HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#2701 Felhasználó inaktív   sushka 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 21. 21:17

Idézet: rémlátó - Dátum: 2008. okt. 21., kedd - 15:33

én pölö lefelé megyek.
anyájuk p*csáját fogok 7.5 K-t fizetni a netért.
már elnézést.

arról nem is beszélve, hogy már megint "nincs kapacitásuk" arra hogy dobjanak egy szerencsétlen e-mail-t, hogy lejár a hűségem, ugyan nem akarok-e valami nekik kedvező dologra váltani?
megint a számlán vettem észre, hogy szó nélkül a listaárat számlázzák.

szerk: és akkor azt nem említettem hogy a 2/1 az upc-nál 5K (vö digi)

:)  Ja ja, én is ugyanebben a cipőben járok, szóval megyek én is lefele nov. 1-től.

#2702 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 22. 08:02

Idézet: PatóPál - Dátum: 2008. okt. 21., kedd - 21:13

Hogy is mondjam csak (hüje: magyarul, érthetően)... A nemesfém-alapú csomagok megjelenése előtt alapjában tisztességesnek gondoltam a UPC üzletpolitikáját. Bizalmam megszűnőben van, amióta szépen megagyarázták nekem, hogy a jelenlegi csomagom magasabb szintű szolgáltatás, mint a picit nagyobb le-, és dupla feltöltés irányú max sebességgel bíró csomag, mert az tár megákban és emilfiókok számában kevesebb. Most már én se leszek hű a nevemhez, ha szógáltatóváltással ugyanazt a minőséget olcsóbban is megkapom...

Nem csak neked tűnt fel ez az anomália:

2008. november 10. napi hatállyal az internet hozzáférési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 3.2. pontjában felsorolt chello bronze, chello silver és chello gold szolgáltatási csomagok esetében az e-mail és web tárhely mérete bővül, a chello silver és chello gold csomagok mellé biztosított e-mail címek száma növekszik.

Részletek itt. A lényege körülbelül az, hogy az azonos letöltési sebességeket kínáló régi és a nemesfém-alapú csomagok között a web- és email tárhely mérete harmonizálva lett megkönnyítendő a csomagmódosítást.

#2703 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 09:04

Idézet: Gubek - Dátum: 2008. okt. 21., kedd - 17:18

Nem hasonlítsuk össze a netet a krumplival mivel nem ugyan az a kettő.
Másrészt meg teljesen át lett alakítva a csomagok ami meg nem lehet mindenkinek jó.

Nem "mindenkinek nem lehet jó", hanem minden hűségből csak drágább felé lehet továbbmenni, és nem kicsit drágább felé.

Esetleg lesz bárki aki lefele csomagmódosítások nélkül nem fog többet fizetni, mint eddig? Talán csak akik eddig hűségtelenek voltak.
A "teljesen átalakított" csomagok azt jelentik, hogy az eddigi, szerényebb  használatra ideális csomag (medium) megszűnik úgy árában, mint szolgáltatásában is. Innen vagy fel, vagy le van út.
Ugyanez igaz a tv és a telefon csomagokra.
Márpedig a hó végi számlát ezek együttesen befolyásolják, tehát pl. egy neten 1500Ft-os emelés a telefon és a tv csomag emelkedésekkel együtt (a hűségárak után) összességében kb. 30%-ot fognak kitenni. Az kicsit sok.

#2704 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 14:44

Idézet: llamada - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 10:04

A "teljesen átalakított" csomagok azt jelentik, hogy az eddigi, szerényebb  használatra ideális csomag (medium) megszűnik úgy árában, mint szolgáltatásában is. Innen vagy fel, vagy le van út.

