HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#641 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 26. 14:53

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 14:47

Nem minden ügyfélre érvényes... Kizárólag azokra, akik még nem rendelkeznek internet szolgáltatással.
De ez egyértelműen benne is van a szövegrészben, amit idéztél ... Nem félreérthető módon ...  :rolleyes:

"Az akció 2008.március 31-től visszavonásig,meglévő, upc internet-szolgáltatással nem rendelkező, upc tv és/vagy telefon-előfizetőink részére érvényes."

Mit nem lehet megérteni a meglévő szón? Lefordítva marketing magyarról, 1xű magyarra.

Alábbi ajánlatunk 1 éves hűséggel, meglévő valamint netcsomaggal nem rendelkező, de telefon és/vagy TV szolgáltatással rendelkező ügyfelekre vonatkozik.

#642 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 14:59

Idézet: shabba - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 14:53

"Az akció 2008.március 31-től visszavonásig,meglévő, upc internet-szolgáltatással nem rendelkező, upc tv és/vagy telefon-előfizetőink részére érvényes."

Mit nem lehet megérteni a meglévő szón? Lefordítva marketing magyarról, 1xű magyarra.

Alábbi ajánlatunk 1 éves hűséggel, meglévő valamint netcsomaggal nem rendelkező, de telefon és/vagy TV szolgáltatással rendelkező ügyfelekre vonatkozik.

Shabba, amit leírtál, az ugyanaz, amit én leírtam.

Az ajánlat olyan meglévő kábeltévé és/vagy telefon előfizetőkre vonatkozik, akiknek JELENLEG NINCS internet szolgáltatásuk, magyarán márc. 31. után rendelik meg életük első UPC-s netjétegy adott lakásba.

Akinek már van internet szolgáltatása, az eleve kiesik azon ügyfelek köréből, akik élhetnek ezzel az akciós ajánlattal.

#643 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 15:01

Adam84:

Valami lehet benne amit mondasz, de még zavaros. Nézem a mostani 2play feltételeket és az így szól:

"Az akció 2008. február 1-jétől visszavonásig, meglévő, chello-szolgáltatással nem rendelkező jelenlegi kábeltelevízió/UPC Telefon előfizetőink részére, vagy azon előfizetőink részére érvényes, akik egyszerre két új szolgáltatást rendelnek meg, melyből az egyik a chello szolgáltatás. "

Szóval ez alapján nekem nagyon úgy tűnik hogy a 2play bundlera hajtanak. Nagy valószínűséggel arra megy ki a dolog, ha TV-nél digitálisra vált az előfizető, akkor azzal meglesz neki a 2play egyik ága és akkor jogosult lesz a kedvezőbb netes tarifára is. Vagy ugyanez pepitában telefonra.

Szerkesztette: shabba 2008. 03. 26. 15:02 -kor

#644 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 15:02

Na bonyolódik ez. Most 10/1-em van, de már lejárt a hűség régebben. Mikor kell módosítsak a 10/2-es csomagra hűséggel, hogy fele áron kapjam a netet mint most? :) Lehet már ezeket rendelni, vagy csak áprilisban? A számla már ugye kijött, akkor a különbözetet, ha jólértem majd jóváírják a köv hónapban, ugye?
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#645 Felhasználó inaktív   ZXer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 15:02

Idézet: shabba - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 15:53

Ejh... ez rosszabb mint egy jogi szöveg.... mert szerintem ez azt jelentené, hogy

Olyan, már meglévő (szerződésben álló) előfizető, akinek nete nincs, de telefonja, és/vagy tvje van.

Nem egyértelmű, hogy a felsorolás vagylagos, vagy együttes feltételt jelent...

#646 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 15:04

Mint az oviban. Van még valaki aki nem érti? TI, akik ezt a topikot olvassátok, NEKTEK NEM szólnak ezek az árak, mivel NEKTEK MÁR VAN chello netetek.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#647 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 15:06

Idézet: ZXer - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 15:02

Nem egyértelmű, hogy a felsorolás vagylagos, vagy együttes feltételt jelent...

Teljesen egyértelmű. A vessző mindig helyettesíthető "és"-sel. Ti hol voltatok 8 évig?

Az akció 2008.március 31-től visszavonásig (tehát nem holnap)
ÉS
meglévő (tehát újak nem játszanak)
ÉS
upc internet-szolgáltatással nem rendelkező (tehát akiknek most van nem játszanak)
ÉS
upc tv és/vagy telefon-előfizetőink részére érvényes. (tehát akinek ezek nincsenek nem játszanak).

