HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#541 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 21. 15:55

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 21., péntek - 14:25

Ha tenyleg a gold kijovese elott par nappal husulsz a profira, akkor a profi huseg bontasa par szaz Ft felhasznalt kedvezmeny visszafizetese lenne max.

Igaz! :respect:
Jelenleg nem jellemző az országban, hogy közel pontos elszámolás lenne, ez alól UPC üdítő kivétel...
(a parkolásnál lassan nem megkezdett órára, hanem megkezdett hónapra számláznak)
Valóban amit írtam az a közel egy hónapos hűségekre igaz...

#542 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 21. 15:58

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. márc. 21., péntek - 15:42

Nem ment el (mifelénk), de hogy 50-nél többel nem ment, az biztos. Tisztára modemes feeling volt.

Bix-en is látszik, hogy valami berogyott... most meg terhelgetik át a 2 port között a forgalmat...
Valami készül :)

#543 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 21. 17:33

Azt hittem a nyuszika meghozza az akciós árakat,de úgy látszik várni kell még 10 napot  ;)

#544 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 21. 18:13

Idézet: maxt - Dátum: 2008. márc. 21., péntek - 16:58

Bix-en is látszik, hogy valami berogyott... most meg terhelgetik át a 2 port között a forgalmat...
Valami készül :)

valami történt, mert jó lett a speedem, igaz nem 20 mbit, csak 17, de ez már így délután okés, mert mégis csak több mint a 2 mbit  :D
:respect:

Szerkesztette: Lazsa 2008. 03. 21. 18:15 -kor

Keeping the funk alive

#545 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 21. 19:08

Kép

:respect:
Keeping the funk alive

#546 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 21. 21:58

Létezik még a 250Gb-os korlát?
Mother always says, Sharing is Good

#547 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 21. 23:11

Idézet: MamaSaid - Dátum: 2008. márc. 21., péntek - 21:58

Létezik még a 250Gb-os korlát?

Idézet: UPC ÁSZF 2008 március 31-től

Extrém használat valósul meg, ha bármely egymást követő három hónap első és utolsó naptári napja között
számított adatforgalom átlaga a 250 Gigabyte adatmennyiséget meghaladja.

Amennyiben az előfizető az extrém használatnak minősülő adatmennyiség 80%-át eléri, a szolgáltató erről e-
mail formájában értesíti az Előfizetőt, a jogkövetkezményekre történő figyelmeztetéssel, és egyúttal felhívja
a szerződésszegő magatartástól való tartózkodásra. 

Ha a hozzáférési pont forgalma meghaladja az extrém használatnak minősülő átvitt adatmennyiséget, akkor a
Szolgáltató  az  adott  előfizetői  hozzáférési  ponton  keresztüli  adatforgalom  sebességét  a  2.  számú
Mellékletben foglaltak szerint jogosult korlátozni. Amennyiben az előfizető a szerződésszegést a szolgáltató
jogkövetkezményekre  történő  felhívása  esetén  sem  szünteti  meg,  azaz  adatforgalma  az  értesítést  követő
hónapban  ismételten meghaladja a 250 Gigabyte adatmennyiséget,, a szolgáltató a szerződést a 11.3.1 pont
rendelkezéseinek megfelelően felmondhatja.

A Szolgáltatás korlátozása a  jelen pont alkalmazása szempontjából az Előfizető által  igénybe vett  Internet-
hozzáférési csomaghoz  rendelt adatátviteli  sebesség maximum 90%-os  lassítását, azaz a  rendelkezésre álló
sávszélesség csökkentését jelenti.

A ma érvényes is hasonló. Azt hittem, ezen már túlléptek.

#548 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 10:14

Idézet: MamaSaid - Dátum: 2008. márc. 21., péntek - 23:11

Idézet: UPC ÁSZF 2008 március 31-től

Extrém használat valósul meg, ha bármely egymást követő három hónap első és utolsó naptári napja között
számított adatforgalom átlaga a 250 Gigabyte adatmennyiséget meghaladja.

Amennyiben az előfizető az extrém használatnak minősülő adatmennyiség 80%-át eléri, a szolgáltató erről e-
mail formájában értesíti az Előfizetőt, a jogkövetkezményekre történő figyelmeztetéssel, és egyúttal felhívja
a szerződésszegő magatartástól való tartózkodásra. 

Ha a hozzáférési pont forgalma meghaladja az extrém használatnak minősülő átvitt adatmennyiséget, akkor a
Szolgáltató  az  adott  előfizetői  hozzáférési  ponton  keresztüli  adatforgalom  sebességét  a  2.  számú
Mellékletben foglaltak szerint jogosult korlátozni. Amennyiben az előfizető a szerződésszegést a szolgáltató
jogkövetkezményekre  történő  felhívása  esetén  sem  szünteti  meg,  azaz  adatforgalma  az  értesítést  követő
hónapban  ismételten meghaladja a 250 Gigabyte adatmennyiséget,, a szolgáltató a szerződést a 11.3.1 pont
rendelkezéseinek megfelelően felmondhatja.

A Szolgáltatás korlátozása a  jelen pont alkalmazása szempontjából az Előfizető által  igénybe vett  Internet-
hozzáférési csomaghoz  rendelt adatátviteli  sebesség maximum 90%-os  lassítását, azaz a  rendelkezésre álló
sávszélesség csökkentését jelenti.