Mivel nem mondták,hogy hallgassak róla, ezért elmondom  ;)

Megjött a számlám és látom,hogy nem tették listaárra a Medium csomagomat -holott október 31-én lejár a hűségem, már gondolkodtam, hogy merre tovább nov. 1.-től.
10.26-11.25-ig ugyanannyit fizetek mint eddig - nosza hívjuk fel a 1221-et és tisztázzuk a dolgot.
Ekkor ért a meglepi,mert közölte az üf., hogy:

A UPC ajándéka a Medium csomagosoknak,hogy 2010.03.31-ig marad a sebesség és az ár.   :up:

Ehhez csak az kell,hogy a mostani számlámat befizessem és akkor ők ezt ráutaló magatartásként veszik,hogy elfogadtam az ajánlatot.
Köszönöm UPC - ha előbb közlik nem morgolódtam volna sem én sem mások  ;)

#2705 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 17:39

Annak, hogy marad a kedvezményes ár, nem ajándéknak kellene lenni, hanem természetesen dolognak. Jobb helyeken ez régóta így is van.
"Légy szerény mint én..."

#2706 Felhasználó inaktív   sushka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 19:42

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 15:44

Mivel nem mondták,hogy hallgassak róla, ezért elmondom  ;)

Megjött a számlám és látom,hogy nem tették listaárra a Medium csomagomat -holott október 31-én lejár a hűségem, már gondolkodtam, hogy merre tovább nov. 1.-től.
10.26-11.25-ig ugyanannyit fizetek mint eddig - nosza hívjuk fel a 1221-et és tisztázzuk a dolgot.
Ekkor ért a meglepi,mert közölte az üf., hogy:

A UPC ajándéka a Medium csomagosoknak,hogy 2010.03.31-ig marad a sebesség és az ár.   :up:

Ehhez csak az kell,hogy a mostani számlámat befizessem és akkor ők ezt ráutaló magatartásként veszik,hogy elfogadtam az ajánlatot.
Köszönöm UPC - ha előbb közlik nem morgolódtam volna sem én sem mások  ;)

Érdekes, mert nekem ezt a lehetőséget nem ajánlották fel, 31-én nekem is lejár a hűség. Emilt meg egyáltalán nem kaptam, így jön lejtmenet.

#2707 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 19:47

Ebben én sem értem, hogy most akkor annak kell örülni, hogy ha lesz gyorsabb, olcsóbb, akkor is ezt kapod?
Ez másik szolgáltatónál 4 évvel ezelőtt alap volt.
Kötelező jelleggel kell 2010-ig fizetned, vagy bármikor, bárhová módosíthatsz, vagy csak hűséggel stb... ??
Keeping the funk alive

#2708 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 19:47

Na, ha így lesz, az végre valami dícsérendő ötlet lenne.
Ugyanezt kéne még a minimumosoknak is. És akkor feltehetőleg ki tudják fizetni az előfizetők a megemelkedő tv- és telefondíjakat.

#2709 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 19:49

Idézet: Lazsa - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 20:47

Ebben én sem értem, hogy most akkor annak kell örülni, hogy ha lesz gyorsabb, olcsóbb, akkor is ezt kapod?
Kötelező jelleggel kell 2010-ig fizetned, vagy bármikor, bárhová módosíthatsz, vagy csak hűséggel stb... ??

Lesz gyorsabb és drágább. Gyorsabb és olcsóbb nem lesz.
A medium pont azoknak volt jó, akik nem a neten éltek, és nem is akartak annyit fizetni érte, mintha a neten élnének. Ez a "minimum" nagytesója volt, árban és teljesítményben is.
A medium kivezetése miatt nagyon sz.r helyzetbe kerültek volna a korábbi mediumosok, vagy lefele kellett volna módosítan, vagy jóval többet fizetni, ha a sebességből nem akarnak engedni.
Egyszerűen az a sebesség és ár kategória lukas maradt volna a medium nélkül.

#2710 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 19:51

Idézet: sushka - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 20:42

Érdekes, mert nekem ezt a lehetőséget nem ajánlották fel, 31-én nekem is lejár a hűség. Emilt meg egyáltalán nem kaptam, így jön lejtmenet.

Neki sem ajánlották fel, csak meghagyták a mediumjában.

#2711 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 20:02

Idézet: sushka - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 20:42

Nekem sem ajánlották fel csak jött a számla és én rákérdeztem.

#2712 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 20:07

Idézet: Lazsa - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 20:47

Ez 1 hűség nélküli lehetőség az üf. szerint !
Elmondta,hogy ha akarok mehetek felfelé, de akár lefelé is.

