vmelyik csomagjára.

Szerk.: OFF. Egyébként nem értem, hogy az emberek hogy képesek ennyire felelőtlenül hűségezni akármit. Nem lehet 1-2 évre előre tudni, hogy az a lak, ahol vagyunk, ideiglenes vagy állandó lesz? Lehet választani az egy év, két év, vagy hűség nélküli cucc közül. Csak gondolkodni kéne, mérlegelni a körülményeket.

ANNYIRA bírom az ilyen okoskákat.  :eek:

Képzeld, mikor asszonnyal lakásba költöztünk, akkor úgy voltunk, h maradunk még vagy 1-1.5 évet. Aztán poénból elkezdtünk házakat nézni, h legyen elképzelésünk, és befigyelt egy olyan, ami kihagyhatatlan, 3-4 millával ár alatt jutottunk hozzá.

Alapvetően leszarom azt a rongyos 30-at, kifizetem, csak az elv érdekelt. BTW egész tegnapig úgy tudtuk, h maglódon is van upc, és kábeles net+cselló, ergo csak címváltozás lesz.

Azért, mert nincs fantáziád, még nem jelenti azt, h más hülye, és nem tudja, h 1 év a hűség.

#2195 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 08:22

Idézet: leslie - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 13:28

csak a bénaságuk végett nem szolgáltatnak Maglódon.

Nem végett, miatt ;)

#2196 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 13:53

Idézet: leslie - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 8:46

..., 3-4 millával ár alatt jutottunk hozzá.

Alapvetően leszarom azt a rongyos 30-at...

Ennyi.

#2197 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 07. 22. 14:16

Idézet: moq - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 14:53

Ennyi.

más általában bocsánatot kér, ha seggfej volt...
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#2198 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 14:26

Idézet: avman - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 15:16

más általában bocsánatot kér, ha seggfej volt...

Majd ha úgy érzem, hogy az voltam.

#2199 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 14:40

Idézet: moq - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 14:58

Szerk.: OFF. Egyébként nem értem, hogy az emberek hogy képesek ennyire felelőtlenül hűségezni akármit.

Gondolom itt nem az örök hűségre gondoltál, pedig az jóval nagyobb léptékű dolog, aztán sokakat mennyire érdekel :omg:

Amúgy meg végülis ugyanazt a pénzt fizettetik ki, ha nem kötsz hűséget és normál áron kapod a szolgáltatást, vagy ha kötsz, de lemondod.
Itt nem a felelőtlenségen volt a hangsúly, hanem ha a szolgáltatóval szeretnél továbbra is szerződéses viszonyban maradni, és ezt nem miattam mint előfizetővel nem tehetik meg, akkor számíthat e valaki méltányosságra.
Kicsit túlreagáltad a dolgot sztem :)
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#2200 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 17:05

Idézet: anyaanya - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 15:40

Gondolom itt nem az örök hűségre gondoltál, pedig az jóval nagyobb léptékű dolog, aztán sokakat mennyire érdekel :omg:

Amúgy meg végülis ugyanazt a pénzt fizettetik ki, ha nem kötsz hűséget és normál áron kapod a szolgáltatást, vagy ha kötsz, de lemondod.
Itt nem a felelőtlenségen volt a hangsúly, hanem ha a szolgáltatóval szeretnél továbbra is szerződéses viszonyban maradni, és ezt nem miattam mint előfizetővel nem tehetik meg, akkor számíthat e valaki méltányosságra.
Kicsit túlreagáltad a dolgot sztem :)

Nem, teljesen igazad van. A UPC-nél a legkorrektebb a hűségezés, mivel "szegéskor" semmilyen büntit nem kapsz, éppen csak annyit fizetsz, mintha anno hűség nélkül rendelted volna meg a cuccokat. Sőt, időközben nálad kamatozott a plusz pénz. Pont ezért nézek furán, amikor jönnek egyesek és megmagyarázzák, hogy nekik most akkor miért legális és méltányolandó a hűségszerződés megszegése.

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.