A ma érvényes is hasonló. Azt hittem, ezen már túlléptek.

Ne lépjenek túl. A letöltőgyárak menjenek másik ISP-hez.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#549 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 10:41

Idézet: moq - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 10:14

Ne lépjenek túl. A letöltőgyárak menjenek másik ISP-hez.

Ért már téged hátrány amiatt, hogy valaki kedvére töltögetett le és fel? Mert ha nincs konkrét eset és nincs arra bizonyítékod, hogy a szomszéd házban élő XY miatt a te sávszélességed jelentősen csökkent és miatta romlott az általad előfizetett szolgáltatás szinvonala, akkor nem értelek. Egyébként milyen csomagra vagy előfizetve?

Szerkesztette: MamaSaid 2008. 03. 22. 10:41 -kor

#550 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 12:19

Idézet: MamaSaid - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 10:41

Ért már téged hátrány amiatt, hogy valaki kedvére töltögetett le és fel? Mert ha nincs konkrét eset és nincs arra bizonyítékod, hogy a szomszéd házban élő XY miatt a te sávszélességed jelentősen csökkent és miatta romlott az általad előfizetett szolgáltatás szinvonala, akkor nem értelek. Egyébként milyen csomagra vagy előfizetve?

Ugyan mar, az osztott kozeg miatt egyertelmu, hogy a sokat toltok a tobbi kevesebbet toltoktol veszik el a savot, igy nyilvan hatrany eri oket... persze majd most jon a bizonyitek, meg a tobbi hianyolasa, de most miert kell ezt a temat elolrol kezdeni, a szolgaltatas parameterei adottak, te pedig eldontheted, hogy igenybe veszed vagy sem.

#551 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 13:58

Idézet: MamaSaid - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 10:41

A kedvükre le-fel töltögetők miatt nem csak őt, hanem minden p2p-t használót hátrány ért a priorizálás miatt...

#552 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 14:06

[quote name='moq' date='2008. márc. 22., szombat - 10:14']
A ma érvényes is hasonló. Azt hittem, ezen már túlléptek. [/QUOTE]
Ne lépjenek túl. A letöltőgyárak menjenek másik ISP-hez. [/quote]
Ja,te meg másik fórumon oszd az észt.  :up:
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#553 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 16:32

[quote name='tikva' date='2008. márc. 22., szombat - 14:06'] Ne lépjenek túl. A letöltőgyárak menjenek másik ISP-hez. [/QUOTE]
Ja,te meg másik fórumon oszd az észt.  :up: [/quote]
Nem is tudtam, hogy moderátor lettél.  :respect:
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#554 Felhasználó inaktív   laci85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 23. 00:06

Ne más mondja már meg hogy ki mit tölt. Fizet érte mindenki arra használja amire akarja. Akinek nem tetszenek a nagy letöltők el mehet máshova ahol csak e-maileket lehet max nézegetni.
Én is töltök le és fel folyamatosan idegesít ha nincsen kihasználva a sávszél amiért fizetek. Ha megfizettem ki is használom.

Szerkesztette: laci85 2008. 03. 23. 00:08 -kor

#555 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 23. 09:37

Ez azt jelenti, hogy olyant is leszedsz, amit nem nézel meg, nem játszol vele, használod stb? Mert akkor gratulálok. Csak 24/7-ben jöjjön a cucc maxon? Ja és kocsit ne vegyél, mert sosem lesz kihasználva a max sebessége.

#556 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 23. 10:18

Idézet: laci85 - Dátum: 2008. márc. 23., vasárnap - 0:06

Én is töltök le és fel folyamatosan idegesít ha nincsen kihasználva a sávszél amiért fizetek. Ha megfizettem ki is használom.

Get a life!

#557 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 23. 11:32

Egerben érez más is lassulást? Nálam sebesség rendben, ping jó, loss nincs. Mégis kurva lassan jönnek be a weboldalak.
Papesz

#558 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 23. 13:52

Idézet: laci85 - Dátum: 2008. márc. 23., vasárnap - 0:06

Erről mindig az jut eszembe, amikor még lakótelepen laktam és - órák hiányában - fix összegű volt a fűtés és a melegvíz. A sok barom mind ezerrel fűtött meg naponta 6x fürdött, mert úgyis "benne van az árban". Az csak az intelligensebbeknek jutott eszébe, hogy hosszú távon emiatt vagy drágább vagy szarabb lesz a szolgáltatás.

#559 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 24. 10:21

Idézet: moq - Dátum: 2008. márc. 23., vasárnap - 15:52

Erről mindig az jut eszembe...

Rossz a hasonlat

#560 Felhasználó inaktív   laci85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 24. 11:23

Idézet: stark100 - Dátum: 2008. márc. 23., vasárnap - 9:37

Ez azt jelenti, hogy olyant is leszedsz, amit nem nézel meg, nem játszol vele, használod stb? Mert akkor gratulálok. Csak 24/7-ben jöjjön a cucc maxon? Ja és kocsit ne vegyél, mert sosem lesz kihasználva a max sebessége.

Hát van olyan amit nem nézek meg. Mert rakom fel warez oldalra és törlöm is le, de legalább másnak így ingyen van leszedni. Meg van fizetős oldalam is és ugyebár oda is kell cucc hogy tudják lefele tőtikézni akinek kell meg ilyesmik.
Ezért lesz jobb a digi 20mbit-el 2500Ft ért :D

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.