Jelenleg ennél gyorsabb és egyben olcsóbb lehetőség nincs -csak gyorsabb-drágább 1.500 Ft.-al vagy lassabb-olcsóbb 1.000 Ft.-al.

Úgyhogy ha nem változik semmi, akkor maradok. ;)

#2713 Felhasználó inaktív   sushka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 21:11

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 21:02

Nekem sem ajánlották fel csak jött a számla és én rákérdeztem.

Ok, értem, de nekem a számla már a nov 1-től megemelt díjjal jött. Azért köszi az infót, majd felhívom őket.

#2714 Felhasználó inaktív   sushka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 21:14

Idézet: llamada - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 20:51

Neki sem ajánlották fel, csak meghagyták a mediumjában.

Engem is meghagytak 9500-ért :down:  Hülye azért nem vagyok  :D  ;)

#2715 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 23. 07:53

Idézet: sushka - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 22:14

Engem is meghagytak 9500-ért   :down:  Hülye azért nem vagyok  :D  ;)

Lehet,hogy engem most engesztelnek ki a tavaszi bakijukért. ;)

Egyike voltam azoknak,akik elsőnek jelentkeztek neten az új csomagok megjelenésekor.
Első nap 6.000 Ft-ért kínálták a 10/2-es csomagot -rögtön le is csaptam rá vissza is igazolták ezen az áron,de amikor jelentkeztek telefonon közölték,hogy "bocsika tévedés volt nekem csak 7.500 Ft.-ért jár!!" - hiába téptem a pofám sőt fenyegetőztem , nem változott semmi.

#2716 Felhasználó inaktív   sushka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 23. 10:15

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. okt. 23., csütörtök - 8:53

Lehet,hogy engem most engesztelnek ki a tavaszi bakijukért. ;)

Egyike voltam azoknak,akik elsőnek jelentkeztek neten az új csomagok megjelenésekor.
Első nap 6.000 Ft-ért kínálták a 10/2-es csomagot -rögtön le is csaptam rá vissza is igazolták ezen az áron,de amikor jelentkeztek telefonon közölték,hogy "bocsika tévedés volt nekem csak 7.500 Ft.-ért jár!!" - hiába téptem a pofám sőt fenyegetőztem , nem változott semmi.

Szia, hát erre csak azt tudom mondani, hogy szerencséd van, gratula  ;)

#2717 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 18:02

P2P nem megy 35 kb/s fölé, a letöltés meg pont fele olyan gyors, mint eddig  :reklamacio:
üfsz szerint minden ok...
XI. ker.
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#2718 Felhasználó inaktív   gyorsrizs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 25. 15:14

Ismerősnél összes led villog a modemen,és telefonja sincs.Mobilon hívott,hogy ez mi lehet?  :think:
Kérdeztem kifizetett e minden számlát,de erre azt a választ kaptam,hogy hétvégén úgysem kapcsolják ki a netet...  :omg:
Valaki tud vmit mondani erre?
Idézet (a szerzôi jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény)
41. § (1) A mű nem üzletszerű felhasználása a szabad felhasználás körébe tartozik, ha az kizárólag a fogyatékos személyek - fogyatékosságukkal közvetlenül összefüggô - igényeinek kielégítését szolgálja, és nem haladja meg a cél által indokolt mértéket.

#2719 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 10. 25. 15:44

Idézet: gyorsrizs - Dátum: 2008. okt. 25., szombat - 16:14

Kérdeztem kifizetett e minden számlát,de erre azt a választ kaptam,hogy hétvégén úgysem kapcsolják ki a netet...  :omg:
Valaki tud vmit mondani erre?

Azt mondanám, hogy automata ügyvileti szoftvernek mindegy, hogy hétvége-e, avagy sem.
Make love not Wor.

#2720 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 26. 21:18

Helyzetjelentés, Eger:

Kurva lassú minden, tizes csomagokra 20-30 százalékos loss-t mérek. Másnál milyen a környéken?

Chello Silver (10/2):
Kép
Papesz

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138