:D :D :D :D  :think:

Szerkesztette: moq 2008. 03. 26. 15:09 -kor

Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#648 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: moq - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 15:04

Mint az oviban. Van még valaki aki nem érti? TI, akik ezt a topikot olvassátok, NEKTEK NEM szólnak ezek az árak, mivel NEKTEK MÁR VAN chello netetek.

Köszönöm a segítséget, moq  :respect:  :Đ

#649 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: Peetie - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 15:02

Na bonyolódik ez. Most 10/1-em van, de már lejárt a hűség régebben. Mikor kell módosítsak a 10/2-es csomagra hűséggel, hogy fele áron kapjam a netet mint most? :) Lehet már ezeket rendelni, vagy csak áprilisban? A számla már ugye kijött, akkor a különbözetet, ha jólértem majd jóváírják a köv hónapban, ugye?

Március 31-től rendelhetők az új csomagok. Addigra úgyis felkerülnek majd a weboldalra, a régiek meg eltűnnek. Gyanítom a weboldal is megváltozik az új stylenak megfelelően. És gyanítom a chello brand is eltűnik majd, lesz helyette upclive.

#650 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 15:11

Idézet: shabba - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 15:06

És gyanítom a chello brand is eltűnik majd, lesz helyette upclive.

Gondolod? Az új ÁSzF még elég erősen tartja a chello brandet, nem beszélve a sok marketingköltségről, amit az elmúlt hónapokban belefektettek. Nem hinném, hogy olyan gyorsan lekoptatnák.

#651 Felhasználó inaktív   ZXer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 15:11

Idézet: moq - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 16:06

Teljesen egyértelmű. A vessző mindig helyettesíthető "és"-sel. Ti hol voltatok 8 évig?

Pont én írtam legelőször fentebb, hogy ez csak új ügyfélnek, aztán jól lettem szólva, hogy vak vagyok.
Ezért írtam a nem egyértelműt, mert ezek szerint sokaknak nem az.

#652 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 15:16

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 14:23

Jól látod, ezek bundling árak. Viszont single-ben is eléggé jóárasítva vannak a csomagok.

Ha jól látom, azok a minimumosok, akik nem akarnak többet fizetni, azok mehetnek retkes 512k-ba az eddigi 1280-helyett.
Ha találkozom a kapitánnyal, tudnék neki mit mondani :(

#653 Felhasználó inaktív   Pimpa28 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 15:32

Moq, a vessző itt valószínűleg tényleg és-t jelent, de azért az elég erős túlzás, hogy "a vessző mindig helyettesíthető és-sel". :)

No offence és bocs az offért...

#654 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 15:33

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 15:16

Ha jól látom, azok a minimumosok, akik nem akarnak többet fizetni, azok mehetnek retkes 512k-ba az eddigi 1280-helyett.
Ha találkozom a kapitánnyal, tudnék neki mit mondani :(

És ezt most honnan találtad ki?  :Đ

A meglévő chello előfizetőknek szóló ajánlatok még ki se jöttek, de te már látod, hogy nem fogja megérni  :rolleyes:  :Đ  :think:

#655 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 15:35

Idézet: Pimpa28 - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 15:32

Moq, a vessző itt valószínűleg tényleg és-t jelent, de azért az elég erős túlzás, hogy "a vessző mindig helyettesíthető és-sel". :)

No offence és bocs az offért...

Logikailag mindig, leírva/beszédben valóban nem :)

#656 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 15:54

Nemrég az ügyfélszolgálat környékén jártan Gyöngyösön, és az eddig megszokott narancssárga/kék "bogyó" helyén valami fehér-világoskék-sötétkék lótuszvirágot véltem felfedezni. Dizányváltás lesz? :)

SZERK.: A chello.hu oldalon még mindig a régi dizájn van.

Szerkesztette: debaj 2008. 03. 26. 15:54 -kor

#657 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 15:54

Sziasztok!

Volt illetve van mostanában karbantartás fehérváron? Feltűnően gyakran szakad a net és az igazat megvallva marhára idegesítő...
"I have to do this..."

#658 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 16:03

Nem akarok ünneprontó lenni, de a google betalált, és csak véletlenül...  :confused:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Monop%C3%B3li..._technik.C3.A1i
Keeping the funk alive

#659 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 16:12

És el is olvastad a cikket? ;)

#660 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 16:17

Ehemm, ebben egy a lényeg Ezek a technikák többnyire társadalmi szempontból is hasznosak még mielőtt valaki félreérti a vessző vagy az és miatt  :D
Keeping the funk alive

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.